incalzaste-l doar si atat | ||
Laura_M Postat pe 18 Octombrie 2010 15:30 |
||
---|---|---|
De la: ameno, la data 2010-10-16 18:53:10De la: aly_raz, la data 2010-10-15 20:43:18pai mai Alina,...sa nu stii tu de prietena ta? vrei sa-ti dau numarul ei sa o suni? eu cred ca se va re�ncarna sub o alta identitate, doar e la moda nu? nu cred ca o lasa pe ea inima sa va paraseasca urat, urat, urat |
||
blondy_made_to_love Postat pe 18 Octombrie 2010 20:29 |
||
Buna fetele. Ce faceti? Cory aminteles ca ai inceput munca. Cum e? Emy cu cine sta????????/ |
||
|
||
Pitu Postat pe 20 Octombrie 2010 09:17 |
||
salutare fetele in legatura cu lapticul de vaca, poate mai sunt mamici care nu stiu, laptele uht nu e recomandat pt bebici, acum am aflat si eu. Ne-am dat pe cel pasteurizat, e mult mai sanatos pt ei si trebuie fiert un picut inainte. Va pupam si sa cresteti mari si sanatosi! | ||
aly_raz Postat pe 20 Octombrie 2010 11:40 |
||
alina, stii ca eu am mai zis, ii dau lui andrei de la 11 luni, nu mai tin minte excat, ii dau lapte de vaca, si nu are nimic, am abonament la cineva, e femeie curata, nu combina laptele sau mai stiu eu ce magarii se mai fac, la ince[ut n-a vrut sa-l bea si i l-am combinat cu ceai, dar nu prea mult, si acum cand vede laptele e jale daca nu-i dau nu a facut nici o alergie, infectie sau ce se mai face.. acum tu faci cum vrei, si eu am asteptat sa vad ce reactie are la laptele de vaca, si daca am vazut ca nu are probleme, am continuat sa-i dau |
||
Laura_M Postat pe 20 Octombrie 2010 11:46 |
||
Salutare mamici cu bebici nu am mai scris de mult imi este dor de toate fetele cu unele mai vb pe celelalte topicuri dar cu altele nu din pacate nu stiu de ce s-au suparat asa de tare atunci cand s-a facut unificarea cu garbo, in fine. In legatura cu laptele de vaca eu i-am dat domnisoarei mele de la inceput cred ca avea o luna sau o luna si jumatate cand i-am dat prima data lapte de vaca. Mergeam la o matusa care avea vaci cu lapte si luam cat imi trebuia pt o saptamana, il fierbeam si il tineam in frigider si ii dadeam sa-l bea. Nu a avut nici un fel de probleme din cauza laptelui din contra la controlul de rutina s-a mirat doctorita ca a luat greutate pusese 1 kg intr-o luna ea care punea 250g pe luna. Vazand asta doctorita m-a intrebat ce mananca si eu i-am zis lapte de vaca. Acum are 13 ani. Va tuc fetelor si multi la bebici |
||
tusi_Oli Postat pe 20 Octombrie 2010 19:36 |
||
doamne ce de activitate si pe aici si sa recunoastem noroc cu disparitia mea pai sa le luam pe rand.....ca de mult nu am mai facut politica pe aici si parca tare dor ma luat ,ei uite xcum nu ma lasat inima sa va parasesc draga aly_raz pentru slaba ta cultura generala si pentru proasta ta informatie precum si pentru sarcasmul si glumele tale expirate imi voi face timp sa iti explic,desi nu meriti esti o mica parte existentiala ce umbresti si tu pe aici.....dar sa revenim.....am fost plecata in vacanta,iesita din tara aproximativ o luna fara posibilitatea de a intra pe internet decat foarte rar...deci:conturi si identitati false nu ini creez ca nu imi sta in caracter si nici nu am de ce sa o fac,asta sunt asa ma cheama ce am de spus ii spun omului fara a ma ascunde dupa jegul de sub unghii,internetul nu l-am taiat ca reduc din cheltuieli asta a fost partea amuzanta,enervant de amuzanta ,lipsurile tale nu le compara cu ale nimanui . pentru toata lumea care ma cunoaste de ceva vreme pe acest site sunt anaRbert,nu stiu ce sa intamplat cu contul meu si revenita din vacanta mi-am creat altul special pentru fetele mele,sa moara dusmanii de ciuda |
