'na seara fetele! ce mai faceti,ce mai ziceti? cum a fost vremea azi?la noi a fost cald,a batut el vantul putin dar la plaja tot am fost o seara faina va doresc! |
||
dancris Postat pe 27 Iunie 2010 21:46 |
||
---|---|---|
am scris o data msg si nu s-a postat! buna fetele! buna cristina! la noi e vreme cam nashpa ...de akum poate se incalzeste un pic...ieri la fel tot a pouat dar asa printre picuri tot am facut un gratar la nasa mea in curte! fetele eu am o problema: sorana mea nu vrea sa doarma toata noaptea...se trezeste la 4 si incepe sa planga ...peurma dak ma duc la ea se ridica in patut si incepe sa vb pe limba ei...dak o i-au langa noi in pat din nou se ridica si are chef de joaca...dintzishori ea are 4 sus ,4 jos si o maselutza in partea dreapta sus...nush ce sa ma fac cu ea sa doarma toata noaptea k pana la 7 luni...a mai avut perioade in care nu dormea noaptea dar si-a revenit repede...akum deja o tine asa de o saptamana si ceva de cand ne-am intors de la spital. aveti vre-un sfat ceva pt mine? precizez k akum are 1 an si o sapt. |
||
eu_mino Postat pe 28 Iunie 2010 12:10 |
||
salut fetele.... mersic de raspuns ana, nu a mai fost cazul sa ma duc la doctor ca vad ca e bine puiuta a inceput sa manance si s-a reglat si cu stomacelul cred ca asta a fost reactia la prima ei maseluta moni bine ca nu a fost ceva mai grav cu cel mic si ai putut sa il faci bine singurica odihneste-te ca sa iti revii ca ai avut de tras cu examenele ...bine ca ai scapat!!! dora am avut si eu o perioada in care pitica numai dormea noaptea de pe la 4 -5 si tot asa ca si voi cand ne-am intors din spital....eu am dormit cu ea in pat si incercam sa o ignor cand ea se juca cu mine...o lasam sa se joace singura si daca nu o bagam in seama o lua somnul....oricum si-a revenit destul de repede cam in 8-10 zile va doresc si voua sa va reveniti cu somnicul cristina super marpha ca ai putut merge la plaja...astia la tv spuneau ca e frig tare la mare ....in max doua sapt mai fac si eu un drum poate ne vedem ca eu merg in eforie si nu e mult pana la tuzla chanti, tusi si alina v-am vaz pozele de la marea intalnire sunteti "the best" si printesele mici deasemeni superbe ....bravo voua !!! e super cand poti intalni si cunoaste oameni cu care discuti de ceva vreme ..nu ? oricum daca aveti drum prin bucuresti sunt amatoare de o coffa si un suc rece |
||
|
||
cory_emy Postat pe 28 Iunie 2010 14:39 |
||
buna fetele, va rog daca printre voi e cineva care a avut probleme in timpul sarcinii si anume contractii cu sangerari, as vrea sa stiu ce tratament ati urmat. Sora mea e in luna a patra de sarcina si dupa o mica raceala a inceput sa sangereze tot mai des, iar acum e deja de doua saptamani in spital si mai nou doctorita i-a administrat MIALGIN care din cate stiu eu se administreaza prin luna a opta pentru contractii puternice si pastrarea sarcinii pana la termen. Va rog daca cumva stiti pe cineva care a trecut prin asa ceva, orice sfat e bun venit, merci frumos! | ||
aly_raz Postat pe 28 Iunie 2010 16:09 |
||
hello aly! eu am avut asa ceva pe la 3 luni,dr. mi-a dat sa iau ovule de UTROGESTAN eu am stat cu sangerarile aproape 2 saptamani cand am fost la dr. mi-a dat sa iau ovule de UTROGESTAN daca mai stateam cateva zile puteam sa pierd sarcina o luna de zile am luat UTROGESTAN-ul si nu am mai avut nici o problema pe tot parcursul sarcinii |
||
dancris Postat pe 28 Iunie 2010 16:19 |
||
