aly_raz depinde de cate ore sta femeia, cate zile pe saptamana si ce mai face pe langa. Eu am auzit de femeie care statea 4 - 5 ore pe zi si mai facea si de mancare sau calca haine si era cam 5 - 6 mil pe luna. Asta deoarece lua copilul de la gradinita la amiaz il punea la somn si cat dormea copilul ea facea de mancare pt intreaga familie. Dar am auzit si de bona cu 12 milioane pe luna. Oricum sub 4 milioane cred ca nu vei gasi. Eu iti tin pumni sa gasesti pe cineva de care sa fii multumita. |
||
Pitu Postat pe 23 Noiembrie 2010 13:31 |
||
---|---|---|
buna pitu, 12 mil pe luna? pai si eu cu ce bani mai raman? noi avem nevoie de maxim 6 ore pe zi si asta nu in fiecare zi...si mai sunt si zile in timpul saptamanii cand nu am nevoie... problema mare acum e ca va trebui sa plec o luna de zile la training in Bucuresti si nu am cu cine il lasa...si e si soacra-mea in spital...deci nu stiu cum o voi scoate la capat of of of... |
||
aly_raz Postat pe 23 Noiembrie 2010 17:43 |
||
ia-ti, mami, o filipineza d-aia mai bine... 200 de euroi pe luna si ai rezolvat-o tu si ponta ce-oti mai avea din astea prin casa |
||
|
||
Thor_again Postat pe 23 Noiembrie 2010 17:50 |
||
sper ca glumesti | ||
aly_raz Postat pe 23 Noiembrie 2010 17:53 |
||
cauta Aly ....trebuie sa gasesti......... | ||
jeanette40 Postat pe 23 Noiembrie 2010 18:04 |
||
la o gradinita cu program prelungit nu poti sa-l lasi? il iei cand vrei nu cred ca e neaparat sa-l lasi tot programul | ||
Laura_M Postat pe 23 Noiembrie 2010 18:05 |
||
mai, aly, eu nu am glumit... si daca te hotarasti, tot mai aveam eu trebi prin partile alea de lume, da-mi numa' un semnal si iti fac eu toata procedura de aducere in romanica a filipinezei una ashe, pe spranceana, ca pentru sotu' lu' matale... oups! p-asta cred ca nu trebuia s-o zic! na, ca am pierdut un contract de consultanta pe mana mea! |
||
Thor_again Postat pe 23 Noiembrie 2010 18:16 |
||
Laura_M Postat pe 23 Noiembrie 2010 18:22 |
||
thor ma consult cu sotul si te anunt, pana la urma luam si o filipineza, daca presteaza bine, cu ocazia asta invata si raz o limba straina moca lasand gluma la o parte...chiar am nevoie de o bona, urgent |
||
aly_raz Postat pe 23 Noiembrie 2010 19:27 |
||
heloo fetele pt bebici |
||
tusi_Oli Postat pe 23 Noiembrie 2010 19:47 |
||
aly astea sunt cazuri mai rare, eu doar am dat un exemplu. Imi pare rau ca te afli in situatia asta. Eu sper sa rezolvi problema. Dar la voi cat costa o cresa sau o gradinita particulara??? Ca la noi nu gasesti sub 200 euro ceea ce eu cred ca e fff mult. Acuma depinde si de venit. De aceea eu am optat pt o cresa de stat. Eu sper si iti tin pumnii sa gasesti cat mai repede o bona sau o solutie. |
||
Pitu Postat pe 25 Noiembrie 2010 09:14 |
||
vio ce mai face silviu, cum e? tusi oli pupici multi va pupam pe toti. |
||
Pitu Postat pe 25 Noiembrie 2010 09:15 |
||
buna pitu, la noi cresele particulare incep de la 600 ron, am gasit si cu 800 ron cu supraveghere online, conditii foarte bune, dar e foarte departe de casa, fac cel putin o ora dus intors si nu ne avantajeaza :( iar la cele care ne sunt mai aproape, una ba nu avea copii sub 2 ani, una ma obliga la un contract de 1 an de zile si nu-ti scade din pret daca copilul sta acasa jumate de luna...deci nu mi s-a parut ok...in fine, pana nu creste mai marisor nu ma mai intereseaza cresa. Vestea buna e ca am gasit doua persoane, pe una am vazut-o deja, iar cealalta o vedem astazi, sper sa facem alegerea cea mai buna...va pupam si multa sanatate! | ||
aly_raz Postat pe 25 Noiembrie 2010 11:19 |
||
Multa sanatate celor bolnaviori. Am avut si eu piticul bolnavior si nu mai stiam ce sa mai fac sa-i treaca. O raceala tare ciudata,fara febra ,dar cu o tuse ce nu-i dadea pace. Asa ca am pus in practica cele invate de la voi.Ceaiul de ceapa + tratament homeopat si a trecut tusea...plus o vizita la orelist sa-i faca o curatare calumea la nasuc. Cam asta ne-a ajutat pe noi. Ma bucur tare mult ca am ajuns la homeopat,mii de multumiri ameno,intradevar este excelenta doctorita. In rest,toate bune pe la noi. aly_fab ce mai fac baieteii? aly_raz sper sa gasiti cat mai repede pe cineva.O prietena de a mea a gasit o femeie cu 300ron pe luna,8ore pe zi/5 zile pe sapt. Ana ce mai face Robert? Cory ma bucur sa aud ca e bine emy.Cu maselutele cum mai merge? Denis are deja 4 maselute,tare grea a fost perioada cand i-au iesit. Chanty ma bucur sa aud ca esti mai bine.O sa notez si eu tratamentul acesta. Pitu ce mai faceti voi? tusi ma bucur sa te vad pe aici.Nu lasa raceala sa te prinda,fugi cat poti de ea Va |
||
bau Postat pe 25 Noiembrie 2010 20:53 |
||
buna Bau,ma bucur ca mai stim si cate ceva de tine,incearca sa ne onorezi mai desc cu prezenta,ne-ai cam dat la o parte ma bucur ca Denis este bine si ca ati scapat repede de raceala... Robert al meu doar ce a terminat si injectiile si este bine,sa speram ca nu vom mai avea probleme,insa caut si eu un homeopat bun,sper sa il si gasesc curand... pupici si sa auzim de bine Aly_raz,poate ca esti in asteptare de raspuns,eu am vorbit cu respectiva femeie,este la tara pentru moment,probleme in familia dansei,nu stiu sa spun exact,ultima data cand am contactato nu mi-a raspun..... eu mai insist si zilele astea sper ca in weckend sa iti dau un raspuns. |
||
anaROBERT Postat pe 25 Noiembrie 2010 23:46 |
||
Buna fetelor ...imi pare rau ca nu mai pot vizita forumul asa des dar macar o data pe saptamana tot o fac asa sa vad ce mai faceti voi si puiutii vostri Mony sanatate multa lui Denis si sper sa nu mai aveti probleme .Noi avem toti dintisorii si doar patru maselute. Lorena puiuca ta e bine sanatoasa ? Ce nazdravanii faceti voi ? vorbim sau tot ca emy a mea ...pe limba ei ? vio pupici tie si la silviutz Tusi un pupic pentru tine si domnisorica ta frumoasa.......da alina ce e cu ea ca nu o mai vazui pe aici ? Laurici ce face frumusetea ta de baietel ...sper ca sunteti bine sanatosi ! Aly_raz un pupicel dulce ptr razvanel ...iti doresc sa gasesti cat mai repede bona ptr dulceata mica. Daca vii la bucuresti da-mi un apel poate bem o cafea impreuna |
||
cory_emy Postat pe 28 Noiembrie 2010 01:57 |
||
....daca am uitat pe cineva , scuze , este fara intentie, mie imi sunt dragi toate mamicutzele de pe kidz cu care am discutat de un an incoace si toti puii sunt dragalasi si dulci deopotriva | ||
cory_emy Postat pe 28 Noiembrie 2010 02:00 |
||
buna fetele mony asa iefitine sunt bonele la voi? si eu care ma gandeam ca e prea putin sa-i dau 450 ron pe luna cu un program part time va multumesc pt raspunsuri, vestea buna e ca ne-am gasit bona, maine incepe programul, Doamne ajuta,...sper din tot sufletul sa nu-mi simta Razvan lipsa, asta e cea mai mare temere a mea imi e asa de greu...plang numai cand ma uit la el...imi va lipsi atat de mult cory in seara asta plec spre Bucuresti, stau 3 saptamani, sunt cazata la un hotel pe bd-ul 1 decembrie, poate esti aproape...trebuie sa ne vedem, nu se poate altfel, sper sa si avem timp...ne auzim la un telefon cu siguranta sanatate la toata lumea si sa ne ragasim cu bine! |
||
aly_raz Postat pe 28 Noiembrie 2010 13:41 |
||
pentru piticii vostrii, si cine stie poate va bucura si pe voi : http://www.youtube.com/watch?v=0wLLvsEPV6Y&feature=related |
||
casperphantom Postat pe 28 Noiembrie 2010 13:47 |
||
Cory pupici lui emy Lorena Silviut e un papadit cum zice el repeta tot ce zicem noi si face traznai cu duiumu si daca il cert zice mami na pupa mami sau mami cumpa, fetitza ta ce mai face? Aly_raz sper sa iti gasesti o bona super, eu din fericire lucrez de acasa ceea ce e super, numai de prin martie-aprilie o sa merg la birou dar pana atunci se mai incalzeste afara si o sa il duc pe silviutz la tata la tara sau la soacra. chanty, tusi |
||
viobregar Postat pe 28 Noiembrie 2010 16:18 |
||
Salutare tuturor Mony, ma bucur mult ca am putut ajuta Aveti grije de bebei ca tropaie bacterile si virusii. Va pup! |
||
ameno Postat pe 30 Noiembrie 2010 09:28 |
||
Buna fetele. Aly ma bucur ca ai gasit bona si sper sa fie totul ok. Va tinem pumnii. Cory noi suntem bine, Ali e nazdravana dar numai cand e acasa cu noi, in rest e tare cuminte. De vorbit vorbeste pe limba ei, mai zice ea cateva cuvinte dar in rest doar ea stie ce zice. Mai trebuie sa ii iasa si ei 4 maselute si am terminat cu faza asta. Vio e bine de tine ca stai acasa. Se pare ca Silviu vorbeste bine si cred ca e super simpatic cand va imita. Ana tu cat mai ai de stat acasa? Moni sper sa fie bine Denis, multa sanatate Tusi Oli pupici si multa sanatate ca am vazut ca ai fost racita. Ameno ce mai face Barbara? Am observat ca si tu ai intrat mai putin pe aici dar sper ca totul e ok. Multa sanatate si pupici tuturor inclusiv celor pe care nu am amintit. |
||
Pitu Postat pe 1 Decembrie 2010 10:34 |
||
Salutare la toate mamicutzele de bebici scumpici si dragalasi....brrr. a venit iarna mai fetelor, sa speram ca ne ocolesc virusii si bacteriile ...alea care tropaie pe vremea asta asa cum a spus si alina mai devreme....pupici si ne mai auzim P.S. ...Ce parere aveti despre noua lege a concediului maternal ? |
||
cory_emy Postat pe 1 Decembrie 2010 18:35 |
||
fetele iubitele va salut! mony, mai era putin si te dadeam prin interpol , si ma bucur ca ai apucat sa mai intri.. cat despre tuse, stiu... boala grea... se pare ca se manifesta foarte des si la multi pitici. la recomandarea fetelor am pus-o pe maica-mea sa-mi trimit stodal, este un sirop bun de tuse si il recomand tuturor din toata inima. cand avea tuse puternica ii dadeam stodal si peste o jumate de ora ii dadeam si calpol asa ca sa calmeze tusea, altfel tusea non-stop!! cu ajutorul vostru am devenit experta in tuse baietii sunt bine.... ritualul de fiecare zi cu ei, rutina oficiala dar e ok ameno, ce face barbara? pupici fetelor am gasit un blog extraoeridnar cu retete gustoase si simple... aruncati un ochi , eu l-am pus la favorite http://amalia-mylife.blogspot.com/2009/01/gulas-cu-dovlecei-si-rosii.html va pup eu pot spune multumesc celui care a inventat internetul, este atat de usor sa obtii informatii despre orice.. si stiu ca sunt mult, multe site-uri cu retete gustoase |
||
aly_fab Postat pe 1 Decembrie 2010 18:57 |
||
cu intarziere spun la multi ani tuturor andreilor (laurici stiu ca prichindelul tau are nume de sfant!!) | ||
aly_fab Postat pe 1 Decembrie 2010 23:50 |
||
Azi dau de baut!! Fab face un an de zile!!!!!!!!! va trimit cate o felie de tort la toata lumea! pupici la bebeii cuminti!! |
||
aly_fab Postat pe 4 Decembrie 2010 12:20 |
||
La multi ani! Fab Sa fie sanatos si cuminte! Aly |
||
cricat Postat pe 4 Decembrie 2010 12:23 |
||
La multi ani Aly piticului tau Sa creasca mare si voinic |
||
ameno Postat pe 5 Decembrie 2010 14:07 |
||
La multi ani Aly Fab, sanatate, crestere mare si multa fericire. La multi ani tuturor care sarbatoresc de Sf Nicolae. |
||
Pitu Postat pe 6 Decembrie 2010 12:10 |
||
Aly stiu ca e tarziu dar nu am mai intrat deloc zilele acestea ....oricum LA MULTI ANI pentru Faby sa aveti parte doar de fericire | ||
cory_emy Postat pe 9 Decembrie 2010 01:53 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vaccin rh negativ | 2 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:26 |
hainute baietel pana in 85cm | 6 | De la: garbo222182 6 Septembrie 2011 13:47 |
Tratare timiditate - psihoterapeutul este cea mai buna solutie? | 4 | De la: ana_pop 28 Decembrie 2015 16:02 |
|
||
Vand sute de modele Barbie, colectie personala, noi in cutiile originale | 2 | De la: Lolitaa 9 Mai 2009 19:18 |
Produse BIO | 1 | De la: MihaelaStanciu 6 Octombrie 2008 19:35 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară