Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

recunosc, nepotelul meu e la o cresa de stat, cu vreo 22 de copii in grupa, deci se intelege de ce e bolnavior mereu...noi vom merge la o cresa particulara, cred ca pe saptamana viitoare il inscriu, trebuie doar sa ne hotaram unde...sunt cateva crese foarte bune, cu maxim 12 copilasi in grupa, eu sper din tot sufletul sa se acomodeze repede, la inceput voi fi zilnic alaturi de el si sper sa nu avem probleme. Pupici
aly_raz
Postat pe 2 Noiembrie 2010 21:01
Seara buna fetelor....multumesc pentru urari ....emy se simte bine chiar uimitor de bine in masura in care de data aceasta nu am reusit deloc sa ii dau antibioticul ...cum il dadeam cum il vomita , aproape instantaneu deci clar nu ramanea nimic din el si cu toate astea de aseara nu a mai facut febra deloc si a inceput sa si pape , sunt foarte bucuroasa ca i-a trecut dar totodata sunt un pic nedumerita, cum mama naibii duminica seara avea ditai puroiul in gat si febra 40 iar azi nu mai are nimic fara nici un pic de antibiotic .....oricum joi avem programare la ORL si vad ce si cum ... va pupacesc !

cory_emy
Postat pe 3 Noiembrie 2010 00:27
Pitu , emy a mea nu merge la cresa inca ...vom merge de la primavara, acum sta cu mamaitele si cu tati, cand e liber, pana vin eu de la servici. Ali ce mai face ....e tot asa nazdravana ca a mea m-a rupt in zece mii de bucati succes la cresa ca sfaturi nu pot sa-ti dau ca n-am experienta
cory_emy
Postat pe 3 Noiembrie 2010 00:29
buna mony ...bine ai revenit ! a pus monopol denis pe tine ? cum merge cu munca ? pupici si toate cele bune !

Ana cum se mai simte robertino ? mai aveti probleme? pupici si sanatate multa
cory_emy
Postat pe 3 Noiembrie 2010 00:31
cory ma bucur ca si-a revenit emy nu conteaza cum,important este ca si-a revenit ,ca este vioaie si ca papa.

Robert al meu este este numai dupa courul meu,nu stiu ce sa mai fac si cum sa fac sa il dezobisnuiesc,sa ii pot baga bona sa incep munca si eu.....
nu vrea sa stea cu nimeni,nu vrea la nimeni decat la mami,totul este a lui mami,apa sa ii puna mami,sa pape sa ii dea mami,mami este a lui sa nu ma atinga nimeni....oare cum sa procedez sa nu mai fie asa mamos...
anaROBERT
Postat pe 3 Noiembrie 2010 00:33
ana mersic de urari...slava domnului ca e bine .......sa stii ca aceeasi problema o am si eu cu emy , respira prin mine efectiv si nici eu nu stiu ce si cum sa fac
cory_emy
Postat pe 3 Noiembrie 2010 00:40
am incercat sa il las cu buni si dodo(mama si tata)dar......nu a durat mai mult de o ora,am incercat sa il las mai mult cu sotul si sa ies,sa plec dar.....la fel.
nu stiu cum voi face ca trebuie sa ma intorc la munca si e jalnic,la cresa eu orisum nu il dau,ii bag bona dar cum sa fac sa il dezvat....
offff,sper sa gasim ceva pana la urma,cat o sa planga........
anaROBERT
Postat pe 3 Noiembrie 2010 00:42
sa stii ca eu am inscris-o deja la cresa dar nu am dus-o ...vreau sa o duc din primavara ......ma gandesc ca poate intre copii ii trece mai repede , nu stiu imi este groaza sa ma gandesc..
cory_emy
Postat pe 3 Noiembrie 2010 00:46
eu am incercat si varianta cu copii,l-am dus la doua onomastici aici dar....degeaba,mereu dupa fundul meu,mereu ''mamii vreau in bate''
l-am dus la arena kidz unde sunt copii multi si jucarii frumoase,ca un parc de distractii si nimic tot la mine in brate.....deci fara leac.
om face noi ceva,orice invat are si dezvat....
anaROBERT
Postat pe 3 Noiembrie 2010 00:53
sa speram
cory_emy
Postat pe 3 Noiembrie 2010 01:00
buna fetelor.
Cori ma bucur ca Emy e mai bine.
Ameno sa sti ca sunt pregatita psihic pt raceli atat doar ca sper sa nu faca forme grave. Nu am ce face. Sincer nu imi permit o bona.
Si in plus lui Ali ii place cu copiii. Nu are treaba cu mine. Mergem in parc si nici nu ma baga in seama. Pleaca fara mine. Se joaca cu copiii si nu sta nici o secunda langa mine. DE multe ori as vrea sa stea pe langa mine ca mi-e frica ca pateste ceva si plus ca tot trebuie sa alerg dupa ea. Dar imi place ca e atat de prietenoasa si sociabila si nu e dependenta de mine.
Mai depemdenta sunt eu de ea decat ea de mine. Cand ma gandesc ca nu o sa o vad atatea ore ma apuca plansul. Dar asta e. Si mai mult la cresa va avea activitati (chiar daca nu didactice ca sunt micuti) si va fi pregatita pt gradi. Si sper sa manance orice pe acolo ca acasa face figuri. Eu vad mai multe avantaje in a merge la cresa decat a sta acasa cu o bona.
Asta e parerea mea. Sa speram ca se va acomoda si nu va plange ffff tare dupa mama si ca nu va face forme grave de raceli.
Ana se pare ca robert e baiatul lui mama..
Multa sanatate la bebei. Va pupam
Pitu
Postat pe 4 Noiembrie 2010 09:10
da Pitu...cam asa este,numai dupa courul meu este,numai cu mami,totul este a lui mami,nimeni sa nu puna mana pe mami ca mami este a lui....etc.
esti o fericita ca ali nu este asa dependenta de tine,offf ce mi-as fi dorit si eu....tocmai de aia optez pentru o bona pentru inceput,dupa ce se va dezobisnuii de prezenta mea il voi da la gradi....
anaROBERT
Postat pe 4 Noiembrie 2010 11:20
mamiciiiiiii
am lasat-o pe chantal la comp..si mi-a sters contul.
credeti ca mai pot face ceva...sa-l ,,recuperez"??
chantyy
Postat pe 5 Noiembrie 2010 13:55
numai daca eventual scrii la admini, chanty... pe multe site-uri se poate face asta: contul nu e sters in momentul in care iei decizia asta, fiind doar inaccesibil/invizibil - pastrat inca pentru cateva luni - si poate fi recuperat.
eu zic sa incerci.
eu_geminy
Postat pe 5 Noiembrie 2010 14:08
chanty eu cu alina ne agitam de mama mama cine e chantyy cu doi ''yy'' si tu ne-ai dat raspunsul aici
ma bucur ca ti-ai putut recupera,sau ai facut altul?(contul)
anaROBERT
Postat pe 5 Noiembrie 2010 15:10
eu cand m-am trezit cu contul ''ras'' de catre cine,habar nu am,mi-am facut altul apoi mi-a spus cineva sa vorbesc cu adminii si asa am facut......

am dat in josul paginii de tot la contact,am trimis mesaj cu ceea ce sa intamplat,si a doua zi aveam contul recuperat.
anaROBERT
Postat pe 5 Noiembrie 2010 15:13
buna mamici
ana, Eu_ge,am facut asa cum mi-ati spus ..dar inca nimic:-((.sper sa reusesc...va pup,o zi frumoasa
chantyy
Postat pe 6 Noiembrie 2010 14:14
De la: chantyy, la data 2010-11-06 14:14:18buna mamici
ana, Eu_ge,am facut asa cum mi-ati spus ..dar inca nimic:-((.sper sa reusesc...va pup,o zi frumoasa

chanty, cred ca trebuie sa astepti pana luni.

adminii/moderatorii cred ca si-au luat un liber si au lasat forumul numai pe mana "intelectualilor rasati"...:)))
eu_geminy
Postat pe 6 Noiembrie 2010 14:16
De la: cory_emy, la data 2010-11-01 02:16:50buna fetele.....fetelor de doua zile picilina mea a facut iar amigdalita pultacee , este a doua oara in trei luni nush ce sa mai zic si ce sa mai fac . In ultimile trei luni am bombardat-o cu antitermice si antibiotice .Acum mi-a facut o faza foarte nasoala cu febra 40-41 v,frisoane si toate cele.....i-am schimbat si antibioticul si nu imi ramane decat sa sper din toate puterile ca moare naiba microbul ala din gat si imi lasa copilutu in pace...scuze sunt tare amarata din cauza asta , azi chiar am simtit ca mor cand ma uitam la ea si o vedeam fara vlaga si puteri, ea de obicei este argint viu nu sta locului o clipa si azi abia se tinea pe picioruse....acum stau si o pazesc sa nu faca cumva febra mare iar ca noaptea face cel mai tare. Va doresc tuturor sanatate si sa nu treceti prin ce trec eu acum .pup .pa

anuska in special pentru robertino multa sanatate si sa auzim numai de bine

cory imi pare rau sa aud prin ce ai trecut si din pacate stiu cum e silviutz facea tot din doua in doua luni amigdalita cu febra 40, acum i-am facut ceva tratamente homeopate si insist cu tratamentele naturiste si vad ca dau rezultate ca nu a mai facut amigdalita de vreo 5-6 luni.
viobregar
Postat pe 6 Noiembrie 2010 18:28
Cory mi-a spus pediatru ca amigdalitele nu se trateaza cu antibiotice, chiar daca sunt purulente, cica sunt virale nu bacteriene de obicei si se trateaza cu antinflamatoare adica nurofen, panadol.
Ameno ma sperii cu cresa si dupa atatea raceli cate a avut Silviutz fara cresa nici nu vreau sa ma gandesc, dar e bine ca sta cu tata si cu nevasta-sa si atunci o sa il las cu ei si mai la vara poate sa il duca la gradi la ei in sat unde nu sunt decat vreo 10 copii
viobregar
Postat pe 6 Noiembrie 2010 18:28
salutare...fetele va stresez si eu cu ale mele ...fiecare cu ce-l doare. .... deci i-a spuneti-mi voi ati facut aerosol la copii , daca da cu ce solutie ? mie mi-au dat sa ii fac cu ser fiziologic + adrenalina ...pana acum nu am mai auzit asa ceva si de aceea va intreb si eu

vio sa ii ia naiba de doctori ca nu mai stiu ce sa mai cred!
cory_emy
Postat pe 6 Noiembrie 2010 23:27
cory sa ii ia mai ales ca si prob cu silviu au aparut din cauza incompetentei medicului de familie care i-a a administrat gresit un vaccin, dar apoi mi-a spus tusi_oli de medicina homeopata si cum a tratat-o ameno pe BB si la inceput mai reticienta am incercat si eu si sa stii ca merge foarte bine, are 14 kile la un an jumate si are o pofta de mancare...si pe labfga tratamentele homeopate insist tare cu mierea si chiar miere cu propolis si cu vitamina C pe care i le-am preparat eu.
I-am facut aerosol la Silviu la fel cu ser si adrenalina si il ajutau destul de mult, noi in prima zi faceam de 3 ori aerosol, apoi a doua zi de 2 ori, apoi numai odata pe zi cam 6-8zile.
viobregar
Postat pe 7 Noiembrie 2010 17:29
Buna fetelor, LA MULTI ANI ALINA! (ameno) si La multi ani iubitului meu sot!

cory si prietena mea i-a facut copilasului ei aerosol cu adrenalina si de la ea stiu ca bebe se simte foarte bine dupa sedintele respective, multa sanatate lui emy
salutari la toata lumea si multa sanatate, o zi frumoasa!
aly_raz
Postat pe 10 Noiembrie 2010 14:12
merci la fel, eu dau cu azi
daca nu ma insel parca e si ziua ta azi...sau gresesc
La multi ani!!!
ameno
Postat pe 10 Noiembrie 2010 14:21
nu e ziua mea, eu sunt balanta doar sotul e sarbatorit azi
La multi ani si o zi frumoasa ca tine!
aly_raz
Postat pe 10 Noiembrie 2010 14:24

LA MULTI ANI sotului tau aly_raz
tusi_Oli
Postat pe 10 Noiembrie 2010 14:31
multumesc tusi si tie sa-ti traiasca sorela
sa aveti o zi buna si petrecere frumoasa!
aly_raz
Postat pe 10 Noiembrie 2010 14:34
mersi aly si voua la fel distractie placuta
tusi_Oli
Postat pe 10 Noiembrie 2010 14:40
multe ge
tusi_Oli
Postat pe 10 Noiembrie 2010 14:42
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITELOR SI SARBATORITILOR !!!!!!

cory_emy
Postat pe 10 Noiembrie 2010 19:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Buna mamici si viitoare mamici din Zalau! 8 De la: office_salinasusesi_ro 4 Iunie 2010 14:58
cu copii/bebei la mare 15 De la: office_salinasusesi_ro 13 Septembrie 2010 23:06
Masuta si scaunel din lemn pentru copii 2 De la: ezone 27 Mai 2010 16:39
TATICI 40 De la: kidz006372 11 Februarie 2010 10:05
Vand carucior sh HABERKORN Easy TUV 3 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:08
Setari Cookie-uri