||
scorpiutzaAna Postat pe 21 Octombrie 2010 01:26 |
||
De la: ameno, la data 2010-10-16 18:53:10De la: aly_raz, la data 2010-10-15 20:43:18pai mai Alina,...sa nu stii tu de prietena ta? vrei sa-ti dau numarul ei sa o suni? eu cred ca se va re�ncarna sub o alta identitate, doar e la moda nu? nu cred ca o lasa pe ea inima sa va paraseasca parinte nu te enerva si nici explicatii nu da,ca sincer nu ai cui,e prea mica,mult prea mica si incuiata sa cunoasca termenii de ''prietenie'' si mai ales ''bun simt'' oricum mai are timp sa o faca daca ea sa reancarnat cu prietena ei asta o face sa creada ca toate am adoptat acest ''tic'' iarasi ma bucur sa ii repet ca se inseala. iar partea cu internetul taiat sa reduc din cheltuieli a fost buna dar buna rau ce sa ii faci nu mai pleaca lumea in concedii ca pune ea eticheta peste tot iote parinte ce nick am,vezi?nu-i asa ca mi se potriveste?a?ca o manusa.... |
||
scorpiutzaAna Postat pe 21 Octombrie 2010 01:33 |
||
Buna fetelor, eu nu am zis ca nu ii voi da lapte de vaca, doar ca voi renunta la cel uht, atat. Oricum raz e baiat mare acum, are peste 1 an si 8 luni, deci nu mai exista riscul de alergii sau alte cele... P.S. anabanana, unde ai facut concediul maica, in tir cu sotul, si ai putut sa te distinzi tu fara net? nu pot sa cred... hai ca mi-a fost asa de dor de tine bine-ai revenit! |
||
aly_raz Postat pe 21 Octombrie 2010 10:29 |
||
mai fetele, apropos de copilasi, au inceput ai vostri sa vorbeasca, de la ce varsta? puturosul meu nu vrea sa scoata o vorba, zice doar apapapa, papa, tatatata...mamamamama...ceva de genul, cum sa-l ajut sa-si dea drumul la vorba? parca ma simt prost cand merg in parc si bebicii de varsta lui, mai ales fetitele deja spun multe cuvintele...si el nimic va pupam si va dorim o zi superba! |
||
aly_raz Postat pe 21 Octombrie 2010 10:37 |
||
da draguta in tir l-am facut pai ori am plecat in concediu ori m-am dus sa stau cu botul in calculator,ha ha ha sper sa ai si tu parte de un concediu sa te mai destinzi putin,asta chiar daca va trebuii sa iti tai internetul pentru a face economie mai al meu copil la 1 an si 4 luni vorbea perfect toate cuvintele,repeta dupa toata lumea orice iar la 1 an si 6 luni,1 an si 7 luni deja lega cuvintele intre ele..... PS:ocupate mai mult de el,in loc de forum,cafea sau alte treburi stai in fata lui si repeta-i cuvinte vei vedea ca vei avea rezultate. |
||
scorpiutzaAna Postat pe 21 Octombrie 2010 11:39 |
||
salut .Ana !!!!!!!!! bine ai revenit ....... | ||
jeanette40 Postat pe 21 Octombrie 2010 11:47 |
||
am fost iubita in concediu si am avut si net iar faza cu copilul nu tine, fii sigura ca ma ocup mai mult de el decat te-ai fi ocupat tu vreodata de al tau... dar fiecare cu ce poate...daca ai de gand sa aberezi din nou si sa vorbesti urat, te sfatuiesc sa-ti iei talpasita de pe aici, nu improsca cu noroi chiar peste tot, asa cum iti sta tie in fire, nu te-am jignit cu nimic, daca citeai mai atenta mesajul meu, ai fi inteles ca am glumit...de fapt am si spus asta...deci...no comment! vorbeam de copii...felicitari ca al tau vorbea la varsta lui raz, bravo lui....merci de sfaturi! |
||
aly_raz Postat pe 21 Octombrie 2010 11:49 |
||
De la: jeanette40, la data 2010-10-21 11:47:25salut .Ana !!!!!!!!! bine ai revenit ....... sarumana jeanette |
||
scorpiutzaAna Postat pe 21 Octombrie 2010 11:49 |
||
draguta si simpatica de tine,ma bucur ca ai fost si tu in concediu si ca nu ai fost nevoita sa faci economii dar unde am fost eu nu vei ajunge niciodata tu si uite ca nu mi-am taiat netul si nu aveam de gand sa imi creez un cont nou dar m-ai ajutat tu cu gura ta mare sa o fac nu te jignesc ca mi-as pierde timpul cu tine,desi tu daca esti atenta o faci,indirect dar o faci si poate nu iti dai seama caci ma repet e mult prea greu si dificil pentru tine. nu sti cat si cum m-am ocupat de copilul meu,asa ca sa nu intram in amanunte ca te voi lovi acolo unde te doare.... Ps:nu imi iau talpasita de nicaieri stau acolo unde courul meu vrea sa stau..... |
||
scorpiutzaAna Postat pe 21 Octombrie 2010 11:53 |
||
ana iar incepi? | ||
blondy_made_to_love Postat pe 21 Octombrie 2010 11:56 |
||
De la: blondy_made_to_love, la data 2010-10-21 11:56:09ana iar incepi? din nou te bagi? |
||
scorpiutzaAna Postat pe 21 Octombrie 2010 11:56 |
||
depinde | ||
blondy_made_to_love Postat pe 21 Octombrie 2010 11:58 |
||
De la: blondy_made_to_love, la data 2010-10-21 11:58:51depinde de ce anume? |
||
scorpiutzaAna Postat pe 21 Octombrie 2010 11:59 |
||
daca am timp | ||
blondy_made_to_love Postat pe 21 Octombrie 2010 12:01 |
||
hai ma nu fi egoista acum,fa si tu loc pentru noi iti cerem prea mult? |
||
scorpiutzaAna Postat pe 21 Octombrie 2010 12:04 |
||
voi aveti ceva de impartit ........... | ||
jeanette40 Postat pe 21 Octombrie 2010 12:09 |
||
pai tot timpul am avut de impartit daca in loc sa iti vezi de treaba ta te bagi in seama ca chilotii in cour.... sti de multe ori trebuie sa te mai si abtii de la comentarii rautacioase,sau macar sa gandesti putin atunci cand scoti cate o perla pe gura.... si tocmai de aia am revenit si cu un nick pe masura |
||
scorpiutzaAna Postat pe 21 Octombrie 2010 12:11 |
||
De la: scorpiutzaAna, la data 2010-10-21 12:11:47pai tot timpul am avut de impartit daca in loc sa iti vezi de treaba ta te bagi in seama ca chilotii in cour.... nu pot sa cred, vad bine ce scrie aici? mda....exact cum ma asteptam, deci Ana ai din partea mea un sincer: IGNORE! esti fara scapare...iar noul nick te reprezinta, succes! O zi placuta la toata lumea! |
||
aly_raz Postat pe 21 Octombrie 2010 12:16 |
||
pai eu nici macar ignore nu dau pe tine mi-ai mai dat odata un ignore la fel de mare dar vad ca te-a luat dorul de mine ei uite ca am aparut si cu un nick special pentru tine pai vezi daca te abtineai cand trebuia acum nu ma aveai in cap si in loc sa iti bati capul cu mine bateti-l cu Razvanel,ca il cam omiti si apoi te plangi pe aici ca la 2 ani face in pampers sau ca nu vorbeste...... |
