LMA ..la puiut... | ||
iasomia Postat pe 14 Iulie 2010 12:34 |
||
---|---|---|
multumesc iasomia! | ||
dancris Postat pe 14 Iulie 2010 12:38 |
||
la multe lunite Dancris. Buna fetele |
||
|
||
bau Postat pe 14 Iulie 2010 19:54 |
||
LA MULTE LUNITE DANCCRIS | ||
MAYATHEEO Postat pe 14 Iulie 2010 22:55 |
||
Crisuto, sa-ti traiasca puiul, pana la varste matusalemice, fato: sanatos, frumos si norocos! PS: si mami pe langa el, sa aiba de ce sa se bucure! |
||
moniq_ Postat pe 14 Iulie 2010 23:00 |
||
buna seara fetelor va tucalesc al meu copil e mai bine,am scapat de febra dar suntem muciosi si fornaiti,in sfarsit de ce mi-a fost mai frica a trecut mayatheo vremea la cta e belea,caldura mare deci nu poti respira cat de cald este,dimineata cald,soare frumos iar dupa masa mai trage si cativa stropi,nu in fiecare zi sa nu va speriati. in rest ok numai bine de balaceala si bronzolit.pupici dulci. |
||
anaROBERT Postat pe 15 Iulie 2010 00:25 |
||
Cristina LA multe lunite ptr bebe sa cresca mare si sanatos....pupicei Mony sucze ca raspund asa tarziu mesajului tau dar sunt cam zapa in ultima vreme......emy e bine multumim frumos ne-a mai dat o maseluta si cam atat cu noutatile....la mare incercam sa ajungem in acest wek ptr concediu mai asteptam pana in aug....pupici multi Anusco ce ma bucur ca Robertino e mai bine ....sanatate si pupici Mayatheeo drum bun la mare si vreme frumoasa !!!! |
||
cory_emy Postat pe 15 Iulie 2010 02:22 |
||
Ana, ce folosesti ca sa cureti nasul piticului? | ||
Ciresica Postat pe 15 Iulie 2010 05:26 |
||
salutare feteleee! MAYATHEEO, poti pleca linistita la mare,e caaaald de n-ai aer,si apa...clocita eu pe bebe il scot la plimbare pana in ora 8 dimi ca e foarte cald,a prins si el putin bronz pe copanele a inceput sa se ridice in fundulet(putin ajutat),ce sa mai....am baiat mare :) moniqutza,multzam fain pt urari :sml-love0038 sa va intreb ceva:bebelu' meu sta tot timpul cu manutele in gura,de foame nu poate fi vorba,deci,tot timpul,chiar si dupa ce abia termina de mancat,de ce oare? |
||
dancris Postat pe 15 Iulie 2010 11:31 |
||
heloo dancris la multe luni sa cresti mare frumos si sanatos sa se bucure mami de tine si de toate poznele pe care o sa le faci multi si dulci bau salutare mayatheeo saluti la toti puiutii vostrii |
||
tusi_Oli Postat pe 15 Iulie 2010 11:40 |
||
hey tusi,msik fain pupici multi si tie | ||
dancris Postat pe 15 Iulie 2010 11:42 |
||
Buna fetele tusi tot la lucru? ieri a fost o caldura insuportabila in tm. dancris ar putea fi de la dintisori. |
||
bau Postat pe 15 Iulie 2010 11:52 |
||
De la: Ciresica, la data 2010-07-15 05:26:29Ana, ce folosesti ca sa cureti nasul piticului? eu de camd era al meu micut am folosit sterimar si pivalone. |
||
anaROBERT Postat pe 15 Iulie 2010 12:03 |
||
buna fetelor | ||
anaROBERT Postat pe 15 Iulie 2010 12:05 |
||
De la: bau, la data 2010-07-15 11:52:15Buna fetele saluti bau si azi este la fel de cald si da sunt tot la lucru asa printre iar pt curatat nasucul la bebe este bun sprayul cu apa de mare |
||
tusi_Oli Postat pe 15 Iulie 2010 12:21 |
||
pai ala tusi sterimat este cu apa de mare | ||
anaROBERT Postat pe 15 Iulie 2010 12:22 |
||
De la: anaROBERT, la data 2010-07-15 12:22:50pai ala tusi sterimat este cu apa de mare ok |
||
tusi_Oli Postat pe 15 Iulie 2010 12:24 |
||
vai tusi am zis ca ma coc,azi stau la umbra,pana mai tarziu cand ies la plimbarica cu baietelul. Ana ce mai faci?E mai bine printisorul? |
||
bau Postat pe 15 Iulie 2010 12:28 |
||
De la: bau, la data 2010-07-15 12:28:37vai tusi am zis ca ma coc,azi stau la umbra,pana mai tarziu cand ies la plimbarica cu baietelul. pai sa va coaceti fetelor daca nu vreti sa veniti la mare unde canicula e in floare a mony e mai bine in sensul ca nu mai face temp,luam tratament dar oricum este marait,sper sa isi revina cat mai repede ca mi-a cam dat batai de cap. voi ce faceti,denis? |
||
anaROBERT Postat pe 15 Iulie 2010 12:31 |
||
este asa de cald afara de nu iti vine sa stai afara si se pare ca vom avea asa o cateva zile nu degeaba ii spune luna lui cuptor |
||
tusi_Oli Postat pe 15 Iulie 2010 12:36 |
||
da asa este va fi canicula cateva zile,apoi iarasi vor venii peste noi codurile colorate si apoi iarasi canicula. | ||
anaROBERT Postat pe 15 Iulie 2010 12:43 |
||
gata mi-a adormit puiul si am revenit. Denis e bine,stie tot mai multe,ma uimeste in fiecare zi.I-am cumparat si lui tricicleta pt ziua lui.Ii dau cadoul mai devreme. Ma bucur sa aud ca Robert e mai bine,sper sa se faca bine cat mai repede. In rest tot pasare de noapte ai ramas. Tusi poate in august mergem la o baie pe la felix,sa ne racorim de caldura asta. Apropo Ana cu cea mai mare placere as venii la mare,dar daca ar venii marea mai aproape |
||
bau Postat pe 15 Iulie 2010 13:17 |
||
ce puturoasa esti,astepti sa vina marea la tine eu da tot cucuvea am ramas,ziua chiar nu am timp sa mai intru,azi am facut si eu o exceptie mica ma bucur ca sunteti bine si sanatosi,sa cresteti mari va tucalesc pe toate fetelor,atat mi-a fost,ma duc sa il culc pe Robert si apoi sa plecam pa. o zi buna pa pa |
||
anaROBERT Postat pe 15 Iulie 2010 13:22 |
||
ce sa fac ana,e grele si la moa Dar tu ce ziceai ca faci,dupa ce il culci plecati pa,in lumea viselor Eu am plecat din postul de cucuvea,ca-s tot mai obosita seara si-mi doresc doar sa vad patul. |
||
bau Postat pe 15 Iulie 2010 13:28 |
||
De la: anaROBERT, la data 2010-07-15 12:03:29De la: Ciresica, la data 2010-07-15 05:26:29Ana, ce folosesti ca sa cureti nasul piticului? anabell picaturile de nas sunt egal cu zero daca le folosesti mai mult de 4/5 zile se obisnuiesc cu ele si nu mai da rezultate.mai mult pot sa faca o sensibilitate si sa-i termini mucoasa nazala. practic il ajuta pe moment dar problema ramane acolo si creste. insist sa-i faci exudate nas /gat.vezi ca incep sa urlu la tine imediat daca nu ma asculti |
||
ameno Postat pe 15 Iulie 2010 13:30 |
||
bau,nu cred ca este vorba de dintisori,m-am uitat si nu se observa nimic,are doar patru luni | ||
dancris Postat pe 15 Iulie 2010 14:37 |
||
Cris nu ai de ce sa te sperii,e ceva normal pt varsta lui sa-si bage degetele in gurita,al meu isi baga si pumnul in gurita Cat despre dintisori ei pot aparea si al 2 luni,nu e o varsta fixa pt aparita dintisorilor,dar eu ma gandeam la al meu,ca al meu tot cu manutele prin gurita in ultima vreme din cauza dintisorilor,avem deja 8 |
||
bau Postat pe 15 Iulie 2010 14:45 |
||
maine,poimaine i se umple gurita de dintisori... nu ma sperii dar parca prea mereu,mereu baga mainile in gurita |
||
dancris Postat pe 15 Iulie 2010 14:48 |
||
Ana, un remediu yoghin pentru curataul nasului LA ORICE VIRSTA este apa cu sare. Dilutia trebuie sa o faci asa incit cind "gusti" amestecul sa aiba acelasi gust ca si lacrimile de sarat. Cite o picatura in fiecare nara. In rest...cred ca pe piata se gasesc destule dilutii gata facute care mai au si altceva pe linga ca sa omoare bacteriile care s-ar forma in timp. Dancris, dintisorii nu ii ies asa devrme (poate!) dar radacinile/mugurii sigur se dezvolta in gingie de la virsta asta. Baiataul meu cel mare a inceput cu mincarimi de gingie pe la 5 luni si primul dintisor i-a iesit la 9 luni. Pe vremea noastra se gaseau colacei de silicon care se tineau in frigider si apoi se dadeau la "ros" . Foarte eficienti. |
||
Ciresica Postat pe 15 Iulie 2010 18:50 |
||
fleurdelis Postat pe 15 Iulie 2010 18:55 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cadouri personalizate | 1 | De la: Calendarul_Tau 14 Decembrie 2009 13:54 |
f | 10 | De la: eu_geminy 16 Octombrie 2011 22:37 |
Vand carut Hauck, nou, 300 ron | 2 | De la: ahsoka 20 Mai 2010 16:00 |
|
||
cazare in iasi | 1 | De la: nicoll 8 Noiembrie 2009 14:46 |
pont pe vreme de criza | 2 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:20 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară