na ce ma amuz eu acum,ca de obicei,hai mai fetelor nu o mai luati personal si nu va mai victimizati atat,tocmai voi,voi cele care aveti in spate ''nspe'' conturi gata am revenit,mi-am reluat contul pierdut aly_fab,blondy_made_to_love nu este lidya ci:si lidya si ''n'' conturi pe care multi le stim |
||
anaROBERT Postat pe 22 Octombrie 2010 16:54 |
||
---|---|---|
ana ca de obicei vb gura fara tine pana mai devreme erai in lista mea si ai fost atata timp, acum te-am sters, daca erai inteligenta aruncai privirea la pozele mele si te convingeai cine sunt, musca-ti limba si inchide gura, faci curent aiurea pe aici | ||
blondy_made_to_love Postat pe 22 Octombrie 2010 17:17 |
||
cand ti-am lasat impresia ca m-ar interesa pozele tale?oare asa am lasat sa se inteleaga..... de vorbit nu vorbesc,tastez dar ma rog e mult prea greu pentru cat poti tu cine esti iarasi nu imi prezinta mie interes,te-am cunoscut destul cat sa imi dau seama cine esti si ce om esti...... Ps:vocabularul tau de mahala si jargoanele precum si ironiile tocmai postate de tine nu te prind bine,lasa-le sa le foloseasca un barbat,comporta-te ca atare....desi ma indoiesc ca poti. |
||
|
||
anaROBERT Postat pe 22 Octombrie 2010 17:20 |
||
Bine ai revenit | ||
ameno Postat pe 22 Octombrie 2010 19:00 |
||
ana,o intrebare... la cine te-ai referit?cine se victimizeaza? |
||
chanty Postat pe 22 Octombrie 2010 19:43 |
||
Chanty iubita tu nici nu ar trebui sa pui o intrebarea de genul asta. |
||
ameno Postat pe 22 Octombrie 2010 20:14 |
||
anuca draga, eu nu am facut referire la faptul ca mi-as fi dorit sa-mi vezu tu pozele, dar daca ai fi facut chestia asta, nu ai mai fi aberat pe acilea aiurea-n tramvai, cum ca eu as fi sau n-as fi eu ci altcineva, intelegi mataluta? la acuzat si la vorbit urat esti prima, iar vocabular de mahala nu am vazut decat la tine, eu asa te-am remarcat, altfel nici nu te-as fi observat te-ai luat in gura cu toata lumea, cu greu ti-a scapat cineva, asa-i? mai vezi-ti matale de treburile tale si nu mai strica tot ce-i frumos pe aici. P.S. degeaba si-au racit si alte fete gura cu tine (pardon, si-au tocit degetele scriind) deci fetelor cu experienta, imi da si mie cineva o idee de cadou? |
||
blondy_made_to_love Postat pe 22 Octombrie 2010 21:12 |
||
blondy, un ceas? o cravata? cam astea sunt cadouri tipice atipice: un tricou cu poza ta?! o pereche de tanga cu clopotei |
||
aly_fab Postat pe 23 Octombrie 2010 11:19 |
||
sal fetele aly_raz in legatura cu laptele de vaca, eu i-am dat la silviutz de la cineva lapte de vaca de la 8 luni la un an si vreau sa iti spun ca a mers foarte bine cu el nu am avut nicio problema, acum ii dau lapte de capra care l-a ajutat destul de mult la imunizare ca aveam destule probleme cu gatutzul si cu racelile. In ceea ce priveste vorbitul silviutz repeta tot cam de la un an si 3 luni si acum la un an jumate leaga 2-3 cuvinte, dar cuvintele mai lungi le spun pe silabe sa le poata repeta. V-am salutat fetele tusi_oli, chanty, cory, ameno, laura si restul... |
||
viobregar Postat pe 23 Octombrie 2010 11:38 |
||
vio | ||
chanty Postat pe 23 Octombrie 2010 12:03 |
||
De la: ameno, la data 2010-10-22 20:14:50 Pai intre ultima ei postare,si cea de acum nu s-a victimizat nimeni...in fine pup mamica si BB |
||
chanty Postat pe 23 Octombrie 2010 15:27 |
||
blondy cadou pt cine? chanty |
||
viobregar Postat pe 23 Octombrie 2010 18:42 |
||
buna fetelor vio ii dau si eu laptic de vaca acum, problema mea era daca sa-l fierb sau nu si de care sa-i dau, cat despre vorbit...asa cum ti-am spus si pe mess nu vrea si pace, asta este, o sa vina si timpul lui, te felicit inca o data pt silviut, sa fie sanatos. O duminica placuta la toate! |
||
aly_raz Postat pe 24 Octombrie 2010 11:37 |
||
laptele de vaca il fierbi, ali, eu asa fac, il strecori printr-un tifon si dupa aceea il fierbi | ||
Laura_M Postat pe 24 Octombrie 2010 13:41 |
||
Laptele de vaca il fierbi obligatoriu CINCI minute daca e proaspat. Daca e din supermarket, din ala pasteurizat, nu mai trebuie fiert pentru ca UHT inseamna "tratat la temperaturi foarte inalte"... adica e deja fiert si rasfiert | ||
Thor_again Postat pe 24 Octombrie 2010 13:52 |
||
De la: Thor_again, la data 2010-10-24 13:52:52Laptele de vaca il fierbi obligatoriu CINCI minute daca e proaspat. Daca e din supermarket, din ala pasteurizat, nu mai trebuie fiert pentru ca UHT inseamna "tratat la temperaturi foarte inalte"... adica e deja fiert si rasfiert iar daca pe el scrie VSOC sau VSOP, se poate bea direct din sticla, Thorule...:D:))) |
||
eu_geminy Postat pe 24 Octombrie 2010 13:56 |
||
Ge... pramatie batrana, de astia-mi esti? |
||
Thor_again Postat pe 24 Octombrie 2010 14:01 |
||
de, mey thorule, 'ceam si io, ca-n Morometii... "...de, mey Nila, mey Paraschive... mie nu mi s-a parut ca arde"...:)) |
||
eu_geminy Postat pe 24 Octombrie 2010 14:04 |
||
iar orez... inegalabilii thor si ge, pe unde mergeti trebuie sa lasati un zamebt neaparat | ||
Laura_M Postat pe 24 Octombrie 2010 14:07 |
||
Laura, io n-am vorbit aiurea... mie mama mi-a dat Cotnar in biberon, ca la Cotnar era cel mai dulce lapte...:)))) |
||
eu_geminy Postat pe 24 Octombrie 2010 14:10 |
||
a, si gras, desigur... ii zicea Grasa de Cotnari...:P :))) |
||
eu_geminy Postat pe 24 Octombrie 2010 14:11 |
||
ge, io am zis ceva rau? ... doar ca de la cotnari cred ca vi se trage voua de sunteti asa bine dispusi si glumeti | ||
Laura_M Postat pe 24 Octombrie 2010 14:16 |
||
era si dietetic... obtinut din boaba pura de strugure, coapta si dulce de-ti ia mintzile, cu pielitza fina precum coapsa unei june...:PP sanatate curata:)))) |
||
eu_geminy Postat pe 24 Octombrie 2010 14:17 |
||
vai ge... mintea numa la prostii, aici mamicile vorbesc serios si tu te gandesti la coapse? da se poate? | ||
Laura_M Postat pe 24 Octombrie 2010 14:20 |
||
Laura, alea erau cu mintea mea de copil... acuma ma gandesc la chestii mai serioase, nu ma opresc numai la coapse...:)):P | ||
eu_geminy Postat pe 24 Octombrie 2010 14:23 |
||
si el vorbeste serios.... Laura.... fiecare la ce i este gandul | ||
cricat Postat pe 24 Octombrie 2010 14:24 |
||
da' tu de unde stii, mey cri?!... gata, fug de aici, ca se conturba topicu'...:))) |
||
eu_geminy Postat pe 24 Octombrie 2010 14:25 |
||
stiu ca vorbeste serios, doamne fereste, cum sa fie neserios? ... ge, nu aici am cerut detalii, in partea ailanta, acolo te-ai sfiit, aici unde trebuie bulina rosie lu nea thorel le bagi cu d-astea deocheate :PP | ||
Laura_M Postat pe 24 Octombrie 2010 14:27 |
||
mey... io vorbeam despre lapte, clar?...:)) | ||
eu_geminy Postat pe 24 Octombrie 2010 14:28 |
||
laptele cui? | ||
Laura_M Postat pe 24 Octombrie 2010 14:31 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
bb-ei nascuti in iunie..la mai mult.... | 19 | De la: izabela08 17 Februarie 2010 11:02 |
perdele draperii | 3 | De la: ciopica 11 Ianuarie 2013 18:58 |
invarea ceasului | 7 | De la: kidz005574 16 Martie 2010 15:59 |
|
||
MUZICA PT. COPII | 21 | De la: office_salinasusesi_ro 13 Februarie 2010 17:21 |
hainute ieftine | 1 | De la: amy26 4 August 2009 14:16 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară