Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

pai cred ca asta ii fac azi ca am ingredientele si merge sa mancam si noi

alina soacra mea e prea nesemnificativa ca sa-i acord poza de avatar si nici macar nu am poze cu ea

zi frumoasa la toata lumea!
aly_raz
Postat pe 9 Iulie 2010 12:25
pa aly_raz te pup.....
anaROBERT
Postat pe 9 Iulie 2010 12:27
nu esti de gasca
si ai poze cu ea...ai mai pus-o tu odata prea te-ai cumintit, ia partea buna a lucrurilor o scuip daca nu iti este draga sau o pup daca o iubesti
ameno
Postat pe 9 Iulie 2010 12:27
pai tocmai alina, candva poate merita macar atata lucru, acum insa nici macar numele nu merita sa i-l pronunt (si ma gandeam sa o pun bona la copil doamne apara-ma si multumesc ca m-ai luminat... ) deci nu, daca veniti cu alta tema poate ma bag

am fugit la bucatarie ca ma cheama datoria
aly_raz
Postat pe 9 Iulie 2010 12:32
pt aly o alta reteta

Ingrediente: 3-4 dovlecei pentru umplut si alti 2 pentru sos, 1 piept de curcan, 1 ceapa, o felie de paine inmuiata in lapte sau apa, 1 ou, 100 g cascaval, cate o legatura de marar si patrunjel, smantana, sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

Desprinzi cu un cutit bine ascutit carnea de pe oasele pieptului si o treci prin masina de tocat. Apoi o amesteci cu painea inmuiata si stoarsa, oul, sarea, piperul.

Cureti dovleceii de coaja si apoi ii tai pe jumatate si ii scobesti, ii umpli cu carnea. Intr-o tava pui un strat de dovlecei rasi pe razatoare si amestecati cu ceapa taiata marunt, asezi dovleceii umpluti, torni putina apa si razi cascavalul.

Dai tava la cuptor pentru 30- 40 de minute. Intr-o tigaie topesti o bucatica de unt, pui mararul tocat, lasi un pic sa se caleasca, adaugi smantana si cand sunt dovleceii gata torni acest sos peste ei.

Minunat de bun!
tusi_Oli
Postat pe 9 Iulie 2010 12:32
nop!noi vrem soacre la interval fight fight
ameno
Postat pe 9 Iulie 2010 12:33
mama lor de soacre

pa fetelor va tucalesc ma duc sa imi culc copilul si eu la bucatarie sa ma delectez cu arta culinara

va tucalesc,o zi buna sa aveti

PS:poate ne vedem la noapte la o conferinta
anaROBERT
Postat pe 9 Iulie 2010 12:36
ok o anesteziez pe BB sau o leg de tzeava...vad eu ce imi iese
ameno
Postat pe 9 Iulie 2010 12:37
ok
pauza pt un film o comedie
tusi_Oli
Postat pe 9 Iulie 2010 12:42
Salutare fetele !!! Va distrati va distrati ... bravo voua ....

Ne-am revenit si noi ne-a trecut febra si suntem ok .........offfff dar vremea asta ne omoara, parca nu e vara ne chinuim de doua saptamani sa ajungem la mare dar cu atatea ploi vb lu tusi_oli cred ca mergem la toamna ca acu ....ploua .

tusi a venit fata de la mare ? s-a bronzalit un pic ? macar s-a distrat...hehe frumoasa varsta 14-15 ani sa n-ai nici o grija ..... ma uit la fetele mele si nu imi vine sa cred ce repede trece timpul

P.S apropo buna reteta!!!

cory_emy
Postat pe 9 Iulie 2010 16:00
hello cory!
da ce-i cu tine asa devreme ca o perioada ai fost pasare de noapte(liliac)
dancris
Postat pe 9 Iulie 2010 16:07
Crisuto, manca-te-ar mama! nu fugim fata, de tine!
dar eu un a am atatea pe cap si un program de zici ca sunt in rollercoaster...
dorm o ora doua, imi chinui neuronii... pup o fata dulce!
moniq_
Postat pe 9 Iulie 2010 16:21
buna fetelor, nu v-am mai vazut de mult si nu o sa stau nici prea mult ca sa va vad pentru ca nu pot, dar vreau sa va intreb ceva... ati patit ca bebe al vostru sa-i miroase gura?
un mozol la toate si multzam fain de raspunsuri daca-mi dati daca nu... v-am spart
Laura_M
Postat pe 9 Iulie 2010 18:21
Laura_M
Postat pe 9 Iulie 2010 18:26
am incurcat inconitele
Laura_M
Postat pe 9 Iulie 2010 18:27
De la: anaROBERT, la data 2010-07-09 12:36:17mama lor de soacre

pa fetelor va tucalesc ma duc sa imi culc copilul si eu la bucatarie sa ma delectez cu arta culinara

va tucalesc,o zi buna sa aveti

PS:poate ne vedem la noapte la o conferinta

mama ta de nazbatie,ce esti fetita sau baietel,ca din poza nu se prea observa?mareste-o nitel sa stiu cu cine vb.
vuvuzela
Postat pe 9 Iulie 2010 18:28
auzi bay vuvuzelo nu te labari la copii nostri
ameno
Postat pe 9 Iulie 2010 18:31
De la: Laura_M, la data 2010-07-09 18:21:43buna fetelor, nu v-am mai vazut de mult si nu o sa stau nici prea mult ca sa va vad pentru ca nu pot, dar vreau sa va intreb ceva... ati patit ca bebe al vostru sa-i miroase gura?
un mozol la toate si multzam fain de raspunsuri daca-mi dati daca nu... v-am spart

una din cauze poate fi viermisorii
ameno
Postat pe 9 Iulie 2010 18:32
De la: ameno, la data 2010-07-09 18:31:41auzi bay vuvuzelo nu te labari la copii nostri

nu vb prostii.sunt om matur.m-a amuzat poza si am facut un spirit,o gluma .sa nu mai folosesti asemenea cv.f urat.
vuvuzela
Postat pe 9 Iulie 2010 18:36
..".ca din poza nu se prea observa?mareste-o nitel " pai tocmai ca pretinzi ca o vrei nitel marita poza ma pune pe ganduri
matur o ba ...pls nu te mai labari la copii nostri hus!
ameno
Postat pe 9 Iulie 2010 18:41
vuvuzelo maica vrei sa ii vezi puta copilului meu ,carnatul nu-ti mai place o dai in pedofilie

nu te lua de copilul meu ca matur forumul cu tine clar vuvuzelo
anaROBERT
Postat pe 9 Iulie 2010 23:35
usurel fetelor asa cuvinte io zic sa va reveniti ca santeti niste doamne
garbo074997
Postat pe 9 Iulie 2010 23:39
De la: garbo074997, la data 2010-07-09 23:39:34 usurel fetelor asa cuvinte io zic sa va reveniti ca santeti niste doamne

''doamna''asta scoate bestia din mine .....
anaROBERT
Postat pe 9 Iulie 2010 23:41
De la: dancris, la data 2010-07-09 16:07:59hello cory!
da ce-i cu tine asa devreme ca o perioada ai fost pasare de noapte(liliac)

pai sunt in continuare pasare de noapte ca ziua am interzis de la fimea dar mai nimeresc si eu uneori 5 minutele si ziua ....
cory_emy
Postat pe 10 Iulie 2010 00:48
buna fetele tusi am facut ieri niste dovlecei de te lingi pe degete, au iesit super super buni, eu am facut cumva combinatia celor doua retete si a meritat!
un weekend cu soare la toata lumea!
aly_raz
Postat pe 10 Iulie 2010 13:53
n'seara pe aici? la noi iar ploua
blondy_made_to_love
Postat pe 11 Iulie 2010 20:26
floricele ptr mamici si pentru babici .Cum e vremea la costinesti mamici din constanta? vrem sa pronim la mare dar cu vremea asta stai in dubii. plzzz sanatate la bb
MAYATHEEO
Postat pe 12 Iulie 2010 13:54
MAMICIIIIIII HELOOOOOOOO DA UNDE ATI DISPARUT? SUNTETI IN CONCEDIU?NIMENI DE CATEVA ZILE VAIIIII
MAYATHEEO
Postat pe 12 Iulie 2010 20:27
buna seara fetele ce mai faceti voi? noi azi am sarbatorit sf petru si pavel la multi ani tuturor si hai sa bem o
aly_raz
Postat pe 12 Iulie 2010 21:48
De la: aly_raz, la data 2010-07-12 21:48:38buna seara fetele ce mai faceti voi? noi azi am sarbatorit sf petru si pavel la multi ani tuturor si hai sa bem o

azi ati sarbatorit ? m-ai bagat in ceata.....dar oricum hai sa bem

Ce mai faceti voi ? Noi nu mai avem timp deloc ptr forum ,toata ziulica nu stam o clipa ...doar cand doarme emy imi mai trag si eu sufletul un pic dar si atunci incerc sa fac ba curat ba mancare......doar seara cand doarme ea mai ma delectez si eu un pic pe kidz
cory_emy
Postat pe 13 Iulie 2010 00:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Calendare si felicitari personalizate cu pozele copilului 1 De la: alexandra 21 Octombrie 2009 21:31
bronsiolita asmatoforma 2 De la: office_salinasusesi_ro 13 Februarie 2010 17:23
Hainute bebe 0-2 ani la pretul de 3,4,5, ron bucata 1 De la: Bianca291 26 Februarie 2010 07:17
vand premergator 3 De la: xenna 12 Iulie 2009 14:41
INVATA RAPID SI SIGUR! REZULTATE GARANTATE 1 De la: mariutza_mea 7 Februarie 2009 00:47
Setari Cookie-uri