salutare fetelor Pitu,tusi,la multi ani si voua,pupici si numai realizari in noul an. Pitu,din pacate,da.inca mai lucram la partea asta,ce-i drept fara rezultate,nu putem vorbi niic in fata lui,repeta totul.iar cu bataia din ce in ce mai rau :(. |
||
anaROBERT Postat pe 5 Ianuarie 2011 00:31 |
||
---|---|---|
salutare mamici! ce mai faceti, bebicii ce va fac,sunt mari, sanatosi si frumosi? asa tre sa fie. sieu am un bebelus mare care peste o saptamana face10 lunite, a inceput sa se ridice singurel in picioare, merge pe langa pat, mai are putin si ii da al 3-lea dintisor,ce sa mai...e baiat mare multa sanatate va doresc voua si micutilor vostrii sa aveti parte de multe impliniri in noul an pupicei la scumpicei |
||
dancris Postat pe 7 Ianuarie 2011 18:15 |
||
dancris sa iti traiasca baietelul, sa creasca mare si sanatos. Ana trece ea si perioada asta. Ali face niste crize ca imi vine sa ma urc pe pereti. Daca nu ii faci pe plac urla si tipa de numa. Dar eu zic ca este o perioada si vor trece si astea. Noi suntem tot racite. Cum merge la cresa cred ca a inceput perioada de "imunizare". Dintr-o raceala in alta dam. Va pupam si multa sanatate tuturor |
||
|
||
Pitu Postat pe 10 Ianuarie 2011 09:28 |
||
buna fetele !!!!! ce mai faceti ? ce va fac scumpicii? sper ca sunteti bine ...eu nu mai am timp deloc de palavrageala si chiar imi este dor de voi .... lori, cum e cu cresa ?merge bine piticutza?s-a acomodat ? ....eu inca nu am dus-o pe emy , inca e plimbata de la o mamaitza la alta dar nu am ce sa fac consider ca e mai bine asa decat sa o imbolnavesc la cresa.va pupacesc dulce ! |
||
cory_emy Postat pe 2 Februarie 2011 17:01 |
||
vad ca nu sunt singura care da din an in pasti pe aici s-au rarit randurile de tot ce sa facem ....asta e ! | ||
cory_emy Postat pe 2 Februarie 2011 17:18 |
||
cory din pacate e nasol ca a e tot bolnava. Ea s-a acomodat foarte bine, chiar ii place. Partea proasta e ca e bolnava si nu mai scapam de boala. Acum e acasa, cu bunicile ca au fost libere si vom vedea mai incolo cum facem ca nu vreau sa o mai duc o perioada pana nu o pun pe picioare ca a fost urat. Face febra tare des si inca nu stiu de la ce. Acum afcem tot felul de investigatii. Sper sa se faca bine ca imi vine sa imi iau campii. Va pupam si multa sanatate. | ||
Pitu Postat pe 3 Februarie 2011 15:14 |
||
mamici cu bebici si bebici cu mamici vreau sa dau acum o raita prin pozele voastre sa vad cat ati crescut, sa vad cat sunteti de frumosi va tusi_oli pe toti un si pt mamicile voastre |
||
tusi_Oli Postat pe 4 Februarie 2011 21:08 |
||
tusi multumim ptr pupici .... unul dulce si ptr tine si domnisorica ta frumoasa! lori imi pare rau sa aud de ali ca e bolnavioara...incercati sa o tratati si totodata sa incepeti si un tratament de imunizare eu deja fac asta cu emy ptr a o pregati pentru contactul cu colectivitatea ...oricum e greu ca ele sunt micutze si virusii astia sunt mari si numerosi ...nici nu vreau sa ma gandesc. Iti doresc multa sanatate si sa auzim de bine |
||
cory_emy Postat pe 4 Februarie 2011 23:58 |
||
Sal'tare fetele Incercati Imunice pt imunizare este foarte bun Fetele am o problema cu Silviutz isi tine degetul al doilea de la picior peste al treilea...am fost cu el la ortoped si ne-a recomandat sa ii punem o fasa elastica peste degetele sa si le tine drepte. Voi ati patit asa ceva? A spus de asemnea ca din cauza ca i-au fost papucii stransi pe latime.... va pe toata lumea si multa sanatate la puiuti. |
||
viobregar Postat pe 8 Februarie 2011 16:51 |
||
salut vio ...nu am avut astfel de probleme dar trebuie avut grija cu incaltarile , este adevarat din pacate , din cauza lor le putem strica piciorusele...faceti ce v-a spus nenea doctorul si sunt convinsa ca se rezolva mai ales ca el este micut acusica | ||
cory_emy Postat pe 8 Februarie 2011 16:56 |
||
buna fetele. Vio noi nu am avut probleme de genul asta. Ali isi tine degetele indoite cand o incalt si apoi le indreapta. Cory si eu i-am dat ceva de imunitate dar probabil am inceput prea tarziu. Acum a iesit la analize ca are infectie urinara. Ne tratam si sper sa si treaca ca m-am saturat de atatea medicamente si tratamente. Cred ca si ea e satula. Ma ingrozeste numai gandul ca ar putea sa faca din nou febra. Cand terminam cu antibioticul mergem si la homeopat pt imunizare. Sper sa fie bine. Va pupam si multa sanatate tuturor |
||
Pitu Postat pe 9 Februarie 2011 15:22 |
||
buna fetelor!! citeam problemuta lui cory, si ii dau dreptate lu` ame (alinei), din pacate trecem si noi prin asta cu fab care acum are 1 an si 2 luni. mai ales cand este obosit, face ce face si ridica manuta si loveste pe cine apuca. cred ca este un fel de a-si exprima oboseala si asa comunica.. greu tarer cu copilasii astia!!! |
||
aly_fab Postat pe 12 Februarie 2011 18:57 |
||
pupicei dulci pentru toate mamicile....ce mai faceti ? nu mai aveti timp de- o vorba ? se vede ca ne-au crescut bebicii si ne ocupa tot timpul liber . sper ca sunteti ok si voi si bebicutzii si poate ne mai auzim | ||
cory_emy Postat pe 12 Martie 2011 14:12 |
||
buna cory, nu ne-am mai vazut..de muuuuulta vremea!!!!! ce face emy, mai da cu palmuta? ale meu da, nu se incurca, si e tare fericit sa vada cand sufera cineva. va pup salutari si pupici si celorlalte fete |
||
aly_fab Postat pe 17 Martie 2011 00:49 |
||
buna aly... da ince mai da si se pare ca ii face si placere ...deoacamdata incerc sa o ignor si sa nu mai dau importanta acestui fapt pentru ca am observat ca ii face si mai mare placere daca observa ca esti deranjat de asta ...in rest suntem ok ! |
||
cory_emy Postat pe 18 Martie 2011 11:47 |
||
buna, mamicilor! ce mai faceti? uite, am si eu o problema stresanta: lu piticu meu i s-au cariat dintii, mai bine zis un dinte mare din fata e ciobit, iar cei mici de linga cei mari din fata sunt cam in aceeasi situatie, si am impresia ca nu mai cresc. desigur ca o sa ma duc la doctor, chiar miine am programare. dar vroiam sa stiu poate s-a mai confruntat vreo mamica cu asa ceva. mi se pare f mic ca sa aiba probleme cu dintii de acum. o sa va intrebati de alimentatie: desi are 15 luni nu are f mult timp de cind maninca consistent, nu a vrut sa lase prea usor tzitza, sa spunem vreo 3-4 luni de cind nu ii mai dau sin decit la culcare ( mai nou, de ieri l-am intarcat de tot, jaleee mareee, e cel mai greu lucru pe care a trebuit sa il fac). am deviat de la subiect. ii dau brinzica de vaca in fiecare zi, cu un fruct, lapte nu bea din biberon, decit cu cereale sau gris, iar ou, sincera sa fiu, cam sar de la portie, nu l-am obisnuit cu el ( greseala mea). ceaiul i-l dau f putin indulcit, un praf de zahar. o fi asta problema? la spalat pe dinti nu sta, ne chinuim amindoi , stringe din buze si nu reusesc sa ii frec dintisorii. cred ca am dat toate detaliile necesare, si sper sa ma sfatuiasca cineva ce as putea face. va pup si multa sanatate la bebici! |
||
mioara82 Postat pe 20 Martie 2011 18:42 |
||
Buna fetelor. Ce mai faceti? Cum sunteti? Noi am fost din nou racite. Mai usor insa de data asta. Insa nu ii mai trece nasul. Este tot infundat. Nu stiu ce sa-i pun ca sa se desfunde. Ceva sfaturi???? Mioara noi nu avem probleme cu cariile, insa lui Ali i s-au innegrit un pic dintisorii din fata. Sincer a fost in perioada in care ii dadeam mai multe tratamente plus albastru de metil (o faceam pe limba sa nu faca stomatita). De atunci sunt mai inchisi la culoare. Nici ea nu sta sa o spal eu, in schimb se spala ea. :)) Iti dai seama ce spalat e ala. Multa sanatate tuturor si sper sa mai vad pe aici mesaje. Va pupam |
