sal' fetele! Eu cu BB mergem la homeopat si pot zice functioneaza. Cand mergi la homeopat si cea mai banala informatie despre copil este importanta.Eu am tratat la ea de la banale viroze pana la bronsite, pneumoni, otita, enterocolite ... tot CV copilului de cand e nascut are importanta, de la vaccinuri, reactiile facute imediat dupa vaccinare, felul in care doarme, pe care parte prefera sa doarma pe stanga pe dreapta invelit dezvelit care nara e mai infundata, transpiratii reci calde locatia lor pe spate, la ceafa, tot corpul...TOT dat TOT e important.Da asa un pic de studiu al bb ca pe cobai dar este vital sa cunosti bb in cel mai mic amanunt. a mea sa imbolnavit f rau dupa inceperea gradinitei si am bagat in ea o tona de antibiotic cu rezultat rapid dar de scurta durata pana in ziua cand am zis STOP.Aveam un sertar mare plin cu siropuri de tuse si medicamente pe care intr-o buna zi le-am luat toate gramada si le-am aruncat, eram la culmea disperarii.Tratam in continuu si nu mai vedeam calea de iesire. De la sfarsitul lui octombrie de cand am trecut pe homeopate pot sa zic in sfarsit ca BB e ok, am uitat de antibiotic si se vede o evolutie a sanatatii ei ff buna. A mai racit nu zic nu dar totul se rezuma la muci in nas, mai vreo amigdalita si in doua trei zile cel mult e fresh. incercati ca merita |
||
ameno Postat pe 6 Iulie 2010 12:56 |
||
---|---|---|
m-am ratacit in spatiu eu fetelor zici ca sunt vebnita cu pluta m-am culcat la 4 azinoapte si m-am trezit dimineata si acum sunt pieruta in spatiu incerc sa pun poze noi si nu ma lasa astia bre sa pun si nu stiu de ce |
||
anaROBERT Postat pe 6 Iulie 2010 13:11 |
||
eu cred ca esti tu de vina daca te culci la 4 ce drac sa mai vezi optiunile de la profil...ciuciu multam de comenturi anabel ps. daca te mai iei de catelul meu iti fac freza |
||
|
||
ameno Postat pe 6 Iulie 2010 13:24 |
||
bau dar nu stai acasa pana face denis 2 ani? ali e bine acum. M-am speriat ca a facut varicela sau ceva de genul ca a avut ceva bubite pe corp, dar vad ca nu au iesit mai multe. Deci... e ok. Probabil de la caldura. In rest e bine. Incerc sa o pun sa stea pe olita dar nu prea am pe cine. Nu vrea sa stea prea mult. Sta doua trei minute si apoi gata. Am lasat-o fara pampers si a facut pipi pe ea... sa vezi atunci strigate si tipete. O las moale ca probabil e prea devreme. Mai insist oricum. Denis e bine? Cory se pare ca esti ocupata... te fugareste Emy acum!!!! |
||
Pitu Postat pe 6 Iulie 2010 14:58 |
||
buna PITU de la 4 luni lupt continu cu Theeo ,dupa vaccinul de 4 luni am descoperit ca are otita SEROASA era cam maraita si nu suporta sa o ating la ureche si de atunci a facut o groaza de antibiotice pana si in vena si nu a dat nici un rezultat ,la 6 luni iau facut punctia transtimpanica a tinut bine pana la 8 luni si acum iar a inceput otita seroasa bilaterala si daca nu se rezolva trebuie sa punemm drena [adica niste tubulete in ambele urechiuse].Si tot am mai auzit in dreapta in stang CA AR FII MAI BINE UN TRATAMENT HEMEOPAT SI SUNTEM DE 10 ZILE SUB TRATAMENT.O SA VEDEM CE VA FII PANA LA URMA .Sanatate multa | ||
MAYATHEEO Postat pe 6 Iulie 2010 15:52 |
||
Salut Ameno Doct asta a mea hemeopata nu ne-a tinut chiar o ora dar intradevar ma intrebat ff multe despre Theeo si pur si simplu mia dat o sticluta cu tratament si sa o sun in caz de ceva, in rest nimik,sanatate mutla si mentionez ca e prima data cand mergem la hemeopat ,as vrea sa o duc si pe cea mare daca va fi cazul unei raceli | ||
MAYATHEEO Postat pe 6 Iulie 2010 15:55 |
||
ce sticla???ce contine??? | ||
ameno Postat pe 6 Iulie 2010 15:58 |
||
a mea a facut otite repetate dar are si polipi, ia curs din ureche dar sa vindecat dupa tratament.Te intreb de sticla aia ca eu nu am auzit la ea a variat f mult tratamentul cu diferite granule si diferite concentratii. si mai o chestie,la BB pe cat tine otita a avut o oarecare importanta si acele dureri scurte acute in momentul cand casca dar in restul zilei nu acuza deloc vreo durere.Sau din nou acelasi tip de durere inainte de a se culca sau trezi.Mie mi-a dat sa-i dau in cazul acestori dureri cate 3 granule de hepar ch200.Dar asta doar daca eu o auzeam sa zica AU, altfel nu.se putea sa treaca o zi sau doua fara sa-i dau deloc sau sa ii dau de doua sau trei ori intr-o zi. Pe ea a tinut-o sub observatie mult timp dr. iar acum de vreo 2 saptamani mi-a cerut sa vada si analizele din primul an din viata inclusiv tot ce a avut pe perioada spitalizarilor.Totul de azi 3 ani are legatura cu ceea ce sa intamplat la varsta de 2 luni. Am inteles ca vaccinul de doua luni contine mercur si a facut o reactie la acel continut, de acolo s-au declansat multe la ea. oricum e o istorie lunga .... acum dupa ultimul control ( ea are muci care apar si dispar asa fara un motiv anume)in baza a tot CV ei mi-a schimbat din nou medicatie nu mai are muci .Practic trebuie sa merg la dr. oeste vreo 2 saptamani sa vedem evolutia. |
||
ameno Postat pe 6 Iulie 2010 16:10 |
||
ameno si theeo are polipi am intles ca de la ei face otita seroasa ,nu are durei doarme bine doar ca ma da din cap adica spre partea stanga si se freaca cu manuta de urechi . sticla contine cal c si 200ch | ||
MAYATHEEO Postat pe 6 Iulie 2010 17:04 |
||
exact asa sa intamplat si la mine dupa vaccinul de 4 luni imediat urmatoarea seara a inceput cu urechea.Oare sa fie de la vaccin? dureri si febra nu a avut ea are un lichid in spatele timpanului care nu il elimina. e grozanic cand tre sa ma duc la ORL si imi zice are in continuare otita parca ma lupt cu morile de vant .sanatate multa si scuze ca am papat literele dar scriu repejor sa ies afara la fete. | ||
MAYATHEEO Postat pe 6 Iulie 2010 17:36 |
||
buna fetelor ....am mai scris un mesaj aseara dar nu s-a postat ,nush de ce oricum nu mai aveam timp sa il mai rescriu asa ca am renuntat. noi suntem suparate ptr ca de 4 zile facem febra 38,5-39,5 variaza. Totul a inceput de vineri seara cu un 38 cu 3, am pus supozitor si a trecut , sambata seara iar 38,5 iar supozitor dar de data asta nu a mai trecut chiar a mai urcat la 39, toata noaptea am pazit-o, am facut impachetari, am pus sosete cu otet , degeaba mai jos de 38 nu a coborat decat spre dimineata , toata ziua nu a mai avut nimic seara am luat-o de la capat. Asa ca m-am dus cu ea la spital si mi-au spus ca are puroi in gat si mi-a dat Zinat desi eu i-am spus doctoritei ca in urma cu 4 luni am ajuns la spital cu alergie din cauza acestui medicament, am fost am cumparat dar nu am putut sa il dau ptr ca la prima inghititura a si vomat la a doua incercare iar a vomat asa ca am renuntat .De ieri ii dau alternativ nurofen cu panadol la 4 ore si nu a mai facut febra. Azi am fost la pediatra ei si mi-a spus ca nici macar rosu in gat nu are, puroi nici vb....a zis ca este de la maselute si sa ii dau in continuare nurofen si atat.....sunt cum naiba aia la spital a vazut puroi si era hotarata chiar sa ma interneze duminica iar asta imi zice ca nu are nimic doar ca face febra de la masele......imi vine sa de nervi , e adevarat ca emy nu are nimic doar ca face febra dar sa faca 39 cu 6 de la maseele ? Voi ati avut prb de acest gen la maselute ? Fetele va rog sa imi spuneti daca ati patit careva asa cu aparitia maselutelor. |
||
cory_emy Postat pe 6 Iulie 2010 23:37 |
||
De la: Pitu, la data 2010-07-06 14:58:43bau dar nu stai acasa pana face denis 2 ani? Ma fugareste ea dar ma supara ca face febra .......succes cu olita, noi suntem pe drumul cel bun sta pe olita in fiecare dimineata imediat dupa ce se trezeste si face, pe urma o mai pun dupa ce papa si uneori face kk uneori nu ...dar ma bucur ca sta, fara pampers nu am lasat-o inca dar urmeaza sper ca pana in toamna sa reusim |
||
cory_emy Postat pe 6 Iulie 2010 23:43 |
||
De la: ameno, la data 2010-07-06 13:24:22eu cred ca esti tu de vina daca te culci la 4 ce drac sa mai vezi optiunile de la profil...ciuciu vrei sa discutam despre asta? f...ul Stalin de catel PS:as avea nevoie de un pic de tunsoare si daca se poate niste suvite,te bagi ? |
||
anaROBERT Postat pe 7 Iulie 2010 00:26 |
||
buna fetelor nici o cucuvea prin zona |
||
anaROBERT Postat pe 7 Iulie 2010 00:28 |
||
'neata fetele cory deja pe olita? bravo! eu cu razvan nu ma mai agit, am incercat cateva zile si ne-am lasat pagubasi, nu-l nimeream cu olita si pace, tot pe el facea cred ca e totusi prea mic ca sa-l dezobisnuiesc de pampers iar la kk nu-l prea prind ca face numai cand nu sunt pe langa el eh mai asteptam, avem timp de toate acum suntem innebuniti dupa nisip si apa voi ce ati mai facut? |
||
aly_raz Postat pe 7 Iulie 2010 10:10 |
||
Buna dimineata felicitari ptr olita si bafta mai departe.Cory eu cu Maya am patit asa cum ai patit si tu febra cateva zile la rand si am fost cu ea la spital si au vrut sa ne interneze ca are puroi urat in gat, eu leam zis sa faca peferalgan in vena sa scada febra si pe urma sa plecam acasa cu semnatura .Am fost la medicul de fam si mia zis sigur e de la masele ,eu nu eram multumita de rezultat si am fost la un pediatru particular si ma pus sa ii fac analizele la urina si vreau sa zic ca a facut infectie urinara de asta facea febra ,nu am mai vut probleme cu ea adica sa faca febra de la maselute vreau sa iti zic nici nu stiam cand iese vreo masea ca nu plangea si nici nu ma lasa sa ma uit in gura , sanatate multa si bafta mai departe cu olita | ||
MAYATHEEO Postat pe 7 Iulie 2010 10:48 |
||
Alinuto, la ce medic mergi, iubita!? | ||
moniq_ Postat pe 7 Iulie 2010 11:36 |
||
buna fetelor ce faceti voi?satule de munca sau nici nu v-ati dat jos din pat | ||
anaROBERT Postat pe 7 Iulie 2010 11:40 |
||
neata fetele am fata acasa, acu eu sunt la lucru o cafa cine imi da si mie ca am eu si le-a uitat sis acasa asa ca le-am imprumutat salutare si multi la bebici ana vrei suvite? hai la timisoara |
||
tusi_Oli Postat pe 7 Iulie 2010 11:50 |
||
da mai tusi cred ca m-am decis si ma suvitez in weckend daca alina nu vrea sa ma ajute gata ti-a venit fata acasa?cred ca e tiganca cat sa bronzat si ea cum este si creola imi imaginez acum |
||
anaROBERT Postat pe 7 Iulie 2010 11:56 |
||
eu am suvite verzi si visinii da este creola am vb putin cu ea ca am fugit la lucru dar am lasat-o la prietena mea acasa pana termin eu cu clientii dupa aia merg sa o iau acasa |
||
tusi_Oli Postat pe 7 Iulie 2010 12:09 |
||
hello fetele cocheteleee! |
||
dancris Postat pe 7 Iulie 2010 12:15 |
||
heloo dancris ce faci? prin zona? |
||
tusi_Oli Postat pe 7 Iulie 2010 12:25 |
||
pai de ce ai lasat-o la prietena ta tusi?nu sta singura acasa sau de ce chiar ma prind greu... apropositos unde draq e alina,azi nu semneaza condica? danicris frumoase poze,ai un bebic ff frumusel |
||
anaROBERT Postat pe 7 Iulie 2010 13:02 |
||
ca sa intelegi ana fata mea si cu baiatul prietenei mele au fost in aceeasi tabara si daca am fost dupa ei la gara i-am lasat impreuna acasa parintele munceste astazi cred ca va intra mai incolo in rest mai stau si eu un pic si apoi o tai acasa |
||
tusi_Oli Postat pe 7 Iulie 2010 13:07 |
||
aaa deci fata ta cu baiatul prietenei tale...aha m-am prins mai si eu ce vrei e de la vreme cred ca imi trebuie o spovedanie si de parinte cand ai nevoie nu este.... |
||
anaROBERT Postat pe 7 Iulie 2010 13:09 |
||
anooooooooooo nu te gandi aiurea sa stii ca iti trebuie o spovedanie stai ca vine parintele copii se cunosc de mici si cum eu cu mama lui suntem bune prietene putem zice ca sunt copii nostrii |
||
tusi_Oli Postat pe 7 Iulie 2010 13:12 |
||
De la: tusi_Oli, la data 2010-07-07 13:12:58anooooooooooo nu te gandi aiurea pai vezi mai tusi cine se gandeste la prostii sa iti fie rusine mie nici prin gand nu mi-a trecut asa ceva,am inteles ce a ii spus tu. offfff ce ganduri ai si tu.... |
||
anaROBERT Postat pe 7 Iulie 2010 13:15 |
||
ahaaaa... pe cand nunta, Tusico!? | ||
moniq_ Postat pe 7 Iulie 2010 13:15 |
||
De la: moniq_, la data 2010-07-07 13:15:41ahaaaa... pe cand nunta, Tusico!? nu vrea sa ne spuna ii este frica ca venim si facem consumatie mare |
||
anaROBERT Postat pe 7 Iulie 2010 13:17 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vand carucior Quinny Buzz | 5 | De la: kidz003993 7 Octombrie 2009 14:09 |
vorbe de duh | 67 | De la: office_salinasusesi_ro 28 Februarie 2010 11:06 |
Vand Ab Rocket | 2 | De la: kidz004122 16 Octombrie 2009 09:22 |
|
||
Buna | 1 | De la: roxyale5 7 Septembrie 2008 13:28 |
Vand acoperitoare de ploaie universala BERTONI | 1 | De la: ahsoka 25 Ianuarie 2010 02:43 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară