Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

http://www.copilul.ro/blue_air/poza-1042.html http://www.copilul.ro/blue_air/poza-1043.html va rog mamici un vot ptr feteite pe inimoara roz
MAYATHEEO
Postat pe 7 August 2010 13:23
am votat !.... ai niste fetite dulci foc! sper sa castigati ...
cory_emy
Postat pe 7 August 2010 13:27
buna fetelor! a trecut o vesnicie de cand nu am mai intrat pe forum...toata lumea este ok sper ...
cory_emy
Postat pe 7 August 2010 13:28
De la: anaROBERT, la data 2010-07-29 00:51:24hellooooo fetelor

Pitu acum sunt mai expusi la boli ca in timpul iernii,vara si primavara sunt virozele si epdemiile si automat org lor cade in fata lor,din pacate.
Aseara spuneam ca suntem bine si azi ne-am treezit bosumflati,maraiti si infundati,am racit si noi sper sa nu fie ceva prea serios,clar la prins curentul

Cory_emy sa asteptam sa treaca vara si apoi poate ne bagi si pe noi in seama

anusco de ce esti supi pe mine ?.....cum sa nu va bag in seama ? chiar as vrea sa ne vedem ....
cory_emy
Postat pe 7 August 2010 13:41
De la: Pitu, la data 2010-07-29 13:18:30Ana cred ca ai dreptate cu virozele astea. Se pare ca nu suntem singurele. Imi pare rau ca si Robert e racit acum. Sper sa ii treaca cat mai repede.
Mayatheeo sanatate si insanatosire grabnica.
Cory cate maselute are Emy? Sper sa ii treaca repede perioada asta nasoala.
Pupici tuturor.

scuze e raspunsul ....intarziat dar timpul nu mai imi permite sa intru zilnic pe forum... Emy are doar doua maselute dar gingiutele sunt umflate si sus si jos de parca ar vrea sa iasa toate odata...abia astept sa scapam si de maselute... voi ce faceti ? scumpika ta cate maselute are si cum treceti peste durere ?
cory_emy
Postat pe 7 August 2010 13:45
Moni stiu ca e fffff tarziu dar primeste si de la noi si LA MULTI ANI !!! sa traiasca puiutul sa se faca mare mare , destept si frumos ! toate cele bune si scuze inca odata ca nu am fost pe forum sa iti urez la timp
cory_emy
Postat pe 7 August 2010 13:49
Petra sanatate pentru printesa ta ...stiu ca scarlatina este o boala greu de suportat pentru micuti asa ca imi inchipui ce greu iti este. va urez din suflet insanatosire grabnica si toate cele bune ....sper sa reusesti sa o tii pe cea mica inca un an acasa asa cum ti-ai propus
cory_emy
Postat pe 7 August 2010 13:51
buna fetele....am revenit.....am si eu nevoie de putin ajutor....sunt din oradea....si la sfarsitu lunii mergem cu mama mea si cu micutu(un an si 3luni pe 20aug) la mare....si nu stim cum sa facem cu carucioru,sal ducem?cum il ducem?nu mat putea ajuta?astept raspuns pe id scolaritzas....o zi buna sa aveti si bebei sanatosi si voiosi...ms mult
scolaritzas
Postat pe 7 August 2010 13:56
De la: mamica1maria, la data 2010-08-07 13:56:57buna fetele....am revenit.....am si eu nevoie de putin ajutor....sunt din oradea....si la sfarsitu lunii mergem cu mama mea si cu micutu(un an si 3luni pe 20aug) la mare....si nu stim cum sa facem cu carucioru,sal ducem?cum il ducem?nu mat putea ajuta?astept raspuns pe id scolaritzas....o zi buna sa aveti si bebei sanatosi si voiosi...ms mult

cu siguranta trebuie sa iei caruciorul ......noi nu mergem niciunde fara el mai ales la mare ...doar nu o sa mergi cu el in brate nonstop si pe urma poate mai adoarme in timpul plimbarilor.....ca seara o sa va mai plimbati si voi ..nu ? chiar daca bebica merge singurel nu poti avea pretentia de a merge f mult pe jos !!!!
cory_emy
Postat pe 7 August 2010 14:04
De la: cory_emy, la data 2010-08-07 14:04:05
De la: mamica1maria, la data 2010-08-07 13:56:57buna fetele....am revenit.....am si eu nevoie de putin ajutor....sunt din oradea....si la sfarsitu lunii mergem cu mama mea si cu micutu(un an si 3luni pe 20aug) la mare....si nu stim cum sa facem cu carucioru,sal ducem?cum il ducem?nu mat putea ajuta?astept raspuns pe id scolaritzas....o zi buna sa aveti si bebei sanatosi si voiosi...ms mult

cu siguranta trebuie sa iei caruciorul ......noi nu mergem niciunde fara el mai ales la mare ...doar nu o sa mergi cu el in brate nonstop si pe urma poate mai adoarme in timpul plimbarilor.....ca seara o sa va mai plimbati si voi ..nu ? chiar daca bebica merge singurel nu poti avea pretentia de a merge f mult pe jos !!!!

asa neam gandit si noi ca ne vom plimba.....doar ca caruciorul e mare si greu nu e sport....si noi mergem la cuseta....
scolaritzas
Postat pe 7 August 2010 15:09
tu faci cum crezi si cum iti este tie usor ,dar eu nu as pleca fara carut la mare....chinui si copilul sa mearga ori pe jos ori in brate si o sa va chinuiti si voi , mai bine faci un efort si iti iei caruciorul cu tine......si o sa vezi ce bine iti prinde!
cory_emy
Postat pe 8 August 2010 17:32
Sau daca nu iti permiti sa cumperi unul sport care costa in jur de 100 de lei, imprumuti de la o prietena pentru o saptamana
ses
Postat pe 8 August 2010 18:43
Buna fetele. Ce mai faceti? Cum sunteti? Cum sunt copiii?????????
Bau scuze pt intarziere dar am fost plecati asa ca La multi ani lui Denis, multa sanatate si crestere mare. Ma bucur ca a iesit bine de ziua lui.
Cory acum avem si noi doua maselute jos, si ne cam dor. Sper sa trecem cu bine peste aceasta perioada, adica fara febra mare si alte cele.
Va pupam si multa sanatate tuturor.
Pitu
Postat pe 9 August 2010 11:04
Buna fetele

tusi_oli ,ameno multumim pt urari si pentru cadou,ii sta tare bine,tre sa-i fac o poza sa vedeti ce smecher arata

Multumim Ana Pupam si noi pe Robert

Chanty multumim Sper sa rezolvati pana la urma si cu tinutul acasa inca un an. Pupici la Chantal.

dancris am incercat si noi sa va votam ,dar nu mere linkul.

Mayatheoo am votat.

Cory_emy nu e deloc tarziu,va multumesc din suflet.Ce mai face emy? Ati plecat deja la plimbarica?

Pitu multumim Ce mai face printesa? Si voi cu maselutele....

aly_fab ce mai faceti voi?Ce mai fac baietii?

Noi suntem relativ bine.
Denis invata tot mai multe lucruri,tot mai multe cuvinte,este un neastamparat.Il dor si pe el maselutele,sper sa trecem si noi cu bine si peste etapa maselute-dintisori.
Azi a facut vaccinul,o plans f putin,decat cand i-a bagat acul,deoarece era o asistenta incompetenta care pur si simplu nu stia sa faca vaccinul ,si azi toata ziua o fost matait...cred ca de la vaccin.
Ne-a spus doctorita ca ar avea un suflu la inimioara.Miercuri mergem sa ne luam trimiterea,ca ne-a programat pe miercuri si sa mergem sa facem analize.
Ati mai auzit de asa ceva?De suflu la inima?

Ce vroiam sa va mai intreb,care stiti cumva.Daca vrem sa transportam pe cineva de la un spital dintr-un oras,la un alt spital in alt oras,spitalul e obligat sa ne dea ambulanta,sau cum se procedeaza?
Bunicul meu a paralizat duminica trecuta si am vrea sa-l ducem la Timisoara din Severin,dar nu avem voie sa-l transportam cu masina.

V-am pupat fetele Multa sanatate la toata lumea
bau
Postat pe 10 August 2010 00:05
buna moni.....imi pare rau ptr buni al tau , sanatate multa cat despre ambulanta ar trebui sa asigure spitalul daca nu este transportabil cu un alt mijloc . Anul trecut am avut si eu o prb asemanatoare cu tatal meu , a facut infarct si era la tara pe langa targoviste , mama a chemat salvarea si l-au dus la spital la targoviste dar pentru ca nu eram multumiti de ingrijiri si de aparatura de acolo am cerut transferul la bucuresti si ne-au dat salvarea ei .....ptr ca era netransportabil cu mijloace proprii.......
cory_emy
Postat pe 10 August 2010 00:14
buna Bau

eu din cate stiu spitalul este obligat sa asgire transportul bolnavului,si mai ales daca este vorba de paralizie sau vre-un handicap....oricum e bine sa te interesezi,dar stiu ca sunt obligati.

suflu la inima?//?/ cine ti-a spus asa ceva?cum a ajuns la concluzia asta?de ce ti-a spus asa ceva?a gandit cine ti-a pus verdictul asta?

te-ai combinat la ieseala cu tusi si ameno?
anaROBERT
Postat pe 10 August 2010 00:19
Cory multumim Din pacate spitalul nu vrea sa ne asigure ambulanta si ne-au spus din start ca nu avem voie cu masina propie. De aia nu inteleg de ce si nu stim ce sa fecem sa-i obligam sa ne asigure transportul cu ambulanta.

