multumim frumos fetelor!! sanatate multa si voua si puiutilor vostrii!! | ||
aly_fab Postat pe 11 Decembrie 2010 01:53 |
||
---|---|---|
aly_raz cum e cu bona. Buna fetelor. Am fost si noi doua zile la cresa si apoi 1 sapt acasa. A luat Ali ceva viroza. A fost urat dar acum e spre bine. Daca nu mai face febra de luni incepem iar. Trebuie sa mergem ca vine Mosu Va pupam si multa sanatate |
||
Pitu Postat pe 11 Decembrie 2010 18:39 |
||
buna pitu, vreau sa-ti spun ca suntem foarte incantati de bona, raz e foarte atasat de ea, spre surprinderea noastra, am fost plecata doua saptamani si chiar nu au fost probleme...mai am 5 zile si termin cu deplasarea...apoi chiar nu-mi mai fac griji....as vrea sa pun si o camera de supraveghere sa vedem totusi ce se intampla imi pare rau ca micuta ta s-a imbolnavit, tipic creselor din pacate...si mai vor astia sa ne dam copilasii la cresa de la un an ...nici nu-ti mai vine sa faci copii...poate asta si vor guvernantii nostri multa sanatate micutei si sa auzim de bine, pupici. fetelor va salut si va doresc toate cele bune, pana data viitoare, sa fiti cuminti |
||
|
||
aly_raz Postat pe 12 Decembrie 2010 10:40 |
||
De la: aly_raz, la data 2010-12-12 10:40:14buna pitu, vreau sa-ti spun ca suntem foarte incantati de bona, raz e foarte atasat de ea, spre surprinderea noastra, am fost plecata doua saptamani si chiar nu au fost probleme...mai am 5 zile si termin cu deplasarea...apoi chiar nu-mi mai fac griji....as vrea sa pun si o camera de supraveghere sa vedem totusi ce se intamplavreti sa scapati de problemele cu virozele sau alte raceli de sezon sau de cele contactate in colectivitati gen crese, gredinite sau scoli??? solutia garantata este un sistem imunitar puternic, ceea ce se poate obtine folosind in cyre periodice TRANSFER FACTOR , 100% natural, ZERO efecte adverse sau toxicitate, fiind un extras din COLOSTRU. noi avem o fetita de 7 ani si un baietel de 1 an si 4 luni, fetita nu a mai avut nicio pb de sanatate de 1 an jumatate, iar baietelui nu stie ce este aceea boala pana acum !!!! Folosim TRANSFER FACTOR in doze de preventie de caqte 3 pilul / zi timp de 10-15 zile / luna , sau in doze marite cand este cazul de mucisori sau un inceput de tuse. |
||
silviu_m74 Postat pe 12 Decembrie 2010 21:16 |
||
sanatate multa puiutilor, aly, n-ar fi rau sa pui o camera de supraveghere... nu se stie niciodata... desi daca erau probleme iti dadeai seama din comportamentul lui raz. im pare rau ca nu se mai intra pe acest topic cum se intra inainte... desi sper... se pare ca aceasta contopire cu garbo, a rarit randurile pe aici. va pup si numai sanatate |
||
aly_fab Postat pe 13 Decembrie 2010 00:22 |
||
Salut fetele....asa este Aly s-au rarit randurile dar macar asa rarut tot mai intram sa mai luam pulsul | ||
cory_emy Postat pe 13 Decembrie 2010 07:08 |
||
Aly_raz imi pare foarte bine ca ai avut noroc cu bona si Razvi se intelege cu ea dar pentru orice eventualitate e bine sa pui si camera de supraveghere macar pentru linistea ta ...sanantate multe si pupicei | ||
cory_emy Postat pe 13 Decembrie 2010 07:10 |
||
aly _raz ma bucur ca e bine cu bona. Fetele va pupam pe toate. Chiar e liniste aici. Lumea e ocupata. Despre cresa ce sa spun.... a fost doar doua zile printesa mea dar a fost bine cat a fost. Nu a dormit acolo deci mai avem un hop de trecut. Inca suntem acasa cu tratament.... asta e. Ne facem noi bine. Multa sanatate tuturor |
||
Pitu Postat pe 14 Decembrie 2010 18:43 |
||
Fetelor ce aduce Mosul copiilor?????????? | ||
Pitu Postat pe 14 Decembrie 2010 18:48 |
||
am aterizat in "lumea copiilor" ce fain.. sa va aduca moshul...multe bucurii,sanatate si jucarii si dulciuri... |
||
LILO Postat pe 14 Decembrie 2010 18:57 |
||
buna ....ce sa aduca mosu lori j, ucarioare hainute si dulciuri | ||
cory_emy Postat pe 14 Decembrie 2010 19:26 |
||
Maimutico, ce faci bre? Imi dai de lucru? | ||
Thor_again Postat pe 14 Decembrie 2010 19:33 |
||
pai da .... abia te asteptam !!!...... | ||
cory_emy Postat pe 14 Decembrie 2010 19:36 |
||
heloo mamici cu bebici si bebici cu mamici sa va aduca mosu' numai bine, sanate, sa cresteti mari frumosi si sanatosi jucarii cat mai multe si mai frumoase va tusi _oli pe toti bebitzii |
||
tusi_Oli Postat pe 15 Decembrie 2010 22:09 |
||
tusi oli ...sar'na de urari ! un tuc dulce si pentru tine! Fetele help me!!!!!pls De doua saptamani seara cand vin acasa mananc bataie de la fi-mea si nush cum sa fac sa scap sa stiti ca vb f serios chiar daca rad nu e rasul meu ....emy a inceput sa fie f violenta si nu stiu carui fapt se datoreaza asta , mi-a spus si mama si soacramea ca si pe ele le bate de fiecare data cand nu ii fac pe plac si daca o certi face si mai urat..io una am ramas masca n-am avut astfel de prb cu fetele mai mari si nu stiu efectiv cum sa procedez..am incercat sa ii explic ca nu e frumos ,ca face buba la mami, bla bla si nimic parca mai rau face, am incercat si sa ii dau eu asa peste fund sa vada cum e cand dai si rezultatul e si mai dezastruos incepe sa urle cat o tin plamanii de parca o omoara cineva ....va rog dati-mi un sfat ca sunt terminata! |
||
cory_emy Postat pe 16 Decembrie 2010 01:04 |
||
cory,te-as ajuta cu draga inima,macar cu un sfat,dar,nu pot,din pacate sunt in aceiasi situatie :( eu pe Robert l-am avut cuminte pana acum aproximativ o luna,de atunci a inceput calvarul da in toata lumea,cu palmele,cu picioarele,ne trage de par si de ochelari(soacramea)am incercat toate variantle dar.....fara rezultat. l-am pedepsit,nu tine,e prea mic sa inteleaga ce vreau eu si prea activ si agitat sa stea intr-un loc.. i-am dat si eu la fund si peste palme,urla ca din gura de sarpe ''tu nu dai in mine'' ''tu nu dai in mine'' dupa care iar sarea la bataie... imi este si rusine sa spun dar mai nou scuipa si la ce nu ii convine spune ''mortii lui''... o sa spuneti ca ce a vazut in casa el aia face,nu este asa,mentalitatea asta o aveam si eu pana acum....prinde tot,inregistreaza iar cand te astepti mai putin le tranteste.... este foarte agresiv si foarte nervos in ultima perioada,nu stiu de ce si nici ce sa mai fac.... PS:eu te sustin,uite ca nu esti singura.... |
||
anaROBERT Postat pe 16 Decembrie 2010 01:32 |
||
anuska asa este ....chestia cu ce vede in casa aia face nu se confirma deloc, pentru ca la noi nu exista asa ceva ....daca ar fi asa as recunoaste, ca nu imi ia nimeni caii de la bicicleta...nu stiu ce sa iti spun.... de la ce oare intervine schimbarea asta ? | ||
cory_emy Postat pe 16 Decembrie 2010 01:37 |
||
Fina mea care are trei ani, spune " de ce bati copiii?" ... si nu o bate nimeni.... pot asimila cuvinte si din conversatiile de pe strada sau de la camin, gradi. Din ce am vazut eu, din exterior, toti copiii intre 2 si 4 ani devin agresivi. |
||
cricat Postat pe 16 Decembrie 2010 01:42 |
||
mai eu recunosc ca fimiu repeta ca un papgal orice,deci tot ce spui in prezenta lui el confirma ... al meu sot este mai mult plecat decat acasa,iar cand vine din curse mai joaca poker on-line si recunosc ca atunci cand pierde mai scoate cate una,injuratura lui fiind ''mortii masii''ei cred ca de acolo a prins-o fimiu si a inceput sa o scoata de la naftalina abea acum... partea rea este ca sotul nefiind acasa prea multa vreme da vina pe mine,ca eu invat baiatul la prostii.... ,,lucru pe care nu l-as face niciodata. niciodata nu am simtit nevoia sa imi duc copilul la parinti sa stau macar o zi singura fara stres si nervi,ei de la ovreme duminicile pe al meu copil il iau parintii mei la ei,sa mai respir si eu,in asa stare ma adus... |
||
anaROBERT Postat pe 16 Decembrie 2010 01:42 |
||
....cu a mea e si mai grav ...pentru ca ea nu are asa in cerc de copii cu care se joaca tot timpul , doar ce merge 10 15 minute in parc si atat asa ca nu prea are ce copia, cade si aceasta teorie....este o rautate din propria ei persoana , efectiv se joaca frumos te pupa te iubeste si daca ceva nu ii convine pac ti-a tras-o de ex daca are ceva in mana si o certi gata da cu ce are in mana de pamant ...este un fel de razgaiala de aiai proasta care nush cum s-a instalat...... de cand am inceput serviciu si am lasat-o cu bunicile (cand la un cand la alta) s-a schimbat f rau |
||
cory_emy Postat pe 16 Decembrie 2010 01:42 |
||
stiu ana ...e din ce in ce mai greu !!! cu cat cresc parca cresc si problemele....pentru mine e culmea ca io sunt la a treia dar nu-mi vine sa cred ce mi se intampla...cu mari si cory nu am avut niciodata astfel de prb , au fost doi copii super ...in schimb zgatia asta mica mi-a pus supra capac |
||
cory_emy Postat pe 16 Decembrie 2010 01:47 |
||
fetele dragute va tucalesc ca imi cad ochii in plombe |
||
cory_emy Postat pe 16 Decembrie 2010 01:55 |
||
noapte buna !!!! | ||
cory_emy Postat pe 16 Decembrie 2010 01:55 |
||
noapte buna! | ||
cricat Postat pe 16 Decembrie 2010 01:57 |
||
noapte buna cory somnik pufos |
||
anaROBERT Postat pe 16 Decembrie 2010 01:58 |
||
Ati putea incerca si varianta "IGNOR"adica atunci cand face anumite lucruri efectiv ignorati faptul si incepeti alte activitati.Nu insistati cu bataia sau cearta(dupa doi ani jumate percep cat de cat pedeapsa) le dati apa la moara si se incapataneaza mai mult.Ei percep nemultumirea voastra ca o atentie in plus pentru ei.Pe scurt atunci cand fac anumite lucruri nu tocmai bune sunt centru atentiei. Pur si simplu ignorati aceasta etapa noua pe care o trec.Chiar daca sunt mici nu va bazati intru totul ca sunt si prosti.Nu zic sa nu ii certati sau sa le atrageti atentia dar trebuie calm si mai mult trebui sa le demonstrati voi ca sunteti seriosi in ceea ce faceti. Este o vorba "nu dati pedepse copiilor daca noi ca parinti nu suntem in stare sa le tinem" Se intampla ca va bate, e isteric scuipa se tranteste de pamant...........ok.....fff bine....il opriti din ceea ce face si efectiv il lasati in camera unde sa intamplat si plecati in bucatarie la o tigara si o numaratoare pana la zece. Prima reactie a lor e urletul, datul cu fundul de pamant si multe altele....o sa le faca ceva timp dar or sa renunte pana la urma daca si voi sunteti fermi si nu va inmuiati la prima lacrima. AAA si sa nu uitam, in casa unde exista mai multe persoane in afara de mama tata si copilul, daca mama sau tata zice ca e pedepsit sau decide ca trebuie sa faca ceva restul lumii respecta decizia luata fara discutii.Discutile care ar putea exista nu le faceti de fata cu ei. Daca copilul vede ca mama il pedepseste si vine soacra si zice hai la buni ati dat o palma la un rahat si cred ca prima data trebuie sa educati adultul si mai apoi copilul. Va pup si va doresc din suflet un Craciun plin de bucuri, sanatate si cat mai multe cadouri |
||
ameno Postat pe 16 Decembrie 2010 11:26 |
||
alina tu ai dreptate,cred ca voi incerca si varianta cu ignore,sper sa mearga esii ma indoiesc :( voi vedea cum vor decurge treburile.. Robert a inceput sa dea in mine si dupa ce ii dau tratamentul,sau dupa ce ii bag spray-ul in nas... :))) ce rau am ajuns |
||
anaROBERT Postat pe 16 Decembrie 2010 11:33 |
||
Alina o sa incerc si varianta ta si sper dint tot sufletul sa mearga ca deja sunt ...oricum o sa crestem si ne trece ....cred ! Fetele pentru ca timpul este foarte foarte pretios si nu stiu daca mai apuc sa mai dau o raita pe aici va urez de acum sarbatori fericite si sa va aduca mosul numai bucurii si tot ce va doriti!!! pupicei dulci |
||
cory_emy Postat pe 22 Decembrie 2010 18:49 |
||
Fetelor va doresc un An Nou fericit, multa sanatate voua si copiilor vostri, cat mai multe bucurii si impliniri. Cum ati petrecut de Sarbatori? E tare liniste pe aici. Cory cum e Emi? Mai mananci bataie?? Ana?? Tu???? Bau cum e la munca? Aly raz ? Restul fetelor??????????? Ce mai faceti???? Sper ca sunteti bine. Va pupam |
||
Pitu Postat pe 4 Ianuarie 2011 14:46 |
||
LA MULTI ANI tuturor mamicilor cu bebici si bebicilor cu mamici sa cresteti mari frumosi si sanatosi un mare din partea mea |
||
tusi_Oli Postat pe 4 Ianuarie 2011 20:18 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vand produse brodate deosebite -merita vazute | 1 | De la: kidz006104margaretao 28 Decembrie 2009 17:58 |
hainue bebe 0-7 luni aduse de dincolo la preturi modice | 6 | De la: ruschita 13 Martie 2009 19:51 |
vand carucior si scoica auto | 1 | De la: lupu7 2 August 2009 15:59 |
|
||
vand aparat de abdomene nou nout Power ABS | 5 | De la: pinky 18 Octombrie 2009 00:50 |
Doriti hainute bebe super ieftine? | 1 | De la: Bianca291 2 Mai 2009 20:56 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară