la multi ani tuturor celor care au sarbatorit ieri : ameno si aly_raz. multa sanatate si impliniri |
||
Pitu Postat pe 11 Noiembrie 2010 08:56 |
||
---|---|---|
LA MULTI ANI cu intarziere si multa sanatate | ||
viobregar Postat pe 11 Noiembrie 2010 18:26 |
||
buna seara, ce fac fetele? mai...nu sunt mamici din constanta care au bebelusi la cresa?...nu pot sa ma hotarasc unde sa-l dau pe raz...am vazut azi 3 crese, printre care cresa colibri, e super super ok, dar cam departe de casa, offf...cineva care sta prin zona mea, anda...sa ma indrume si pe mine, gasesc? |
||
|
||
aly_raz Postat pe 11 Noiembrie 2010 21:25 |
||
Seara buna fetelor ....spuneti-mi si mie un sirop de tuse bun ca io am incercat vreo trei acus si nu vad nici o ameliorare la pitica mea (tusend,eurespal si ambroxol) ca imi tuseste de zici ca a schimbat tigarile nu alta ma exaspereaza , niciodata nu a avut asa tuse... | ||
cory_emy Postat pe 12 Noiembrie 2010 01:07 |
||
Cory.......draga de tine,mereu probleme cu piticuta. eu te sfatuiesc....fara sirop.la doctor e cel mai bine sa o duci,este o perioada cu o clima care face mai mult rau decat bine,eu am patir-o cu Robert,nimic parea sa nu mai faca fata si l-am dus la doctor unde la bagat direct la nebulizare(aerosoli) dr de familie imi dadea tot felul de siropuri,si.....nimic.tusea era seaca iar siropul nu facea nimic ca nu avea ce sa faca,nu avea ce sa rupa.... mai bine du-o la pediatru sa o consulte si cere 10 sedinte de nebulizare daca este cazul.... |
||
anaROBERT Postat pe 12 Noiembrie 2010 01:12 |
||
pai am fost anuska ...crezi ca sunt nebuna , am fost la trei doctori de doua saptamani decand ne chinuim si siropelele pe care le-am enumerat mi-au fost recomandate de medic si nimic...am facut aerosoli trei zile dimi si seara si azi am fost la control si a zis sa nu ii mai fac aerosol si mi-a schimbat siropul si gata.... | ||
cory_emy Postat pe 12 Noiembrie 2010 01:17 |
||
pai cum ai facut aerosoli dimineata si seara timp de 3 zile??? eu ii fac lui fimiu de 10 zile,deci 10 sedinte....si crede-ma tusea pana vomita,se facea negru la fata si ramanea fara aer,din prima sedinta s-au vazut efectele..... daca ea are o tuse seaca,nici un sirop nu ii va face nimic,totul tine de seretiile ei,de mucozitatile oprite undeva prin bronhii,larnge...... siropul de tuse se da in momentul in care tusea rupe,este ca un ajutor,,,,, ma rog ti-am relatat si eu aici ce mai tin minte de la pedoatra lui fimiu,noi azidimineata am avut ultima sedinta,maine dimineata (adica azi)ne ducem la un control de rutina.... |
||
anaROBERT Postat pe 12 Noiembrie 2010 01:22 |
||
Mie asa mi-a dat sa ii fac de doua ori pe zi timp de trei zile si azi am fost la control si mi-a zis ca nu este nevoie sa continuam...am niste draci pe doctorii astia | ||
cory_emy Postat pe 12 Noiembrie 2010 01:30 |
||
din moment ce tuseste,ceva trebuie facut..... incearca alt medic pediatru si vezi ce parere are... ciudat,saracuta de ea. |
||
anaROBERT Postat pe 12 Noiembrie 2010 01:38 |
||
mai astept pana luni sa vad cum ii merge su siropul asta nou si vad ce o sa mai fac.... | ||
cory_emy Postat pe 12 Noiembrie 2010 01:42 |
||
sper sa dea rezultate,sa aibe fecte.... sanatate multa lui Emy si pupici |
||
anaROBERT Postat pe 12 Noiembrie 2010 01:45 |
||
Sa dea Dumnezeu sanatate la toti copilasii !!! pupicei si tie si lui Robertino |
||
cory_emy Postat pe 12 Noiembrie 2010 01:49 |
||
cory imi pare sa aud ce patiti voi cu emy, incearca stodal e sirop homeopat sau mai este plant tussin cu propolis si vitamina C. Astea l-au ajutat pe silviutz. Eu l-am invatat sa scuipe mucii care ii ajung in gat stiu ca nu suna frumos, dar si de la astia tusea si tatsu l-a invatat sa isi sufle nasu...Siropurile astea sunt bune, eu i-am dat mult timp eurespal dar degeaba. | ||
viobregar Postat pe 12 Noiembrie 2010 17:16 |
||
buna fetelor, am dat si eu iarasi de civilizatieeeeee . scuze ca n-am mai scris de mult dar am fost cam prinsa. am un baietel frumos , acum are 4luni si jumatate de 8.5 kg, e lumina ochilor mei si sunt asa de fericita . o zi buna tuturor | ||
clau_strunf Postat pe 15 Noiembrie 2010 15:08 |
||
cory, incearca stodal pentru tuse. si de asemenea siropul de ceapa cu nuca si zahar sau miere. la multi ani tuturor care au avut zile de nastere sau onomastice. clua, sa iti traiasca si sa va bucurati de el!!! |
||
aly_fab Postat pe 15 Noiembrie 2010 18:19 |
||
cory, ince ceva. recomand sa mergi la doctor homeopat. eu cred, dupa cum zicea si ame, ca aceste tratamente sunt mai bune si chiar daca au efect putin mai intarziat sunt mai indicate pentru micuti, dar si pentru noi. in orice caz, sper ca ati scapat pana acum de raceala, febra tuse... am trecut si noi prin asta... cred ca este vorba de ceva pe cale virala, virusi...care nu prea e bine sa ii tratezi cu antibiotic..zic si io`... te pup si sanatate multa |
||
aly_fab Postat pe 15 Noiembrie 2010 18:24 |
||
De la: clau_strunf, la data 2010-11-15 15:08:04buna fetelor, am dat si eu iarasi de civilizatieeeeee . scuze ca n-am mai scris de mult dar am fost cam prinsa. am un baietel frumos , acum are 4luni si jumatate de 8.5 kg, e lumina ochilor mei si sunt asa de fericita . o zi buna tuturor bine ai revenit clau si felicitari pentru bebe, multa sanatate si crestere usoara! fetelor am o problema...nu stiu ce sa fac cu raz, la ce cresa sa-l dau, cu cine sa-l las, cum e mai bine sa fac...trebuie sa incep munca de la o zi la alta, sunt terminata |
||
aly_raz Postat pe 15 Noiembrie 2010 20:06 |
||
seara buna fetele nu reusesc sa-mi recuperez contul Am tot scris la mesaje,cu mii si mii de rugaminti...nu-mi raspunde nimeni..nu ,,se misca"nimic Chiar asa... Eu..esti pe aici?ajutati-ma si voi,scrieti si voi pe la ,,conducere"...si-o sa va rasplatesc pe masura o seara frumoasa |
||
chantyy Postat pe 15 Noiembrie 2010 22:48 |
||
Nu-i nima??????? | ||
chantyy Postat pe 15 Noiembrie 2010 23:21 |
||
chanty,salutari. eu una bucata nu pricep... daca a fost sters ...cum de nu poti face unul asemanator? parca ana a facut asa ceva. l-a sters si l-a recuperat... ea trebuie sa stie poate. aly, daca ai mama sau soacra sa te ajute ar fi bine..si poti sa-l dai si la gradi...program redus ceva... tu stii mai bine. si sunt sigura ca o sa gasesti cea mai buna solutie! si eu ma gandesc sa incep lucrul, sa mai fac si altceva inafara de puit pe acasa... ca simt ca ma damblagesc nu zic, mii-s dragi ca ochii din cap, dar tre` sa ma apuc de lucru... |
||
aly_fab Postat pe 15 Noiembrie 2010 23:21 |
||
aly am facut ce zisa Ana,am scris mesaje cu nemiluita....ei i s-a raspuns intr-o zi,mie nu-mi raspunde nimeni |
||
chantyy Postat pe 15 Noiembrie 2010 23:26 |
||
apoi nu stiu iubita poate si-a luat mr kidz vacanta, si revine in curand... hai ca-ti dau o bere |
||
aly_fab Postat pe 15 Noiembrie 2010 23:29 |
||
sunt, chanty, iarta-ma ca-s prins cu treaba...:D o sa incerc, fiindca oricum am si eu de rezolvat ceva cu ei... daca or fi de gasit:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 15 Noiembrie 2010 23:30 |
||
Eu,aly.. | ||
chantyy Postat pe 15 Noiembrie 2010 23:43 |
||
chanty, uite cum am reusit sa ma dau si pe langa tine...:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 16 Noiembrie 2010 00:31 |
||
De la: eu_geminy, la data 2010-11-16 00:31:55chanty, uite cum am reusit sa ma dau si pe langa tine...:P |
||
chantyy Postat pe 16 Noiembrie 2010 00:54 |
||
aly din pacate mama e la 600 km distanta, iar soacra-mea sta la doua blocuri dar nu ma pot baza pe ea, are alte preocupari si ce crese am vazut, una ba nu avea copilasi pana la 2 ani, una super tare cu supraveghere video e foarte departe de mine, alta ma obliga la un contract pe 1 an de zile...iar singura din cartierul meu nu-mi place ...nu stiu incotro sa apuc, faza e ca voi intra pe alt post la servici si trebuie sa incep din decembrie, e tare greu cand nu ai pe cine te baza pupici si sanatate copilasilor tai | ||
aly_raz Postat pe 16 Noiembrie 2010 09:29 |
||
De la: clau_strunf, la data 2010-11-15 15:08:04buna fetelor, am dat si eu iarasi de civilizatieeeeee . scuze ca n-am mai scris de mult dar am fost cam prinsa. am un baietel frumos , acum are 4luni si jumatate de 8.5 kg, e lumina ochilor mei si sunt asa de fericita . o zi buna tuturor welckome back clau.... sa iti traiasca bebelul,sa fie anatos si sa va bucurati de el. |
||
anaROBERT Postat pe 16 Noiembrie 2010 11:23 |
||
Aly_raz lasand la o parte altercatiile virtuale dintre noi doua imi permit sa iti dau un sfat,tu il poti lua cum vrei,il poti chiat si omite..... crede-ma ca mai bine pentru 1 an de zile pana va face Razvanel 3 anisori bagai bona,iti spun din experienta catorva prietene bune de ale mele ce au copii de-o seama cu ai nostri.... la cresa nu se ocupa nimeni de el cum ar trebuii,il vei avea mai mult acasa(racit,gripat)decat la cresa,si atunci cine va sta cu el???vei avea posibilitatea sa iti iei atata liber de la munca???ma indoiesc. Razvanel este micut inca,cresele nostre nu se compara cu altele din bucurest,timisoara si cluj....pana ce implineste varsta de gradinita parerea mea este sa ii bagi bona,sunt o gramada de femei seriose care isi dau interesul,care se implica in cresterea si educatia lui ca o mama sau ca o educatoare..... |
||
anaROBERT Postat pe 16 Noiembrie 2010 11:27 |
||
frate, cum sa las copilu la cresa? la numa 2 anisori..pe mana unor necunoscuti nici psicile n-as avea incredere sa le las! cred ca de aia nu vreau eu copil |
||
zambila Postat pe 16 Noiembrie 2010 11:32 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Fundul sau sanii | 6 | De la: garbo_420653 21 Noiembrie 2015 19:20 |
Garsoniere - Apartamente - Inchirieri Spatii Comerciale Bucuresti | 1 | De la: garbo_6756 19 August 2012 15:39 |
Tratament amigdalita | 1 | De la: office_salinasusesi_ro 28 Februarie 2010 11:07 |
|
||
avem nevoie de ajutorul tutturor mamelor | 2 | De la: larisa_ana 1 Decembrie 2009 18:42 |
Cosmetice cu preturi de criza | 2 | De la: ameliadaniela 23 Iulie 2009 16:03 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară