Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

tu vrei sa ma faci sa plang eu sunt la birou inca concediu ...ce-i ala
ameno
Postat pe 8 Iulie 2010 20:10
pai e cinstit ce face voi bre....va adunati voi timisorencele si cu noi cum ramane?a ?
anaROBERT
Postat pe 9 Iulie 2010 01:57
buna dimineata fetele
cine vrea sa bea o cafea in piata unirii din timisoara sa ridice mana sus si sa dea un apel, mesaj orice si se rezolva
ana ce sa-ti fac maica daca stai in celalalt capat dar nu-i nimic poate ajungem si la tine punem steagul kidz-garbo in vant si ne recunosti
tusi_Oli
Postat pe 9 Iulie 2010 09:36
'neata fetele sa nu care cumva sa indrazniti sa veniti la mare, ploua de ieri intruna cred ca se umfla si marea de atata ploaie
la voi cum e vremea?
tusi daca va intalniti la mare va fac eu cadou steagul kidz, am mai zis
aly_raz
Postat pe 9 Iulie 2010 11:05
anaROBERT
Postat pe 9 Iulie 2010 11:24
buna ziua fetele!
ameno
Postat pe 9 Iulie 2010 11:35
buna parinte
anaROBERT
Postat pe 9 Iulie 2010 11:37
cu ce ne mai laudam azi
ce face Robert???
ma....eu m-am trezit atat de obosita azi dimineata..pfff
toata noaptea am alergat dupa un tramvai
ameno
Postat pe 9 Iulie 2010 11:40
deci am scris un medaj de trei ori,nu il mai scriu inca odata ma enervat
anaROBERT
Postat pe 9 Iulie 2010 11:51
ehhh//ai scris tu ceva indecent acolo ca nu te cenzureaza astia dejeaba
ameno
Postat pe 9 Iulie 2010 11:57
calm calm ana nu te enerva ca nu face bine la ten
aly mersi pt steag vedem noi cum om face pana la urma
oricum naspa vreme la mare acu o sa fie mai bine in toamna cand se va merge prin programul ala "litoralul pt toti" daca il mai pun astia ij aplicare ca de.... ii criza
saluatre ana

UN CONCURS INFOTURISM
VOTATI poate castigam si mergem si noi moca la mare
http://www.infoturism.ro/concurs/#121745
tusi_Oli
Postat pe 9 Iulie 2010 11:57
vreti emailu cu bordelu vorbesc cu conducerea de inca ceva reduceri de pret
ameno
Postat pe 9 Iulie 2010 11:58
saluti tusi

da mai am scris cea si de trei ori nu m-au postat astia,jignire,ofensa la adresa mea

ce plaja vreti mai a plouat ieri urat,a fost vijelie mare,a plouat toata noaptea si ploua si la ora asta
anaROBERT
Postat pe 9 Iulie 2010 12:01

ce bine ca nu mi-am trimis fata la maree in perioada asta
parinte ce email?
ca nu am primit nimic vreau emailul.....
tusi_Oli
Postat pe 9 Iulie 2010 12:02
cat dai pe el??? ia fami o vizita ...nu m-am putut abtine sa nu postez poze cu....
deci cine da mai mult cash nenica cash
ameno
Postat pe 9 Iulie 2010 12:05
se mai uita astia si la om

tusi nu-ti face griji daca vrei la mare imi spui si se rezolva, noi in sept plecam in concediu in nordul tarii, deci apartamentul ramane liber doua saptamani, stai la noi si asa nu trebuie sa-mi mai fac griji cine le da de mancare la pestisori ce zici, iti convine?
aly_raz
Postat pe 9 Iulie 2010 12:06
De la: aly_raz, la data 2010-07-09 12:06:33se mai uita astia si la om

tusi nu-ti face griji daca vrei la mare imi spui si se rezolva, noi in sept plecam in concediu in nordul tarii, deci apartamentul ramane liber doua saptamani, stai la noi si asa nu trebuie sa-mi mai fac griji cine le da de mancare la pestisori ce zici, iti convine?

te referi cumva la mine?pai normal ca se uita omu.....
anaROBERT
Postat pe 9 Iulie 2010 12:07
De la: anaROBERT, la data 2010-07-09 12:07:53
De la: aly_raz, la data 2010-07-09 12:06:33se mai uita astia si la om

te referi cumva la mine?pai normal ca se uita omu.....

racoare...brrr
ameno
Postat pe 9 Iulie 2010 12:09
beyyy...sa nu imi furati pozele ca m-am chinuit mult sa le iau din imbox plata inainte
ameno
Postat pe 9 Iulie 2010 12:10
aly se accepta oferta
tusi_Oli
Postat pe 9 Iulie 2010 12:10
ok tusi, tinem aproape
mai voi ati facut vreodata dovlecei umpluti cu carne de pui? vreu sa-i fac si eu lui raz ca nu mai stiu ce combinatii de mancare sa-i fac, ziua si felul de mancare, m-am saturat
aly_raz
Postat pe 9 Iulie 2010 12:13

de unde doamne iarta-ma le-ai gasit ce bine ca mai stiu si eu o limba straina ca ma uitam ca mata in calendar
tareeeeeee
tusi_Oli
Postat pe 9 Iulie 2010 12:15
e jale ce e acolo,nu am inteles eu tot dar pe sarite bai ce oameni,ce caractere si eu care ma gandeam ca e soacra ta parinte,pffff
anaROBERT
Postat pe 9 Iulie 2010 12:16
aly cautam si postam retete un pic de rabdare
stai aici este una sper sa nu fie prea dificila

* 1 piept de pui dezosat
* 2 dovlecei mari si subtiri
* o ceapa
* un morcov
* 3 linguri cu orez
* 1 ou
* marar si patrunjel proaspat
* 1 kg de rosii coapte
* sare, piper

Mod de preparare

Dovleceii se spala, se taie pe jumatate si se scobeste miezul.

Cum ar zice Miha :), carnea se roboteste cu ceapa, morcovul si miezul de la dovlecei. Se adauga orezul spalat, verdeata tocata marunt, oul, sare si piper si se amesteca bine. Se umplu dovleceii, eu am mai umplut si 2 ardei ca era destula carne, apoi se aseaza intr-un vas termorezistent. Dintr-o rosie se taie capacele pentru dovlecei, restul de rosii se maruntesc foarte fin la blender/robot, scotand mai inatai cotoarele. Se toarna rosiile in vas peste dovlecei, se mai pune un pahar cu apa, sare, piper si 2-3 linguri cu ulei. Se acopera cu capac sau folie si se lasa la cuptor 45 de minute.

La final se presara marar si patrunjel tocate fin si se servesc cu smantana sau iaurt..
tusi_Oli
Postat pe 9 Iulie 2010 12:17
dai un search pe batranul google Anabell..ce drak ma dezamagesti
ce soacra zuzo???aia o pun la avatar daca proclamam weekend pentru ele
ameno
Postat pe 9 Iulie 2010 12:18
De la: ameno, la data 2010-07-09 12:18:14dai un search pe batranul google Anabell..ce drak ma dezamagesti
ce soacra zuzo???aia o pun la avatar daca proclamam weekend pentru ele

pai nici nu merita un weckend intreg mai,o pun numai noaptea ziua imi reiau rolul ce draq sa faca ea la avatarul meu pff.beach
anaROBERT
Postat pe 9 Iulie 2010 12:19
tusi a mai murit un drac? ca eu tot pe pagina aia sunt am vazut reteta si mi se pare ok, dar ma intrebam daca voi ati facut si daca sunt buni?
aly_raz
Postat pe 9 Iulie 2010 12:20
aly nu are ce sa fie rau sunt ca si ardeii umpluti
tusi_Oli
Postat pe 9 Iulie 2010 12:22
cu cat o lasi mai mult...cu atat o scuipam mai mult Aly_raz tu iti bagi soacrala avatar...ce zici
ameno
Postat pe 9 Iulie 2010 12:22
da mai asa este

uite ma pun si imi caut o poza mai secsoasa cu soacra mea sa fac furori pe aici
anaROBERT
Postat pe 9 Iulie 2010 12:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
AFTER SCHOOL CLUBUL ISTETILOR DIN CONSTANTA (SCOALA DUPA SCOALA) 1 De la: kidz001127 6 Iulie 2009 18:29
PRODUSE AVENT NOI STOC LIMITAT 3 De la: danielas999 20 August 2009 18:09
Vand fotoliu balansoar ABC Design 1 De la: XEMONIA 25 Septembrie 2008 08:27
constipata:(((((ajutor!! 5 De la: ubita 24 Octombrie 2009 22:16
Vand scaun auto Chicco, marsupiu, hainute noi si sh de calitate 7 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:25
Setari Cookie-uri