a iesit soarele mergem la plaja haideti la o | ||
blondy_made_to_love Postat pe 5 Iulie 2010 11:20 |
||
---|---|---|
am fost la doctor cu ali si a zis ca e un rosu in gat si de aceea a facut febra si are scaune ffff moi. Am avut ca si tratament sirop Ibalgin pt scaderea febrei iar pt diaree a fost hidrasec saruri de rehidratare si enterol pt flora intestinala plus regim --- cartofi fiewrti, orez fiert, morcovi fierti, paine prajita si lapte fara lactoza. A fost cam dificil ca numai cartofi si paine prajita a mancat plus laptele. Dar am trecut. Inca sre scaune moi dar e ok. Bau cand mergi la munca? Te tine copilul tau in ritm sa nu crezi ca stai degeaba acasa. Aly probabil e un virus ceva habar nu am. Important este ca e mai bine acum. Tusi pai tu nu ai concediu??????????? De ce nu iti tragi un concediu bine meritat? |
||
Pitu Postat pe 5 Iulie 2010 12:37 |
||
BUNA ZIUA FETELE!!! imi era dor sa va vad pe toate pe bancuta |
||
|
||
ameno Postat pe 5 Iulie 2010 12:37 |
||
buna ameno. ce mai faci??????? cum e barbara? cam slabuta activitatea pe aici. cred ca sunt plecate fetele in vacanta sau stau mult pe afara. Voi cand mergeti la mare? |
||
Pitu Postat pe 5 Iulie 2010 13:12 |
||
fac bine multumesc asemenea BB e bine, zurlie e in vacanta si nu se mai dezlipeste de mine:) e o adevarata lupta sa merg la lucru ehehehe la mare in proportie de 90% ma ling pe bot anul asta, dar speranta moare ultima. Sa vedem, sa vina tatsu' acasa ca de o saptamana tot zice ca apare si inca nu a ajuns Voi?totul bine? da , sa cam rarit prezenta pe bancuta dar o fi vremea de vina...copilasi cresc si nevoia de plimbare e maxima |
||
ameno Postat pe 5 Iulie 2010 13:29 |
||
salutare fetelor,cineva pe bancute? va tucalesc |
||
anaROBERT Postat pe 5 Iulie 2010 13:45 |
||
eu ma lafai pe bancuta...vrei si tu un loc | ||
ameno Postat pe 5 Iulie 2010 13:47 |
||
De la: ameno, la data 2010-07-05 13:47:09eu ma lafai pe bancuta...vrei si tu un loc pai clar ce nu ai loc de mine sau ce?vrei sa vorbim despre asta? |
||
anaROBERT Postat pe 5 Iulie 2010 13:48 |
||
nu...azi nu nu discutam despre nimic doar ne lafaimsi eventual o ce face robert??tot bolnav?? |
||
ameno Postat pe 5 Iulie 2010 13:52 |
||
robert e bine mai tuseste asa putin dar in rest e bine am scapat de mucisori si e bine.BB ce face?e bine? am simtit cutremurul,a fost cam mare nu ti se paru si tie bre? |
||
anaROBERT Postat pe 5 Iulie 2010 13:55 |
||
cutremurul nu a fost de la mine tatsu inca nu a venit si nu bag mana in foc ca ajunge saptamana asta. BB e bine doar ca acum de cand e in vacanta nu mai vrea sa ma lase nici doua minute.Plecatul la munca e o lupta zilnica eu sunt pana peste cap cu munca si sunt obosita am nevoie de o pauza urgent... |
||
ameno Postat pe 5 Iulie 2010 14:07 |
||
tusi pai tu dinastea faci,deci cu dinastea te ocupi,pai bine ca mi-ai zis sa vad cum imi tin soata mai aproape sau mai departe de comp Ce mai faci? lucrez de zori? eu vreau o cafea......[/quote] heloo bau se poate crezi ca sunt asa de nepoliticoasa nu se putea sa nu zic nimic si in fond si la urma urmei ce am facut nu am facut nimic rau daaaaaaaaaaaaaa doar m-am conversat o zi faina |
||
tusi_Oli Postat pe 5 Iulie 2010 14:09 |
||
heloo chanty distractie maxima la munte vezi ca bronzul de munte este mult mai bun si face bine la ten o zi faina si pupici lui chantal unul mareeeeeeeee |
||
tusi_Oli Postat pe 5 Iulie 2010 14:11 |
||
vaii alina si eu care ma gandeam si credeam ca de la tine vine cutremurul ala...pfff m-ai dezamagit profund bre... hai treci la o spovedanie sa iti treaca de suparare. aduo pe BB la mine o saptamana si gata se rezolva treaba |
||
anaROBERT Postat pe 5 Iulie 2010 14:14 |
||
saluti pitu vreau cum sa nu un concediu s-ar putea dupa 15 ale lunii sa trag o fuga la Oradea asa de un relax in Felix |
||
tusi_Oli Postat pe 5 Iulie 2010 14:14 |
||
kiss .plec | ||
ameno Postat pe 5 Iulie 2010 14:20 |
||
hai gata fetelor ma retrag mi-a ajuns pe ziua de azi imi bag copilul la nani apoi ma apuc sa fac un fel de mancare si la noapte imi fac de cap pupici voua si la copii |
||
anaROBERT Postat pe 5 Iulie 2010 14:21 |
||
tusi_Oli Postat pe 5 Iulie 2010 14:26 |
||
buna dimineata mamici cine bea o cafea cu mine azi . ptr bb si ptr voi cafelute. o zi plina cu soare sa aveti | ||
MAYATHEEO Postat pe 6 Iulie 2010 08:55 |
||
mai tusi tu la felix iti faci concediul??????????? glumesc. Pentru mine nu e concediu daca merg acolo ca e aproape dar in rest e ok. pai sa vedem poate ne vedem la o plimbare prin felix, cine stie. alina lasa ca mergi anul viitor la mare. si noi am vrut sa mergem anul asta dar am lasat-o balta pana la urma. Poate la anul. va pup pe toate |
||
Pitu Postat pe 6 Iulie 2010 08:58 |
||
mayatheeo buna dimineata si pofta buna la cafea. cum sunt copiii? am citit ca ai inceput tratamentul cu homeopate si ca e mai bine bebe. Ma bucur. | ||
Pitu Postat pe 6 Iulie 2010 09:00 |
||
buna dimineata multumesc si poftim la cafeluta,Da am inceput tratamentul hemeopat dar inca nu stim cum e inca la ureche ptr nu am fost la control ,dar asa am vaz o schimbare la theeo ca a inceput sa pape mult mai bine fata de cum papa ea .o sa sun doct hemeopata si sa vedem ce zice cand ne putem duce la ORL sa facem control. traiesc cu speranta ca imi va zice ORL ca e spre bine, noi v trimitem sanatate si multi | ||
MAYATHEEO Postat pe 6 Iulie 2010 09:10 |
||
caut o mamica care a facut tratament hemeopat la bb ptr otita seroasa dar nu am gasit pe nimeni, se pare ca sunt singura,tot intreb in dreapta si in stanga dar nici o speranta sa dau de vreo mamica | ||
MAYATHEEO Postat pe 6 Iulie 2010 09:16 |
||
buna dimineata fetelor o zi frumoasa si multi pupici celor mici in legatura cu tratamentele homeopate cel mai bine este sa iei legatura cu medic homeopat si sa te programezi la un consult pt ca fiecare pacient are schema lui de tratament pt ca ce este bun pt un pacient nu poate fi bun si pt copilul tau tratamentul homeopat are efect dar se vade in timp va pup o zi frumoasa |
||
tusi_Oli Postat pe 6 Iulie 2010 09:31 |
||
multumesc de rasp ,vroiam ca si idee daca sa vindecat si mai multe detalii ,asta am inteles ca se vindeca in timp mai mult ca si conversatie vroiam o mamica, | ||
MAYATHEEO Postat pe 6 Iulie 2010 09:38 |
||
tusi incerc sa ma agat de ceva , ptr vreau fff mult sa se vindece ptr altfel ajungem la drenaj si chiar ma inspaminta asta ,am trecut cu ea si la 6 luni cand a facut punctie transtimpanica si eram terminata ,chiar daca nu a durat mult operatia dar faptul ca trebuit sa o faca theeo si avind doar 6 lunite,a fost groaznic.te pupacim | ||
MAYATHEEO Postat pe 6 Iulie 2010 09:43 |
||
mayatheeo dar cum ai descoperit ca avea otita la 6 luni? eu am doua prietene care isi duc copii la doctor homeopat si sunt foarte multumite. Cred ca daca as avea probleme cu alisa sau ar raci des si eu as merge cu ea la homeopat. Asa am inteles si eu ca trebuie mers la o consultatie care prima data dureaza cam 1 ora deoarece trebuie discutat in amanunt despre istoricul bolilor si ca fiecare tratament e unic pt fiecare persoana. Tusi sunt convinsa ca stie mai multe si de aceea a si spus asta. Multa sanatate |
||
Pitu Postat pe 6 Iulie 2010 12:38 |
||
buna fetelor,ce faceti? |
||
anaROBERT Postat pe 6 Iulie 2010 12:44 |
||
buna fetele. Aici anyone. Pitu in mod normal cam din septembrie ar trebuii sa incep lucru ,dar o sa vad cum o sa fac. Chanty ce fain de voi.Distractie si relax in continuare. |
||
bau Postat pe 6 Iulie 2010 12:53 |
||
eee tusi am vazut eu ca acum incerci sa te scoti,las ca te intelegem mai tusi Pitu cum se mai simte Ali? |
||
bau Postat pe 6 Iulie 2010 12:56 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Clubul Copiilor sanatosi va asteapta la intalnire! | 11 | De la: ameno 5 Iulie 2010 19:02 |
Alex are nevoie de ajutorul nostru, urgent! | 1 | De la: amimami 31 Iulie 2009 13:19 |
Vand carucior sport rosu, 3 roti | 15 | De la: drifdo 2 Decembrie 2009 15:48 |
|
||
VITAMINA D3 SOL.INJ 300.000 U.I | 2 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:19 |
Vand premergator Brevi | 1 | De la: XEMONIA 25 Septembrie 2008 08:27 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară