pinicuta imi pare rau ca treci prin asa ceva. Eu iti tin pumnii si sper sa fie totul bine. Multa sanatate | ||
Pitu Postat pe 5 Mai 2010 10:26 |
||
---|---|---|
pinicuta sus cu moralul gandeste pozitiv si zambeste cat mai mult !!! nu gandi negativ ca nu face bine, totul in lumea asta are un rost indiferent care este finalul...hai !!!gata cu gandurile negre inainte sa treci puntea!!! | ||
alinakatt Postat pe 5 Mai 2010 10:38 |
||
Buna fetele, ce faceti? astazi ne-am trezit si noi abia de jumate de ora, a dormit piticul meu ca un porcusor pinicuta nu trebuie sa-ti pierzi increderea ca va fi bine si cum ai spus si tu pana nu ai un raspuns sigur sa nu-ti faci griji, nici nu as sti sa gasesc cuvintele protrivite in cazul unei pierderi, am trecut si eu prin asa ceva, am pierdut o sarcina la 12 saptamani din cauza unei raceli groaznice, regret si astazi ca nu am avut mai mare grija de mine...poate a fost vina mea...nu stiu...dar consider ca nimic nu e intamplator pe lumea asta si ca Dumnezeu randuieste lucrurile pentru fiecare asa cum crede EL ca e mai bine... Deci eu astept vesti bune si multa multa sanatate! |
||
|
||
aly_raz Postat pe 5 Mai 2010 10:42 |
||
pinicutza are dreptate alina.. trebuie neaparat sa gandesti pozitiv indiferent ce o fi.. mult curaj! | ||
adryaana Postat pe 5 Mai 2010 10:42 |
||
multumesc mult fetelor. hai ca ma duc sa ma culc, m-am trezit cu noaptea in cap sa merg la dr si acum mi-e somn |
||
pinicuta Postat pe 5 Mai 2010 11:18 |
||
salutare fetele.....tusi_oli mersi mult de urari esti o dulcik pinicuta chiar imi pare rau sa aud ce s-a intamplat dar cum spun si fetele sus moralul.....speranta ca totul va fi bine moare ultima......pupici din partea noastra si iti tinem pumnii k totul sa fie bine..... .........fetele eu azi am reusit sa fac treaba cu praslea... ....de cand a venit caldura il scot cu carutu in curte ii plimb nitel si apoi il las afara si doarme........ cu alte cuvinte il cam pacalesc....dar daca ies cu el in oras imi pierd toata ziua......asa k daca merge de ce nu? |
||
gya_andy Postat pe 5 Mai 2010 14:58 |
||
am uitat............ pupici la mamici cu bebici, cu burtici...online@. |
||
gya_andy Postat pe 5 Mai 2010 15:00 |
||
Buna gya, e cel mai sanatos sa doarma afara, avem si noi n ore la activ si tare bine i-au mai prins sa inteleg ca stai la casa? ce bine... | ||
aly_raz Postat pe 5 Mai 2010 15:00 |
||
Buna fetelor, un pupic din partea noastra, lenesii de noi | ||
aly_raz Postat pe 6 Mai 2010 10:10 |
||
neatza fetelor vreau si eu sa dorm afara e un sezlong ceva | ||
pinicuta Postat pe 6 Mai 2010 10:15 |
||
buna dimineata mamici cu bebici cu sau fara burtici on line si multi la bebitzi | ||
tusi_Oli Postat pe 6 Mai 2010 10:21 |
||
cine te opreste pinicuta sa dormi pe un sezlong afara? daca este timp frumos profita |
||
tusi_Oli Postat pe 6 Mai 2010 10:22 |
||
Buna dimineata fetelor!! ati baut cafeluta ? cine-mi da si mie o idee ce sa fac , cum sa gatesc niste copane de pui?? |
||
aly_fab Postat pe 6 Mai 2010 11:58 |
||
Neata! Simplu: La cuptor cu ele. Cu o salata... |
||
Lowiny Postat pe 6 Mai 2010 12:00 |
||
la cuptor cel mai simplu mod si nu stai sa invarti in mancare |
||
alinakatt Postat pe 6 Mai 2010 12:00 |
||
gand la gandLowiny a mai crapat un drac | ||
alinakatt Postat pe 6 Mai 2010 12:03 |
||
Da! Sper sa crape toti si sa ne mearga bine! | ||
Lowiny Postat pe 6 Mai 2010 12:04 |
||
na uite noi crapam dracii si aly_fab trebuie sa gateasca... cine-i pentru copane la cuptor mana sus! |
||
alinakatt Postat pe 6 Mai 2010 12:06 |
||
aly_raz merci de comenturi lui Razvanel...puisorul acela e canarul din primele poze din album...a mai crescut si el intre timp | ||
alinakatt Postat pe 6 Mai 2010 12:08 |
||
puisorul din primul album are acum pene in loc de puf si aripi asta este altul generatie noua |
||
tusi_Oli Postat pe 6 Mai 2010 12:14 |
||
e altul??? da cand a iesit asta eu credeam ca-i tot ala dar a crescut si are si el pene in sfarsit nu mai e chel woau |
||
alinakatt Postat pe 6 Mai 2010 12:17 |
||
saluti sorela mersi pt comentarii cum am zis face parte din noua generatie mai evadeaza unul in lumea larga si altul ii ia locul |
||
tusi_Oli Postat pe 6 Mai 2010 12:18 |
||
lowly, la cuptor tot timpul le fac... cu putin vin alb peste... . ne-am cam saturat de reteta asta.... alte idei ?! alinakatt | ||
aly_fab Postat pe 6 Mai 2010 12:22 |
||
madar ma surprinde....vezi daca nu comunicam life tu realizezi ca vorbim prin intermediul unui forum ar trebui sa ne ingrijoreze acest aspect sau nu??? |
||
alinakatt Postat pe 6 Mai 2010 12:22 |
||
crezi eu una nu ca doar vb si la tel pai ce sa fac daca sunt la birou si daca tot suntem on line de ce sa nu vorbim facem economie la telefoane |
||
tusi_Oli Postat pe 6 Mai 2010 12:24 |
||
buna ziua la mamici si pitici ce mai faceti voi, unii muncesc, altii lenevesc, altele gatesc si tot asa. Va doresc o zi cat mai frumoasa la toate! Salutari | ||
roberta_kidz Postat pe 6 Mai 2010 12:26 |
||
pulpe de pui la oala cu capac mai bine zis inabusit dar aici tre sa stai langa aragaz deci avantaj pulpe la cuptor ca nu stai langa ele |
||
tusi_Oli Postat pe 6 Mai 2010 12:28 |
||
mai fetelor, cautand retete de pui, am dat peste alte bazaconii, si asta mi-a placut si direct m-am gandit la voi. Se numeste COCKTAIL ORGASM: 40 ml lichior Amaretto 40 ml lichior Kahlua 40 ml crema de whisky Baileys frisca, gheata Intr-un blender se amesteca pentru cateva secunde cele trei ingrediente, impreuna cu gheata pisata. Se toarna in doua pahare de whisky de 60 ml fiecare si se decoreaza cu frisca. Unde dai si unde crapa |
||
aly_fab Postat pe 6 Mai 2010 12:28 |
||
roberta, multumim la fel! Tusi, cred ca puiul o sa se imbete |
||
aly_fab Postat pe 6 Mai 2010 12:29 |
||
nu-i mai pune vin peste lasa-l in sucul lui propriusau incearca pui cu ciuperci este o reteta faina si nu trebuie multe |
||
tusi_Oli Postat pe 6 Mai 2010 12:29 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Jocurile copilariei | 4 | De la: teodor_el 1 Iulie 2010 14:25 |
vand urgent carucior | 3 | De la: office_salinasusesi_ro 13 Februarie 2010 17:19 |
Am nevoie de sustinerea voastra ! | 1 | De la: creatza 11 Noiembrie 2008 19:16 |
|
||
orice hainuta 3 ron | 5 | De la: Bianca291 19 Aprilie 2009 20:54 |
treapta carucior frate mai mare | 1 | De la: bam 28 Februarie 2010 00:15 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural