Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

Recunosc Fiemea nu a invatat sa zica mama chiar primul cuvant..........a invatat Jeeeiii numele catelusului Jery.toata ziua striga dupa el :sml-happy0065
am iesit Sa va jucati frumos!
ameno
Postat pe 21 Octombrie 2010 13:02
Salutare fetelor ...activitate intensaaaaa vaz...bravoo se vede ca a venit frigul !

Pitu eu am inceput munca de vreo doua luni aproape ....emy sta cand cu mine cand cu tasu cand cu mamaitele pana venim noi ...nu mergem la cresa inca , am inscris-o dar ne mai chinuim asa pana in primavara macar sa trecem peste iarna...voi ce faceti ?

Aly nu te ingrijora cu vorbitul lui Razvi , fiecare are ritmul lui nu ai de ce sa te stresezi , emy deja rupe cuvinte destule si crede-ma ca nu m-am tinut toata ziua de capul ei lasa copilul in pace ...cand va vra el o sa vb
cory_emy
Postat pe 21 Octombrie 2010 15:24
buna fetelor!

nu am mai intrat de mult timp pe acest topic... din lipsa de timp...si sincera sa fiu imi era teama ca o sa gasesc aceleasi discutii inutile.

aly_raz, fara suparare dar, comentariul vis-a-vis de cheltuielile anei si ceea ce face ea, daca a plecat sau nu cu tirul mi s-au parut putin cam deplasate... dar treaba voastra, puteti sa faceti bors din acest topic de discutii.. nu vreau sa ma bag pentru ca nu imi place

cory, ai fata mare, maine poimaine vorbim de maritis :P
ce a trecut timpul..parca ieri vorbeai ca nu mergea si alte problemute.

va salut si va doresc o zi placuta tuturor.

aly_fab
Postat pe 22 Octombrie 2010 00:39
treaba cu voalul nu e doar pe alte toapice
treziti-va oameni buni inainte sa faceti afirmatii
intreb si eu: de la cine s-a imputit treaba? fara suparare acum
noapte buna mamici!
blondy_made_to_love
Postat pe 22 Octombrie 2010 00:43
sar'mana aly ce faci?ce fac copii?cum sunteti?
sper ca bine,esti tot mereu pe fuga,nu mai stim nimic de tine

nu o baga in seama pe aly_raz,ea a deschis topicul ea il face ghiveci,asta este stilul ei,e mai dificila si mai imatura dar se va trezii si ea odata si odata.
scorpiutzaAna
Postat pe 22 Octombrie 2010 00:44
salut aly_fab... multumesc frumos da , chiar s-a facut mare ...nici mie nu imi vine sa cred ce repede trece timpul...mai am un singur hop de trecut si pot rasufla usurata ... sa o fac sa renunte la tzitzi ca ma rupe !!! in rest ...toate bune ?
cory_emy
Postat pe 22 Octombrie 2010 00:46
buna anuska.... ai revenit in fortza chiar zilele trecute te-am sunat sa vad de ce ai disparut fara urma ...ce s-a intamplat cu profilul vechi? ai lipsit la apel si a fost sters ...in legatura cu afirmatiile lui aly_raz eu chiar am crezut ca glumeste dar se pare ca voi aveti ceva de impartit ma rog e treaba voastra si nu vreau sa ma bag .....pupicei la robertino ...cred ca a cresscut mare !!!
cory_emy
Postat pe 22 Octombrie 2010 00:50
hihihi, ce mi-ar mai place sa fie si fetita mea asa mica. Mi-aduc aminte, parca eram obsedata stateam noptile treaza numai sa ma uit la ea si ziua numai cu ea in brate. Ce clipe frumoase!!!!!
Mamicilor sa va traiasca copilasii sa fie sanatosi si sa va ajute Dumnezeu sa-i cresteti cat mai frumos posibil.
persidadamian
Postat pe 22 Octombrie 2010 00:52
De la: persidadamian, la data 2010-10-22 00:52:37hihihi, ce mi-ar mai place sa fie si fetita mea asa mica. Mi-aduc aminte, parca eram obsedata stateam noptile treaza numai sa ma uit la ea si ziua numai cu ea in brate. Ce clipe frumoase!!!!!
Mamicilor sa va traiasca copilasii sa fie sanatosi si sa va ajute Dumnezeu sa-i cresteti cat mai frumos posibil.

multumim frumos ...sa dea domnul
cory_emy
Postat pe 22 Octombrie 2010 00:55
De la: cory_emy, la data 2010-10-22 00:50:50buna anuska.... ai revenit in fortza chiar zilele trecute te-am sunat sa vad de ce ai disparut fara urma ...ce s-a intamplat cu profilul vechi? ai lipsit la apel si a fost sters ...in legatura cu afirmatiile lui aly_raz eu chiar am crezut ca glumeste dar se pare ca voi aveti ceva de impartit ma rog e treaba voastra si nu vreau sa ma bag .....pupicei la robertino ...cred ca a cresscut mare !!!

da cory am revenit,cred ca am lipsit cam mult la apel,am fost in vacanta si sincer nu am avut timp de calculator si maiales de forum,era mai interesant sa exploatez lumea si pe cand am intrat in tara si am vrut sa intru sa imi clatesc ochii poc ca am ramas fara cont.......
nu stiu ce sa intamplat,am trimis mesaj sa vad daca imi pot recupera contul,sper ca cineva sa imi raspunda

robert da a crescut,am facut 2 anisori si pe zi ce trece tot mai alintat si mai egoist

in ceea ce o priveste pe aly_raz este nula,mai are de crescut iar glumele le faci gustoase si cu cine ti le permite....eu asa am crezut,se pare ca m-am inselat...
la intrebarile fetelor pe forum unde sunt?unde am disparut?sa trezit tocmai ea sa comenteze......sa fim serioase,parea mai isteata daca tacea.
scorpiutzaAna
Postat pe 22 Octombrie 2010 00:58
De la: persidadamian, la data 2010-10-22 00:52:37hihihi, ce mi-ar mai place sa fie si fetita mea asa mica. Mi-aduc aminte, parca eram obsedata stateam noptile treaza numai sa ma uit la ea si ziua numai cu ea in brate. Ce clipe frumoase!!!!!

multumim la fel si tu sa fi sanatoasa sa o vezi crescand pe zi ce trece....nu conteaza ce varsta are,copilul tau va fi mereu.
scorpiutzaAna
Postat pe 22 Octombrie 2010 00:59
De la: aly_raz, la data 2010-10-15 20:43:18pai mai Alina,...sa nu stii tu de prietena ta? vrei sa-ti dau numarul ei sa o suni? eu cred ca se va re�ncarna sub o alta identitate, doar e la moda nu? nu cred ca o lasa pe ea inima sa va paraseasca

acum lasand gluma la o parte, o fi inceput munca si ea si nu mai are timp de net, sau...poate si-a taiat internetul sa reduca cheltuielile ..sau?
pupici la fetele dragute!

sa se faca LUMINA!!!!!!!! ana tu vorbesti? deja pe mine ma enerveaza nesimtirea unde-i topicul ala cu ce ne enerveaza ca il pierdui
blondy_made_to_love
Postat pe 22 Octombrie 2010 01:01
De la: blondy_made_to_love, la data 2010-10-22 01:01:27
De la: aly_raz, la data 2010-10-15 20:43:18pai mai Alina,...sa nu stii tu de prietena ta? vrei sa-ti dau numarul ei sa o suni? eu cred ca se va re�ncarna sub o alta identitate, doar e la moda nu? nu cred ca o lasa pe ea inima sa va paraseasca

acum lasand gluma la o parte, o fi inceput munca si ea si nu mai are timp de net, sau...poate si-a taiat internetul sa reduca cheltuielile ..sau?
pupici la fetele dragute!

sa se faca LUMINA!!!!!!!! ana tu vorbesti? deja pe mine ma enerveaza nesimtirea unde-i topicul ala cu ce ne enerveaza ca il pierdui

adik?
scorpiutzaAna
Postat pe 22 Octombrie 2010 01:02
blondy... ete aici...:)

http://www.garbo.ro/comunitate/forum/view_topic/5842/Ce-ne-enerveaza/Ce-ne-enerveaza-pagina-314.html
:)
eu_geminy
Postat pe 22 Octombrie 2010 01:03
pai unde vezi tu rautatea? si spune femeia clar, negru pe alb
nu sunt sorti de izbanda, asta-i clar! iti place sanjele cum spunea cineva pe kidz

nea G, multam! pot sa-ti spun asa?
blondy_made_to_love
Postat pe 22 Octombrie 2010 01:08
ops,a inceput sa se observe
scorpiutzaAna
Postat pe 22 Octombrie 2010 01:10
nea G, e ok asa sau nu?
blondy_made_to_love
Postat pe 22 Octombrie 2010 01:15
De la: blondy_made_to_love, la data 2010-10-22 01:15:26nea G, e ok asa sau nu?

blondy... dincolo, pe aman2, eram Conu'...
aici vad ca-s... cum le vine la gura...sau la deshte.:PP
deci absolut ok:)))
eu_geminy
Postat pe 22 Octombrie 2010 01:18
atunci asa ramane
dap fara sanje nu se poate, asa-s oamenii, doar unele/unii intrec masura si nu-si vad zbarna din proprii ochi

noapte buna natiune! sau buna dimineata lume!
blondy_made_to_love
Postat pe 22 Octombrie 2010 01:21
blondy... esti cam vampiritza, stiai?:P
eu_geminy
Postat pe 22 Octombrie 2010 01:40
buna dimineata mamici
Toate bune?
Aly-fab nu te-am ,,auzit"de mult :sml-confused000 ...Asa cum mai am timp, ma mai uit si eu la poze,la BB,raz,andrei,emy,vlad,robert....au crescut mari si frumosi
Va pup pe toti,sanatate multa
chanty
Postat pe 22 Octombrie 2010 07:52
buna dimineata! chanty

aly_fab, daca nu ai mai citi printre randuri, ce bine ar fi, dar probabil e prea greu...lipsa timpului...asta cred ca-i problema!...

cory ai intuit bine de la inceput ce am vrut eu sa spun...daca crezi altceva, e problema ta...nu ma asteptam sa ai dubii in privinta mea, am crezut k ma cunosti cat de cat...in fine...

blondutzo nu intra in jocul asta urat, iti vei stica cuafura ar fi pacat!

vuvuzela o idee buna, o sa-mi intreb vecina daca vrea sa-mi imprunute papagalul ei

P.S. si iar ma repet...nu e topicul meu, e unul comun si poate oricine sa scrie aici...
va pup si multumesc pt sfaturi
aly_raz
Postat pe 22 Octombrie 2010 09:41
Nu ma adresez nimanui...dar vreau sa spun si eu ceva...
Frumos ar fi macar pe topicul cu si despre copii sa ne exprimam frumos,nu-i asa?
Tot ,,aud"mereu las" ca-i virtual putem scrie ce vrem...ca deh,nu ne stie nimeni,este permis... .Nu-i chiar asa!Dupa cum si-a intitulat si alina un album de poze,,am trecut de granita virtualului".Asa este .. mie mi-a fost dat sa cunosc doua persoane minunate cu copii si mai mununati ,cu care pastrez legatura si ma bucur mereu de o revedere.Deci,nu-i chiar asa de virtual totul.Acum in noiembrie voi avea in vizita din romania,o mamica de pe forum cu puiutul ei (prematur ca si chantal) si sotul ei.De abia astept sa ajunga
Cu ceva luni in urma cand au fost niste discutii pe forum in care am fost si eu oarecum implicata,am primit asa zise mesaje de avertizare cu privire la cateva mamici de pe lista mea de prieteni care au zi si au facut,si samd... am fost ,,bagata"oarecum in ceata si am preferat mai apoi sa intrerup orice legatura cu mamicile respective.Acum ma gandesc,ca poate n-a fost alegerea cea mai buna... ,dar nu am timp,,sa-mi bat capul"
In fine,vroiam doar sa spun ca frumos ar fi pe ici pe colo sa mai fim si respectuoase.Nu?
pup mamici si bebici
chanty
Postat pe 22 Octombrie 2010 10:01
ai dreptate chanty , eu propun ca cineva de pe aici sa-si traga din cand in cand cate un pumn in cap
blondy_made_to_love
Postat pe 22 Octombrie 2010 10:29
v-as ruga sa-mi dati o idee de cadou pt iubitelul meu, vreau sa-l surprind cu ceva nou, e ziua lui imediat si nu stiu ce sa-i cumpar, implineste 24 de ani! merci mult!
blondy_made_to_love
Postat pe 22 Octombrie 2010 10:32
De la: eu_geminy, la data 2010-10-22 01:40:19blondy... esti cam vampiritza, stiai?:P

uitasem, bine ca mi-ai adus aminte!
blondy_made_to_love
Postat pe 22 Octombrie 2010 10:37
De la: blondy_made_to_love, la data 2010-10-22 10:29:22ai dreptate chanty , eu propun ca cineva de pe aici sa-si traga din cand in cand cate un pumn in cap

Ma repet ,nu ma refer la nimeni anume,dar mi-e lehamite sa ,,aud"injuraturi sau ma rog cum x jigneste pe y,pe un topic unde citesc cu drag ce au mai facut copilasii.am impresia cateodata ca-i stiu (cunosc )oarecum pe fiecare putintel.De ex:cand aly_fab nu dormea noaptea ca facea bebele febra,ce papa raz,sau ce-a mai facut Emy...ce i-a dat ana la robert sa-i treaca tusea,ce greu i-a fost alinei cand a dus-o pe BB la gradi si saracuta nu vroia sa ramana singura acolo,si si si ...Acu"ca-i virtual sau nu,tot ne cunoastem oarecum...nu?
apare un topic dupa celalalt unde putem sa ,,mai intepam" in dreapta si-n stanga,unde mai radem si ne mai destindem,unde putem spune orice,cu umor ,ironie,poate si putina rautate,doar e omeneste!

dar aici vorbim despre copii
chanty
Postat pe 22 Octombrie 2010 10:41
cred ca am fost putin si imi cer scuze mamicilor, iar in legatura cu jignirile, se face de multe ori atata tamtam pe o mica gluma, poate nevinovata, dar daca ai capsa pusa pe o persoana e cam greu sa distingi binele de rau chiar si atunci cand respectiva nu spune cu rea vointa acele vorbe, sper sa ma fi facut inteleasa.
Si sa nu mai vorbim de acuzatii destul de grave, parerea mea, privind o persoana, sau alta, etc...Cum sa-ti permiti sa vb despre cineva urat cand nici macar nu o cunosti, o cataloghezi doar dupa cateva mesaje? urat, urat, urat!

blondy_made_to_love
Postat pe 22 Octombrie 2010 10:54
va propun si eu ceva, sa cautati un loc unde sa dati cu capu, da nu pe forum, ca asa nu simtiti nimic... ce palaria mea aveti iar?
ana - scorpiutaana nu ti se potriveste, nu trebuia sa te alinti si eu in locul tau o luam sub forma de gluma, nu va mai suparati din orice, de ce nu puteti sa radeti de niste chestii?
alina - sa stii ca sio andrei al meu e puturos la vorba, intelege ce-i spun dar nu vorbeste, zice dar foarte foarte foarte rar... eu zic ca e timp
vuvuzelo - acum parca vorbesti altfel, nu mai inteleg, cum esti de fapt?
Laura_M
Postat pe 22 Octombrie 2010 15:20
chanty te salut cu drag !!

mai fratilor, rapid o intrebare.. blondy_made = lydia??
aly_fab
Postat pe 22 Octombrie 2010 16:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Stiati ca... 113 De la: office_salinasusesi_ro 26 Aprilie 2010 03:20
Pentru echipa Garbo 5 De la: garbo167168 5 Mai 2011 16:42
Fotografii bebelusi 1 De la: 26 Ianuarie 2009 20:14
Vand Marsupiu Soft&Dream Chicco NOU 2 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:07
Ofer carucior 5 De la: iuliche 19 Martie 2014 12:42
Setari Cookie-uri