De la: dancris, la data 2010-07-15 14:48:36maine,poimaine i se umple gurita de dintisori... Stai linistita e normal sa fie asa Emy isi manca manutele de pe la trei luni si primi dintisori i-au dat la 7 luni asa ca o sa tot roada la manute de acum incolo. Trebuie sa il speli des pe manute ptr ca toata lumea are prostul obicei cand vede un bebe mic si dragalas il apuca de manuta si pe urma ei isi baga manutele in gurita si uite cum ia microbi , asta e singura grija in plus in rest inarmeaza-te cu rabdare si asteapta venirea dintisorilor |
||
cory_emy Postat pe 15 Iulie 2010 19:09 |
||
---|---|---|
da alina te-am auzit pana la mine la cta asa tare ai urlat ,am inteles sa traiti,ii voi face neaparat |
||
anaROBERT Postat pe 16 Iulie 2010 01:13 |
||
am crezut ca am vorbit in soapta | ||
|
||
ameno Postat pe 16 Iulie 2010 14:26 |
||
tu niciodata nu vorbesti in soapta | ||
anaROBERT Postat pe 16 Iulie 2010 16:21 |
||
vaiiii nu-mi strica reputatia | ||
ameno Postat pe 16 Iulie 2010 17:12 |
||
ce cauti parinte aiai la ora asta? | ||
anaROBERT Postat pe 16 Iulie 2010 17:13 |
||
pai nu am zis ca ma mut????numa ce am dus doua masini de dosare si acum astept sa faca "grosul" si ma hodin un pic pe garbo de maine nu mai intru |
||
ameno Postat pe 16 Iulie 2010 17:15 |
||
sunt confuza,nu sunt la zi cu stirile.... unde te muti si de ce nu mai intri e maine? |
||
anaROBERT Postat pe 16 Iulie 2010 17:16 |
||
mut sediul firmei in alta parte si acum e un dezastru total...si pana o sa schimbam ...iaca nu-i nici net. doar sti ca acasa nu am net La mama o sa mai bag un ochi asa de control |
||
ameno Postat pe 16 Iulie 2010 17:20 |
||
pai nu lasa sfanta manastire garbo fara parinte nu fi egoista nu stiam bre ca nu ai tipat asa tare sa auda si urechile mele spor la treaba oricum si baga net rapid hai pa plec afara cu una bucata copil ca nu ne mai intelegem. pupici |
||
anaROBERT Postat pe 16 Iulie 2010 17:23 |
||
sfanta manastire ehhh las ca nu mi-o duce nime dorul deseara party la unele acasa ca nu mai intru |
||
ameno Postat pe 16 Iulie 2010 17:26 |
||
De la: ameno, la data 2010-07-16 17:26:26 sfanta manastire daca nu ar fi telefonia ti-as duce sincer dorul esti la fel de acida ca mine si in plus ai accentul ala dragalas cum draq sa nu TE IUBESC deci o ti langa,party in pijamale,o bere si ai uitat de sfantul garbo,pai denaturat si depravat parinte avem.AMENO |
||
anaROBERT Postat pe 17 Iulie 2010 00:59 |
||
Compu vine ultimul sacrificat....mai iau o pauza si o gura de aer garbo | ||
ameno Postat pe 17 Iulie 2010 12:12 |
||
salutari tuturor mamicilor si bebicilor | ||
blondy_made_to_love Postat pe 19 Iulie 2010 21:58 |
||
Buna seara fetele Ce mai faceti? |
||
bau Postat pe 22 Iulie 2010 00:57 |
||
saluti mony ce mai faci nu te-am mai vazut de mult |
||
anaROBERT Postat pe 22 Iulie 2010 01:11 |
||
Buna Ana. Uite toata ziua cu al mic,nu prea am mai avut timp sa mai intru. Voi ce mai faceti? |
||
bau Postat pe 22 Iulie 2010 01:12 |
||
da stiu cum e noi suntem bine,toata ziua alergam,treaba si noaptea cucuvea |
||
anaROBERT Postat pe 22 Iulie 2010 01:16 |
||
Bau, referitor la pozele bebelusilor si pedofili si eu eu am facut un apel la mamici sa nu mai puna poze cu copiii dezbracati. Ma bucur ca mai sunt si alte persoane informate despre nebunii lumii moderne. Sunt bebelusii frumosi in poponetul gol dar din pacate doar de privit acasa nu de expus public. |
||
Ciresica Postat pe 22 Iulie 2010 04:59 |
||
De la: Ciresica, la data 2010-07-22 04:59:30Bau, referitor la pozele bebelusilor si pedofili si eu eu am facut un apel la mamici sa nu mai puna poze cu copiii dezbracati. Din pacate ,acesti pedofili saliveaza si la copii imbracati . Uite un exemplu : http://picasaweb.google.com/aoufova/O2007_05_05SPINDL#5136869142329487794 Si pe site-ul ce l-am expus,vorbesc mamicile de lucruri infioratoare ce le fac pedofilii : inclusiv despre pozele care le iau de pe forumuri si le modifica si le posteaza pe alte forumuri ciudate sau le plaseaza la prietenii lor,inclusiv de vecini,rude care pozeaza copii altora si le plaseaza la pedofili sau chiar de oameni care par normali si care merg la plaja ca sa faca poze copiilor dezbracati ce se afla pe plaja.Mamicile vor sa faca ceva in acest sens,au anuntat chiar autoritatile si se aduna probe ca acesti oameni sa fie prinsi si copii din preajma lor sa fie salvati. |
||
bau Postat pe 22 Iulie 2010 10:41 |
||
buna ziua fetele! Acum poate intelege si lumea de ce mi-am sters contul alinakatt dupa ce mi-au facut profile false cu poza mea la avatar ....si s-au creat profile noi fara identitate doar pentru a discredita prieteni mei din lista....ar fi trebuit sa zic multumesc in opinia catorva dintre utilizatoarele de pe KIDZ.Mai mult am fost acuzata de ironie excesiva... Da ii si asta o treaba si probabil in mintea lor a avut si o logica...BOLNAVA |
||
ameno Postat pe 22 Iulie 2010 10:53 |
||
Am vazut ca s-a sters acel site. Nu era o reclama cu trimitere catre acel forum/subiect,ci o atentionare,care ar trebuii facuta incluziv de moderatorii fiecarui forum. | ||
bau Postat pe 23 Iulie 2010 16:54 |
||
sal'tare fetelor! ce mai faceti?? sunteti bine? la noi vacanta se apropie incet incet de sfarsit...din pacate... e tare bine acasa. ameno, s-a identificat cine era in spatele profillului alinaktt? va pup si noroc si la mai mare! |
||
aly_fab Postat pe 24 Iulie 2010 15:44 |
||
bau, pe 30 ale lunii sunt in Resita...poate dai cafeaua aia ce tot ai promis-o.Pe la 3 plec din Timisoara..... | ||
ameno Postat pe 25 Iulie 2010 00:34 |
||
sar'mana parinte ce te aduce pe plaiurile mioritice la aceasta ora?nu ai somnik? |
||
anaROBERT Postat pe 25 Iulie 2010 00:40 |
||
as dormi eu si inca cum dar am mintea prea plina, asa ca iaca bag un ochi in site si poate ma ia cu somn. Imi era dor de un net, de mult nu am mai stat la o barfa virtuala si adevarul e ca nici nu prea mai este cu cine( din baricada veche ma refer...) |
||
ameno Postat pe 25 Iulie 2010 00:42 |
||
daaaa s-au retras fetele dar eu am ramas devotata |
||
anaROBERT Postat pe 25 Iulie 2010 00:48 |
||
devotate sau nu ne intalnim rar de tot e aiurea intr-un fel, cred ca devin nostalgica. | ||
ameno Postat pe 25 Iulie 2010 00:52 |
||
tind sa cred ca ai o problema...... sa intors soata? sau asta e problema de fapt? |
||
anaROBERT Postat pe 25 Iulie 2010 00:54 |
||
printre altele si asta Simt ca o iau razna sunt obosita , m-am saturat sa umblu de colo colo sa dorm cat la mama cat la mine acasa, e o mare varza la mine in cap in perioada asta. As lasa tot si as pleca pur si simpluy.Asta simt acum, dar maine dimineata cand am trezirea la 8 o iau de la capat si uit ce simteam cu o seara inainte |
||
ameno Postat pe 25 Iulie 2010 00:59 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vand hainute bebe 0-1 an super ieftine!!!! | 2 | De la: kidz004391 25 Octombrie 2009 10:23 |
vorbe de duh | 67 | De la: office_salinasusesi_ro 28 Februarie 2010 11:06 |
Bebicii au crescut si nu mai au nevoie de o multime de lucruri. Sunt mamici interesate? | 1 | De la: madubody 5 Decembrie 2009 21:22 |
|
||
ofer carucior chicco | 3 | De la: annuka 11 Ianuarie 2013 19:07 |
Camasi si costume populare copii 1-15 ani | 1 | De la: kidz007057 26 Februarie 2010 13:01 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară