Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

sunt de aceeasi parere .............tot timpul va fi racit si bolnav..........incearca si varianta cu bona , sa sti ca sunt unele chiar de treaba ........
acum , tu faci cum crezi ......
jeanette40
Postat pe 16 Noiembrie 2010 11:32
De la: zambila, la data 2010-11-16 11:32:15frate, cum sa las copilu la cresa? la numa 2 anisori..pe mana unor necunoscuti
nici psicile n-as avea incredere sa le las!
cred ca de aia nu vreau eu copil

asta e chiar buna :)))
eu aprob,nu sunt de acord cu cresele pentru copii asa mici......
anaROBERT
Postat pe 16 Noiembrie 2010 11:34
gata!am reusit
Hai sa va ...Ana,Eu_ge...c-ati pus o vorba buna pentru mine
chanty
Postat pe 16 Noiembrie 2010 12:05
chanty, nu-mi atribui merite pe care nu le am...
eu aseara promisesem, si abia m-am trezit.
dar ma bucur ca, in sfarsit, ai reusit sa-ti recuperezi contul!
:))
eu_geminy
Postat pe 16 Noiembrie 2010 12:10
doar ce am trimis mesdajul si te-a si ajutat......super,ma bucur pentru tine
anaROBERT
Postat pe 16 Noiembrie 2010 12:25
inseamna ca or fi venit adminii garbo, din lungile si repetatele vacante de neuitat...:P
sper sa ia legatura si cu mine, de saptamana trecuta le-am scris.
eu_geminy
Postat pe 16 Noiembrie 2010 12:42
eu,personal,nu ca ii laud sau ii ridic in slavi dar:cand mi sa sters contul am trimis un mesaj si la fel,a doua zi aveam contul activ....deci,m-au ajutat.
acum iarasi,doar ce am trimis mesajul cu problema Petrei(chanty)si imediat sa rezolvat,a ajutat-o....
mai am insa o rugaminte la ei,dar mai astept......mai stau la coada la pepeni putin :)))),pai este un loc bun nu?de ce nu ar fi?
anaROBERT
Postat pe 16 Noiembrie 2010 12:46
ana,
eu tot astept sa-mi dea banii,
fiindca meseria de turnator se mai si plateste...:)))))
eu_geminy
Postat pe 16 Noiembrie 2010 13:06

pe naiba....se plateste bine?ca ma bag si eu :)))))
anaROBERT
Postat pe 16 Noiembrie 2010 13:07
off tu ali. dar vreo femeie care sta in zoan cu tine nu stii?? pacat ca soacra-i poama acra

chanty felicitari ca ti-ai recapatat contul

aly_fab
Postat pe 16 Noiembrie 2010 13:58
pup fetele ..
Auuu,gatul .Am amigdalita cronica...nu mai stiu ce sa fac!
in ultimele 6 saptamani am luat 3 ,,ture"de antibiotic;m-am saturat!Daca stiti vreun remediu naturist,ceva care sa ajute cu adevarat...
chanty
Postat pe 16 Noiembrie 2010 18:03
multumesc pentru sfaturi fetelor, ana eu nu tin ranchiuna, nu a fost nimic grav intre noi, eu asa cred...
of ca greu e sa fii mama in anunmite momente...cu cat stau mai mult si ma gandesc, cu atat mi-e mai greu sa ma decid....nu am gasit pe nimeni momentan, nu vrea lumea sa munceasca nu stiu ce sa fac, am si un anunt pe net dar nimic care sa corespunda cerintelor noastre...offff. In momentele astea simt ca-mi urasc soacra din tot sufletul...doamne iarta-ma
aly_raz
Postat pe 16 Noiembrie 2010 18:31
De la: zambila, la data 2010-11-16 11:32:15frate, cum sa las copilu la cresa? la numa 2 anisori..pe mana unor necunoscuti
nici psicile n-as avea incredere sa le las!
cred ca de aia nu vreau eu copil

crede-ma ca nu l-as duce la cresa daca nu as fi nevoita...sper doar sa gasesc solutia cea mai buna cat mai repede.
aly_raz
Postat pe 16 Noiembrie 2010 18:38
De la: chanty, la data 2010-11-16 18:03:33pup fetele ..
in ultimele 6 saptamani am luat 3 ,,ture"de antibiotic;m-am saturat!Daca stiti vreun remediu naturist,ceva care sa ajute cu adevarat...
.......incearca cu tinctura de propolis...cica e bun....
marea77
Postat pe 16 Noiembrie 2010 18:57
au gatul? fierbe o lamaie in coaja, pe urma scoate miezul si amesteca-l cu miere de albine. ia 1, 2 lingurite pe zi. asta e reteta data de un medic pediatru, Dr Uta, care era impotriva antibioticelor date fara discernamant copiilor. nu mai amintesc de gradul de rudenie cu teo trandafir ca nu e relevant. stiu doar ca la fiica-mea a functionat

incearca si varianta cu lamaia, o sa te simti mai bine
michelle_
Postat pe 16 Noiembrie 2010 19:13
De la: chanty, la data 2010-11-16 18:03:33pup fetele ..

cel mai bun remediu la o astfel de cronicitate e zamuca de bisturiu
casperphantom
Postat pe 16 Noiembrie 2010 19:16
multumesc mult fetelor...
cu lamaie incerc din seara asta....tinctura terbuie sa-mi cumpar.
Cat despre bisturiu,poate ar fi bine sau poate ca nu....mi-e foarte teama...auzi tot felul de patanii,uff,am fugit sa fierb lamaia
chanty
Postat pe 16 Noiembrie 2010 20:44
buna seara la toata lumea am o stare de raceala de nu pot sa o duc
tusi_Oli
Postat pe 16 Noiembrie 2010 21:47
Buna seara mamici scumpici......noi o tinem langa tot intr-o raceala, s-a facut bine puiuta si acum e mamuta praf, am zacut doua zile de am crezut ca mor dar acum vad ca mi-e mai bine. Pana la urma am scapat de tuse cu sirop expectorant Humex ..

Vio super tare pentru tine ca Silviut stie sa sufle nasul si sa arunce mizeria din gatut , eu nu am reusit , sufla dar sufla incet si nu are rost ,ii bag aspiratorul si asa pot scapa de mucisori.

Aly fab am incercat si stodalul dar pana la urma am luat ce mi-a recomandat doctorita ei si vad ca e spre bine ....tuseste de doua trei ori maxim pe zi.

Aly raz imi pare rau ca suntem la asa distanta si nu te pot ajuta...daca erai aici la bucuresti era altceva.Sper sa gasiti pana la urma solutia cea mai buna.
cory_emy
Postat pe 16 Noiembrie 2010 23:30
Petra pe mine cand ma doare gatul aleg una din variantele:lamaia cu miere,albastru de metil sau spray tantum verde....crede-ma ultima mentionata face minuni
sanatate!

aly_raz,pe cat de greu este sa fi mama pe atat este de frumos,si o sti destul de bine.....
eu am aici o femeie foarte cumsecade,a facut marisori o gramada de copii,ii place cartea,cititul,educatia si adora copii,daca vrei eu ii pot pune o intrebare.
parerea mea este sa lasi cresa de-oparte,pana ce Razvanel implineste anii de gradinita,e mai sigur si mai sanatos sa cauti o bona.
anaROBERT
Postat pe 16 Noiembrie 2010 23:41
chanty...
contactul de aseara cu tine m-a molipsit...
ma doare si pe mine gatul...:D
eu_geminy
Postat pe 16 Noiembrie 2010 23:45
pai vedeti de ce striga toata lumea.....PROTEJATI-VA :)))
luati aminte :)))
anaROBERT
Postat pe 16 Noiembrie 2010 23:47
ce este aci.... epidemie ?

mai lasati pupaturile ..... ca raspanditi virusii.... virtual
cricat
Postat pe 16 Noiembrie 2010 23:49
cel mai bine o asteptam pe farfuzela, sa ne repartizeze pe la medici...
ca ea moare de grija "la" toti...:P
:))))
eu_geminy
Postat pe 16 Noiembrie 2010 23:51
pai ai subliniam si eu Cri,contactele astea,pupici si limbile astea mereu pe afara,dauneaza dom'le dar astia mici nu vor sa inteleaga :)))) si iote cum se imbolnaveste ei :))))
anaROBERT
Postat pe 16 Noiembrie 2010 23:52
da... Ana,

stii ce vor? vor masaj.... si o sa primeasca frectie
cricat
Postat pe 16 Noiembrie 2010 23:55
buna seara tuturor,
cricat tu ai odrasle?
aly_fab
Postat pe 16 Noiembrie 2010 23:56
De la: cricat, la data 2010-11-16 23:55:11da... Ana,

stii ce vor? vor masaj.... si o sa primeasca frectie

asta este de retinut
:)))
anaROBERT
De la: aly_fab, la data 2010-11-16 23:56:17buna seara tuturor,
cricat tu ai odrasle?

seara'Aly
anaROBERT
chanty, draga de tine... fugi repede la un doctor homeopat... multa sanatate!! si incearca sa faci gargara cu sare.. nu stiu exact daca merge, dar incearca... te pup
aly_fab
Postat pe 16 Noiembrie 2010 23:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Generozitatea voastra 2 De la: budulean_daniela 9 Martie 2009 17:12
Vand Ab Rocket 2 De la: kidz004122 16 Octombrie 2009 09:22
Hainute, jucarii si multe altele aduse din SUA - doar modele deosebite!!! 3 De la: im2008 16 Ianuarie 2010 17:16
Vrei un venit suplimentar ??? 1 De la: banica_andreea30 4 Mai 2009 02:33
buna! 8 De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:28
Setari Cookie-uri