Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

va pup ...fug la treaba !
cory_emy
Postat pe 4 Aprilie 2011 16:03
"Tusi Oli ce mai faci, cum esti??? Alina si Barbara cum mai sunt? "
suntem bine toate baga un ochi la noi la poze si o sa ne vezi ce am mai crescut Barbara si Adriana mea ca eu mai adaugai un an la cei 39 pe care i-am avut pana acu'
tusi_Oli
Postat pe 4 Aprilie 2011 16:07
De la: cory_emy, la data 2011-04-04 16:03:06va pup ...fug la treaba !

spor la treaba
tusi_Oli
Postat pe 4 Aprilie 2011 16:08
vai fetele dar ce mai scrieti voi...
Pitu am uitat sa mentionez de cresa.
evident ca vreau sa il duc.chiar de luna asta,dar sa gasesc o cresa la cineva acasa,pt ca nu stiu cum se va acomoda si nu vreau sa platesc prea mult.
sincer la cresa mare e cam 1500$/luna,ceea ce mi se pare exagerat,si vreau sa gasesc pe cineva care are cresa acasa(cu maxim 5 bebici),pt ca e cam 700$.
mai e un bai,si acela ca eu nu am permis,si incerc sa gasesc ceva aproape sa putem patrula in 2 picioare pana acolo si inapoi.nu ma poate convinge nimeni sa imi iau permis,desi in romania am facut scoalade sofat,si mai avem si 2 masini din care una sta poe tusa.
VA MULTUMESC DE INCURAJARI!!!!sincer ,nu aveti idee ce bine e sa auzi pe cineva ridicandu-ti moralul.
am vrea sa am fetitza...2 baieti plus tatal lor e too much
merci cory...of ce bine le mai zici si tu.am sa incerc,ca nu cred ca moare de foame,dar nu mai voiam sa slabeasca.si diareea asta nu pleaca.seara cel putin dupa lapte face rau...si iar are funduletul varza ,cu tot cu cremele care le folosesc.
va pup si fug sa termin supa crema de pui
namyi
Postat pe 4 Aprilie 2011 16:15
cory mersi pt comentariile facute
mi-ar placea sa mai am 18 ani dar din pacate nu se mai poate
ma bucur din plin de acesti ani frumosi
ma bucur de fiica mea, de nepoata mea de "bijuteriile mele" asa cum le spun eu
ma bucur de viata si de tot ce inseamna viata
va pup
tusi_Oli
Postat pe 4 Aprilie 2011 16:46
offffff....am scris 3 mesaje si nici unul nu a aparut.
asa ca voi fi scurta:
cresa de guvern e 1500$/luna...de aceea incerc sa il duc la cineva acasa care are o mini cresa(doar 700$),numai ca nu sofez si vreau sa gasesc ceva aproape,care sa aiba si locuri disponibile.
sper sa reusesc cu fumatul si merci de incurajari.
asa e ,e greu sa fii singur.noi nu avem bunici sau rude aici,plus ca ne-am mutat in 2009 dintr-un alt orasel si aici nici macar prieteni nu ne-am facut,pt ca nu am avut timp sa iesim de cand cu bebe niko.
va multumesc la toate de incurajari,nici nu aveti ideea cat ajuta.si cand o vorbi namyi numai de dragul vorbei va fi ceva...acum,deocamdata,va multumesc din suflet pt fiece cuvintel pe care l-ati insiruit aici,adresat mie.sunteti fete super si sper ca bunul dumnezeu sa va dea tot ceea ce imi doresc si eu(niciodata nu mi-as dori ceva rau),ba poate cate un dram mai mult la fiecare.
al meu niko a mancat acum niste supa crema de pui,vreo 250 ml si cateva gurite de pire de fructe
pupacim toata gasca
namyi
Postat pe 4 Aprilie 2011 17:19
deci a aparut si celalalt mesaj...m-au terminat astia de la garbo...pfffff...bataie...
imi cer scuze ca m-am repetat cu cresa,cu supa cu bla bla bla...
so so sorry.
pup
namyi
Postat pe 4 Aprilie 2011 17:22
Pitu ma bucur sa aud ca sunteti bine acum.Si eu consider ca e bine sa il duc la cresa de la 2 anisori si sunt sigura ca se v-a acomoda repede.El cand e in preajma copiilor uita si de mama si de tata si numa dupa copii e .Azi am fost la doctorita si a intalnit acolo o fetita si numa in brate sa o stranga pe fetita,sa-i dea jucarii,reviste.

Azi am trecut printr-o sperietura zdravana.Am fost in vizita la mama si intr-un moment de neatentie a gasit intr-un dulapior un praf pt furnici,a tras de punga si s-a umplut tot. Asa de rau m-am speriat,l-am bagat direct sub dus si-apoi am plecat la doctor cu el sa vad daca e totul ok si ce rau ar putea sa-i faca. De la praful ala stranutam intruna apoi si eu si sotul si al mic,dar a trecut totul intr-o ora.

Buna Cory. Eu sunt bine,cu jobul e ok,nu e cum mi-as fi dorit,dar deocamdata e ok.Asa e ,trece repede timpul,nici mie nu-mi vine sa cred,parca ieri vorbeam de primul dintisor si acum ne gandim cum sa facem sa-i periem toti dintisorii.Ce mai face Emy?

namyi ar putea fi doar o perioada cand nu prea "are timp " sa pape,e prea "ocupat"sa se joace,sa cunoasca cat mai multe lucruri,sau ar mai putea fi de la dinti,in caz ca ii dau masele,de obicei atunci nu prea au pofta de mancare,sau sa nu aibe cumva paraziti( ai putea sa-i faci analizele in acest sens)

tusi_oli ma bucur ca m-ai bagi un ochi si pe aici

va pup
bau
Postat pe 4 Aprilie 2011 22:13
bau...am zambit de la praful de furnici...acum ca nu e nici o problema imi permit chiar sa rad...
fiind insarcinata,iar al meu sot punand granit prin casa,am uitat vitaminele de sarcina pe masutza,si inainte sa iesim amandoi la o tigara in garaj,l-am vazut pe niko cum se juca cu cutia de acid folic.imediat ce am, inchis usa dupa noi i-am si zis alui meu'' parca vad ca reuseste sa deschida cutiuta si om gasi numai pastile pe jos''...ei bine la 3 minute am intrat in casa prin spalatorie si ce mi-a fost dat sa vad:spalatoria,holul,family room,scarile spre demisol si baia pline de sute de pastilute de acid folic,iar niko al meu ''concasa'' la ele de nu mai putea.avea gura plina si cand a vazut ca alerg spre el le culegea la foc automat sa le bage in guritza.iti dai seama ca m-am panicat,am sunat la linia de otravire,asta dupa ce l-am spalat prin gura si m-am chinuit 5 minute sa IL fac sa vomite.tipa de la linia de otravire mi-a zis ceva ce nu am stiut si poate mai sunt si alte mame care nu stiu:niciodata sa nu mai incerci sa faci copilul sa vomite indiferent ce inghite...ii provoci mult mai mult rau''.cat despre acidul folic a ras copios si a zis ca isi ia si organismul lui ceva din el si ca ce e in plus elimina pe cuculetz ...si mi-a mai zis ceva...nimic din ceea ce si-ar dori bebeii sa nu fie pus pe sus unde sa poata fi vazut de ei,pt ca pot deveni mici houdini intr-o clipa
iar cu mancatul,bau,asa e el de la 7 luni ...ii dau maselele,dar nu a vrut mereu sa pape.in dupa amiaza asta a mancat niste rosie,3 felii de ham si niste piure...am fost multumita...aaaa,plus 3/4 felie de paine
i-o fi fost foame.iar el nici de baut nu bea decat fortat si culmea(cred ca de la ham),a luat sticla de gatorade in mana si mi-a dat-o si a baut din canitza cu cioc .
e un ciudat dar il iubesc.
ps-in 2 ore merg la ultrasunet,sui daca aflu ce e baby,va las scris pt maine
va pup si va imbratisez
namyi
Postat pe 4 Aprilie 2011 22:35
ehee.. cum v-am "criticat" un pic ca nu ati vb.. cum v-ati pus pe povestit..... fain.. pacat ca nu am fost si eu prin preajma
azi zi pliina...
de dimineata.. trezirea la iulia, si-a baut lapicul pe olita..a facut un pic din fiecare.. am pus pampers.. facut mai mult din ceva consistent .. apoi am schimbat-o si am asteptat sa apara soacra sa o ia la ea.. cam tarziu a venti.. apoi am plecat la posta.. sotul e plecat.. vina maine si trebuia sa trimit ceva colete pentru el.... pana am mers si am venit cred ca s-a facut 1 jumate....... apoi cand s aam apuc de treaba..vine postasita.. apoi fac un pic.. vine curierul.. mai fac un pic vine o prietena .. ma fain.. m-a straduit cu curatenia generala si am facut doar partea de sus.... adica camera iuliei, holul de sus, baia si dormitorul nostru........ sper sa nu ploua maine sa imi murdareasca ghemaurile........
sunt franta dar parca nici somn nu am.. daca nu e sotul.. el rar pleaca si parca nu imi place.. bine ca o am pe iulia.. si ea tarziu a adormit.. cred ca a cam indopat-o soacra cu mancare......
asta a fost ziua mea..... pliiina/// maine cam la fel.. doar ca fara plecat la posta dar cu facut de mancare..........
adryaana
Postat pe 5 Aprilie 2011 00:52
namyi succes la doctor.. vezi poate afli ce e....
na.. paote isi da drumul al tau la mancat......... incearca sa fii relaxata ca daca te vede asa stresata nu mai mananca doar ca sa-ti fac ain ciuda... of.. ca smecheri pot fi uneori
adryaana
Postat pe 5 Aprilie 2011 00:55
cory.. nu mai stiu exact ce am scris in legatura cu alaptarea si cu metode de dezvat..dar ideea e ca nici mie nu mi se pare ok sa il dezveti punand tot felul de chestii ep san car eodata ingerate de bebe ii pot face rau........asa si cu timpul de alaptare.. eu ziceam de mine.. sunt sigura ca nu as mai fi in stare sa ii dau iuliei titi........ inca mai am o vanataie pe mana stanga pe interiorul bratului.. de vreo 4 zile...asa ma muscat........ ma gandesc ca nu ar fi mai blanda nici la alaptat........
le admir pe cele care pot sa alapteze mult dar eu nu cred ca as fi fost in stare acum la un an si 4 luni sa o mai las sa suga........ mi-as fi dorit sa nu fac mastita la nici 2 luni dar..pana pe la un an visam eu sa alaptez....... la fel cum ma gandeam ca voi naste nromal.. dar.. se pare ca planurile noastre nu sunt si planurile lui Dumnezeu si El ne mai face cate o surpriza.. dar.. a trecut vremea si cum zicea si tusi oli.. avem copii mari.........
tusi oli multumim de comentarii
merg sa vad pozele tale si apoi ma pun la somn
ca maine iar zi plina
adryaana
Postat pe 5 Aprilie 2011 01:01
fetele,VA TREBUI SA VOPSESC CAMERA DE BABY IN ROOOOOOZZZZZ!!
CICA E FETITA MANCA-O-AR MAMA SI TATA PE EA...NIKO SIGUR O SA O MANANCE DE NERVI CA VA TREBUI SA IMPARTA TOT CU EA...
SA FIE SANATOASA ACUM...I-AM VAZUT CAPUL,MANUTELE,PICIORUSELE,COLOANA,OCHII,NASUL,VEZICA,INIMA,STOMACUL...CE FRUUUUMOOOOSSSSSS!!!!!!!!!!!!!
namyi
Postat pe 5 Aprilie 2011 01:43
namyi,,, super... felicitari!
na.. las ca poate se potoleste si feciorul cand o vede pe printesa..
cate luni ai acum?
adryaana
Postat pe 5 Aprilie 2011 15:37
NAMYI felicitariiiiiiiiii observ ca esti in culmea fericirii. Si eu am o printesa si imi place tare mult sa o bibilesc cu hainitze dragute.
Chiar vroiam sa te intreb, ca nu mai stiu ce lapte ii dai lui Nicholas??? Poate ar trebui sa renunti la lapte. Poate laptele ii provoaca diaree. Ai incercat?
Pitu
Postat pe 5 Aprilie 2011 15:43
De la: adryaana, la data 2011-04-05 15:37:40namyi,,, super... felicitari!
na.. las ca poate se potoleste si feciorul cand o vede pe printesa..
cate luni ai acum?

hihihi, merci!
adry am intrat in a 20-cea saptamana!!!ar trebui sa nasc in august spre sfarsit.mai am o groaza...urmeaza vizitele la gineco de acum,teste de stres ale bebeului ,ultrasunete,odata ce imi depisteaza iar diabetul gestational,regim,diete,insulina, samd.
peste vreo luna o sa fac testul de glucoza cel de 3 ore,de care mi-e groaza.ce ma enerveaza este ca insulina va trebui sa o fac tot in burta si mi se pare aiurea cand esti insarcinata.
tre sa gasim nume,vroiam SOPHIA MARIA,DAR NASII LUI NIKO AU O FETITA NUMITA SOFIA.nu stiu nici macar ce nume sa ii punem.lui george nu ii place maya,asa ca habar n-am...
dati-mi idei care sa mearga si in engleza.
namyi
Postat pe 5 Aprilie 2011 15:50
Noah ca am trimis mailul fara sa il termin.
Stiti fetelor, am fost sambata la un supermarket cu mama mea si cu domnisoara mea. Si ea tot cere ou (kinder sau cu surprize) pt surpriza ca nu mananca ciocolata. Si statea ea in caruciorul ala special pt copil cu masinuta si la un moment dat o vad aplecata si toata rosie .. adica a mea a bagat in gura juma de ou de plastic.. vroia sa il inghita si nu mai putea respira... am crezut ca innebunesc... si am bagat repede degetul i l-am scos si imi dadeau lacrimile... s-a speriat si ea tare cand ma vazut... Doamne... i-am zis ca nu mai vede ea ou.
Apoi am ajuns acasa si le tot arata sotului meu si lui taicameu ca si-a bagat in gura si apoi tusea.
Numai prostioare.
Cory nu vorbeste, adica spune multe cuvinte, dar nu le leaga foarte bine :ex ieri ii spunea lui maicamea : hamhama Ita olo - tradus -- cainele Rita a latrat acolo, afara adica
Va pupam pe toate si pe toti
Pitu
Postat pe 5 Aprilie 2011 15:51
De la: Pitu, la data 2011-04-05 15:43:54NAMYI felicitariiiiiiiiii observ ca esti in culmea fericirii. Si eu am o printesa si imi place tare mult sa o bibilesc cu hainitze dragute.
Chiar vroiam sa te intreb, ca nu mai stiu ce lapte ii dai lui Nicholas??? Poate ar trebui sa renunti la lapte. Poate laptele ii provoaca diaree. Ai incercat?

Pitu,e pe homo de 3.25%...pai nu a facut pana sa faca enterocolita aia sau cum se numeste...dupa spitalizare nu i-am dat 2 saptamani laptic,si tot asa era...daca ia o gura de leguma sau fruct e gata...o luam de la capat
da, suntem si eu si george fericiti!!!
acum tipa mi-a zis ca nu 100%,dar nimeni nu iti garanteaza,just in case ...
in canada la fetite gasesti multe ,dar la baieti e cam saraca garderoba...asa ca abia astept rokite fustite,fundite si palariute smechere...in casa o sa poarte de la fac-su mai tot,ca n-are cine s-o vada ,dar afara o sa fie little princess
namyi
Postat pe 5 Aprilie 2011 15:54
MAI VOI CE ZICETI DE NIKO AL MEU CARE LA 16 LUNI NU VORBESTE NIMIC...DECAT PE LIMBA LUI????
O FI OK?
FINUTUL MEU A VORBIT LA 2 ANI,DAR PARCA NU STIU CE SA ZIC,MA CAM STRESEZ SI CU ASTA.
SCUZE DE CAPS,DAR L-AM FOLOSIT CU INTENTIE
namyi
Postat pe 5 Aprilie 2011 15:56
INCA CEVA GAGICI,E O MAMICA PE FORUM,A CAREI FETITA ARE 17 LUNI(NASCUTA LA 29 SAPTAMANI CU 1300G),SI NU MERGE DECAT TINANDU-SE DE MOBILA...DR I-A PRESCRIS ENCEPHABOL(CARE SE DA LA AUTISTI) SIROP,CREDETI CA E OK...SUNT SI BEBEI CARE MERG MAI TARZIU,NU?MI-E MILA DE EA SI NU STIU CUM SA O CONSOLEZ.
VA PUPACESC
namyi
Postat pe 5 Aprilie 2011 16:00
De la: Pitu, la data 2011-04-05 15:51:01Noah ca am trimis mailul fara sa il termin.
Stiti fetelor, am fost sambata la un supermarket cu mama mea si cu domnisoara mea. Si ea tot cere ou (kinder sau cu surprize) pt surpriza ca nu mananca ciocolata. Si statea ea in caruciorul ala special pt copil cu masinuta si la un moment dat o vad aplecata si toata rosie .. adica a mea a bagat in gura juma de ou de plastic.. vroia sa il inghita si nu mai putea respira... am crezut ca innebunesc... si am bagat repede degetul i l-am scos si imi dadeau lacrimile... s-a speriat si ea tare cand ma vazut... Doamne... i-am zis ca nu mai vede ea ou.
Apoi am ajuns acasa si le tot arata sotului meu si lui taicameu ca si-a bagat in gura si apoi tusea.
Numai prostioare.
Cory nu vorbeste, adica spune multe cuvinte, dar nu le leaga foarte bine :ex ieri ii spunea lui maicamea : hamhama Ita olo - tradus -- cainele Rita a latrat acolo, afara adica
Va pupam pe toate si pe toti

ooo bine ca nu a patit nimic......
si noi am fost duminica.. pe la amiaz,..la real.........cata lume....
adryaana
Postat pe 5 Aprilie 2011 16:33
De la: namyi, la data 2011-04-05 16:00:53INCA CEVA GAGICI,E O MAMICA PE FORUM,A CAREI FETITA ARE 17 LUNI(NASCUTA LA 29 SAPTAMANI CU 1300G),SI NU MERGE DECAT TINANDU-SE DE MOBILA...DR I-A PRESCRIS ENCEPHABOL(CARE SE DA LA AUTISTI) SIROP,CREDETI CA E OK...SUNT SI BEBEI CARE MERG MAI TARZIU,NU?MI-E MILA DE EA SI NU STIU CUM SA O CONSOLEZ.
VA PUPACESC

pai nici nu vorbeste????
adryaana
Postat pe 5 Aprilie 2011 16:40
De la: adryaana, la data 2011-04-05 16:40:43
De la: namyi, la data 2011-04-05 16:00:53INCA CEVA GAGICI,E O MAMICA PE FORUM,A CAREI FETITA ARE 17 LUNI(NASCUTA LA 29 SAPTAMANI CU 1300G),SI NU MERGE DECAT TINANDU-SE DE MOBILA...DR I-A PRESCRIS ENCEPHABOL(CARE SE DA LA AUTISTI) SIROP,CREDETI CA E OK...SUNT SI BEBEI CARE MERG MAI TARZIU,NU?MI-E MILA DE EA SI NU STIU CUM SA O CONSOLEZ.
VA PUPACESC

pai nici nu vorbeste????

ba da,vorbeste!!!!tocmai de asta ma mir ca i-a prescris
namyi
Postat pe 5 Aprilie 2011 16:44
De la: namyi, la data 2011-04-05 16:44:32
De la: adryaana, la data 2011-04-05 16:40:43
VA PUPACESC

pai nici nu vorbeste????

ba da,vorbeste!!!!tocmai de asta ma mir ca i-a prescris

nu ma prea pricep dar nu mi se pare ok sa crezi ca e vb de autism daca doar asta e problema .. ca nu umbla inca.. poate cand a inceput sa umble a cazut si s-a speriat.. eu stiu...e mai fricos...
daca si limbajul e dezvoltat.......ciudat......
adryaana
Postat pe 5 Aprilie 2011 17:03
a ajuns si sotul din delegatie de vreo ora
si iulia s-a trezit.. dormea de pe la unu si ceva....
ies eu sa-i dau sa manance.........
poate reusesc sa reintru pe seara
adryaana
Postat pe 5 Aprilie 2011 17:06
fetele ce rau imi pare ca nu pot intra cand sunteti si voi pe aici ....intru doar cand pot asa ca trebuie sa ma multumesc doar cu atat ...

Lori imi inchipui prin ce ai trecut cu Ali ...bine ca ai fost suficient de tare si ai actionat rapid ....offf doamne ce sperietura ...bine ca e puiu bine ! .Am patit-o si eu de cateva ori cu emy , se ineaca cu mar cel mai frecvent si nu pot sa iti spun simt in momentele alea ...dealtfel eu evit sa ii mai dau mar intreg.

Mony vad ca si tu esti la categoria sperieturi cu Denisutu ...insa trebuie sa ii multumim domnului ca totul se termina cu bine .....este adevarat ca momentele de frica sa nu pateasca puiu ceva sunt teribile dar nu avem ce face ....cu cat cresc copilasii cu atat mai mari sunt grijile...va spun eu care am niste griji cat casa cand imi pleaca fetele de langa mine in vreo excursie sau ceva de genu.

cory_emy
Postat pe 5 Aprilie 2011 20:20
Naymi felicitari pentru printesa pe care o astepti .sa va dea Domnul numai bucurii si multa sanatate si poate cu venirea celei mici o sa se dea pe brazda si Nicho....
cory_emy
Postat pe 5 Aprilie 2011 20:21
Tusi.... sa te auda Domnul si sa iti dea tot ce iti doresti ....sa stii ca nu am exagerat chiar radiezi de fericire si asta iti da un aer de 18 ani pup fetele toate (tusi,ali,adri,barby )
cory_emy
Postat pe 5 Aprilie 2011 20:23
De la: cory_emy, la data 2011-04-05 20:21:57Naymi felicitari pentru printesa pe care o astepti .sa va dea Domnul numai bucurii si multa sanatate si poate cu venirea celei mici o sa se dea pe brazda si Nicho....

multam' fain!sa fiti si voi sanatosi si impliniti
namyi
Postat pe 5 Aprilie 2011 20:59
iar e pustiu pe aici??????//
namyi cum te simti?? nu mai vb cu noi?ai mers sa cumperi rochite?
azi e mai bine ca ieri... soaree... ieri urat si ploua...
trebuia sa o las pe iulia cu soacra sa-mi termin curatenia inceputa luni dar.. azi tre sa mearga la doctor asa ca am lasat pe maine...........
adryaana
Postat pe 6 Aprilie 2011 14:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Multe hainute pentru primavara- vara! La comenzi mai mari de 30 lei aveti reducere 20% din pretul afisat! 1 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:26
Concurs "Scrie-i lui Mos Carciun!" -www.piticulvesel.ro 7 De la: adivera 6 Ianuarie 2010 22:18
vand pompa de san avent 2 De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:57
Vand scaun masa, balansoar si masinuta Jumbo K's Kids 1 De la: kidz006614 30 Ianuarie 2010 10:24
cadouri de 1 Iunie 1 De la: alexandra 7 Mai 2009 23:29
Setari Cookie-uri