dar vine noaptea si iar o iei razna asa ca....sfatul meu fa ca altii:las-o balta si trantita treaba cateva zile poate se va schimba ceva si daca nu macar te-ai odihnit tu.... | ||
anaROBERT Postat pe 25 Iulie 2010 01:03 |
||
---|---|---|
as lasa balta dar nu imi permit luxul asta ma afecteaza direct orice abatere la job.Nu trag, nu im vin bani, nu imi platesc facturile..e un lant al slabiciunilor in care dau ordine si le execut cu brio Daca nu as avea starea asta oarba ar fi ok ca nu ma plang pot duce mult am umeri destul de lati Dar mi sa acumulat in ultima luna atata oboseala si stres si nervi si cu caldurile astea de aproape 40 grade mi-au pus capac. Vreau sa evadez e grav |
||
ameno Postat pe 25 Iulie 2010 01:11 |
||
da asa este ai dreptate e un cerc in care trebuie sa te invarti fara sa il depasesti,stiu cum este....pacat. lasa ca iti vei reveni si tu esti destul de tare stiu eu ca poti dulce mult mai mult sper insa sa nu fie cazul. |
||
|
||
anaROBERT Postat pe 25 Iulie 2010 01:16 |
||
cand o sa vezi ca sunt din nou acra sunt pe drumul del bun | ||
ameno Postat pe 25 Iulie 2010 01:19 |
||
recunoaste ca ti dor de Alina cea rea si acra si hidoasa | ||
ameno Postat pe 25 Iulie 2010 01:21 |
||
nici nu imi fac probleme....imi voi da repede seama nu va trebuii sa strigi prea are si nici de maneca sa ma tragi | ||
anaROBERT Postat pe 25 Iulie 2010 01:21 |
||
De la: ameno, la data 2010-07-25 01:21:06recunoaste ca ti dor de Alina cea rea si acra si hidoasa cu mana pe inima |
||
anaROBERT Postat pe 25 Iulie 2010 01:24 |
||
esti o dulce cum sti tu sa ma faci sa ma simt bine. Adevarul ca fiind in starea asta de leguma riscul sa intru in depresie e foarte mare ar trebui sa ma puna pe ganduri |
||
ameno Postat pe 25 Iulie 2010 01:24 |
||
De la: anaROBERT, la data 2010-07-25 01:24:11De la: ameno, la data 2010-07-25 01:21:06recunoaste ca ti dor de Alina cea rea si acra si hidoasa m-am ramolit de tot da-mi doua perechi de plame sa-mi revin |
||
ameno Postat pe 25 Iulie 2010 01:26 |
||
grija mare cu depresia asta.....e daunatoare bre sper sa nu ai ceva otravuri prin preajma da-ti doua perechi de palme pana ajung eu la tine |
||
anaROBERT Postat pe 25 Iulie 2010 01:28 |
||
otravuri adica sa crap eu fara capra vecinului Adica cum e faza cu unul pentru toti si toti pentru unul ha??? Beyyy eu sunt acra dar nu sunt egoista is de apreciat pentru darnicia mea ma durut |
||
ameno Postat pe 25 Iulie 2010 01:31 |
||
pai incepusem sa imi fac griji pentru tine mai aveam putin si puneam mana pe tel sa sun la smurd dar...nu gaseam numarul ma bag langa al meu copil la nani ca deja aud culori Ps:astept ziua in care mi se va sterpezi iar gura de la acreala |
||
anaROBERT Postat pe 25 Iulie 2010 01:34 |
||
Anabell ma retrag ca mi se intind cearcanele la spate deja. Lasa si tu pe prive adresa de mess ca eu nu o am. O are doar sis si nu prea ne-am intalnit in ultimul timp. noapte buna treci la somn nu fi cucuvea |
||
ameno Postat pe 25 Iulie 2010 01:35 |
||
dulce , gretos de dulce ai fost | ||
ameno Postat pe 25 Iulie 2010 01:36 |
||
buey...daca toata lumea o da pe otravuri , trebuie sa bage astia mare la productie...faceti loc , faceti loc ..la noi locuri de munca..cu cat mai multi se otravesc,altii capata de munca pt cresterea productriei de diverse substante ,,interzise" | ||
reyya Postat pe 25 Iulie 2010 01:36 |
||
da sa traiti,sunt intru totul de acord cu tine parinte ok somnik usor,vise placute si unu pentru BB ok o las in privat. |
||
anaROBERT Postat pe 25 Iulie 2010 01:36 |
||
eu merg sa bag o savarina... | ||
reyya Postat pe 25 Iulie 2010 01:37 |
||
reyya deja furadonul e licoare sfanta, crapa aste in nestire dupa metoda focoasei madaline. |
||
ameno Postat pe 25 Iulie 2010 01:37 |
||
De la: reyya, la data 2010-07-25 01:36:29buey...daca toata lumea o da pe otravuri , trebuie sa bage astia mare la productie...faceti loc , faceti loc ..la noi locuri de munca..cu cat mai multi se otravesc,altii capata de munca pt cresterea productriei de diverse substante ,,interzise" pai in curand nu vor mai fi interzise poate doar interzis de bune |
||
anaROBERT Postat pe 25 Iulie 2010 01:37 |
||
da..pei nu o sa mai aiba astia cu ce sa dea pe camp ...ne moare recolta halita de daunatori, frate eu v-am spus..fie-va mila de recolte! | ||
reyya Postat pe 25 Iulie 2010 01:39 |
||
singura?????la sufletul meu nu te-ai gandit?? aprops ti-am trimis o floare pe undeva pe forum.Ai luat-o? Se ofileste pana dai de ea |
||
ameno Postat pe 25 Iulie 2010 01:39 |
||
gata fetelor cedez prima,nu mai vor ochii mei sa va citeasca asa ca va urez somnik usor pa pa | ||
anaROBERT Postat pe 25 Iulie 2010 01:41 |
||
imi permit sa te intreb direct pe tine Reyya... de ce am fost puse cap de lista noi doua pe un topic ca justitiare asta zau ca nu am priceput-o Eu ce-i drept dupa cum ziceam mai sus, pe kidz eram mai acrisoara asa defelul meu(Anabell ma iubeste si asa, ii este dor de o acreala)dar tu zau ca nu vad legatura??? |
||
ameno Postat pe 25 Iulie 2010 01:43 |
||
ameno..ce topic?? sunt in necunostinta de cauza..sunt cap de afis si io nu stiu??? | ||
reyya Postat pe 25 Iulie 2010 01:44 |
||
Misterul luptatoarei daca nu gresesc | ||
ameno Postat pe 25 Iulie 2010 01:47 |
||
ce mistere are luptatoarea ... aleia ii trebuie xanax si ceai fierbinte de tei...da-mi linkul de la topic daca il ai , ms fain. | ||
reyya Postat pe 25 Iulie 2010 01:49 |
||
ai raspuns si tu pe topicul ala stai sa caut oricum erau un cuvant care nu reusesc nici sa-l scriu nici sa-l pronunt sorry ...bufteltica |
||
ameno Postat pe 25 Iulie 2010 01:52 |
||
mey, nu mai stiu....am raspuns dar nu mai stiu exact ce..nu-l mai cauta, da-l incolo....mi-o fi scapat ceva cinism si pe acolo | ||
reyya Postat pe 25 Iulie 2010 01:54 |
||
adica un pic de acreala ca si la mine Te-am intrebat pentru ca ma intrebam eu la randul meu:Oare de ce a pus-o pe Reyya langa Ameno si invers. Eu recunosc ca pe batranul Kidz si nu numai sunt 99% acra dar tu nu imi pareai deloc deci nu vedeam legatura care ne-au atribuit-o.Asta nu ca ar fi de rau/bine dar sa stim si noi de ce ni se ridica statui domn'le |
||
ameno Postat pe 25 Iulie 2010 02:00 |
||
ANABELL dute si culca-te nu ma fa sa urlu la tine!!!!CLAR??? | ||
ameno Postat pe 25 Iulie 2010 02:03 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
dk puteti sa ne ajutati!!!! | 5 | De la: ruschita 14 Noiembrie 2008 22:52 |
IMBRACAMINTE COPII IMPORT THAILANDA HAINE - CATALOG | 1 | De la: tavibkk 4 August 2009 22:59 |
Lichidare stoc (reduceri mari de preturi) haine din SUA pentru pitici mici | 1 | De la: Cladewel 8 August 2008 13:39 |
|
||
Articole copii Anglia | 11 | De la: LILO 24 Aprilie 2011 13:49 |
bb-ei nascuti in ifebruarie..la mai mult.... | 38 | De la: office_salinasusesi_ro 5 Iunie 2010 19:31 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară