Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

na ce ma amuz eu acum,ca de obicei,hai mai fetelor nu o mai luati personal si nu va mai victimizati atat,tocmai voi,voi cele care aveti in spate ''nspe'' conturi

gata am revenit,mi-am reluat contul pierdut

aly_fab,blondy_made_to_love nu este lidya ci:si lidya si ''n'' conturi pe care multi le stim
anaROBERT
Postat pe 22 Octombrie 2010 16:54
ana ca de obicei vb gura fara tine pana mai devreme erai in lista mea si ai fost atata timp, acum te-am sters, daca erai inteligenta aruncai privirea la pozele mele si te convingeai cine sunt, musca-ti limba si inchide gura, faci curent aiurea pe aici
blondy_made_to_love
Postat pe 22 Octombrie 2010 17:17
cand ti-am lasat impresia ca m-ar interesa pozele tale?oare asa am lasat sa se inteleaga.....
de vorbit nu vorbesc,tastez dar ma rog e mult prea greu pentru cat poti tu
cine esti iarasi nu imi prezinta mie interes,te-am cunoscut destul cat sa imi dau seama cine esti si ce om esti......

Ps:vocabularul tau de mahala si jargoanele precum si ironiile tocmai postate de tine nu te prind bine,lasa-le sa le foloseasca un barbat,comporta-te ca atare....desi ma indoiesc ca poti.
anaROBERT
Postat pe 22 Octombrie 2010 17:20
Bine ai revenit
ameno
Postat pe 22 Octombrie 2010 19:00
ana,o intrebare...
la cine te-ai referit?cine se victimizeaza?
chanty
Postat pe 22 Octombrie 2010 19:43

Chanty iubita tu nici nu ar trebui sa pui o intrebarea de genul asta.
ameno
Postat pe 22 Octombrie 2010 20:14
anuca draga, eu nu am facut referire la faptul ca mi-as fi dorit sa-mi vezu tu pozele, dar daca ai fi facut chestia asta, nu ai mai fi aberat pe acilea aiurea-n tramvai, cum ca eu as fi sau n-as fi eu ci altcineva, intelegi mataluta? la acuzat si la vorbit urat esti prima, iar vocabular de mahala nu am vazut decat la tine, eu asa te-am remarcat, altfel nici nu te-as fi observat te-ai luat in gura cu toata lumea, cu greu ti-a scapat cineva, asa-i? mai vezi-ti matale de treburile tale si nu mai strica tot ce-i frumos pe aici.

P.S. degeaba si-au racit si alte fete gura cu tine (pardon, si-au tocit degetele scriind)

deci fetelor cu experienta, imi da si mie cineva o idee de cadou?
blondy_made_to_love
Postat pe 22 Octombrie 2010 21:12
blondy, un ceas? o cravata? cam astea sunt cadouri tipice

atipice: un tricou cu poza ta?!
o pereche de tanga cu clopotei

aly_fab
Postat pe 23 Octombrie 2010 11:19
sal fetele
aly_raz in legatura cu laptele de vaca, eu i-am dat la silviutz de la cineva lapte de vaca de la 8 luni la un an si vreau sa iti spun ca a mers foarte bine cu el nu am avut nicio problema, acum ii dau lapte de capra care l-a ajutat destul de mult la imunizare ca aveam destule probleme cu gatutzul si cu racelile. In ceea ce priveste vorbitul silviutz repeta tot cam de la un an si 3 luni si acum la un an jumate leaga 2-3 cuvinte, dar cuvintele mai lungi le spun pe silabe sa le poata repeta.
V-am salutat fetele tusi_oli, chanty, cory, ameno, laura si restul...
viobregar
Postat pe 23 Octombrie 2010 11:38
vio
chanty
Postat pe 23 Octombrie 2010 12:03
De la: ameno, la data 2010-10-22 20:14:50
Chanty iubita tu nici nu ar trebui sa pui o intrebarea de genul asta.

Pai intre ultima ei postare,si cea de acum nu s-a victimizat nimeni...in fine
pup mamica si BB
chanty
Postat pe 23 Octombrie 2010 15:27
blondy cadou pt cine?
chanty
viobregar
Postat pe 23 Octombrie 2010 18:42
buna fetelor vio ii dau si eu laptic de vaca acum, problema mea era daca sa-l fierb sau nu si de care sa-i dau, cat despre vorbit...asa cum ti-am spus si pe mess nu vrea si pace, asta este, o sa vina si timpul lui, te felicit inca o data pt silviut, sa fie sanatos.
O duminica placuta la toate!
aly_raz
Postat pe 24 Octombrie 2010 11:37
laptele de vaca il fierbi, ali, eu asa fac, il strecori printr-un tifon si dupa aceea il fierbi
Laura_M
Postat pe 24 Octombrie 2010 13:41
Laptele de vaca il fierbi obligatoriu CINCI minute daca e proaspat. Daca e din supermarket, din ala pasteurizat, nu mai trebuie fiert pentru ca UHT inseamna "tratat la temperaturi foarte inalte"... adica e deja fiert si rasfiert
Thor_again
Postat pe 24 Octombrie 2010 13:52
De la: Thor_again, la data 2010-10-24 13:52:52Laptele de vaca il fierbi obligatoriu CINCI minute daca e proaspat. Daca e din supermarket, din ala pasteurizat, nu mai trebuie fiert pentru ca UHT inseamna "tratat la temperaturi foarte inalte"... adica e deja fiert si rasfiert

iar daca pe el scrie VSOC sau VSOP, se poate bea direct din sticla, Thorule...:D:)))
eu_geminy
Postat pe 24 Octombrie 2010 13:56

Ge... pramatie batrana, de astia-mi esti?
Thor_again
Postat pe 24 Octombrie 2010 14:01
de, mey thorule,
'ceam si io, ca-n Morometii...

"...de, mey Nila, mey Paraschive... mie nu mi s-a parut ca arde"...:))
eu_geminy
Postat pe 24 Octombrie 2010 14:04
iar orez... inegalabilii thor si ge, pe unde mergeti trebuie sa lasati un zamebt neaparat
Laura_M
Postat pe 24 Octombrie 2010 14:07
Laura, io n-am vorbit aiurea...
mie mama mi-a dat Cotnar in biberon, ca la Cotnar era cel mai dulce lapte...:))))
eu_geminy
Postat pe 24 Octombrie 2010 14:10
a, si gras, desigur...

ii zicea Grasa de Cotnari...:P
:)))
eu_geminy
Postat pe 24 Octombrie 2010 14:11
ge, io am zis ceva rau? ... doar ca de la cotnari cred ca vi se trage voua de sunteti asa bine dispusi si glumeti
Laura_M
Postat pe 24 Octombrie 2010 14:16
era si dietetic...

obtinut din boaba pura de strugure, coapta si dulce de-ti ia mintzile, cu pielitza fina precum coapsa unei june...:PP

sanatate curata:))))
eu_geminy
Postat pe 24 Octombrie 2010 14:17
vai ge... mintea numa la prostii, aici mamicile vorbesc serios si tu te gandesti la coapse? da se poate?
Laura_M
Postat pe 24 Octombrie 2010 14:20
Laura, alea erau cu mintea mea de copil... acuma ma gandesc la chestii mai serioase, nu ma opresc numai la coapse...:)):P
eu_geminy
Postat pe 24 Octombrie 2010 14:23
si el vorbeste serios.... Laura.... fiecare la ce i este gandul
cricat
Postat pe 24 Octombrie 2010 14:24
da' tu de unde stii, mey cri?!...
gata, fug de aici, ca se conturba topicu'...:)))
eu_geminy
Postat pe 24 Octombrie 2010 14:25
stiu ca vorbeste serios, doamne fereste, cum sa fie neserios? ... ge, nu aici am cerut detalii, in partea ailanta, acolo te-ai sfiit, aici unde trebuie bulina rosie lu nea thorel le bagi cu d-astea deocheate :PP
Laura_M
Postat pe 24 Octombrie 2010 14:27
mey... io vorbeam despre lapte, clar?...:))
eu_geminy
Postat pe 24 Octombrie 2010 14:28
laptele cui?
Laura_M
Postat pe 24 Octombrie 2010 14:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
bb-ei nascuti in iunie..la mai mult.... 19 De la: izabela08 17 Februarie 2010 11:02
perdele draperii 3 De la: ciopica 11 Ianuarie 2013 18:58
invarea ceasului 7 De la: kidz005574 16 Martie 2010 15:59
MUZICA PT. COPII 21 De la: office_salinasusesi_ro 13 Februarie 2010 17:21
hainute ieftine 1 De la: amy26 4 August 2009 14:16
Setari Cookie-uri