Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

hai nu seriossss!...:))))
eu_geminy
Postat pe 26 Octombrie 2010 23:18
hai sa-l imbatam pe ge sa ne divulge secretul lui.
aly_fab
Postat pe 26 Octombrie 2010 23:24
bre!...
io citii in bula "hai sa-l imbalsamam pe GE"..
'r-ar ea de beutura sa fie!
bine, si aia tot un fel de imbalsamare se poate numi
Thor_again
Postat pe 26 Octombrie 2010 23:27
pe unde oare umbla fetele ??
cory, bau?? pe unde sunteti?
aly_fab
Postat pe 26 Octombrie 2010 23:28
"daca vrei sa primesti, ofera tu primul"... spune o vorba...;)

n-am secrete, aly_fab... dar nu stiu daca anumite detalii se preteaza a fi postate neaparat pe forum.
iar chestia asta n-am descoperit-o eu... ;)
:))
eu_geminy
Postat pe 26 Octombrie 2010 23:28
da ge, corect. sorry
aly_fab
Postat pe 26 Octombrie 2010 23:55
da ge, corect. sorry

va doresc o seara placuta tuturor... oriunde va veti afla, nu conteaza.... important este sa zambiti, maine va fi mai rau dupa cum bine zicea el murphy...

aly_fab
Postat pe 26 Octombrie 2010 23:57
dar nu ai de ce sa-ti ceri scuze, aly...chiar nu ai!...:)

sunt altii aceia care aar trebui sa o faca... deoarece fac magarii mari si tin coada tzantzosha in sus, ca sa arate lumii ca sunt de-a dreptul virgini...
asa simt ei nevoia, asa fac.
"sunt ei insisi"...:P

Noapte pufoasa si somn usor, aly...:)
eu_geminy
Postat pe 26 Octombrie 2010 23:59
Cory,multumesc frumos
Da,e mare si mult mai cuminte ca acum un an
suntem in anul prescolar,e fascinata de tot ceea ce tine de scoala...sa vedem cat o tine:-))
va pup,o zi frumoasa
chanty
Postat pe 27 Octombrie 2010 07:23
buna dimineata fetelor cochetelor (se stiu ele care)

pinicuta este bine,o am in lista mea de messenger,cum intra am sa ii spun ca ati intrebat de ea si macar sa revina pe forum cu cateva stiri.
anaROBERT
Postat pe 27 Octombrie 2010 11:29
buna dimineata ana !

aly_fab
Postat pe 27 Octombrie 2010 12:40
neatza la amiaz', ana... sa ma simPt fata?...:))
:P
eu_geminy
Postat pe 27 Octombrie 2010 12:40
ge, tu esti in permanenta online dar e bine. pentru ca esti o prezenta agreabila

azi e urat, nu putem iesi afara, asa ca stam inchisi in scorbura.... la caldurica!!!!
aly_fab
Postat pe 27 Octombrie 2010 12:51
aly, cam intre 2-5, si 5.30-12, iti garantez ca n-am fost...:)))

si iar o sa cam lipsesc un pic acusi, fiindca am treaba:P

oricum, nu e exclus ca in curand sa lipsesc cam de tot... da nu se stie inca...;)

am eu orarul mai sucit, poate incomod unora... cu scuze celor carora le zgarii retina, fiindca nu asta intentionez:D

asta sunt, altu'mama nu mai face..:))
eu_geminy
Postat pe 27 Octombrie 2010 12:54
mai adevarul este ca azi m-am trezit cam tarziu,am avut obloanele trase la geam si habar nu am avut ca sa facut ziua

ge,simte-te cum vrei numai bine sa te simti,asta este important,nu?

aly si la noi e ger afara....ca altfel te-as invita la mine.....
anaROBERT
Postat pe 27 Octombrie 2010 13:08
ana, la mine cand e urat, pot sa nu mai trag storurile...:))

cat despre simtitul bine...
nu pot zice ceva, ca ma cenzureaza banditii astai de admini...:D
eu_geminy
Postat pe 27 Octombrie 2010 13:22
De la: chanty, la data 2010-10-26 19:11:02fetele..o intrebare:Mai stie cineva ,ceva de pinicuta?

pinicuta e bine, o vad cam zilnic pe mess, burtica creste si are tot baietel care va veni pe lume in doua luni

aly_raz
Postat pe 27 Octombrie 2010 13:44
buna seara. ge, nu zgaraii retina nimanui, cel putin nu pe a mea.
ana, veneam la o cafea si mai tarziu daca ma invitai
aly_fab
Postat pe 28 Octombrie 2010 00:48
buna seara. ge, nu zgaraii retina nimanui, cel putin nu pe a mea.
ana, veneam la o cafea si mai tarziu daca ma invitai

aly, salutari si tie si pinicutei. numai bine. acum, ca mi-am facut tura de 3 minute pe kidz, ma duc la cabana plapumioara ca mi se inchid ochii... pica ochii in gura...

ma termina baietii astia ai mei, ma storc de puteri...

azi mi-am cumparat manusi de piele negree!! hehe ce cand imi doream sa-mi cumpar asa ceva, in sfarsit mi-am implinit visul! am manusi de doamna :PPP

va pup si o seara buna!
aly_fab
Postat pe 28 Octombrie 2010 00:48
eu te invit aly si acum....si oricand,numai VINO
anaROBERT
Postat pe 28 Octombrie 2010 00:49
ok ana, vin maine ca acum mi se inchid ochii.... ma duc la somn......trist!!! nu stiu ce s-a intamplat cu mesajul meu precedent...ca am tot scris la el si nu apare afisat... hmmm

mai mr kidz, ce faci acolo cu mesajele mele?!?
aly_fab
Postat pe 28 Octombrie 2010 00:52
bata-l vina
e si el obosit aly,nu doar tu
anaROBERT
Postat pe 28 Octombrie 2010 00:57
neatza mamici .nu am fost asa matinala niciodata de cand intru pe forum....... ,dar este un inceput.

nu am inchis un ochi toata noaptea dupa o lunga zi de agitatie cu al meu copil,mi-a tusit foarte urat ieri toata ziua iar azinoapte am chemat ambuanta si l-am dus la urgenta unde mi sa spus ca are insuficienta respiratorie,bronhopneumonie

a vrut sa ne interneze dar pe cand ne-a trimis sus in loc de internare am tras o cearta cu asistentele respective....nimeni nu ne baga in seama,al meu copil tusea de mama focului pana ramnea fara aer si abea dimineata ne baga si pe noi pe tratament ,deci ma duceam sa dorm in patul lor o noapte aiurea....

astept sa se trezeasca fimiu sa il duc la iowemed.....sper sa putem face ceva ca e tare rea tusea si respiratia lui,iar ce am citit pe net de bronhopneumonie nu imi place deloc

sa mai confruntat cineva cu un asa diagnostic la copil de 2 ani?ce tratament ati urmat?a fost necesara internarea?
anaROBERT
Postat pe 29 Octombrie 2010 08:27
ana imi pare rau ca picilica al tau e bolnav... nu stiu de ce citi voi pe net despre toate bolile, numai rau va faceti si te gandesti la ce-i mai rau, mai stiu pe una, nu-i asa Alina (ameno) ?

sanatate multa lui Robert
Laura_M
Postat pe 29 Octombrie 2010 15:23
da mai Lauras de multe ori gasesti info.negative si intra paranoia in actiune.
Anabell sper ca Robert e mai bine.....cand ma gandesc la spitale mi se face pielea de gaina
ameno
Postat pe 30 Octombrie 2010 16:34
salutare mamici

decat la spital mai bine lesinata......

din fericire nu are bronhopneumonie ci bronsita asmatica cronica,iarasi bagati la cronici sub observatie ,facem tratamente serise acum si aerosoli cu flixotide nebules...niste chestii interesante.avem de facut 10 sedinte dar.....inca de la prima la pus pe picioare pe fimiu.....

asta este ce sa facem mai trebuiesc si raceli ca altfel cica nu ne facem mari,va pupam sper ca ai vostri bebici sunt bine.

anaROBERT
Postat pe 31 Octombrie 2010 01:33
Alina mi se terminase bateria la tel si cum eu nu eram acasa,nu am avut incarcator la mine....dar am primit mesajul tau dupa ce am deschis tel.....

sarumana pentru griji,mai vb poate o forumeala ceva ca tare absenta esti
anaROBERT
Postat pe 31 Octombrie 2010 01:35
ana.. multa sanatate si tie, si puiului tau!...
imi pare rau sa aud asta...:(
insa important e ca totul va fi bine. fiindca trebuie...

PS: dupa aia, plecam in Caraibe, ti-am promis!:P:)
eu_geminy
Postat pe 31 Octombrie 2010 01:38
da Ge,asa este.....sarumana si la fel si tie si familiei tale,sanatate ca e mai buna decat toate.

Caraibe,ai spus Caraibe......pai eu de ce aflu ultima may,cand mi-ai promis si eu nu mi-am facut bagajele ......
anaROBERT
Postat pe 31 Octombrie 2010 01:40
ai uitat mey... era topicul ala cu "cine da click ca sa plec la Santorini"(sau nu mai stiu unde, prin Grecia)... iar eu ii raspunsesem ca dau click daca imi sponsorizeaza si ea un sejur in Caraibe...:P
eu_geminy
Postat pe 31 Octombrie 2010 01:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Putin confuz! 1 De la: Edward_Claudiu 31 Decembrie 2015 14:20
Slabitul 4 De la: tatusilvia 1 Aprilie 2009 16:10
vand carut bebe 7 De la: mariateona 22 Septembrie 2011 21:58
vand infacol, gaviscon infant, sudocrem, bepanthen 6 De la: Raisa_Lory 26 Ianuarie 2010 23:39
Produse fara gluten, intoleranta la gluten 2 De la: felideni 23 Septembrie 2008 00:11
Setari Cookie-uri