Buna fetele, ce mai faceti voi? sunt mamici din constanta care au copilasii la cresa big ben? as dori sa stiu daca sunt multumite de serviciile de acolo, urmeaza sa-l dau si eu pe raz si nu prea am alta cresa in zona :(... pupici | ||
aly_raz Postat pe 15 Septembrie 2010 13:48 |
||
---|---|---|
ziua buna la toata lumea de pe aici ana am luat ceaiul recomandat si parca m-a mai lasat tusea, acum nu stiu daca intradevar de la el sau nu, dar ma bucur ca m-a mai slabit merci mult! | ||
blondy_made_to_love Postat pe 16 Septembrie 2010 10:01 |
||
ma bucur ca si la tine a avut efect,deci eu numai cu el am scapat si eu si fimiu. nu ai pentru ce |
||
|
||
anaROBERT Postat pe 16 Septembrie 2010 11:59 |
||
hello mamici, pe unde umblati? nu mai da nimeni pe aici, da se poate? ana gata cu tusea, ma simt minunat. O zi buna la toate, oriunde v-ati afla! | ||
blondy_made_to_love Postat pe 20 Septembrie 2010 12:49 |
||
Buna seara, mai fetelor din Constanta, unde sunteti cand am nevoie de ajutorul vostru? vreau si eu sa-mi recomande cineva o cresa buna of ca nu ma pot baza pe voi... | ||
aly_raz Postat pe 20 Septembrie 2010 20:31 |
||
multumesc pentru raspunsuri fetelor las ca le iau la rand pe toate, pana luna viitoare ne decidem singurei |
||
aly_raz Postat pe 24 Septembrie 2010 10:11 |
||
buna fetele Ce mai faceti voi? Pe unde mai umblati? ce mai fac copilasii? |
||
bau Postat pe 28 Septembrie 2010 14:30 |
||
facem bine birou pat birou pat mucii pe unde umbli madam????nu te mai vede omul cu zilele |
||
ameno Postat pe 28 Septembrie 2010 14:33 |
||
Birou pat zici.....cred ca ai ramasi fixata pe topicul cu pozitii Eu ce sa fac,m-am apucat si eu de munci de o luna si cam grele cu internetul,ma vad cu el rarut Copilu mi-a crescut si acum nu mai merge faza cu "legatul de calorifer" ca se dezlega singur Voi cu ce va mai laudati? |
||
bau Postat pe 28 Septembrie 2010 14:38 |
||
m-ai prins mai aprox.bine BB a trecut la grupa mica sa incaltat cu amigdalite dar na....mai un muc mai o scartzaiale capricii de tot felul.... e bine ehe e greu cu munca, vezi iti rapeste tot timpul pe care puteai sa-l fructifici aici pe garbo eu zic sa-ti dai demisia |
||
ameno Postat pe 28 Septembrie 2010 14:50 |
||
buna fetele mony tu deja ai inceput munca? cum este sa mergi la munca si puitul sa ramana acasa, l-ai dat la cresa sau are cine sa stea cu el? eu am maine am MAAAAAARELE interviu pt un alt post mai bun si daca totul decurge bine, o iau si eu de codita de luna viitoare, de nu...ma intorc pe postul meu in februarie. Am niste emotii de zici ca acum incep scoala pupici la toate mamicile si puiutii lor, sper sa va regasim cu bine cand ne intoarcem din vacanta |
||
aly_raz Postat pe 29 Septembrie 2010 15:13 |
||
Buna din nou fetele Ameno pai inseamna ca ai fetita mare acum. Ehee deci asa zici,ca ar fi cazul sa-mi dau demisia, cred ca ar trebuii sa ma gandesc la asta... ca uite nu mai reusesc sa stau pe garbo Succes aly_raz la interviu.Si pana la urma cum ai facut cu puiutul? Am inceput lucru ca nu se mai putea sta acasa.Denis sta cu mine pana plec la lucru si apoi cu sotu si din cand in cand cu soacra. V-am pupat |
||
bau Postat pe 29 Septembrie 2010 15:56 |
||
dragi mamici, daca doriti sa treceti cu bine peste sezonul rece, iar picii vostrii sa nu aiba de suferit de pe urma virozelor sau a racelilor de tot felul, intaritile sistemul imunitar....el este principalul factor raspunzator de sanatatea unui organism !!! unul din cele mai eficiente produse pentru intarirea sistemului imunitar este TRANSFER FACTOR, un extras din colkostru, deci natural 100% , dar care face minuni in preventia si tratarea bolilor de sezon si nu numai !!! asta fara niciun fel de efect avders, deoarece colostrul este primul lapte ce orice mamifer il da ca si hrana nounascutului, in primele ore de viata ale acestuia !!! http://media.4life.com/us/pdf/pps/TRI-FACTOR%20PLUS_PPS_110509_US.pdf https://media.4life.com/us/pdf/pps/TriFactor_PPS_010510.pdf |
||
silviu_m74 Postat pe 29 Septembrie 2010 16:16 |
||
seara buna fetelor ce bine imi pare sa mai vad miscare pa acest topic buna moni , am vazut ca ai inceput lucru...nu e greu cu bibicul...si eu am inceput de doua saptamani si imi e tare greu cu pitica deja a racit si e mucioasa rau...dar asta e mergem inainte aly asteptam sa ne spui ce ai facut la interviu...razvi ce mai face ..s-a facut baietel mare ,nu ? alina imi pare rau ca si bibica ta e bolnavioara ...un pupic mare pantru barby si multa multa sanatate sper sa putem comunica mai des ...un pup la toata lumea! |
||
cory_emy Postat pe 3 Octombrie 2010 22:28 |
||
fetele mai vreau sa va rog sa mai imi impartasiti din experienta voastra...lui emy ii dau caninii si se vaita saracutza de imi vine sa mor ...ii dau cu tot felul de geluri si degeaba voi ce ati folosit pentru durerile astea? | ||
cory_emy Postat pe 3 Octombrie 2010 22:33 |
||
oooo ...credeam ca numai eu trec mai rarut pe aici dar vad ca e rarut pentru toata lumea ....fetele pe unde umblati ? numai aveti chef de vorba ? | ||
cory_emy Postat pe 11 Octombrie 2010 22:45 |
||
Buna fetele. Ce mai faceti, cum sunteti? Noi mai profitam inca de soare si iesim cat putem de mult pe afara asa canu avem timp de calc. Domnisoara mea s-a transformat intr-o mica terorista si nu sta locului doua secunde. In casa ma terorizeaza asa ca iesim afara ca e mai bine. Cory noi am trecut bine peste canini si doua maselute de jos. Acum am observat ca ii iese inca o maseluta sus. Sper sa trecem cu bine si peste urmatoarele. Nu i-am dat cu gel. Eu ii mai dau nurofen seara atunci cand vad ca e foarte agitata din cauza dintilor. si a fost suficient. Sper sa fie asa si mai departe. Am inteles ca ai inceput munca. Cum e? Emy merge la cresa sau e acasa cu bona sau bunica? Ali face numai minunatii si o duce din lovitura in lovitura. Se catara peste tot ca nu o pot lasa singura doua minute in casa. Mai avem zile linistite ca cea de azi de ex cand s-a jucat foarte frumos dar in marea majoritate face niste minunati.... Am ajuns la concluzia ca cu cat creste mai mare imi trebuie si mie mai multa rabdare. Am crezut ca e invers dar m-am inselat. Eu am inscris-o la cresa dar numai din primavara. Sper ca se va adapta repede si nu vom intampina dificultati. Are atata energie ca ma termina uneori....sau sunt eu prea lenesa. Important este sa fie sanatoasa ca trecem noi peste micile nazbatii. Va pupam pe toate. Bau cum e la munca??????? Ameno sper ca Barbara e bine. Ana ce face Robert? Pupici tuturor |
||
Pitu Postat pe 13 Octombrie 2010 13:32 |
||
Buna dimineata fetelor, e cineva si pe aici? mony multumesc, am dat primul interviul, il astept pe al doilea, inca nu am scapat de stres. cory, razvanel e tare nebunatic, pe zi ce trece ne surprinde tot mai mult (la prostioare, ca de vorbit nu vrea neam) noi nu am avut probleme cu maselutele sau caninii, iar acum are gurita plina de coltisori insa nu da semne ca l-ar deranja ceva. apropos, ati inceput sa dati la copilasi lapte de vaca, de care si cum l-au acceptat micutii? am inceput si eu sa-i dau lui raz lapte dorna, putintel dimineata, dar cu greu il bea... Va salutam pe toate, va dorim multa sanatate si sa auzim numai de bine! pupici |
||
aly_raz Postat pe 14 Octombrie 2010 10:08 |
||
salut fetele !!!! Aly imi pare bine sa aud ca sunteti ok , eu ii dau lui emy lapte zuzu rosu in timpul zilei iar seara tot tzitzi ca altfel nu se poate cred ca o sa ii dau tzitzi pana la 20 de ani ca nu reusesc sa scap de ea deloc seara lori esti norocoasa ca ali nu a avut prb cu caninii si maselutele pe mine emy m-a rupt in doua ....acum s-a mai linistit sper sa treaca mai repede aceasta etapa. Si micuta mea printesa s-a transformat in micutul meu terorist si face numai traznai, dar asta e, suportam cu eroism pupicei la toti bebicii si la toate mamicutzele |
||
cory_emy Postat pe 14 Octombrie 2010 14:02 |
||
'neata! cori inca mai papa titzi? bv, dar mai ai, mai poti? si eu am crezut ca imi va fi greu cu raz, dar la noi totul a inceput ca o joaca, apoi eu m-am legat si tot ii ziceam ca nu-i titzi si tot asa....am fost surprinsa sa vad ca nu a suferit, dar parca ti-am povestit la tel, sau nu?...oricum iti doresc multa bafta pentru cand va veni ziua pupici pt emy fetele, stie cineva o reteta de zarzavaturi la borcan puse doar cu sare? am tot cautat pe net dar nu am gasit nimic :( merci frumos. O zi buna la toata lumea! |
||
aly_raz Postat pe 15 Octombrie 2010 09:32 |
||
salutare mamici, salutare aly zarzavaturi pt ciorba morcovi, patrunjel, telina ardei gras, frunze de patrunje, telina si mai poti pune leustean daca iti place in ciorba si rosii toate astea vin taiate cubulete sau felii subtiri cum va place in ciorbam se amesteca toate si se pune sare mare se lasa de azi pe maine se pune cred ceva aspirina sau conservant si apoi la borcan aceeasi compozitie o poti pune in congelator dar fara sare succes |
||
tusi_Oli Postat pe 15 Octombrie 2010 12:34 |
||
fetele unde-i Anabell???? nu mai are cont???care stie ceva de ea sa-mi dea un semn |
||
ameno Postat pe 15 Octombrie 2010 19:22 |
||
pai mai Alina,...sa nu stii tu de prietena ta? vrei sa-ti dau numarul ei sa o suni? eu cred ca se va re�ncarna sub o alta identitate, doar e la moda nu? nu cred ca o lasa pe ea inima sa va paraseasca acum lasand gluma la o parte, o fi inceput munca si ea si nu mai are timp de net, sau...poate si-a taiat internetul sa reduca cheltuielile ..sau? pupici la fetele dragute! |
||
aly_raz Postat pe 15 Octombrie 2010 20:43 |
||
De la: aly_raz, la data 2010-10-15 20:43:18pai mai Alina,...sa nu stii tu de prietena ta? vrei sa-ti dau numarul ei sa o suni? eu cred ca se va re�ncarna sub o alta identitate, doar e la moda nu? nu cred ca o lasa pe ea inima sa va paraseasca razi ca proasta la globul de cristal...si las-o balta cu pupici la final ca nu tine.. Am numarul ei de tel. draguto, iar partea cu reincarnarea sub alte identitatii hmm te inseli madame cred ca o confunzi cu Anca4vlad si papadiile ei inclusiv tu! te foute pe tine grija daca are bani sau nu sa-si plateasca netul ma lasiiii |
||
ameno Postat pe 16 Octombrie 2010 18:53 |
||
alina cred ca te-ai suparat degeaba .....pe mesajul lui aly eu chiar cred ca a glumit ...sau poate ma insel.....oricum am incercat sa o sun pe ana si vad ca nu raspunde la tel, o fi plecat pe undeva departe si de aceea nu poate fi contactata, cine stie ....daca aflu ceva te anunt. | ||
cory_emy Postat pe 16 Octombrie 2010 22:58 |
||
Cory...de la gluma la sarcasm e doar un pas.... | ||
ameno Postat pe 17 Octombrie 2010 13:38 |
||
alina care e problema ta? am spus vreun neadevar sau cum? nu stiu de ce ai sarit in sus asa...si daca stau bine sa ma gandesc....nici nu vreau sa aflu...iar faza cu papadiile e chiar amuzanta, te-ai uitat in oglinda inainte sa faci afirmatia? ...anca4vlad, asa cum e ea, are n clase deasupra voastra, las-o in pace.... cat despre ana, nu cred ca am jignit-o prin afirmatia mea, pana la urma, e o economie sa-ti tai netul in vremurile astea si de ce nu, benefic si pt micut ca nu mai pierzi timpul pe aici, nu? si...pupicii mei, sunt pt fetele dragute, la faza asta ce nu-ti convine? va pup fetelor, sa fiti iubite! o dupa-amiaza placuta! |
||
aly_raz Postat pe 17 Octombrie 2010 15:14 |
||
'neata mamici va rog sa-mi spuneti si mie, laptele uht de vaca voi il fierbeti inainte sa-l dati la bebe? eu il fierb, dar cica nu e nevoie...cum e mai bine? merci anticipat si o zi cat mai placuta...la toata lumea! | ||
aly_raz Postat pe 18 Octombrie 2010 10:22 |
||
ce faceti ma aici? ha? mai traiti ? cum stati cu mucii la copilasi? noah... hai ca nu ma lasa teroristul care miontzaie! |
||
aly_fab Postat pe 18 Octombrie 2010 15:23 |
||
unde-i ma, ana_robert? e cam trist fara ea ! aly, laptele daca este pasteurizat eu una nu l-as mai fierbe o data... ii distrugi din proprietati. |
||
aly_fab Postat pe 18 Octombrie 2010 15:25 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vand decoratiuni de tot felul http://s583.photobucket.com/albums/ss274/galmariatunde/?newest=1 | 1 | De la: pinky 15 Octombrie 2009 11:14 |
Vand carucior chicco trio enjoy 3 piese | 4 | De la: kidz006758 10 Februarie 2010 13:27 |
Vand Marsupiu Chicco Go | 1 | De la: Gly 19 Mai 2010 15:14 |
|
||
de suflet | 63 | De la: office_salinasusesi_ro 13 Februarie 2010 17:13 |
Vand scaun auto bebe Synthesis XT plus FUEGO Chicco | 1 | De la: kidz008323 28 Mai 2010 10:54 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară