Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

de stiut stiu,am memorat bine cerintele respectivei dar.....nu am memorat esentialu,si anume promisiunea ta ca ma iei in caraibe cu tine,ce ratare,ce esec

pai si,cum a ramas.....iti sponsorizeaza sau nu?imi fac bagajele,o ba?
anaROBERT
Postat pe 31 Octombrie 2010 01:50
pai cauta, puiule, ca eu asa am zis, iar tu ai zis ca nu oricum scapam de tine!...
eh, ai uitat... tot eu tre sa tin minte tot ce zice forumu' asta... :D

am o misiune cel putin la fel de grea ca a lui vuNvu.... :P
ete ca ea s-a si apucat de bEut - chiar crezi ca e usor?:))
eu_geminy
Postat pe 31 Octombrie 2010 01:53
pai mai uita baba la batranete
dar....important este ca plecam ....

bea?ce bea?usor nu este,clar.....
anaROBERT
Postat pe 31 Octombrie 2010 01:55
dupa cum le imbarliga, cred ca e ceva tarie cu o "psihotropa"...:D:)))
eu_geminy
Postat pe 31 Octombrie 2010 02:01
ntz,ntz,ntz ce rau esti
rau da bun ...
anaROBERT
Postat pe 31 Octombrie 2010 02:03
aia n-ai de unde sti... nah!:)))
eu_geminy
Postat pe 31 Octombrie 2010 02:04
ana, vorbeam odata aici cum inghetzam spulberat de "briza" pe la Cazinou asta iarna, ca sa pozez marea nervoasa... am pus ceva la mine in profil, din pozele de atunci....:)
eu_geminy
Postat pe 31 Octombrie 2010 02:07
daaaa?
pai bine ca ai strigat,sa treaca si ochiul meu sa iti violenteze profilul
anaROBERT
Postat pe 31 Octombrie 2010 02:10
ei, o sa vezi mai multe acolo, ca tu esti in lista...:P
:))
eu_geminy
Postat pe 31 Octombrie 2010 02:12
ei cate am vazut eu acolo,multe le stiu si chiar sunt satula dar.....am vazut si noutati,asa ca de maine oficial deschid casa de pariuri
anaROBERT
Postat pe 31 Octombrie 2010 02:20
ei nah... eu ni ziceam de alea de care esti satula... iti ziceam de pozele cu Constanta...:P

nu tre sa faci pariuri, stii foarte bine ca ala e Cazinou, aia sunt stabiloozii, aia e marea... ete si cate-un peskarush...:P:)))
eu_geminy
Postat pe 31 Octombrie 2010 02:24
da da pai de pescarusi vorbeam si yo ,era cu unu trantit acolo si mai avea si ochelari,in rest nu stiu daca mai avea ceva dar...ochelari avea sigur :)
anaROBERT
Postat pe 31 Octombrie 2010 02:30
mey tu uita-te la pozele cu Constanta. ca-ti iau si tie accesu'.:P
eu_geminy
Postat pe 31 Octombrie 2010 02:33
cum sa imi iei accesul,pai vin dupa tine,te caut pe toate strazile alea unde ai pupat-o pe Mimi(sau cum o chema),acolo pe strada unde sta bunica si mai ales te caut pe strada aia unde ai alegato pe Ana ,si tot te gasesc ca le iau la rand :)) si daca te gasesc nu stiu ce iese...

tu la ce crezi ca m-am uitat eu?clar la pozele cu Constanta

pescarusu nu era la constanta?
anaROBERT
Postat pe 31 Octombrie 2010 02:36
vezi ca ti-am raspuns deja la poAza cu alergatu' lu' Ana...:PP
eu_geminy
Postat pe 31 Octombrie 2010 02:37
corect, stiu de frica ta... esti in stare sa vii la ushe sa ma strangi de gat...:DDD
eu_geminy
Postat pe 31 Octombrie 2010 02:38
pai da,pot sa vin si la usa si chiar vin si la usa ,as fi prima oare?

te uiti pe vizor si cand ma vezi spui '' nu-i nimeni acasa'' :)) :)
anaROBERT
Postat pe 31 Octombrie 2010 02:42
nu raspund la (astfel de) provocari...:P
eu_geminy
Postat pe 31 Octombrie 2010 02:44
pai atunci nu raspunde,doar.....lasa-te provocat :)
anaROBERT
Postat pe 31 Octombrie 2010 02:47
sa ma "�mpedec", zici tu?!...:))))
eu_geminy
Postat pe 31 Octombrie 2010 02:53
pai cam asa ar suna,sa te impiedici :)) numai sa nu te lovesti :))
anaROBERT
Postat pe 31 Octombrie 2010 02:55
buna fetele.....fetelor de doua zile picilina mea a facut iar amigdalita pultacee , este a doua oara in trei luni nush ce sa mai zic si ce sa mai fac . In ultimile trei luni am bombardat-o cu antitermice si antibiotice .Acum mi-a facut o faza foarte nasoala cu febra 40-41 v,frisoane si toate cele.....i-am schimbat si antibioticul si nu imi ramane decat sa sper din toate puterile ca moare naiba microbul ala din gat si imi lasa copilutu in pace...scuze sunt tare amarata din cauza asta , azi chiar am simtit ca mor cand ma uitam la ea si o vedeam fara vlaga si puteri, ea de obicei este argint viu nu sta locului o clipa si azi abia se tinea pe picioruse....acum stau si o pazesc sa nu faca cumva febra mare iar ca noaptea face cel mai tare. Va doresc tuturor sanatate si sa nu treceti prin ce trec eu acum .pup .pa

anuska in special pentru robertino multa sanatate si sa auzim numai de bine
cory_emy
Postat pe 1 Noiembrie 2010 02:16
cory multa sanatate lui emy. Sper sa se face bine cat mai repede.
Merge la cresa emy?
Ali va merge de la 1 Decembrie la crese si mi-e o groaza... Fetelor va rog dati-mi cateva sfaturi asa pentru inceput. Ma refer la fetele care au copiii pe la cresa sau gradinita.
Va pupam
Pitu
Postat pe 1 Noiembrie 2010 08:14
Buna mamici si pitici imi pare rau pentru fetele ale caror copilasi sunt bolnaviori, multa sanatate din partea noastra

pitu si eu trebuie sa-l dau pe raz la cresa si sunt cu inima stransa, inca am dubii, nu stiu cum e mai bine, as prefera totusi o bona, mi-e teama cand ma gandesc ca sunt mai multi copilasi in acelasi loc, riscul de imbolnavire e mult mai mare...oricum avem programare pe saptamana viitoare la medicul pediatru si vom incepe un tratament homeopat de imunizare, te sfatuiesc si pe tine sa consulti un medic inainte sa o dai la cresa, succes!

mamici, printre altele, voi le mai dati micutilor vigantol? raz face 1 an si 9 luni pe 5 si eu inca ii dau doua picaturi pe zi...(doar asta vara nu i-am dat) am inteles ca pana la 2 ani trebuie, asa-i?
O zi placuta la toata lumea.
aly_raz
Postat pe 1 Noiembrie 2010 11:20
Buna fetele.
N-am mai reusit sa intru de ceva vreme.
Ce ma bucur sa vad din nou pe aici
Cand o sa am timp vreau neaparat sa trec cu privirea prin albumele voastre,sa va vad copilasii..
Sper sa reusesc sa intru mai des,sa pot sa va mai citesc,desii e f greu ,ca piticul meu nu ma mai lasa deloc sa stau pe net...cand vin de la lucru vrea sa fiu doar a lui,ce mi se pare corect

Multa sanatate puisorilor bolnaviori

Acum fug la somn
Multi pupici pentru mamici si bebici
bau
Postat pe 1 Noiembrie 2010 23:44
De la: cory_emy, la data 2010-11-01 02:16:50buna fetele.....fetelor de doua zile picilina mea a facut iar amigdalita pultacee , este a doua oara in trei luni nush ce sa mai zic si ce sa mai fac . In ultimile trei luni am bombardat-o cu antitermice si antibiotice .Acum mi-a facut o faza foarte nasoala cu febra 40-41 v,frisoane si toate cele.....i-am schimbat si antibioticul si nu imi ramane decat sa sper din toate puterile ca moare naiba microbul ala din gat si imi lasa copilutu in pace...scuze sunt tare amarata din cauza asta , azi chiar am simtit ca mor cand ma uitam la ea si o vedeam fara vlaga si puteri, ea de obicei este argint viu nu sta locului o clipa si azi abia se tinea pe picioruse....acum stau si o pazesc sa nu faca cumva febra mare iar ca noaptea face cel mai tare. Va doresc tuturor sanatate si sa nu treceti prin ce trec eu acum .pup .pa

anuska in special pentru robertino multa sanatate si sa auzim numai de bine

cory imi pare rau sa aud ca si emy este bolnavioara.....sa va faceti bine cat mai repede si sa nu mai auzim de raceli si alte boli....
e vremea asta ciudata si sistemul lor e mai sensibil....cresc ei mari,scapam noi....
sanatate si pupici
anaROBERT
Postat pe 2 Noiembrie 2010 01:10
De la: bau, la data 2010-11-01 23:44:07Buna fetele.
N-am mai reusit sa intru de ceva vreme.
Ce ma bucur sa vad din nou pe aici
Cand o sa am timp vreau neaparat sa trec cu privirea prin albumele voastre,sa va vad copilasii..
Sper sa reusesc sa intru mai des,sa pot sa va mai citesc,desii e f greu ,ca piticul meu nu ma mai lasa deloc sa stau pe net...cand vin de la lucru vrea sa fiu doar a lui,ce mi se pare corect

Multa sanatate puisorilor bolnaviori

Acum fug la somn
Multi pupici pentru mamici si bebici

mony mai fa timp si pentru noi,te-ai facut egoista....
mai sti cum statea noptile pe kidz ca,cucuvelele
anaROBERT
Postat pe 2 Noiembrie 2010 01:13
aly_raz si eu am fost la medicul pediatru si ii dau tratament pt imunizare. Sper sa fie bine. Pe mine ma streseaza gandul ca nu va dori sa stea la cresa. De boli sper sa scapam cu cele usoare sa nu faca forme grave.
Ma tot gandesc cum va accepta sa stea acolo si daca se va acomoda usor si fara probleme.
Eu zic ca e mai bine cu copiii decat acasa cu o bona.
Pitu
Postat pe 2 Noiembrie 2010 08:20
pitu, ma gandesc mai mult la o bona pentru-ca daca mi se imbolnaveste des si mi-l da acasa nu are cine sta cu el, eu program fix, sotul in ture, deci nu o sa ne putem lua liber cum vrem noi...pe cand cu o bona ar fi mai in siguranta, asta e principalul motiv pentru care prefer mai mult bona...si sa-ti mai spun ceva, nepotelul meu, din 5 zile pe saptamana, cel putin doua le sta acasa, ba e racit, ba face rosu in gat, ba diaree...sunt terminati parintii lui. Dar cum totul difera de la o cresa la alta, de la copil la copil, noi iti dorim mult succes in noua etapa din viata voastra si sa auzim de bine.
va salut pe toate!
aly_raz
Postat pe 2 Noiembrie 2010 19:58
cresa...hmmm... Or sa planga pana or sa faca rosu in gat si o sa le slabeasca imunitatea si au sa raceasca fff mult ..., viroze de tot felul,mucii de toate culorile, bronsite,enterocolite gingivite virale,samd.asta e partea adevarata
Minciuna...nu va faceti griji ei o sa se obisnuieasca si o sa fie bine

Care varianta o alegeti? Nici una evident..

Daca va duceti puii la cresa de stat sa nu va asteptati sa vedeti copii sanatosi 100%, toti tusesc, toti au muci dar toti sunt prezenti.De ce ? Pentru ca parinti sunt la lucru si nu pot sta cu ei acasa non stop.Puteti sa va programati cresa in schimburi o saptamana e acasa si una la cresa...
asta e partea cu sanatatea

Eh..partea mai grea daca aveti copii mamosi legati de fusta mamei, aia e problema mare.o sa le fie greu in primele saptamani.
Va doresc sa aveti bafta ce am avut-o eu,lui BB ia placut la cresa si episoade cu plansete au fost 2 sau 3 egal cu zero.
Acum la grupa mica e veterana deja si ii place la nebunie sa mearga la gradi.
Bafta
ameno
Postat pe 2 Noiembrie 2010 20:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vand pompa de san sigilata 1 De la: julita79 5 Februarie 2010 19:37
vand carucior chipolino format din 2 componente 1 De la: garbo163783 25 Iulie 2010 11:51
Scaun de masina bb 3 De la: rosculetmarieta 30 Mai 2008 06:59
bebelusi nascuti in august 2008 1 De la: cinsarcinata 5 Iunie 2009 13:49
bebei nascuti in toamna anului 2008 2 De la: elanicol 29 Octombrie 2009 15:58
Setari Cookie-uri