||
scorpiutzaAna Postat pe 21 Octombrie 2010 12:21 |
||
Aly,ai sa iti spun cum a inceput Andrusca,fiul meu sa vorbeasca.aveam candva un papagal.daca mama e medic pediatru a avut ideea sa-l invatam sa vb.si in timp ce invatam toti papagalul sa vb .Andrusca se uita la noi cu okisorii lui verzi.si scotea sunete ,dupa noi,dupa papagal,pana au vb amandoi.e f important sa vb cu copilul cuvantul corect,nu alintat,ca si el sa invete corect exprimarea.ai sa iti spun cum a nceput sa mearga.pe masuta langa fotoliu erau niste bani monezi.luceau in soare.cred ca l-a atras stralucirea.statea pe jos jucandu-se.si usor cu fundul in sus,mai cazand mai taras a ajuns langa masuta.si sprijinindu-se de piciorul masutei sa ridicat si cand a luat banutii a ramas teapan pe picioruse.si a inceput sa faca pasii incet,uitandu-se la banuti razand.si azi ii plac mult banii pezevenghiul.sigur ca il filmam.noroc ca eram cu mama in casa. | ||
vuvuzela Postat pe 21 Octombrie 2010 12:31 |
||
solutia!!!! I-ati un PAPAGAL! | ||
ameno Postat pe 21 Octombrie 2010 12:40 |
||
si eu am un verisor foarte dragut care a inceput sa vorbeasca pe la 2 anisori si culmea ca a vorbit bine de la inceput. Eu nu cred ca inteligenta unui copilas sta in faptul ca nu a mai folosit pampers de la 1 an sau ca a vorbit inainte de 2 ani, sigur nu. Mami imi spune ca eu facem des pipi in pat cand eram mai micuta, sau ca am vorbit tare stalcit la inceput, cu greu reuseau sa ma inteleaga, am fost un copil problematic, iar acum am terminat liceul cu brio, sunt la o facultate de stat la fara plata, ma mandresc cu ceea ce stiu si totusi nu am fost un copil examplar, fiecare are ritmul lui si cred ca mai devreme sau mai tarziu va vor aduce impliniri de care veti fi mandri ca parinti, dati-le timpul necesar, fiti rabdatori! |
||
blondy_made_to_love Postat pe 21 Octombrie 2010 12:41 |
||
De la: aly_raz, la data 2010-10-21 10:37:26mai fetele, apropos de copilasi, au inceput ai vostri sa vorbeasca, de la ce varsta? puturosul meu nu vrea sa scoata o vorba, zice doar apapapa, papa, tatatata...mamamamama...ceva de genul, cum sa-l ajut sa-si dea drumul la vorba? parca ma simt prost cand merg in parc si bebicii de varsta lui, mai ales fetitele deja spun multe cuvintele...si el nimic razvanel e un scump, cu siguranta va fi un baiat destept, se vede pe el, ce daca acum nu vorbeste, are tot timpul din lume sa faca asta, il pup cu drag! |
||
blondy_made_to_love Postat pe 21 Octombrie 2010 12:44 |
||
Ameno,mama fiind medic pediatru ,poate a citit ea undeva,ca ea a venit cu ideea.si uite ca a fost benefica . | ||
vuvuzela Postat pe 21 Octombrie 2010 12:50 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
AVEM NEVOIE DE AJUTORUL VOSTRU | 15 | De la: T3O 19 Mai 2010 15:16 |
Hainute, jucarii si multe altele aduse din SUA - doar modele deosebite!!! | 3 | De la: im2008 16 Ianuarie 2010 17:16 |
Probleme cu sotul/soata/soacra. | 42 | De la: Axl_R 8 Martie 2017 12:33 |
|
||
Vine bebica si cautam locuinta | 1 | De la: lidia2 18 Mai 2009 12:09 |
o dieta eficienta? | 14 | De la: garbo_380032 20 August 2013 18:34 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară