Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

nici andrei nu prea a dormit azi si cred ca o sa doarma neintors, astept sa se intoarca de afara, sa facem baita, si la nani pipile
Laura_M
Postat pe 30 Aprilie 2010 19:55
noi cred ca mergem la piata cand se trezeste, baga si el juma de ora de control...
aly_raz
Postat pe 30 Aprilie 2010 20:01
eu_mino si eu pateam la fel cu al meu bb, dar ii dadeam seara 3ml de siropel calma baby si dormea dus sa stii ca e foarte bun.
Apropo de suzeta eu am aruncat-o cand a avut silviutz 5 luni jumate si nici nu isi baga degetele in gura, nici macar nu a simtit ca a scapat de ea
viobregar
Postat pe 30 Aprilie 2010 20:14
buna viobregar...uite akum ne-am intors de la plimbare si am intrat la 3 farmacii si nu aveau calma baby...maine mai caut ,poate gasesc undeva...
eu_mino
Postat pe 30 Aprilie 2010 20:26
uite akum se imbraca sotul si merge la tg mures (noi stam in reghin ,un pic mai departe de mures) si sper sa gaseasca acolo...
eu_mino
Postat pe 30 Aprilie 2010 20:32
eu_mino se gaseste sigur la farmaciile help net asta sa iti ajut cautarea (siropul calma baby)
viobregar
Postat pe 30 Aprilie 2010 21:08
e bine de stiut........cu siropul asta, noi avem 4 luni jumate si nu ne-au aparut dintisori deci inca dormim noaptea ........asa are si mami timp sa intre pe kids.....k ziua suntem in plimbaruri.....

Fetele cum ati petrecut 1 Mai?......noi am fost la plimbarik pe faleza in mamaia.....vai da ce de lume, si cati bebei am vazut.... .....pupici la mamici cu bebici, cu burtici.....online!
gya_andy
Postat pe 3 Mai 2010 02:23
gia vad ca nu ai avut somn azi noapte, probabil acum dooormi si tu si bb....stiti fetelotr ce vreau sa va intreb.. pe cele care a-ti trecut de faza cu colici la bebe dar no.. acuma mai recent... fetita mea, cum stiti, are sambata 5 luni, deci.. dupa parerea mea nu mai are colici, nu? ca aia dispar pe la 3 luni max..... asa si..nu prea vrea ceai.. nici apa.. dar cateodata ii mai dau si ceai.. baby drink... ei trec cateva zile si nu bea ceai e ttul in regula.. ei o mica crampa de la suculet.. eu stiu.. nimic alarmant.. si cand ii dau ceai.. asa nu o gura pe zi... asa sa bea o portie..... atunci sa vedeti .. imi urla.... are nisite vanturi dureroase.. si a doua zi scaunul e verdeee... ca si cand avea colici... oare e pozibil ca ceaiul asta sa ii goleasca bila?..voi a-ti patit asa ceva?... ca nus.. mai ales ca vine vara.. i-as mai da cate o gura de ceai.. ca apa.. cand isi da seama ca e apa o scuipa.. in fine..poate incercam alt ceai... dar no.. as fi vrut sa imi spune-ti daca si voi a-ti avut problema asta///. probabil ca acum dormiti dar.. vede-ti voi mesajul cand va treziti...... sper ca nu e prea lung asa de dmineatza pupici
adryaana
Postat pe 3 Mai 2010 07:25
scaun verde de la bila, nu am auzit....
daca vezi ca de la ceai ii e rau nu-i mai da. daca suge la san isi ia singura tot lichidul necesar, nu o chinui degeaba.
pinicuta
Postat pe 3 Mai 2010 08:57
buna dimineatza pinicutza.. nu suge la san... mananca milupa de pe la o luna si ceva
adryaana
Postat pe 3 Mai 2010 08:59
adryaana incearca alt ceai. Desi s-ar putea sa nu il vrea deoarece Baby drink este dulce. Eu i-am dat la inceput din asta dar mi-a zis doctorita sa am grija ca imi va refuza alte ceaiuri care nu sunt dulci mai tarziu si nu i-am mai dat. I-am dat baby calm si i-am pus putin zahar in apa apoi am fiert apa si nu are treaba. Eu cred ca probleme cu colicii sunt mai mult la copiii care beau lapte de la san. Asa cred eu nu sunt sigura. Dar incearca si cu alt ceai sa vezi ce si cum, daca nu da-i suc de fructe.
Pitu
Postat pe 3 Mai 2010 09:35
Alina stiu unde e Club 30. Mergeam la cafea pe acolo ca aveam o prietena care lucra acolo acum cativa ani buni. Misto clubul, dar nu am fost noaptea. Mergeam mai mult prin complex ca era mai aproape de mine.
Pitu
Postat pe 3 Mai 2010 09:48
initial i-am dat baby calm.. ala la pliculet. nu prea il voia.. era mica mica.. apoi i-am dat din asta.. si no.. am vazut ca il bea.. oricum si aasta.. il dau destul de diluat.. sa nu fie asa concentrat.. pun asa.. vreo 60.. si ceva de ml si nu 50 cum scrie... ca parca de la voi am auzit ca poate sa constipe ... deci e cam lungit... eu am inceut cu asta pentur ca no.. era mittica .. nu am vrut sa ii pun zahar in celalt...si daca am vazut ca bea..... pana nu demult credeam ca no.. de la colici plange cand bea.... dar acum e prea de tot.. ii dau si suculet de fructe... adica mai mult pireuas de fructe ca il papam cu linguritza..... si cereale...ii mai dau si apa sa bea.. mai ales dupa cereale.. uneori bea cate o gura... dar cand isi da seama ca e apa... scuipa:D
adryaana
Postat pe 3 Mai 2010 10:08
buna fetele, ati revenit dupa 1 mai? gya cum ne-a fost vorba? va pup fetele, o zi buna!
aly_raz
Postat pe 3 Mai 2010 13:25
buna la toata lumea!!!!

a trecut si 1 mai ... ... ati petrecut frumos ?

aly buna din nou ce face razvanel ? cum ati petrecut week?
cory_emy
Postat pe 3 Mai 2010 13:32
lorena05 ti-ai schimbat user-ul in pitu .......scuze daca fac confuzie
cory_emy
Postat pe 3 Mai 2010 13:34
buna ziua fetele......as vrea eu sa fi dormit pana acum......dar nup la 7 in picioare ca doar teroristul nu stie ca mami nu a putut sa doarma aseara din cauza cafelei baute dar asta este........adryaana draga sa stii ca nu cred ca face colici.....eu ii dau milupa lui andrei de la 2 saptamani si i-am dat si baby drinc la inceput dar sa stii ca nu am abuzat foarte tare de el....si sa stii ca eu il faceam cu 100 ml.......dar oricum acum ii dau ceiut tot de la milupa, granule de musatel...de la real l-am luat parca dar cred ca au si in farmacii....e undeva la 22lei dar iti ajunge mai mult decat babydrincul care daltfel e si el la fel de scump.....mie imi bea ceai dar nu refuza nici apa nus ce sa zic.....pupici la mamici cu bebici, cu burtici....online!
gya_andy
Postat pe 3 Mai 2010 13:48
buna aly........ne cerem scuze....dar ne-a venit asa pe moment sa plecam....k am mers cu matusica si cu unchiu....promitem k alta data nu se mai intampla.....ne ierti?
gya_andy
Postat pe 3 Mai 2010 13:53
va pup fetele ptr ca trebuie sa iesim afara!
cory_emy
Postat pe 3 Mai 2010 13:57
buna fetelor.. vreau si eu sa va intreb ceva... ce parere aveti de persoanele care se logheaza pe site si cer bani si ajutor pentru copilasii lor, hainute, pantofiori ... dar daca verificam de fapt ce si cum vedem k doar ajutor cer.. eu as zice k dak acasa au calculator si chiar internet nu au hainute pentru copii? ce parere aveti?
ale_micutza
Postat pe 3 Mai 2010 14:34
buna fetele, sper ca ati petrecut bine si frumos si cu mai putine calorii :D
vreau sa va intreb si eu, o sa vina vara, o sa fie cald si trebuie sa mergem si noi sa stam la soare, ce crema ar fi buna de protectie pentru bebe?
ale nu stiu ce sa zic de persoanele astea, poate si eu daca as avea probleme mari mari exagrat de mari, as ruga pe cineva sa dea un anunt pentru mine dar nu stiu, asta doar intr-un caz extrem, mie una mi-ar fi rusine dar orcium trebuie sa stii sigur cand vrei sa ajuti pe cineva cum e de fapt starea materiala, cum sunt ingrijiti copii, unde stau si mai multe... eu una nu as da la oricine, doar asa sa stiu eu ca are nevoie si chiar sunt mai amarati, altfel nu
Laura_M
Postat pe 3 Mai 2010 14:45
ma bucur k ai inteles la ce ma refeream laura27 .. intreb pentru k tot primesc mesaje private de la persoane de pe site si iti zic sincer k nu mai am incredere in nimeni si nimic! ai acasa calculator internet si toate cele si cersesti hainute? sau in ultimul timp carucioare, patut, triciclete, calculatoare si multe altele!
ale_micutza
Postat pe 3 Mai 2010 14:49
cory asa e mi-am schimbat userul - pitu e mai interesant si simpatic :)))
Pitu
Postat pe 3 Mai 2010 14:58
va rog ceva.. la Raul ia aparut pe obrajiorul stang o bubita rosie si cu un pic de alb in varf.. lo fi piscata ceva? sau oare ce sa fie? deja am vazut k au aparut tantarii.. sa fie un tantar vinovat pentru bubita?
ale_micutza
Postat pe 3 Mai 2010 15:00
nasoala treaba... uite eu de exemplu am primit de la cineva o tricicleta pentru andrei, in stare foarte buna, si nu am primito pentru n-am bani sau ca am cerut sau mai stiu eu ce, chiar vroiam sa-i iau si eu in vara asta dar daca am primit de ce s-a n-o iau ca nu e chiar de la orisicine primita, sa fie pomana, daca-mi place bine daca nu arunc in cazul in care primesc... acum depinde si la cine dai, nu sa ajuti sa zici ca dai pentru copil si dupa aceea vezi copilul tot murdar sau prost imbracat
Laura_M
Postat pe 3 Mai 2010 15:00
nasa lui andrei mi-a zis sa ajut pe o verisoara de-a ei, care sunt mai necajiti asa, m-a rugat sa le dau niste bani (putini) sa poata lua o cutie de lapte la fetita ca nu au si ii dadea la fetita smantana sa manance... i-am dat pentru ca stiam cum sunt si ca au nevoie
de bubite nu stiu ce sa zic, poate din cauza tantarilor sau poate de la ceva ce a manca, lui andrei ii iesea o pata rosie si bubite in obraji cand ii dadeam cremvusti sau parizer de pui, am zis sa incerc si daca am vazut ca nu-i face bine am renuntat
Laura_M
Postat pe 3 Mai 2010 15:05
ei bine... eu ma refeream la anunturile astea postate pe net si nici macar nu stii cine e, de unde e, ce poama e... asa daca ii dai cuiva k vezi pe strada sau primesti de la cunostinte, dar nu asa pe internet...
poi Raul nu mananca inca nimic.. il alaptez doar la san si de aceea ma gandeam k poate la muscat un tantar??
ale_micutza
Postat pe 3 Mai 2010 15:14
v-am pupat, se trezeste banditul, papam si mergem afara, e un soare aici la brasov, am impresia ca e vreme de plaja, :) numai la plaja imi sta gandul
Laura_M
Postat pe 3 Mai 2010 15:18
ale, sa nu cumva sa fie vorba de vreun abces. al meu mai mare a avut asa ceva de doua ori, odata perianal si o data pe obrajor... daca vezi ca se mareste, si se agraveaza fuguta la doctor la urgente!
aly_fab
Postat pe 3 Mai 2010 18:07
merci fetelor de sfat.. chiar am vazut si eu ca este de la milupa si m-am gandit ca data viitoare cand merg la real ii si cumpar.. nici eu nu credeam ca acum la 5 luni sa mai aibe colici... dar totusi cred ca nu ii face bine ... asa ca... pana ajungem la real daca ii musai o sa ii fac iar baby calm... iar daca nu ... nimic.. doar apa.. si cand o sa ii fie sete banuiesc ca o sa bea si apa...dar am de gand sa nu ii mai dau baby drink ca numa se chinuie
adryaana
Postat pe 3 Mai 2010 18:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vand haine gravida 38-42 si haine bebe 0-6 luni - preturi modice 1 De la: kidz006845 17 Februarie 2010 20:59
vand haine bebe de la baietelul meu, 0-6 luni, stare excelenta, preturi modice 1 De la: kidz006845 12 Februarie 2010 09:26
Carut, patut, scoica, sterilizator, ham, sac, marsupiu, haine si incaltaminte 1 De la: antonioroby75 2 Ianuarie 2011 16:38
nu ratati sansa asta...........merita sa incercati 1 De la: crys_1976 25 Ianuarie 2010 19:31
Vand role noi ROLLERBLADE ASTRO 6, noi 3 De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:57
Setari Cookie-uri