AMENO am observat ca nu ai depresie. Ana habar nu am cum a racit. E cu antibiotic. Dar e aiurea rau ca sambata si duminica a avut febra, apoi a mai facut doar luni seara si marti seara. E pe antibiotic de ieri de la amiaz. Bau cred ca e o reluare a bolii de luna trecuta. Atunci am scapat doar cu nurofen pt febra. Nu m,ai inteleg nimic. Nu a avut probleme toata iarna si acum in fiecare luna are ceva. Ieri a fost si foarte maraita. Sper sa ii treaca acuma ca avem si antibiotic. Ma bucur ca Robert si Denis sunt bine. Bau unde tineti petrecerea? La restaurant sau ceva spatiu special pt copii?? |
||
Pitu Postat pe 28 Iulie 2010 09:13 |
||
---|---|---|
De la: bau, la data 2010-07-28 01:48:43hello fetele mai nu ma mai zapaci atata vineri sunt in Resita, sambata in Timisoara vezi si tu cum combini zilele si ne vedem. Ma...da sti sa ma bagi in ceata nu gluma |
||
ameno Postat pe 28 Iulie 2010 13:52 |
||
hello fetele meleee! pupici la mamici si la bebici o zi faina va doresc! |
||
|
||
dancris Postat pe 28 Iulie 2010 13:56 |
||
buna mamici si pupici la bebici. gata ne-am intors din concediu. o sa mai facem unu la munte dupa ce sarbatorim ziua lui maya. cea mica mia facut febra de duminica 38 si e ffff mofturoasa are si scaune moi. posb sa fie de la dinti. mergem maine la doct . va pupacim | ||
MAYATHEEO Postat pe 28 Iulie 2010 20:16 |
||
salutare fetelor !!! sper ca toata lumea e bine sanatoasa si mamici si bebici , nu am mai intrat de ceva vreme si acum mi-e greu sa citesc din urma sa ma pun la curent cu noutatile..... dar voi incerca!.....noi trecem printr-o perioada mai grea cu maselutele ...de vreo doua sapt ne cam chinuie ba cu febra ba cu durere ba cu scaune moi dar speram sa treaca ....in rest toate bune .... apropo fetelor de la malul marii am fost doua wek la rand la mare dar nu am reusit sa va contactez pe niciuna sa o punem si noi de un suc si un frappe la tarm de mare poate data viitoare!!!! pupici la toata lumea !!!! |
||
cory_emy Postat pe 28 Iulie 2010 21:05 |
||
hellooooo fetelor Pitu acum sunt mai expusi la boli ca in timpul iernii,vara si primavara sunt virozele si epdemiile si automat org lor cade in fata lor,din pacate. Aseara spuneam ca suntem bine si azi ne-am treezit bosumflati,maraiti si infundati,am racit si noi sper sa nu fie ceva prea serios,clar la prins curentul Cory_emy sa asteptam sa treaca vara si apoi poate ne bagi si pe noi in seama |
||
anaROBERT Postat pe 29 Iulie 2010 00:51 |
||
Bau party time ce super pot sa vin si eu |
||
anaROBERT Postat pe 29 Iulie 2010 00:52 |
||
Ana cred ca ai dreptate cu virozele astea. Se pare ca nu suntem singurele. Imi pare rau ca si Robert e racit acum. Sper sa ii treaca cat mai repede. Mayatheeo sanatate si insanatosire grabnica. Cory cate maselute are Emy? Sper sa ii treaca repede perioada asta nasoala. Pupici tuturor. |
||
Pitu Postat pe 29 Iulie 2010 13:18 |
||
Buna fetele Pitu nu o facem nici la restaurant,nici intr-un loc amenajat pt copii.Ne-am hotarat sa o facem acasa la parintii mei,ca ei stau la casa,si e mai usor si pt noi,decat sa caram totul in alt loc. In curte frumos si cand vrea copilul sa doarma sa aibe unde. Sper sa iese totul ok.Tortul inca nu l-am comandat,am niste idei,dar nush daca reusesc sa le pun pe toate in practica. Am vrut sa mai scriu...dar scriu mai tarziu ca tre sa ma vopsesc acum.V-am pupat. |
||
bau Postat pe 29 Iulie 2010 15:06 |
||
saluti mamici cu bebici lasa pitu ca se fac bebeii bine,asa cresc mari,o raceala,un rosu in gat,fereasca Doamne Doamne de altele mai rele..... Mony una bucata tort sa ajunga la Cta si fara ezitari sambata sa fie la mine pe masa lasa ca o sa iasa frumos ai sa vezi nici nu ar avea de ce sa nu iasa,o sa fie super |
||
anaROBERT Postat pe 30 Iulie 2010 02:24 |
||
fetele,chantal a facut scarlatina ati mai auzit de mai multe ramuri ale scarlatinei?stiati ca se face si de 5 ori pe an ? |
||
chanty Postat pe 31 Iulie 2010 00:55 |
||
asta cu ce se mananca? | ||
anaROBERT Postat pe 31 Iulie 2010 00:57 |
||
De la: anaROBERT, la data 2010-07-31 00:57:35asta cu ce se mananca? boala infecto-contagioasa....o boala a copilariei prov de un streptococ,se face normal doar o singura data in copilarie...stiam eu de la mama.Aici e altfel...aflu ca exista mai multe ramuri... ;febra maareeee,varsaturi, |
||
chanty Postat pe 31 Iulie 2010 01:01 |
||
aoleu... pai si chantal cum a luat-o? |
||
anaROBERT Postat pe 31 Iulie 2010 01:03 |
||
De la: anaROBERT, la data 2010-07-31 01:03:43aoleu... traiasca gradinita!!! |
||
chanty Postat pe 31 Iulie 2010 01:05 |
||
offff mititica de ea.... si cum este,in ce stadiu e,cum se simte? |
||
anaROBERT Postat pe 31 Iulie 2010 01:06 |
||
De la: anaROBERT, la data 2010-07-31 01:06:18offff mititica de ea.... acum mai bine...dupa 5 zile de antibiotic..mai avem inca 5 S-a trezit,vrea apaaaa pup mamicile,somn usor,sa visati frumos |
||
chanty Postat pe 31 Iulie 2010 01:13 |
||
somn usor Petra sanatate si pupici lui chantal,si rabdare multa ca va trece si asta |
||
anaROBERT Postat pe 31 Iulie 2010 01:15 |
||
De la: anaROBERT, la data 2010-07-31 01:15:23somn usor Petra |
||
chanty Postat pe 31 Iulie 2010 01:16 |
||
noapte buna fetele | ||
ameno Postat pe 31 Iulie 2010 01:22 |
||
nb ameno! ne vedem curand.. mai curand decat speri .. :)) La multi ani copilasilor care se serbeaza azi, si felicitari mamicilor cu puishori, sa aveti parte de ei multi ani! |
||
tjmoon Postat pe 31 Iulie 2010 02:03 |
||
Buna dimineata mamici.Pitu multumim ne -am facut bine. mamici vreau sa va zic dupa o luna de tratamemt omeopatic fetita mea mica care era programata ptr tubaj [drenaj]sa facut bine numai are otita . speram sa nu mai faca. a facut febra de la dintisori de jos.sanatate multa si multi | ||
MAYATHEEO Postat pe 31 Iulie 2010 09:32 |
||
Buna fetele Este enervant ca trebuie sa scriu din nou,offf ca mi-a disparut mesajul. Chanty insanatosire grabnica mayatheoo ma bucur ca este bine acum Multumim pt urari Am si e baiat mare acum. Ana am tinut duminica ziua,ca am vrut s-o tinem exact de ziua lui.Ti-am trimis tortu prin posta,l-ai primit? A iesit totul asa cum mi-am propus. Am avut un copilas cuminte care a ras toata ziua si s-a jucat. A ales calculatorul ,cheile de la masina si pixu. Am avut si o parte mai putin frumoasa,in care am primit o veste nu prea buna,dar speram sa treaca totul ca si cum ar fi fost un vis urat. V-am pupat. |
||
bau Postat pe 3 August 2010 16:23 |
||
la multi ani sa cresteti mari frumosi si sanatosi |
||
tusi_Oli Postat pe 4 August 2010 15:16 |
||
sigur ca l-am primit Bau,a fost nemaipomenit de invizibil,incolor si inodor...dar a fost bun ma bucur ca a iesit frumos si v-ati simtit bine nici nu avea cum sa nu iasa asa. La multi ani sa cresteti mari,sanatosi si frumosi si sa va aduca numai si numai bucurii.cu siguranta se va face ceva directoras,va munci la un birou ceva . |
||
anaROBERT Postat pe 5 August 2010 01:28 |
||
neata mamici Bau multumim ...uram si noi mai tarziu putin tot ce-i mai bun in lumea asta pentru puiul tau,sanatate maxima,mii de bucurii,sa va bucurati mereu unul de celalat Dragi mamici eu simt asa incetisor ca-mi iau lumea in cap...sa va explic:...Deci chantal a implinit in iunie 5 ani.Din septembrie ar trebui sa intre in anul prescolar.Asta presupune gradinita plus de 3 ori pe saptamana cate 2 ore curs de limba germana in scoala,este lege data de la guvern...copiii care au ambii parinti cu alta cetatenie(respectiv alte ,,radacini"). indiferent daca copilul vb perfect lb respectiva pe langa asta noi mai facem ergoterapie,gimnastica medicala...si si si ..tot din septembrie la 40 de km de casa!(tot de 3 ori pe sapt). ma lupt acum cu morile de vant s-o mai tin un an acasa(avand in vedere ca este un prematur de 500 de grame) si NU SE POATE!! luni dimineata am programare la ministerul sanatatii ,desi educatoarea mi-a spus ca am f slabe sanse. E cineva care traieste in germania pe aici?Cum sa-mi zica astia ca ei stiu mai bine ca mine daca copilul meu este pregatit pentru scoala sau nu!! |
||
chanty Postat pe 6 August 2010 11:12 |
||
neatza Petra! http://bit.ly.cSu4aU |
||
dancris Postat pe 6 August 2010 11:15 |
||
http://www.copilul.ro/blue_air/poza-1042.html http://www.copilul.ro/blue_air/poza-1043 un vot ptr fetite va rog.html | ||
MAYATHEEO Postat pe 6 August 2010 18:49 |
||
dancris ti-am mai dat azi un vot dar numai dupa ce am intrat in mesajul pe care l-ai trimis am luat linkul de acolo asta este si numai asa am putut sa-ti dau votul asa ca fetele care vreti votati http://bit.ly/cSu4aU o seara faina la toate fetele |
||
tusi_Oli Postat pe 6 August 2010 22:28 |
||
buna fetelor Petra sper sa reusesti sa o mai ti un an acasa desi ai slabe sanse...acat.esti sigura ca asa e cel mai bine pentru ea?adica nu stiu poate totusi ar trebuii sa inceapa desi e cam greu parca prea multe la mare distanta.... |
||
anaROBERT Postat pe 7 August 2010 01:38 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Hainute de toamna, la comanda, calitate ireprosabila | 2 | De la: sabineta 25 Septembrie 2008 20:52 |
bb-ei nascuti in iulie..la mai mult.... | 33 | De la: office_salinasusesi_ro 14 Aprilie 2010 23:09 |
DIETA SI SPORT | 8 | De la: eve_2350 28 Aprilie 2010 23:08 |
|
||
Vand patut pliabil Chicco | 1 | De la: kidz008157 16 Mai 2010 15:20 |
vand pompa de san sigilata | 1 | De la: julita79 5 Februarie 2010 19:37 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară