de asemenea, in aceste cazuri.... nu-mi vine sa cred ca recomand asta, dar suzeta..ar fi buna si nu stiu daca in romania exista jucarele din acelea speciale pentru bebei care le pun in frigider si ei le baga in gurita si le molfaie.... | ||
aly_fab Postat pe 30 Aprilie 2010 13:53 |
||
---|---|---|
aly , ce face raz? am citit ca s-a ars mititelul... am trecut si noi prin asta..... | ||
aly_fab Postat pe 30 Aprilie 2010 13:55 |
||
Si David a luat suzeta si chiar daca multa lume e impotriva ei am fost fericita ca a luat-o.Cum era putin mai agitat i-o dadeam si se calma imediat.Acum avem aproape o luna de cand am lasat-o si a fost chiar usor. | ||
|
||
andre_david Postat pe 30 Aprilie 2010 14:01 |
||
ceau andre! si bebe meu o refuza, as fi vrut sa o accepte... in cazuri de forta majora...in loc sa-l aud palngand...dar nu o vrea nici cum... o da afara | ||
aly_fab Postat pe 30 Aprilie 2010 14:04 |
||
eu_mino, scuze, am vrut sa scriu s-o culci pe burticaaaa!! azi chiar sunt intr-o ureche vorba alinei | ||
aly_fab Postat pe 30 Aprilie 2010 14:06 |
||
Al meu a luat-o de la 2 zile sa a tinut-o pana acum.Pot sa spun ca m-a ajutat mult mai ales atunci cand plangea,il linistea | ||
andre_david Postat pe 30 Aprilie 2010 14:07 |
||
hy fetele! suzetaaa??? Ne-a prins si nou f bine dar greu am scapat de ea hai sa va las sa ghiciti cand am reusit s-o ,,pierdem"??!! |
||
chanty Postat pe 30 Aprilie 2010 14:13 |
||
buna chanty pai....ai "pierdut-O"? | ||
aly_fab Postat pe 30 Aprilie 2010 14:17 |
||
cum? eu pur si simplu am ascuns-o... | ||
aly_fab Postat pe 30 Aprilie 2010 14:18 |
||
asta fiind la cel mare, cel mik, nu o vrea nici cum...in schimb isi mananca si-si suge manutele, care trebuie sa recunosc sunt foarte dulci | ||
aly_fab Postat pe 30 Aprilie 2010 14:20 |
||
vroiam sa subliniez ca noi am avut-o pana acum o luna....poveste launga cu suzeta... | ||
chanty Postat pe 30 Aprilie 2010 14:23 |
||
ultimul an doar noaptea pana adormea...of cate nopti albe am avut,cand incercam sa i-o iau..am ajuns la medic..nu mai manca,nu dormea...a fost goaznic in romania ne scuipau babele pe strada multe mi-am auzit |
||
chanty Postat pe 30 Aprilie 2010 14:26 |
||
aly_fab am incercat sa o culc pe burtica dar nu sta se intoarce imediat...am incercat si cu jucarii de alea de le ti la frigider dar nu vrea sa le i-a incepe sa planga...si cum am mai spus cu geluri nu merge la noi k ne musca rau...si knd i dau papa musca lingurita,o prinde si nu mai vrea sa i dea drumul ...de suzeta nu e dependenta...o tine si ma bucur k o mai calmeaza... | ||
eu_mino Postat pe 30 Aprilie 2010 14:32 |
||
chanty, si cum ati scapat in final? eu_mino, o sa treaca si perioada asta.o sa vezi... |
||
aly_fab Postat pe 30 Aprilie 2010 14:36 |
||
Aly,pai era si timpul sa inteleaga ea...intr-o luna face 5 ani! Am pierdut-o seara ..am cautat-o impreuna si nu am gasit-o A doua zi mi-a zis ca mai bine ca a pierdut-o ca era scarboasa |
||
chanty Postat pe 30 Aprilie 2010 14:40 |
||
aly_fab mersi mult pt incurajari ...mersi mult la toate fetele...aly_fac sunt constienta k o sa treaca si perioada asta dar eu vreau sa treaca mai repede sa pot si eu si sotul sa k saracu mai mult doarme in camera cealalta...se pune seara si pe la vreo 2-3 se duce in camera cealalta sa se poata odihni sa mearga dim la lucru... mersi ink o data fetelor |
||
eu_mino Postat pe 30 Aprilie 2010 14:45 |
||
numai sa n-o gaseasca..din intamplare, ascunde-o bine sau arunc-o |
||
aly_fab Postat pe 30 Aprilie 2010 14:45 |
||
da, stiu eu_mino, e asa de obositor.... stii ce? cumpara-i sotului niste dopuri de urechi |
||
aly_fab Postat pe 30 Aprilie 2010 14:47 |
||
chanty am citit si eu patania ta...vreau sa va felicit k ati reusit sa scapati in sfarsit de suzeta | ||
eu_mino Postat pe 30 Aprilie 2010 14:48 |
||
una o am ,,pe casa" (in pod-o tin amintire)si resul le-am aruncat |
||
chanty Postat pe 30 Aprilie 2010 14:49 |
||
uau Chanty,5 ani?Si mie imi era frica cum o sa-l dezvet mai ales cand vedeam copii mari pe strada cu suzeta in gura dar l- am dezvatat destul de usor,Intr-o zi la pranz ma uitam la tv si a venit langa mine si a adormit asa.Dupa 5 min s-a trezit si a inceput sa planga ,a plans cam 5 minute si a adormit la loc.Seara la fel a plnas putin si de atunci gata cu suzi.El o lua doar cand dormea dar la fiecare somn,nu se putea fara.Zic eu usor | ||
andre_david Postat pe 30 Aprilie 2010 14:49 |
||
cred ca asa am sa fac | ||
eu_mino Postat pe 30 Aprilie 2010 14:49 |
||
eu_mino,multumim frumos,este intr-adevar o realizare!! | ||
chanty Postat pe 30 Aprilie 2010 14:50 |
||
Si de cand a renuntat la suzeta doarme mai mult ziua,ca seara dormea oricum | ||
andre_david Postat pe 30 Aprilie 2010 14:51 |
||
Da andre_david,in mod normal asa se intampla...se maraie copilasul putin ,dar pan"la urma uita! La noi a fost mai cu cantec,dar am rezolvat-o Chantal e f inalta pentru varsta ei(si ptr greutatea de la nastere)aproape1 m 22...mi-era tare ciudat cand o vedeam cu suzeta |
||
chanty Postat pe 30 Aprilie 2010 14:52 |
||
Stii cum se spune mai bine mai tarziu decat niciodata.E buna si suzeta asta dar sa fie si dezvatatul usor | ||
andre_david Postat pe 30 Aprilie 2010 14:55 |
||
Asa-i!Bine c-am scapat va pup fetele,mergem la somnic |
||
chanty Postat pe 30 Aprilie 2010 14:57 |
||
Somnic usor,pupici | ||
andre_david Postat pe 30 Aprilie 2010 14:58 |
||
buna ziua fetelor, sunteti pe aici sau la plimbarica? am fost si noi si de vreo ora l-am pedepsit pe al meu sa mai mearga ca e prea frumos afara ca sa stai in casa |
||
Laura_M Postat pe 30 Aprilie 2010 19:35 |
||
hei Laura, eu sunt franta de oboseala dar fac fata (acum a papat bebica si l-am adormit ca azi a dormit doar o ora si acum a picat frant, dupa 2 ore jumate de stat afara ) voi ce faceti? aly_ fab acum suntem bine, multumim |
||
aly_raz Postat pe 30 Aprilie 2010 19:47 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
reprezentant zonal pentru 4LIFE RESEARCH USA!! | 6 | De la: silviu_m74 9 Februarie 2009 15:23 |
Vand bicicleta DHS | 8 | De la: ahsoka 24 Mai 2010 16:38 |
Pentru administratorii site-ului... | 2 | De la: inata 9 Martie 2009 12:34 |
|
||
Vand haine de calitate pentru fetite si mamici | 9 | De la: letice 27 Octombrie 2009 22:21 |
vand carucior Tako 7 in 1- 600 ron | 2 | De la: kidz008058 12 Mai 2010 00:01 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural