Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

da, mey Ana... mai ales limbile.
produc umezeala si implicit, raceala...:P
:))
eu_geminy
Postat pe 16 Noiembrie 2010 23:58
tusi, sanatate si tie !!! da` cum de au reusit virusii sa se lege de tine?!? fi-ar ei sa fie de virusi!
aly_fab
Postat pe 16 Noiembrie 2010 23:59
ana, ge ce faceti carcotasilor ?
aly_fab
Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:00
Ai vazut Eu?ce-ti spuneam eu....tu ai insistat,acu nu te plange
Ana pe aici ,unde stau eu,nu se da nimic fara reteta(doar paracetamol)..si asta dupa ce te-or vazut 3 doctori.Cu lamaie si miere am inceput de azi,sper sa simt pana maine o oarecare ameliorare..
chanty
Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:00
Nop... Aly ... nu am odrasle... as vrea eu....

poate o sa am , cine stie, imi plac puiutii foarte mult.
cricat
Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:01
De la: aly_fab, la data 2010-11-17 00:00:26ana, ge ce faceti carcotasilor ?

eu ii explic lui Ge cum sta treaba cu limbile :))))
si,el...nimic,e la coada la pepenii
:)))
anaROBERT
Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:03
De la: tusi_Oli, la data 2010-11-16 21:47:05buna seara la toata lumea am o stare de raceala de nu pot sa o duc

tu ai doar starea sau si raceala???
pai cand iti spun mai stai pe acasa,te cauta omu esti numai dusa....eeeee,cu un scop ti-o spun :)
sanatatea,sper sa fi bine
anaROBERT
Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:05
Aly_fab ...gargara cu sareee????
O data am incercat,vai mie!blehh ,e rea ...
ma duc maine la Dr,ptr un control mai amanuntit.
chanty
Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:05
Acum serios...
cand ma doar in gat... albastru de metil in gat.... combinat cu Theraflu si CETEBE.
nu am mai ajuns la antibiotic de ani.
cricat
Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:06
si eu la fel,sincer....un pic daca ma ustura am bagat albastru de metil,un puf doua de tantum verde(spray sau bomboane)si gata.....
anaROBERT
Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:08
le traduc si le caut..oare cum i-o zice la albastru e metil
fetelor,ma puneti la treaba
Tusi..daca nu-i decat o raceala,cativa litri de ceai si-un ,,kil"de lamai si esti pe picioare
chanty
Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:12
chanty, stiu ca este bleah dar in acelasi timp stiu ca face bine. faceam gargara cu sare cand imi pierdeam vocea si umblam prin cluburi ...de ramaneam muta la propriu poti incerca, n-are ce sa-ti faca rau, zic eu. baga si un ceai de tei daca ai. dar atentie totusi, daca ai amigdalelel umflate nu se recomanda nimic fierbinde....ci rece calai.

cricat, sa dea dumnezeu. in orice caza bucura-te de linistea prezentului. in momentul cand ai copilasi, s-au dus linistea si extravagantele numai pentru tine
aly_fab
Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:15
Aly m-ai convins,o fac si pe asta.
chanty
Postat pe 17 Noiembrie 2010 00:24
......
aly_raz,pe cat de greu este sa fi mama pe atat este de frumos,si o sti destul de bine.....
eu am aici o femeie foarte cumsecade,a facut marisori o gramada de copii,ii place cartea,cititul,educatia si adora copii,daca vrei eu ii pot pune o intrebare.
parerea mea este sa lasi cresa de-oparte,pana ce Razvanel implineste anii de gradinita,e mai sigur si mai sanatos sa cauti o bona.
[/quote]

ana ti-as fi recunoscatoare, orice gest e binevenit.
l-am inscris si la cresa de stat, aici la noi in cartier e o cresa foarte ok, am auzit numai vorbe bune despre ea, daca mi-l primeste si nu gasesc femeie pana atunci, nu am incotro si o sa-l dau cateva ore pe zi...
aly_raz
Postat pe 17 Noiembrie 2010 09:25
De la: chanty, la data 2010-11-17 00:12:22le traduc si le caut..oare cum i-o zice la albastru e metil
fetelor,ma puneti la treaba
Tusi..daca nu-i decat o raceala,cativa litri de ceai si-un ,,kil"de lamai si esti pe picioare

heloo fetele cochetele
heloo mamici cu bebici
va pe toate
tusi_Oli
Postat pe 17 Noiembrie 2010 09:44
tusi
caut bona, heeeeeeeeelp!
aly_raz
Postat pe 17 Noiembrie 2010 09:55
iubita nu am cum sa te ajut eu sunt tocxmai in capatul astalalt de tara daca eram langa tine faceam eu pe bona pt razvan
tusi_Oli
Postat pe 17 Noiembrie 2010 09:59
stiu tusi merci oricum
anunt valabil doar pentru fetele din Constanta uitai sa specific.
aly_raz
Postat pe 17 Noiembrie 2010 10:01
o voi suna pe femeia de care ti-am vorbit Aly_raz,si o voi intreba daca doreste,apoi iti voi da tie numarul dansei,si de acolo va intelegeti voi.
anaROBERT
Postat pe 17 Noiembrie 2010 12:36
merci frumos!
aly_raz
Postat pe 17 Noiembrie 2010 16:09
buna ziua fetelor, multumesc din suflet pentru urari si sa va traiasca si voua ingerasii si sa va bucurati de ei
o zi buna
clau_strunf
Postat pe 18 Noiembrie 2010 13:04
De la: me_reloaded, la data 2010-11-16 19:13:37au gatul? fierbe o lamaie in coaja, pe urma scoate miezul si amesteca-l cu miere de albine. ia 1, 2 lingurite pe zi. asta e reteta data de un medic pediatru, Dr Uta, care era impotriva antibioticelor date fara discernamant copiilor. nu mai amintesc de gradul de rudenie cu teo trandafir ca nu e relevant. stiu doar ca la fiica-mea a functionat

incearca si varianta cu lamaia, o sa te simti mai bine

Saru"mana
Incredibil,dar mi-a trecut in doua zile!
chanty
Postat pe 18 Noiembrie 2010 15:23
'neata fetele astazi sunt mama cu doi copii, sper sa fac fata ca altfel am incurcat-o
ana ai reusit sa dai de femeia respectiva?...nu va spun, au bonele de pe site niste scoruri de ma doare capul si eu tot n-am gasit pe nimeni
aly_raz
Postat pe 19 Noiembrie 2010 09:11
De la: aly_raz, la data 2010-11-19 09:11:36'neata fetele astazi sunt mama cu doi copii, sper sa fac fata ca altfel am incurcat-o
ana ai reusit sa dai de femeia respectiva?...nu va spun, au bonele de pe site niste scoruri de ma doare capul si eu tot n-am gasit pe nimeni

da Aly,am vorbit cu dansa,din pacate momentan este la tara,dar revine zilele astea si va lua legatura cu mine....
ea,nu are preturi piperate,cel putin nu a avut pana acum....
veti vedea voi daca veti ajunge la un consens...eu va voi face doar legatura....restul,depinde de voi.
anaROBERT
Postat pe 19 Noiembrie 2010 23:48
ana multumesc, astept....
aly_raz
Postat pe 20 Noiembrie 2010 09:45
chanty, sa cresti mare...ti-am zis eu ca functioneaza. asta nu inseamna ca ai si rezolvat problema. doar ca nu mai esti nevoita sa iei antibiotice, care or fi ele bune, nu zic nu, dar in exces nu fac bine deloc.
michelle_
Postat pe 20 Noiembrie 2010 10:50
buna fetelor. Ce mai faceti? Cum sunteti? Copiii?
Sper ca totul e ok. Foarte slaba activitate aici vis-a - vis de iarna trecuta ma refer. Nu am mai vazut mesaje de la fetele care au nascut in iarna sau la inceputul primaverii. Nu au timp de net. Adevarul e ca si vremea a tinut cu noi si am putut vizita parcul si acum in luna noiembrie.
Va pupam
Pitu
Postat pe 21 Noiembrie 2010 08:27
'neata fetele
stie cineva cu cat se plateste o bona pe luna?...am tot cautat pe net si difera atat de mult preturile...
aly_raz
Postat pe 21 Noiembrie 2010 10:02
sall aly, lorena
la noi la alba o bona ia cam in jur de 600 lei, o vecina mergea la cineva de 3 ori/sapt de la 8-18 si primea 450lei
viobregar
Postat pe 22 Noiembrie 2010 18:46
buna vio, cam la 450 ron pe luna ne-am gandit si noi sa dam, in conditiile in care va avea program part time...sper sa gasim cat mai repede pe cineva...
aly_raz
Postat pe 22 Noiembrie 2010 19:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vand carucior Hauck 3 roti 1 De la: adrica 18 Decembrie 2009 23:01
Vand hainute pentru copii de calitate exceptionala 1 De la: esthersclothes 25 Ianuarie 2010 07:49
bb-ei nascuti in decembrie..la mai mult.... 23 De la: office_salinasusesi_ro 5 Iunie 2010 19:33
vand carut disney 2 De la: xenna 24 Februarie 2010 12:19
www.petrecereadincutie.ro 1 De la: Marcellino 17 Februarie 2010 03:09
Setari Cookie-uri