De la: aly_raz, la data 2010-06-28 16:09:31buna fetele, va rog daca printre voi e cineva care a avut probleme in timpul sarcinii si anume contractii cu sangerari, as vrea sa stiu ce tratament ati urmat. Sora mea e in luna a patra de sarcina si dupa o mica raceala a inceput sa sangereze tot mai des, iar acum e deja de doua saptamani in spital si mai nou doctorita i-a administrat MIALGIN care din cate stiu eu se administreaza prin luna a opta pentru contractii puternice si pastrarea sarcinii pana la termen. Va rog daca cumva stiti pe cineva care a trecut prin asa ceva, orice sfat e bun venit, merci frumos! Buna aly. Eu am avut probleme de acest gen,dar nush exact sa-ti spun ce medicamente au pus in perfuzii. Mi-au mai facut si injectii cu diferite calmante,dar nush exact sa-ti spun denumirea ca am uitat,ce am luat toata sarcina a fost no-spa. |
||
bau Postat pe 28 Iunie 2010 16:27 |
||
Buna fetele Cory ma bucur sa aud ca sunteti bine. |
||
bau Postat pe 28 Iunie 2010 16:29 |
||
hy cristina, m-am ingrozit de ce am citit pe net de mialgin unii doctori chiar sunt inconstienti, deja a luat-o cu palpitatii de la el si nici macar nu a luat toata doza...eu i-am spus sa mearga neaparat la alt doctor, imi pare rau ca nu o pot ajuta, ea fiind in Suceava | ||
aly_raz Postat pe 28 Iunie 2010 16:31 |
||
buna aly...si eu am avut sangerari la a doua fetita dar pe la 5 luni de sarcina am stat vreo doua sapt in spital si mi-au facut cam 5 zile perfuzii cu amestecuri litice si utrogestan am luat cam o luna in rest pe tot parcursul sarcinii am luat no spa ....ii doresc surioarei tale sarcina usoara si sa treaca cu bine peste acest episod cu sangerarile... | ||
cory_emy Postat pe 28 Iunie 2010 16:31 |
||
buna mony buna cory |
||
aly_raz Postat pe 28 Iunie 2010 16:32 |
||
salut mony | ||
cory_emy Postat pe 28 Iunie 2010 16:33 |
||
si practic de la ce sunt aceste sangerari? din cauza placentei ca e prea jos? mi-e o teama pentru ea de numa...imi pare asa rau ca nu o pot ajuta.... | ||
aly_raz Postat pe 28 Iunie 2010 16:34 |
||
imi pare rau aly sa aud ca surioara ta trece prin asa ceva,dar speram sa se termine totul cu bine si sa duca sarcina cu bine pana la termen. Acum mi-am amintit ,injectii mi-a facut scobutil odata cand am fost internata si altadata cand am fost internata mi-a facut no-spa. In perfuzii nush ce a pus,dar stiu ca f bun pt contractii este gynipral ,le-a ajutat pe f multe fete. |
||
bau Postat pe 28 Iunie 2010 16:37 |
||
aly n-as stii sa iti explic de la ce sunt sangerarile astea dar cel mai bine sa mai consulte si un alt medic...medicina la noi din pacate lasa mult de dorit ...mie cand am avut acele sangerari nu mi-au dat prea multe detalii doar mi-au spus ca pot avorta spontan si atat ...am facut tratamentul dat si a fost ok dar am avut noroc .... | ||
cory_emy Postat pe 28 Iunie 2010 16:38 |
||
la mine era fatul desprins jumate de placenta si mi-a zis ca asta e cauza sangerarilor (eu am fost la Dr. Cristurean poate ai auzit de el |
||
dancris Postat pe 28 Iunie 2010 16:41 |
||
sia asta din cauza k am facut efort | ||
dancris Postat pe 28 Iunie 2010 16:42 |
||
aly daca nu o poti ajuta efectiv poti sa o ajuti cu incurajari si sa ii explici ca si alte femei au fost in situatia ei si sunt ok acum atat ele cat si bebicii ...conteaza f mult ptr o gravidutza care are prb sa aiba moralul ridicat si sa fie cat mai optimista!!!! | ||
cory_emy Postat pe 28 Iunie 2010 16:44 |
||
sper sa treaca cu bine peste asta | ||
dancris Postat pe 28 Iunie 2010 16:44 |
||
buna fetelor! nu am reusit sa mai intru pe forum de cateva zile, am fost ocupata cu bebe, cu casa, cu musafiri, si inca nu e gata. miercuri trebuie sa ma duc la primul control in legatura cu sarcina, apoi imi vin iar musafiri, joi iar am ceva de rezolvat, asa ca abia pe vineri mai respir si eu. am o intrebare: credeti capot sa ii dau lui Alex, bebelul meu de 10 luni lapte normal de vaca, bineinteles pasteurizat si fiert inainte de consumare? pediatra lui zice ca numai de la 12 luni pot sa ii dau lapte normal. ca nu stiu ce bacterie are laptele si copilul se poate imbolnavi. mie mi se pare absurd, nu cred ca in urma cu 20-30 de ani mamele aveau atatea formula ca acum. Alex lapte praf nu bea defel, ca l-am alaptat si inca as vrea sa il alaptez, dar el nu mai vrea sa bea, doar dimineata si foarte putin, poate 5 minute in total. stiu ca doar cu mancare de bebei si apa nu are suficient calciu, de aia va intreb de lapte normal. pediatra mi-a zis sa incerc cu formula, sa il las sa ii fie sete si sa-i dau formula, ca asa sigur o va bea, dar cum sa imi insetez copilul?! si cainelui meu ii dau apa sa bea cand ii e sete.... poate Alex nu mai vrea sa suga la san pt. ca sunt insarcinata si poate si-a schimbat laptele gustul. deci, cine stie sa imi raspunda, va rog sa imi scrie-ti ca sa stiu cum sa fac cu bebelul si laptele normal. multumesc! |
||
olteana26 Postat pe 28 Iunie 2010 16:51 |
||
heloo aly cum este la mare? imi pleaca d-soara azi spre costinesti sper sa aibe timp frumos va tuc merg sa o duc la gara sa-i dau drumu' spre mare vb mai incolo |
||
tusi_Oli Postat pe 28 Iunie 2010 16:59 |
||
aly,spune-i sa mearga la at doctor poate nu este nimic grav,poate este doar de la raceala dar tre obligatoriu mers la alt dr. |
||
dancris Postat pe 28 Iunie 2010 17:00 |
||
salut tusi ....drum bun ptr domnisoara ta si vreme buna la mare ca distractie la varsta lor e maxima | ||
cory_emy Postat pe 28 Iunie 2010 17:02 |
||
tusi,pai si tu stai acasa? tu nu vi la mare? sti cat fac cu masina de la me pana la costinesti? 10 min. hai si tu si ne convocam la o ieseala,haaa,ce zici?-p |
||
dancris Postat pe 28 Iunie 2010 17:03 |
||
pe la voi cum mai e vremea ca la bucuresti ploua torential de vreun sfert de ora si deja ma uit in curte cata apa s-a strans parca nu se mai termina!!! | ||
cory_emy Postat pe 28 Iunie 2010 17:04 |
||
buna dancris noi venim la costinesti pe la jumatate lui iulie | ||
MAYATHEEO Postat pe 28 Iunie 2010 17:06 |
||
hello MAYATHEEO! un pentru bebic si o la mamica:) |
||
dancris Postat pe 28 Iunie 2010 17:10 |
||
multumesc fetelor, la fel i-am zis si eu, sa consulte un alt medic si asta o sa si faca, pentru ca deja doctorita a pus bot cand a refuzat medicamentul ala si asta a pus-o pe ganduri...in fine, sper sa se mute la Iasi daca e cazul. Sa speram ca va trece cu bine peste aceasta incercare, cred ca va fi si finutul meu bebe daca e baietel tusi la noi ploua in rafale...uite ploaia nu e ploaia cica si maine va fi la fel, apoi se schimba vremea...asa au anuntat la meteo olteana eu nu i-as da lapte de vaca la bebe asa mic...dar tu faci cum crezi. Stiu de la mama ca se schimba gustul laptelui deca ramai insarcinata in timp ce alaptezi si ca bebe se intarca singur, e o chestie buna daca o privesti din puntul asta de vedere, scapi de stresul intarcatului dar nici sa infometezi copilul nu e bine...poate incerci sa-l combini cu formula...zic si eu...insa nu trece atat de repede la lapte de vaca, parerea mea pupici |
||
aly_raz Postat pe 28 Iunie 2010 17:13 |
||
multumim esti o draguta va pupacim si noi si poate ne vedm la costinesti | ||
MAYATHEEO Postat pe 28 Iunie 2010 17:18 |
||
dancris Postat pe 28 Iunie 2010 17:22 |
||
MAYATHEEO Postat pe 28 Iunie 2010 17:26 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vand balansoar fisher price papasan si perna chicco | 1 | De la: kidz008381 1 Iunie 2010 20:24 |
Ocazie | 5 | De la: mihaellaella 6 Martie 2009 15:27 |
cadou aniversare un an | 12 | De la: mamiko 16 Octombrie 2013 10:11 |
|
||
Calendare personalizate pentru cei dragi | 1 | De la: alexandra 15 Decembrie 2009 00:52 |
mamici nascute in iulie | 30 | De la: office_salinasusesi_ro 12 Aprilie 2010 23:37 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară