Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

da.. iulia doarme dar de pe al 10 fara ceva...........ce bine e cand doarme..... mai bantui si eu pe aici...........
adryaana
Postat pe 30 Martie 2011 23:05
da.. acum doarme un pic mai tarziu.. pana se obisnuieste cu noua ora.. in romania am treuct la ora de vara...
ea de regula dormea pe la 8 jum max 9........ acum o mai tin un pic sa ma asigur ca doarme rapid si nu imi scoate peri albi.. oricum e ok
altii se culca la 11.........
ea doarme pana pe la 8 juamte 9 dimineata...
azi dimineata era trecut de ora 9 cand s-a auzit..
iar la amiaz doarme de regula de pe la 12, 12 jumate pana pe la 2 jumate.. 3.. uneori 3 jumate....
azi iar a fost o exceptie.. nu a vrut somn pe la 12 si ceva asa ca am iesit afara sa ne plimbam,.. azi a fost superb afara... si am venit acasa, a mancat si apoi la somn... a dormit de pe la 3 si un pic pana la 6 si 10...... rapid i-am dat un iaurtel si vreo 3 biscitit si am iesit sa ne plimbam...asa pe jos.. fara tricicleta, sa se oboseasca
am mers pana aici aproape .. in parc...ii place pe topogan... si pe.. caluti din cei ce se invart.. si vrea tot mai repede.. nu pot eu ca ametesc...........leaganele aratau jalnic asa ca nu le-am incercat.. avem acasa unul tare dragut... am venit incet incet acasa.. si ne=am dat in leagan.. apoi a mai dat o tura prin curta pana am maturat iarba de pe alei ca sotul a tuns iarba dar nu a maturat pavajul.. a facut un pic de scandal.. ca nu vroia inauntru dar.. s=a luat cu sotul si a uitat... a trecut destul de repede azi.. doar ca na.. mi-a dat peste cap programul......
maine iar zi plina..
eu lociesc intr-un orasel mai mic si doar 3 zile pe sapt e piata.. asa ca maine.. e zi de piata.. oricum joia e mai mare piata.. mai luam si noi ceva verdeturi.. sa facem salata..:)
adryaana
Postat pe 31 Martie 2011 00:15
peste noapte nu se trezeste al tau???
daca nu se trezeste inseama ca mananca bine.. nu te mais tresa.. nu ar dormi asa bine daca i-ar fi foame.. poate se satura mai repede
adryaana
Postat pe 31 Martie 2011 00:17
De la: adryaana, la data 2011-03-31 00:17:11peste noapte nu se trezeste al tau???
daca nu se trezeste inseama ca mananca bine.. nu te mais tresa.. nu ar dormi asa bine daca i-ar fi foame.. poate se satura mai repede

bv...plimbati-va...aici sunt 3 grade...
unde locuiesti dragutza?
mai el se mai trezeste dar face party...adika rade,vorbeste pe limba lui si sta asa cate o ora si apoi baga iar somn...alteori mai maraie in somn,in ultimile 2 nopti a mai plans in somn,cred ca de la dinti,dar il las sa se linisteasca singur,mai ales ca e sugator de deget.eu cand ma apuca ,la 7,uneori 6 jumate,il duc sus il pun in patut si el cum se vede acolo baga degetul in gura si somn de voie.
noi inca nu avem treaba cu taiatul gazonului ca nu e verde...dar si cand o veni vremea sa vezi ce ma huruie al meu cu masina de tuns...o sa imi scoata peri albi,si nu numai el ci si restul vecinilor.
dupa amiaza a mancat si 150g de papa la borcanel,si 2 felii de curcan afumat,1 rosie mica si 1/2 avocado...mi-a umplut inima.acum pe seara nu a vrut decat 1/2 banana mare si aia cu tv si o gura ici una colo,plus cateva lingurite de iaurt...mai vine laptele la 7 si apoi il bag la nani ca incepe ''american idol '' la tv si eu cu george al meu il urmarim.las ca poate mai vb pe mess si ne mai dam poze,una alta.tot pe garbo mi-am facut o prietena buna din state,e o tipa super,si ne conversam la tel de 2-3 ori pe saptamana,si facem 9 luni de cand ne-am amicitzit...se gasesc si persoane dragute si sufletiste,chiar bune amice pot spune
namyi
Postat pe 31 Martie 2011 00:45
asa frig e la voi ? doar trei grade ?brrrr..la noi e bine a venit primavara si e tare bine ! putem sta mai mult la aer
cory_emy
Postat pe 31 Martie 2011 16:51
De la: cory_emy, la data 2011-03-31 16:51:56asa frig e la voi ? doar trei grade ?brrrr..la noi e bine a venit primavara si e tare bine ! putem sta mai mult la aer

ei ca sa va impresionez si mai mult,cand m-am trezit dimineata era o patura alba de nea...inca mai fulguie...nu ma joc cand zic ca aici vine primavara la sf. lui april...cica pe weekend vor fi 6 grade
m-am saturat...
inca o chestie de canadieni...ei niciodata nu poarta pantofi sau ghete asa ca scutesc multi bani...din cizme sar direct la sandale/flip-flops,etc...iar la 10 grade ,gagicile deja poarta sandale si rochii de plaja
niste dusi!!!
sunt invidioasa,nu-mi mai ziceti ce frumos e afara la voi...ca ma rog sa dea o zapada peste romania una-doua
namyi
Postat pe 31 Martie 2011 17:30
parinti disperati!

"Buna, numele meu este Carmen si am un copil nou nascut, numit Rares. El inseamna totul pentru mine si recent doctorii au descoperit ca are cancer la creier. Din pacate eu si sotul meu nu avem bani nici macar sa platim facturile lunare, dar am facut o intelegere cu YAHOO si AOL si am cazut de acord ca pentru fiecare persoana care primeste acest mesaj sa primim 5 centi in schimb. Deci te rog trimite acest mesaj tuturor persoanelor din lista si ajuta -ne "
vuvuzela
Postat pe 31 Martie 2011 17:32
mamici ia uitati aici:

http://shine.yahoo.com/event/momentsofmotherhood/twin-baby-boys-have-a-conversation-2469953/
namyi
Postat pe 31 Martie 2011 17:38
namyi .. pentru moment am uitat ca ai zis canada.. credeam ca america pe undeva..
aiurea asa vremea la voi.... doar 3 grade... brrr... na.. ca si la noi a fost iarna asta mai gra ca altele parca.......
eu locuiesc acum in judetul arad... intr-un orasel la vreo 17 km de arad......
de 4 ani de cand m=am casatorit nu am vazut asa iarna grea in zona asta....
eu sunt nascuta in oradea si eram obisnuita cu iernile un pic mai aspre ca e o zona mai de deal iar bunicii locuiau intr-o zona mi aproape de munti.....
dar..orice invat are si dezvat.......
adryaana
Postat pe 31 Martie 2011 20:44
chiar ieri ne-a aratat filmuletul o mamica de pe alt forum pe unde mai intru eu...tare haiosi.......
adryaana
Postat pe 31 Martie 2011 20:48
De la: adryaana, la data 2011-03-31 20:44:42namyi .. pentru moment am uitat ca ai zis canada.. credeam ca america pe undeva..
aiurea asa vremea la voi.... doar 3 grade... brrr... na.. ca si la noi a fost iarna asta mai gra ca altele parca.......
eu locuiesc acum in judetul arad... intr-un orasel la vreo 17 km de arad......
de 4 ani de cand m=am casatorit nu am vazut asa iarna grea in zona asta....
eu sunt nascuta in oradea si eram obisnuita cu iernile un pic mai aspre ca e o zona mai de deal iar bunicii locuiau intr-o zona mi aproape de munti.....
dar..orice invat are si dezvat.......

credeam ca ai dat bir cu fugitii...sa te uiti la postarea aia de am pus-o mai sus...e vb de 2 gemeni...e tare rau.ce face puicutza?al meu tre sa se trezeasca in curand.
las ca e bine ca nu stai in oras...e mai liniste.eu is tare happy ca stau mai la tara(asa cum zic astia aici)...iar in romania am stat in frumosul piatra-neamt...munte,aer rece,ierni aspre ,dar totul ca de poveste.noi iarna asta am avut vreo 3 metri de zapada.a fost ca naiba,insa mi-am adus aminte de iernile de cand eram de 3-4 anisori...ce frumos la bunici...nostalgie
namyi
Postat pe 31 Martie 2011 20:49
la noi eu nu am prins niciodata 3 m de zapada........
aseara nu am mai aparut.........
am asteptat sa adoarma iulai si am adormit si eu....
m-am trezit buimaca pe la 2 ca maraia ea.. dar so-a revenit fara sa merg la ea........
acum dimineatqa abia m-am trezit...iulia mea si=a baut lapticul iar acum se joaca.. cu o capsuna muzicala:)
adryaana
Postat pe 1 Aprilie 2011 10:34
mama, ce nervi am!!! ieri am scris un mesaj lungggggggg si nu a aparut. De ce oare??? Ce chestie. Oricum acum nu mai stiu ce am tot scris.
Ziceam si eu ce munceste a mea printesa.
Namyi vroiam sa te intreb daca tu ii faci mancare speciala lui Nicholas, adica fara condimente, si chestii din astea. Poate nu ii place manancarica. :)))))))
Iti tin pumnii sa nu ai probleme cu urmatorul bebe cu mancarea. Poate voi revenii cu povestile de ieri. Acum nu prea am timp. Va pup
Pitu
Postat pe 1 Aprilie 2011 11:38
mai gagici o sa ziceti ca sunt nebuna,dar eu chiar ii pun knorr,sau whatever am aici vegeta,arome,e moooort dupa sare(ca ma-sa)...dimineata ii dau fulgi de orez pe care ii manca cu drag,ei bine nu mai vrea acum.george al meu i-a luat fulgi cu gust de biscuiti ,asa ca am incercat acum 1/2 de ora dar nu a vrut decat o gura de fulgi,o farama de sare,iar o gura de fulgi,iar sare si tot asa.e terminat cu sarea si nu e bine.daca nu are sare mancarea nu vrea nici o liungura macar.
pe mine ma enerveaza ca nu vrea mancarici.pe la 10 luni,believe me ,a mancat un castron de adult cu fasole uscata(facuta cu carnati-lui i-am dat fara),iar de atunci nu se mai atinge.mama cu ce pofta manca... .manca pana acum vreo luna mancare de cartofi,de ceapa(nu fac prajeala cum face bunica-mea oricum),pilaf ,piure...acum nu vrea nimic din ce am mentionat.
mai pitu asa ma mai enervez si eu cand nu imi apare ce scriu...am patit mai mereu...cred ca avem limba mai lunga de aia
adry...bine ca ai facut nani...eu pt 1 oara in ultiumile 3 saptamani m-am culcat la 22:00...deci mi-am intarziat ora de nani cu 1 ora.si al meu a plans pe la 1:45,l-am luat in camera mea si facea misto de mine...radea,imi dadea peste oki,ma calarea,si l-am dus de urgenta inapoi ,iar azi sa nu mai faca ochi de oboseala...
pitici nebunici
hai pup ca iar ma lungesc si vreau o gura de coffee
namyi
Postat pe 1 Aprilie 2011 14:37
ofpitu.. aiurea ca ai scris si nu apare..............
mai pateam si eu cateodata.. mai demult....... e aiurea cand vezi ca nu e
ca si cum ai vb 5 minute cu cienva si apoi sa-ti dai seama ca nu te-a ascultat
adryaana
Postat pe 1 Aprilie 2011 15:17
namyi eu zic ca al tau face fite.......... daca a mancat pana in urma cu cateva luni si acum nu... nus.. eu zic sa il lasi asa..4 ore intre mese..... sa nu manance nimic.. nici biscuite nici .. ce stiu eu ce mai ai tu pe acolo..... dar sa-l intrebi din cand in cand daca vrea apa....daca vede ca tot cu mancarea esti dupa el.. poate se si amuza
sa-ti zic cum a facut a mea.. acum aproape o luna am fost la oradea la mami
normal ca acolo nu am scaun de masa.. si a mancat asa.. plimbanduse prin casa.. sivenind siluand inca o lingurita de mancare.. doar la inceput a stat cuminte intr-un loc..
ce crezi????/ lunea... nu o mai puteai tine in scaun.... se foia.. vroia sa se dea jos.. ea care uneori se si joaca in el.... nu numai mananca.. desi ii era foame ea vroia sa plece... na...
deasta zic.. ca daca ne prinde pe picor gresit hop profita......
adryaana
Postat pe 1 Aprilie 2011 15:25
aa cand ai fost in spital i-a facut analizele complet? ca poate are lambrii de nu arepofta de mancare... dar na.. daca ar avea din aia.. ar prefera sa manance dulce nu sarat...... cel putin asa stiu eu......
adryaana
Postat pe 1 Aprilie 2011 15:27
nus cum fac ca intru tot cand nu e nimeni.............
adryaana
Postat pe 1 Aprilie 2011 15:28
stai linistita Naymi ca si eu ii pun condimente in mancare. Nu fac diferente. Doar ca nu ii dau gratare, carne grasa, slanina, carnati, salamuti si din astea. Eu nu i-am dat fasole uscata si nici supa de varza. La cresa are insa in meniu supa de varza. Mananca sunca, crenvusti ca si mezeluri. Daca nu are gust nu mananca asa ca.... Daca e sanatoasa e bine. Nu poti sa nu ii dai. E pofticioasa si nu ai cum sa nu ii dai. Se urca pe scaun la masa, isi pune manutele sub barbie si se uita cum mananci. Si inghite in sec. Doamne....cum sa nu ii dau. Eu ma bucur ca mananca.
Asta iti ziceam ieri, apropo de scos din dulapuri ca i-am lasat la indemana in dulapuri chestii care nu erau periculoasa :: capace de oala, castroane, linguri de lemn, prosoape. Si o lasam sa le scoata. Sa vezi ce galagie era in casa uneori!!!!! Si nu le strangeam. Am renuntat sa strang jucarii si alte chestii in timpul zilei. Doar seara dupa ce se culca domnisoara. Atunci cand aveam ceva treaba o mai pacaleam : ea scotea din dulap iar eu ma prefaceam suparata si ca o cert si le bagam inapoi... atunci ea incepea sa le scoata din nou si avea ocupatie un pic... si tot asa. Mancare avem cam peste tot, mai ales ca acum de cand merge la cresa tot vrea sa manance singura cu lingurita. Ii reuseste daca este felul doi. Dar daca este supa.... fereasca sfantul in jur e supa in gurita nimic. :))))))
Dar e bine, ne mai enervam dar ne trece ca e copil si nu ai ce sa-i faci.
Referitor la fumat...... nu am ce sa zic .... e alegerea si decizia fiecaruia..... tot ce pot sa iti zic e ca si eu fumez... si am fumat.... mai departe intelegi tu ce vrei. :)))))
Pitu
Postat pe 1 Aprilie 2011 15:29
hehehe manca-v-ar mama pe voi de gurese...eu spalasi vasele adry,dar sunt non stop aici...doar dupa ce se culca pasarelele de voi dispar ca stiu ca nu am ce vb prea mult in alte locuri...ca nah,zici ca se face preselectie
asa e!e fitzos!!!ieri a mancat 1 oara paine cu unt,dar nu vrea sa tina el mancarea in mana,tre sa tin eu...
mai pitu mai si eu care credeam ca o sa pice cerul pe mine....eu incerc sa ma las mereu,inclusiv am zis ca de la 1 april ,gata!!!cine naiba poate?daca ar fi fost ca atunci cand era ''bortzoasa'' cu niko,cand nu faceam nik,toata ziua filme si plimbare mi-ar fi fost usor.george al meu atunci nici papa nu ma lasa sa fac sa nu stresez baby ,acum zici ca sta in padure si nu mananca cu zilele ca ar baga mereu
sincer gatesc ca la balamuc ,in fiecare zi...de strans cateodata chiar nu apuc.ieri m-a mancat in cour sa ii iau un set de cuburi nou...multeeee...bai nene toata casa numai cuburi...eu i le pun in cutie el o rastoarna.si cand face ceva rau ii zic raspicat ''nooooo'' si el se opreste se uita si rade.acum bate frigiderul cu cuburile alea nenorocite...si una 2 vine la mine,imi ridica tricoul la burta si pune capul...s-o conversa cu baby .
nu st5iu ce analize i-au facut la spital...dar daca ar avea ce zici tu(nu stiu sa reproduc),inseamna ca ar fi fost invadat de 10 luni de cand nu mai vrea
eu l-am fortat rau cu formula,ca deh asa m-a speriat pediatra paulei,si sincer cred ca acolo a fost buba...mama noua,speriata(SA VA ZIC CA NU AM DORMIT 3 LUNI SI L-AM PAZIT NOAPTEA SA NU MOARA IN SOMN?) da fetele,faceam ture noaptea cu al meu george...dormeam 3 ore pe zi,timp de 3 luni...ca sa nu cumva sa vina SIDS pe la el...proasta nene,proasta...era nasol ca el de la 3 saptamani se rotea ,nebunic rau,si de la 2 luni dormea pe burta.
pitu...hai mama ca esti scumpa foc...cat a avut la nastere?nu a fost f f f f slaba cum zic astia?
eu am facut diabet gestational cu niko,si m-au bagat pe regim si insulina...am luat 13 kg in primele 6 luni de sarcina,iar inainte sa nasc deja dadusem 8 jos,deci la nastere luase doar 5kg,si dupa ce a iesit afara maria sa eram mai slaba decat cand am ramas cu 2 kg.si dr. m-au speriat ca o sa fac un bebe de 11 kg daca nu tin regim,si cand colo cu 2 saptamani inainte sa il fac'' urlau'' iar la mine ca e prea mic...a avut numai 2.900kg,si nu am fumat ,dar regimul m-a distrus
iar ma lungesc
pup pitu,pup adry si restul odraslelor
namyi
Postat pe 1 Aprilie 2011 15:50
of.. acum am scris eu si nu apare....................
adryaana
Postat pe 1 Aprilie 2011 16:00
pitu te intrebam ce mai e nou prin oradea si scrisesem ca vin duminica in vizita la mami..ca vrem sa mergem la piata si la targul de la sala sporturilor.............
ii caut iuliei ghetute de primavara sau pantofiri care sa tina piciorul .. nr 19............. of.. nu prea gasesc decat 20..........
adryaana
Postat pe 1 Aprilie 2011 16:02
ah,si de obicei adry nu ii dau snack-uri intre mese...asa ma sfatuise si dieticiana...
pitu ia mai zi colea,tu ai alaptat?

mai voi ati mai auzit de mama care isi pun crema de ghete pe san ca sa nu mai suga copilul?
eu am ramas perplexa...crema de ghete,mustar,ardei iute,pasta de dinti si alte minuni.
ps-al meu nu mananca dulce...ii place popcorn-ul si berea...numai ca nu prinde el bere
namyi
Postat pe 1 Aprilie 2011 16:11
http://danielroxin.blogspot.com/2011/03/uimitor-tatal-nostru-rostit-de-un-copil.html
namyi
Postat pe 1 Aprilie 2011 20:53
De la: namyi, la data 2011-04-01 16:11:30ah,si de obicei adry nu ii dau snack-uri intre mese...asa ma sfatuise si dieticiana...
pitu ia mai zi colea,tu ai alaptat?

mai voi ati mai auzit de mama care isi pun crema de ghete pe san ca sa nu mai suga copilul?
eu am ramas perplexa...crema de ghete,mustar,ardei iute,pasta de dinti si alte minuni.
ps-al meu nu mananca dulce...ii place popcorn-ul si berea...numai ca nu prinde el bere

am auzit tot felul de metode de a il indeparta ep copil de san...
bine.. mai tarziu nu la cateva luni...........cu cat sunt mai mari cu atat e mai greu sa intrerupi alaptarea.. asa ma vazut la altii .. ca eu cam 2 luni am alaptat doar
adryaana
Postat pe 1 Aprilie 2011 21:05
FETELOR dar cand sunt si eu libera si-mi doarme odrasla,una nu puneti piciorul pe aci...
uite un baietel de 2 ani care zice Tatal Nostru:http://danielroxin.blogspot.com/2011/03/uimitor-tatal-nostru-rostit-de-un-copil.html
da adry,dar fie el si de 10 ani...chiar creme de pantofi?
ce face printesa?
namyi
Postat pe 1 Aprilie 2011 21:10
si iuliei mele ii place popcornul.. si samburii de seminte....
bere..nu ca din aia nu avem in casa daca am fi avut.. cine stie
adryaana
Postat pe 1 Aprilie 2011 21:19
De la: adryaana, la data 2011-04-01 21:19:16si iuliei mele ii place popcornul.. si samburii de seminte....
bere..nu ca din aia nu avem in casa daca am fi avut.. cine stie

cica la toti bebeiii le place berea.bebeii cu 2 de i ,scuze.
al meu sot bea bere...eu nu am mai pus alcool pe limba de vreo 5 ani...daca iau 3 guri de vin sau bere sunt in cap...sunt beutoare mareeee.
namyi
Postat pe 1 Aprilie 2011 21:24
De la: namyi, la data 2011-04-01 21:10:44FETELOR dar cand sunt si eu libera si-mi doarme odrasla,una nu puneti piciorul pe aci...
uite un baietel de 2 ani care zice Tatal Nostru:http://danielroxin.blogspot.com/2011/03/uimitor-tatal-nostru-rostit-de-un-copil.html
da adry,dar fie el si de 10 ani...chiar creme de pantofi?
ce face printesa?

iulia .. nu are stare.. se tot da si se urca pe canapea langa sot.. se uita impreuna la "romanii au talent":
adryaana
Postat pe 1 Aprilie 2011 21:24
Merci Namyi pentru filmuletul de pe blogul lui Daniel Roxin.
Ciresica
Postat pe 1 Aprilie 2011 21:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vand carucior 3 roti,220lei 2 De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:54
Dela Lulu hainute pentru cei mici si mamele lor! 1 De la: kidz003629 6 Septembrie 2009 17:37
www.petrecereadincutie.ro 1 De la: Marcellino 17 Februarie 2010 03:09
PRECIZARE 5 De la: office_salinasusesi_ro 14 Februarie 2010 10:24
vand carucior bebe 9 De la: elly_sv 25 Noiembrie 2009 16:43
Setari Cookie-uri