||
Pitu Postat pe 21 Martie 2011 15:42 |
||
la bebici si la mamici | ||
tusi_Oli Postat pe 21 Martie 2011 15:46 |
||
Mioara sa nu fie vreo lipsa de calciu la mijloc..oricum vezi ce iti spune medicul, stai linistita ca nu ai gresit cu nimic, si eu ii dau fetitei mele ceaiul indulcit si mai papa si prajiturele iar de spalat inca nu am reusit performanta decat de mozoleala...si totusi, multumesc Domnului nu avem probleme cu dintisorii. La noi este o alta problema ...avem o carenta mare de fier... cu toate ca are o alimentatie echilibrata si am incercat sa ii dau cat mai multe alimente bogate in vitamine si cu continut ridicat de fier, se pare ca nu il asimileaza. Cu rabdare scapam noi si de asta Sanatate multe la bebic si sa ne tii la curent cu ce ti-a spus medicul......aaa si te rog spune-mi si mie cum ai reusit sa il intarci de tot ? Emy mai are un pic si implineste doi anisori si seara la culcare nu doarme fara tzatza iar eu sincer nu mai pot !!! Pupici pentru toto bebicutzii !!!! Lori am citit ca in primul an de colectivitate asa se intampla ...se imbolnaveste mai usor si are imunitatea mai scazuta, indiferent de varsta , dar o sa vezi ca incet incet nu o sa mai ai probleme cu Ali. Pupicei dulci ptr voi si sanatate multa! Sa ne auzim de bine ! Multumim Tusi si pentru tine |
||
cory_emy Postat pe 22 Martie 2011 02:14 |
||
Lorena si eu am patit cu silviutz de la antibiotice i s-au inegrit dintisorii dar si-au revenit. Mioara eu ii dau la silviutz zymaflour in fiecare zi o pastiluta o luna da si una pauza ceea ce previne cariile si dezvolta smaltul dintilor. Cory si noi avem aceiasi problema cu fierul, dar tratamentele cu fier haussman au dat rezultate, la noi problema a fost din cauza laptelui ca eu dupa ce l-am intarcat pe silviutz nu i-am dat lapte praf ci de vaca si de capra. In ceea ce privesc palmele nu stiu ce sa zic, imi pare rau sa aud cory si aly, silviutz musca dar s-a dezvatat foarte repede dupa o cearta ca lumea. |
||
viobregar Postat pe 24 Martie 2011 07:51 |
||
Lorena si eu am patit cu silviutz de la antibiotice i s-au inegrit dintisorii dar si-au revenit. Mioara eu ii dau la silviutz zymaflour in fiecare zi o pastiluta o luna da si una pauza ceea ce previne cariile si dezvolta smaltul dintilor. Cory si noi avem aceiasi problema cu fierul, dar tratamentele cu fier haussman au dat rezultate, la noi problema a fost din cauza laptelui ca eu dupa ce l-am intarcat pe silviutz nu i-am dat lapte praf ci de vaca si de capra. In ceea ce privesc palmele nu stiu ce sa zic, imi pare rau sa aud cory si aly, silviutz musca dar s-a dezvatat foarte repede dupa o cearta ca lumea. |
||
viobregar Postat pe 24 Martie 2011 07:51 |
||
buna, fetelor, multumesc de raspunsuri! inca nu am fost la doctor, de-abia luni am programarea. acum ca l-am intarcat, problema e ca nu bea lapte din biberon, nici din cana, nicicum, asa simplu. doar cu cereale, gris, si ma ingrijoreaza ca e inca micut si ii trebuie lapte. cory, l-am intarcat cu soacra-mea, a venit la mine si de vreo saptamina doarme cu ea, ca daca m-ar vedea pe mine nu ar adormi nici in ruptul capului fara tzitza. am avut scandal si inca mai avem seara la culcare ca nu adoarme decit daca e f obosit, dar oricum s-a comportat mai bine decit ma asteptam. doarme toata noaptea nu se mai trezeste, si ziua la fel, doar ca doarme cam 8 ore pe noapte, nu mai mult. e bine si asa. cum se manifesta deficienta de fier? sau iese numai la analize? ca aici la noi. medicii astia nu iti fac analize decit daca ei considera ca f grav. nu i-am mai facut analize de singe de cind l-am nascut si as vrea si eu sa vad cum sta cu calciu, cu fierul. cred ca ma duc la particular pina la urma. mai am o problema cu el, are un fel de iritatie pe piele, se numeste sindromul pielii uscate, asa mi-a spus de aici doctorul, chestia e ca o are de luni de zile, am incercat 7000 de creme, acum e mai bine peste o saptamina ii apar din nou. ultima data am fost la doctor sa imi faca o trimitere la dermatolog, mi-a fost frica sa nu fie ceva grav mai mai ca m-a dat pe usa afara ca sunt nebuna, ca trimiterile astea la dermatolog nu se dau asa, pt orice fleac. mi-a dat alta crema sa o incerc timp de o luna, daca nu se imbunatateste sa ma intorc. incerc si cu tratamente alternative de la chinezi, aici sunt renumiti pt astea, sa vedem ce-o iesi. sper sa mai am timp sa mai intru, acum am inceput si munca , e mai greu dar incerc. pupici la toti bebicii! |
||
mioara82 Postat pe 26 Martie 2011 10:55 |
||
De la: aly_raz, la data 2010-04-26 12:28:21Buna, eu sunt Alina si am un bebe de 1 an si 2 luni, Razvan. :) buna... razvanel al tau e doar un pic mai mic ca fetita mea.. iulia are 1 ani si 3 luni, luna viitoare in face un an si 4 luni....... nici eu nu am mai postat de muult aici.. cred ca de aproape un an.................... |
||
adryaana Postat pe 26 Martie 2011 12:48 |
||
cum de n-am stiut eu de voi mai mamici. va pupacim dulce si ne pare bine de cunostinta... nicholas are aproape 16 luni si nr2 apare prin august asa ca voi fi tare ocupata,si mi-am propus sa ma mai relaxez acum cat am timp... imi pare rau de bebicii bolnaviori,si apropos de febra si al meu tot avea si nimeni nu stia de la ce vreo 10 zile ,pana a erupt infectia in gatutz...noi suntem bolnaviori de vreo 3 saptamani,de la internari pana la diarii si vomitat si infectii si mai dau si maselele astea ticaloase. va imbratisam cu drag si sanatate multa la toata loomea!!! |
||
namyi Postat pe 26 Martie 2011 13:31 |
||
In sfarsit ceva activitate pe aici. :)))))))) Adryaana ce faceti??? Cum sunteti??? Namyi bine ai venit pe forum. Imi pare rau ca e bolnavior baietelul tau. Multa sanatate. Ali e bine acum doar ca tuseste. Nu ne mai scapam de tusa. Are o tusa tare urata. Azi o duc la control sa vad ce si cum e. Ma tem de ceva la plamani asa ca mai bine merg sa o asculte si api sa vedem ce siropel ii da. Voi ce dati la copii pt tusa???? |
||
Pitu Postat pe 28 Martie 2011 08:58 |
||
Buna la toata lumea .......ma bucur tare ca s-a reluat cat de cat activitate pe acest topic Mioara felicitari ...ati scapat usor cu intarcatul , din pacate eu inca nu am reusit ...sa fiu sincera cred ca nici nu reusesc curand daca nu o sa ma conving e mine ca nu o sa moara copilul daca va plange cateva zile dupa tzitzi.... cat despre lipsa de fier se descopera doar la analize . Lori, sper sa nu fie ceva grav pentru printesa ta...sanatate multa si va tinem pumnii stransi namyi bine ai venit pe topic sa iti traiasca puiutul si sa vina sanatos pe lume si cel mai micut membru al familiei! |
||
cory_emy Postat pe 28 Martie 2011 11:54 |
||
Si acum sa trec la problema care ma ucide .............intarcatul lui emy ....help me! Am nevoie de sfaturi !!!! Pana la urma cred ca o a ajung la un psiholog! Problema este la mine, incerc din rasputeri sa ma abtin si sa fiu tare, sa nu ma mai impresioneze fatuca ei trista si disperata dar nu reusesc, de fiecare data cedez ....nu stiu daca ati patit si voi asa ceva dar la mine situatia este cenusie rau ....plange emy - plang si eu ...de ex, ieri am zis gata , hai ca nu moare , trebuie ,bla bla bla....si ma apuc si desenez cu carioca sanul il fac urat rau si cand vine copilul sa pape ...nu vreti sa stiti ce fatzuca a facut si cum se citea disperarea pe fatzuca ei ...incerc sa ii explic ca mami are buba si ca nu mai poate sa ii dea sa pape ....pe moment mi s-a parut ca intelege, pentru ca a renuntat, ne-am apucat sa ne jucam si a uitat....totul a drat insa doar 5 minutzele pentru ca si-a adus aminte si a inceput sa planga si sa ma pupe si sa ceara tzitzi ...statea efectiv langa mine si plangea si suspina si ma pupa sa imi treaca buba sa ii pot da tzitzi....si eu i-am dat ...ce sa fac ? cum sa trec peste asta ? imi dau seama ca e o mare problema !!!!! daca ati stii ca imi vine sa ma strang de gat ca nu am renunta mai devreme la san ca sa nu ne mai fie asa greu acum ...e mare si e f greu ...si pentru ea si pentru mine ... |
||
cory_emy Postat pe 28 Martie 2011 12:11 |
||
buna pitu.. suntem bine dar ma descurc cam greu pe forumul asta:) iulia e un pic deranjata la burtica.. abai martria trecuta am reusit sa face vaccinul PENTAXIM si cred ca de la el.. in rest bine.. face numai nazdravanii.... trebuie sa va pun doua trei poze sa vedeti ce mare e:) |
||
adryaana Postat pe 28 Martie 2011 15:57 |
||
De la: Pitu, la data 2011-03-28 08:58:30In sfarsit ceva activitate pe aici. :)))))))) pentru tuse noi am folosit sirop de patlagina si plantusin...... bineinteles nu amandoua odata .. au dat rezultate zic eu....... |
||
adryaana Postat pe 28 Martie 2011 15:59 |
||
De la: Pitu, la data 2011-03-28 08:58:30In sfarsit ceva activitate pe aici. :)))))))) pitu eu nu stiu cat are bebe tau,dar nu tre sa iti faci griji mari cu tusea,asta in cazul in care se trage de la o raceala,cu mucisori etc...la mine mi-a zis dr. ca dupa ce trece raceala ,tusea mai poate tine si 2-3 saptamani,e normal,de la flegma si alte alea,pt ca daca bebe nu are peste 3 anisori sa stie sa elimine din flegma ,ea se aduna acolo si pana nu e eliminata pe cai dorsale provoaca tusea asta ticaloasa... va multumesc la toate pt primire si sa stiti ca nicholas al meu e mai bine,desi tot cu vechile probleme cu papa si bautul(de vreo 10 luni le avem,inca de pe cand era pe formula) cu intarcarea nu am idee ca eu l-am alaptat 6 saptamani si apoi din motive medicale-ale lui- a trebuit sa ma opresc... cineva scria de deranjare la burtica...in tara in care locuiesc se recomanda dieta B.R.A.T-BANANA,RICE,APPLE SAUCE SI TOAST(BANANA,OREZ,SOS DE MERE FIERTE SI PAINE PRAJITA),APA SIMPLA FARA SUC SAU ALTE DULCIURI. eu acum am o mare rugaminte la voi,cele care aveti ''chef'' sa imi dati o idee in legatura cu programul de masa al copilasilor vostri apropiati de varsta de 16 luni(includeti orele please si cat lichid va bea)....Doamne ce va iubesc eu pe voi mai mamici...mi-ati facut ziua cand am vazut ca e activitate pe topic....hoooraaayyyy!!!!!!!!! va pupa,namy,niko si bebica din burtica |
||
namyi Postat pe 28 Martie 2011 16:15 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce se intampla? | 1 | De la: kidz006609 29 Ianuarie 2010 15:05 |
IMBRACAMINTE COPII IMPORT THAILANDA HAINE - CATALOG | 2 | De la: eladaela 17 August 2010 22:33 |
vand cantar chicco, scoica baby care, carucior baby care, etc. | 5 | De la: kidz1010 19 Octombrie 2009 13:10 |
|
||
Vand carucior multifunctional Pierre Cardin nou- pret excelent | 1 | De la: alexandra 6 Februarie 2010 02:39 |
Lady Anion - absorbante naturale 100% | 1 | De la: kidz001522 17 Noiembrie 2009 15:55 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară