Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

hai bre, ca ne punem la regim: promitem ca nu mancam, nu bem! da' cinstim masa, ce mama zmeilor...
moniq_
Postat pe 7 Iulie 2010 13:19
hai poate avem o speranta

tusiiiiiiiii te strigam nu ne auzi sau te faci ca nu ne auzi a
anaROBERT
Postat pe 7 Iulie 2010 13:21
deh, aude numa' ce-i convine!
fetele si pe Tusica!
astept invitatia!
moniq_
Postat pe 7 Iulie 2010 13:22
moniq
anaROBERT
Postat pe 7 Iulie 2010 13:29
helooooooooooo sunt aici am avut de pregatit o comanda
as vrea eu sa o punem de o nunta ca de..... cunoastem baiatu si este de familie buna asa ca mi-ar placeeeeeeeeeee dar cine stie care ii va fii soarta
oricum sunteti invitate stati linistite
si nu m-am gandit la prosti daaaaaaaaaaaaaaa
tusi_Oli
Postat pe 7 Iulie 2010 13:39
daaaaa
anaROBERT
Postat pe 7 Iulie 2010 13:51
se marita nepoata si eu aflu de pe net asta da tradare
omul munceste si voi ma barfiti pe la spate in vazul tuturor
Anabell vrei freza se face iubita zi cand si imi aduc ustensilele.
Tusi are suzite verzi ca sa luat dupa mine, numa-i ca ei i-au si iesit verzi mie nu
la mine in par gasesti o paleta de culori...blond de toate felurile, cateva verzi...verzui.,violete, satene,am si portocaliuasa ca o pata de culoare...hmmm Anabell ce zici ?te bagi?iti fac o freza nuantata ca nu te mai recunoaste sotul

Moniq, la Malai merg cu ea si sunt f multumita.
ameno
Postat pe 7 Iulie 2010 16:56
De la: aly_raz, la data 2010-07-07 10:10:42'neata fetele cory deja pe olita? bravo! eu cu razvan nu ma mai agit, am incercat cateva zile si ne-am lasat pagubasi, nu-l nimeream cu olita si pace, tot pe el facea cred ca e totusi prea mic ca sa-l dezobisnuiesc de pampers iar la kk nu-l prea prind ca face numai cand nu sunt pe langa el eh mai asteptam, avem timp de toate acum suntem innebuniti dupa nisip si apa
voi ce ati mai facut?

Buna Aly , stai ca nici noi nu facem tot timpul la olita dar eu o pun mereu cand suntem acasa cam din doua ore o mai pun si de cele mai multe ori face cate putin dar nu cere ea olita ...era bine dar inca nu am ajuns acolo, cu perseverenta o sa reusim ca timp este
cory_emy
Postat pe 7 Iulie 2010 18:13
De la: MAYATHEEO, la data 2010-07-07 10:48:15Buna dimineata felicitari ptr olita si bafta mai departe.Cory eu cu Maya am patit asa cum ai patit si tu febra cateva zile la rand si am fost cu ea la spital si au vrut sa ne interneze ca are puroi urat in gat, eu leam zis sa faca peferalgan in vena sa scada febra si pe urma sa plecam acasa cu semnatura .Am fost la medicul de fam si mia zis sigur e de la masele ,eu nu eram multumita de rezultat si am fost la un pediatru particular si ma pus sa ii fac analizele la urina si vreau sa zic ca a facut infectie urinara de asta facea febra ,nu am mai vut probleme cu ea adica sa faca febra de la maselute vreau sa iti zic nici nu stiam cand iese vreo masea ca nu plangea si nici nu ma lasa sa ma uit in gura , sanatate multa si bafta mai departe cu olita

Multumesc pentru urari , asa mi-a zis si mie pediatra ca este de la masele , azi am fost cu ea la ORL sa vad daca nu cumva avea dreptate dr de la spital cu amigdalita pultacee si nu are nimic in gat...o sa ma duc sa ii fac si eu urocultura sa vedem ce si cum , eu sper sa nu fie nimic . voi ce tratament ati urmat ptr infectia urinara ? ati mai avut prb de atunci?
cory_emy
Postat pe 7 Iulie 2010 18:18
De la: ameno, la data 2010-07-07 16:56:02 se marita nepoata si eu aflu de pe net asta da tradare
omul munceste si voi ma barfiti pe la spate in vazul tuturor
Anabell vrei freza se face iubita zi cand si imi aduc ustensilele.
Tusi are suzite verzi ca sa luat dupa mine, numa-i ca ei i-au si iesit verzi mie nu
la mine in par gasesti o paleta de culori...blond de toate felurile, cateva verzi...verzui.,violete, satene,am si portocaliuasa ca o pata de culoare...hmmm Anabell ce zici ?te bagi?iti fac o freza nuantata ca nu te mai recunoaste sotul

Moniq, la Malai merg cu ea si sunt f multumita.

pai asta e scopul sa nu ma mai cunoasca sotul dar daca reclama dinasta faci cu o paleta de culori in capul omului ma retrag
anaROBERT
Postat pe 7 Iulie 2010 23:50
buna seara fetelor
anaROBERT
Postat pe 7 Iulie 2010 23:50
fata!
tu esti dilie! m-ai speriat dreaq de moarte! te cautai toata ziulica si-ntrebai pe-aci , am trimis si-un ravas la o poza, colo, ca ai privata incuiata! ce patisi?!
si astept Mojito, ala, ca ti-am onorat topicu' si te duru in...r sa citesti!

PS: buna seara, Anuto! vazui ca te "intretinusi" cu nebuna de ma cauta asta noapte.... sarut mana!
moniq_
Postat pe 7 Iulie 2010 23:55
De la: moniq_, la data 2010-07-07 23:55:12fata!
tu esti dilie! m-ai speriat dreaq de moarte! te cautai toata ziulica si-ntrebai pe-aci , am trimis si-un ravas la o poza, colo, ca ai privata incuiata! ce patisi?!

la mine strigi bre pai copilul ma trage de maneca sa ii fac poftele si eu ca mama devotata ce mis ma supun ordinelor

da ce patisi bre cine te-a fugarit?
anaROBERT
Postat pe 7 Iulie 2010 23:56
Nu, mai!
la Alina, da' iar disparu!
pe tine te-am salutat!
moniq_
Postat pe 7 Iulie 2010 23:59
De la: moniq_, la data 2010-07-07 23:59:48Nu, mai!
la Alina, da' iar disparu!
pe tine te-am salutat!

aaaa

nu-i bai bre e de la sarmale sau de la meci cred
anaROBERT
Postat pe 8 Iulie 2010 00:01
da'; de la meci! sunt euforicaaa!
imi placu' rau de tot!
moniq_
Postat pe 8 Iulie 2010 00:02
da si mie
anaROBERT
Postat pe 8 Iulie 2010 00:04
Buna dimineata cory nu mai retin ce antibiotic mia dat atunci au trecut 2 ani si ceva dar nu a mai facut de atunci infectie urinara,retin ca ma trimis si la chirurg sa vada daca nu are labile mici lipite [la putulica] ,dar a fost de la apa plata izvorul minunilor cred ca am nimerit niste baxuri proaste , de atunci nu mai folosim apa izvorul,folosim borsec si am si testato special ptr fete. sanatate multa si
MAYATHEEO
Postat pe 8 Iulie 2010 09:02
heloo every body

anaROBERT
Postat pe 8 Iulie 2010 12:40
De la: moniq_, la data 2010-07-07 23:55:12fata!

PS: buna seara, Anuto! vazui ca te "intretinusi" cu nebuna de ma cauta asta noapte.... sarut mana!

scuze, dar rad la sticla ma cauti pe tot forumul
am vazut ca ai scris la topicul cu adevarul nu ma doar chiar asa in ...t ca-i delicat si-mi fac rau singura...

Ok, trec la lucruri serioase,sunt ok, am mult de lucru si de multe ori imi las compu deschis si plecasta daca ma vezi online si nu raspund.
Din nefericire pentru cele care nu ma au la inima :sunt vie respir!
ziceam ieri ca am nevoie de un jurist urgent ca m-am confruntat cu un termen nou pentru mine:FIDEJUSOR.Cam stiam eu ce inseamna dar vroiam sa stiu in totalitate ce vrea sa zica acest termen si care sunt consecintele legate de el.
Azi m-am lamurit la maxim si concluzia:Cei de la bucuresti nu au decat sa-si bage fidejusorul in ...r ca eu nu semnez nici un act daca apare si acea clauza,conditie, act aditional etc...schimba contractul bine ,nu il schimba revenim la ctr. initiale.
oricum iti multumesc din suflet.
ma pot baza pe tine daca pe viitor am nevoie
ameno
Postat pe 8 Iulie 2010 19:19
anytime, !!!!

uffff! chiar am crezut ca e ceva grav: cand mai ai cate o idee de-asta briliant, dezvolta, ca m-a luat inima; da sa te pup!
moniq_
Postat pe 8 Iulie 2010 19:23
intr-un fel e destul de grav dar vreau sa vad cat pot intinde coarda ca si eu am compania la mana din fericire pentru mine.dar e un as mic asa ca....in fine sper sa rezolv tot.
ameno
Postat pe 8 Iulie 2010 19:28
mai, eu ma bazez pe tine!
moniq_
Postat pe 8 Iulie 2010 19:31
pupacioase da'... simpatice .

ce frumos ! sa te ingrijorezi cand nu mai apare cineva cu care te conversezi doar ! si , zice lumea ca nu se poate prietenie pe net ...
liaiedera
Postat pe 8 Iulie 2010 19:34
ba se poate prietenie si inca cum eu prin intermediul acestui site mi-am legat prietenii noi, mi-am facut si niscai inamici , si m-am intalnit si la o cafa live in unirii
ameno
Postat pe 8 Iulie 2010 19:36
deci, nu mai vorbesc cu voi!
ati asteptat sa plec io in conced si v-ati intalnit la cafele, ai?
zambila
Postat pe 8 Iulie 2010 19:39
bre, Zambiluto, io nu-s in cauza, parol!
moniq_
Postat pe 8 Iulie 2010 19:46

bey zambiluto....tu trebuiesti penalizata cu pozele alea ce le-ai pus la profil zau ca fug si eu in concediu, sa dea firma faliment si tot ma duc hai ca te pup
ameno
Postat pe 8 Iulie 2010 20:03
aaa si la cafea nu-i Moniq in cauza e Chanty da nu-i tarziu sa punem si noi de o ieseala
ameno
Postat pe 8 Iulie 2010 20:04
clar ca ar trebui!
stabiliti voi ce si cum, io mi-s in concediu
zambila
Postat pe 8 Iulie 2010 20:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Garsoniere - Apartamente - Inchirieri Spatii Comerciale Bucuresti 1 De la: garbo_6756 19 August 2012 15:39
Imunoglobulina Antihepatita B (HBIG) 1 De la: sonyscorpion 6 August 2008 00:34
bebelusi de 5 luni, cum mananca ei? 52 De la: andre_david 26 Aprilie 2010 16:27
Hainute de bebe la preturi modice 1-9 lei 1 De la: adelaeu 23 Iunie 2010 18:30
Bijuterii argint copii 16 De la: dacris 17 Noiembrie 2011 09:36
Setari Cookie-uri