Ana
De suflu la inima mi-a zis doctorita de familie,care e si pediatra ,azi cand l-a ascultat.
Mi-a spus ca il mai asculta si miercuri cand mergem sa fie sigura,ca al mic nu statea deloc linistit.

Da ,ne-am combinat
bau
Postat pe 10 August 2010 00:28
ce cretini,pai nu stiu mergeti undeva mai sus si faceti reclamatie,ceva trebuie sa se faca sa il puteti muta.....

suflu la inimioara nu cred sa aibe,sa nu spuna asa ceva nici in gluma,nu este de competenta ei sa dea un diagnostic dinasta.....

poti depista asa ceva doar intr-un singur fel,cu ecografia doppler,fara examenul asta nu isi poate da seama daca are sau nu ceva la inimioara.

sper sa nu fie asa,sper sa nu fi stat el locului si dr sa auda fluturi....
anaROBERT
Postat pe 10 August 2010 00:34
mai incercati poate reusiti sa obtineti ambulanta......la no iau acceptat din prima ptr ca daca doamne fereste murea la ei in spital erau vinovati 100% ca nu aveau de niciunele pe acolo , nicimacar cardiolog de garda si cand am ajuns si am vazut situatia imediat am cerut transferul si au acceptat pe loc

Sanatate si pentru denisuc ....sper sa fiti ok si sa fi auzit tanti doctora prostioare
cory_emy
Postat pe 10 August 2010 00:35
Ana ,Cory va multumesc pt sfaturi. O seara placuta in continuare . Eu trec la somn ca sunt rupta.
Va Sa aveti grija de voi si de puisori
bau
Postat pe 10 August 2010 00:40
o seara buna si voua si noapte buna
cory_emy
Postat pe 10 August 2010 00:43
pa pa somnik usor
anaROBERT
Postat pe 10 August 2010 00:59
http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/nazdravana-1741

vrem si noi un vot mic micut ....pupacim pe toata lumea!
cory_emy
Postat pe 10 August 2010 01:41
buna, mamici! am si eu o problema, sa spun asa: bebele meu de 7 luni jumate nu maninca decit sin, nu vrea nici un fel de mincare solida.
am incercat de toate, piureuri de fructe, cu biscuiti, supe,legume piure, nu ia decit 2-3 lingurite si gata.
sin maninca bine, ia bine in greutate, are 10, 800kg, dar cred ca i-ar mai trebui si altceva in afara de sin.
s-a mai confruntat cineva cu problema asta?
mioara82
Postat pe 12 August 2010 19:34
nu te impacienta mioara,poate este si din cauza caldurii,nu avem pofta noi ce sa le cerem lor.....oricum nu il forta de la san isi ia tot ce are nevoie,incerci daca vrea bine daca nu asta ese.

totusi consulta si un pediatru,dar nu te speria greutatea este ok iar sanul este perfect pentru bebe.
anaROBERT
Postat pe 13 August 2010 00:43
buna mamici!
ce mai faceti voi,cum o mai duceti,cu caldura cum va descurcati?
bb meu duminica face 5 lunite,a inceput sa se intoarca singurel,tre sa fiu numa cu ochii pe el ca baga nasu in saltea si acolo ramane,tre sa ma duc eu sa il pun cum era ca inapoi nu se mai intoarce

mananca fructe dar legumele nu-i plac,nisi supa de legume sau pireul,am incercat sa i-o fac in zeci de combinatii...nimic
ce sa fac...cum sa-l invat cu supitele de legume?

bau,insanatosire grabnica lui Denis

cory,sa te prezinti la mine cu un vot daaaa! http://bit.ly/cSu4aU
eu ma prezint la tine in fiecare zi

pupici la bebici si mamici!
dancris
Postat pe 13 August 2010 15:20
bau,poate nu a mers atunci link-u',poti sa mai incerci!

http://bit.ly/cSu4aU

puteti vota in fiecare zi!
dancris
Postat pe 13 August 2010 15:22
scolaritzas...unde mergi la mare?
dancris
Postat pe 13 August 2010 15:24
la venus merg....dc?daca vreti fetele putem vb si pe id meu
scolaritzas
Postat pe 13 August 2010 16:10
De la: anaROBERT, la data 2010-08-10 00:59:40pa pa somnik usor
ana de ce nu inscrii si tu puiu?
garbo074997
Postat pe 13 August 2010 16:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vand cadita si masa pt infasat CAR BABY - ICARO 1 De la: doranna 26 Ianuarie 2010 18:04
vand carucior nou sport kreis 1 De la: cati_niculae 7 Octombrie 2009 10:18
bb nascuti in luna iulie 19 De la: horobeanu 30 Iulie 2009 15:25
Cadouri personalizate 1 De la: Calendarul_Tau 14 Decembrie 2009 13:54
HAINUTE IEFTINE SI FRUMOASE! 2 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:20
Setari Cookie-uri