Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

De la: adryaana, la data 2011-04-06 14:58:05iar e pustiu pe aici??????//
namyi cum te simti?? nu mai vb cu noi?ai mers sa cumperi rochite?
azi e mai bine ca ieri... soaree... ieri urat si ploua...
trebuia sa o las pe iulia cu soacra sa-mi termin curatenia inceputa luni dar.. azi tre sa mearga la doctor asa ca am lasat pe maine...........

sunt sunt!cum sa nu vb eu cu voi fetele mele?!numai ca e si sotul acasa si ne bagam la curatenie...
rochitele mai prin iunie,acum ne axam pe pus casa la punct,george a pus granit in bai si pe hol si bucatarie,acum vrem sa scoatem mocheta pe unde e si sa bagam hardwood,sa zugravim camerele copiilor,sa daramam semineul pe lemne si sa bagam unul pe gaz si sa ii schimbam fatada din caramida pe piatra,sa facem alte scari pt etaj si demisol,si cam atat...noi vrem sa terminam pana vine printesa mica,si sper sa reusim.
va pupam si va imbratisam,si chiar daca suntem un pic ocupati va scriu all the time...imi iau cate o pauza una doua
si la noi a plouat si alaltaieri seara a nins un pic...acum e soare cu nor,dar sper sa se mai incalzeasca.
cory imi pare bine bine de cunostinta si sa iti traiasca puiutele...3?esti un mami lucky
adry va pup si pe voi si pe restul fetelor
namyi
Postat pe 6 Aprilie 2011 15:22
ehe.. oamnei harnici. mult spor!!!!!!!
noi pe langa casa nu mai facem nimic.... asa cum face-ti voi acum cand esti insarcinata facea sotul pe casa... doar ca noi am facut-o cu totul si nu stateam aici..... las ca dupa ce e gata va fi super.. asa cum va place voua...
merg si eu sa fac papaica iuliei ca parca vad ca nu mai doarme mult..........
adryaana
Postat pe 6 Aprilie 2011 15:45
ohoh da aveti treaba nu gluma ! asta imi aduce aminte de faptul ca si noi eram in renovari inainte de nasterea lui emy ....schimbam faianta si gresia la baie si bucatarie si ce crezi in seara cand a sosit barza in baie la mine era numai moloz asa ca inchipuie-ti cum m-am dusat ....oricum in cinci zile pana am sosit acasa totul a fost bec !
cory_emy
Postat pe 6 Aprilie 2011 15:53
fetele ,noi am luat casa de-a gata,numai ca nu ne placeau multe.de ex. aici se pune mocheta in family,living,dormitoare si dining...noi vrem parchet...faianta era ok,dar sotul vroia granit,casa varuita,dar culori prea neutre si lipseste ''personalitatea'' noastra...
e rau ca sunt multe de facut si casa-i mare(nu o zic ca pe o lauda),si cand e de facut curat ne vad sfintii,cel putin urasc sa fac in bai si de asta se ocupa omul meu(sunt 4 bai)...
in romania e fain ca poti construi casa care o vrei,aici o iei cum iti place sau in functie de buget
va pupam...fug sa aspir(urasc) ,mai ales gravida.
namyi
Postat pe 6 Aprilie 2011 16:03
spor la treaba !!!
cory_emy
Postat pe 6 Aprilie 2011 16:06
se pare ca e o moda sa renovezi sau sa contruesti cand esti gravida
am termiant papica.. si am sters si geamul de la bucatarie si unul din hol pana s-a trezit ea...
acum iulia papa...... mai ea mai eu.. i-am facut cartofi cu ou..
am gasit azi carotfinoi si i-am fierta sa cu coaja si am pus ou fiert... ulei de masline si sare.. ii plac cartofii dar asa in coaja si mai mult.. avum are si lingurita si furculita in mana
,, mai niemreste mai nu gura
ii pun o bucata de cartof in gura si pana il mesteca scriu 2 randuri ///
adryaana
Postat pe 6 Aprilie 2011 17:07
lasa adryaana ca se face ea mare si sa vezi ce mai papa singurica
cory_emy
Postat pe 7 Aprilie 2011 15:34
salutare natiune...
care mai e starea voastra de spirit acum pe sfarsit de saptamana?
tre sa zic ca al meu niko ieri a mancat happy meal
sa vad eu azi daca mananca mazare
ce mai ziceti,ce mai faceti,ce mai dregeti.
ieri am fost prea busy si n-am mai apucat sa scriu nimic,dar macar am ales parchetul care mi l-am dorit
fii-miu se delecteaza cu o carte de eliade in mana acum(nunta in cer)...deja ii e gandul la insuratoare.
hoooopaaaa ,a trecut la ps i love u...hahahaha
eu m-am bagat pe papa...fac un pilaf,o ciorba a la romania si niste mazare...sunt singura careia ii place mazarea,ca baietii mei fac urat cand o vad.
voi ce le mai dati bebeilor dimineata?in afara de laptic...
pt voi toate dragele mele
namyi
Postat pe 7 Aprilie 2011 16:56
salut naymi....ma bucur ca esti mai bine dispusa

noi suntem bine ..eu sunt la birou si printre picaturi mai arunc un ochi si pe forum

cat despre papica de dimineata la bebe .....dupa cum am zis noi papam cam de toate ....cam ce mancam noi ii dam si ei. daca vrei iti detaliez..
cory_emy
Postat pe 7 Aprilie 2011 17:03
uuuu unde ati fugit ?
cory_emy
Postat pe 7 Aprilie 2011 17:35
De la: cory_emy, la data 2011-04-07 17:03:12salut naymi....ma bucur ca esti mai bine dispusa

noi suntem bine ..eu sunt la birou si printre picaturi mai arunc un ochi si pe forum

cat despre papica de dimineata la bebe .....dupa cum am zis noi papam cam de toate ....cam ce mancam noi ii dam si ei. daca vrei iti detaliez..

detaliaza cu orice in afara de iaurt ,cereale si fulgi sau lapte
si cam la cat papa dupa ce se trezeste?
namyi
Postat pe 7 Aprilie 2011 18:33
da...putin mai dispusa sa zic,
cum e la birou?nu te plicti?
pe mine ma doare ''teasta'' si abia astept sa il pun pe maria sa ''refuz'' la nani...macar 2 ore ma relax.
namyi
Postat pe 7 Aprilie 2011 18:35
deci ....depinde f mult de la o zi la alta ......poate manca un cremwusti cu o feliuta de painica unsa cu unt + o felie de sunca+ inca o felie de paine cu unt si gem (e innebunita dupa gemul de prune facut in casa); budinca din paste cu branzica dulce si oulete; un out fiert + 2-3 feliute de sunculita de pui; fructe combinate ( gen mar+banana;piersica+ banana ; pere etc) cand ii dau fructe ii pun si un biscuit max doi ptr ca e cam dolofana;mamaliguta cu ousor +branzica + smantanica (mamaliguta o prepar mai cremoasa si amestec totul in castronel) ; papa f bine sandwichuri calde pregatite la toster cu diverse ....se mai intampla sa nu am cateodata cele de mai sus si atunci ii mai dau doar cereale cu lapte sau orez cu lapte din astea dar clar la pranz cere mai devreme daca nu papa consistent dimineata.......a mea e si mancacioasa ce sa zic uneori prea mancacioasa .....
cory_emy
Postat pe 7 Aprilie 2011 18:44
nu ma plictisesc ca am treaba multa ...iar cand obosesc ma mai delectez pe net
cory_emy
Postat pe 7 Aprilie 2011 18:45
te relaxezi la o .....dar nu iti va trece si capul ...trebuie sa te odihnesti !
cory_emy
Postat pe 7 Aprilie 2011 18:46
De la: cory_emy, la data 2011-04-07 18:46:45te relaxezi la o .....dar nu iti va trece si capul ...trebuie sa te odihnesti !

nu,de fapt ma relaxez la o ciorba,ca apoi tre sa vopsesc un dulapior la baie cu un spray...treaba multa
merci de meniu...niko uraste si mamaliga ,si dulcele si orezul cu lapte...un nebunic mic ,ce sa spun
namyi
Postat pe 7 Aprilie 2011 18:56
fiecare copilas are preferintele lui ...nu ii poti condamna
cory_emy
Postat pe 7 Aprilie 2011 19:23
De la: cory_emy, la data 2011-04-07 15:34:28lasa adryaana ca se face ea mare si sa vezi ce mai papa singurica

daa.. nu ma stresez.. sunt multumita de ce ritm are.. doar ca va spuneam si voua cum papam.....
azi a fost suuper... i-am si facut poza dar cu camera si nus daca pot sa pun aici....
i-am facut spaghete cu ficatel, ficatelul facut cu sos..si pus asa peste spaghete..... ce a mai mancat.. direct cu mana .. apoi dupa ce i-a trecut un pic foamea lua cate o bucatica si imi dadea si mie.. trebuia sa iau ca protesta ne-am distrat azi la papica..
adryaana
Postat pe 9 Aprilie 2011 00:03
eu nu i-am dat inca mezeluri.. nus daca ar manca.. probabil ca da
apoi paine unsa cu unt am vrut sa-i dau odata si nu i-a placut..... in schimb zilele trecute am avut clatite si i-am dat si ei un pic si a mancat.. asa goala initial apoi pe restul am pus un pic de gem de caise facut de mami si tare i-a placut.... din ala am mai pus in orezul cu lapte ca daca nu are geem sau cioco in el nu vrea,........
mamaliguta.. odata i-am dat si nu prea a apreciat.. data viitoare o fac asa subtirica bine poate vrea........
adryaana
Postat pe 9 Aprilie 2011 00:08
De la: cory_emy, la data 2011-04-07 18:45:13nu ma plictisesc ca am treaba multa ...iar cand obosesc ma mai delectez pe net

in ce domeniu lucrezi???????/
adryaana
Postat pe 9 Aprilie 2011 00:12
namyi .. sotul meu mananca mazare... parca eu nu ma prea dau in vant dupa ea
iuliei inca nu i-am dat mancarica de mazare.. i-am dat mazare doar asa in ciorbe...... poate seamama si la asta cu sotul si ii place.. dar cand ma incercat altadata sa-i da asa mai multa mazare odata.. o alegea ...
vedem,..... mai trebuie sa incep sa-i dau multe.. dar na.. am zis ca e mica.. ca sa nu faca gaze.. si tot asa uite trec saptamanile si lunile.........
adryaana
Postat pe 9 Aprilie 2011 00:23
eu va aplaud...mananca multe ai vostri...al meu e iar la greva...nu vrea nimic nimic!!!
i-am dat borcanele cu fructe si carne pt bebei de 6 luni!
sunt ingrozita
namyi
Postat pe 9 Aprilie 2011 00:39
De la: namyi, la data 2011-04-09 00:39:58eu va aplaud...mananca multe ai vostri...al meu e iar la greva...nu vrea nimic nimic!!!
sunt ingrozita
linisteste-te ca smecherasul tau te "citeste" si stie ca ii faci toate mofturile daca se stramba un pic la papica.......
adryaana
Postat pe 9 Aprilie 2011 00:47
De la: adryaana, la data 2011-04-09 00:47:38
De la: namyi, la data 2011-04-09 00:39:58eu va aplaud...mananca multe ai vostri...al meu e iar la greva...nu vrea nimic nimic!!!
sunt ingrozita
linisteste-te ca smecherasul tau te "citeste" si stie ca ii faci toate mofturile daca se stramba un pic la papica.......

nu-s mofturi ca si pe alea le uraste si nu le vrea,dar sunt mai usor de administrat...azi a mancat un avocado...ce-i drept are vreo 350 calorii...si jumatate de banana,si o aripioara...si un borcanel de vita...
toate fortat,otherway ,nu a vrut decat pufuleti de bunavoie
pup
namyi
Postat pe 9 Aprilie 2011 00:52
pai si iulia ..daca nu pun la socoteala laptele de dimineata si de seara a mancat asa...... aproape un mar miiic, jumate de para si cam jumate de banana.. apoi la masa prinipala a mancat pastele alea cu ficatel .. pe la 6 un iaurt simplu si pe la 8 fara ceva ceva biscuiti si o banana.. asta pentru ca i-a dat soacra..ca eu nu ii mai dadeam banana ca a mancat destula azi,,,,,,,
apoi il mai fortezi.. nu ii dai nimic intre mese decat daca vrea apa.. si in timp se da el pe brazda.. paote nu e as amancacios
ca ti-am zis ca din poze nu pare slab.. e un copil ok pentru varsta lui.... na.. poate ar eenergie multa si nu are rabdare sa stea sa manance... nu ca nu vrea.... cine stie....
si iulia daca nu ar fis scaunul de masa cred ca pe sfert ar manca..
adryaana
Postat pe 9 Aprilie 2011 01:08
merg eu la culcare namyi ca la mine e ora unu si 10.............
maine iar o luam de la capat.............. oo si e sambata,.......... mai multa treaba.....
la prima ora la piata.. daca nu e rece........
adryaana
Postat pe 9 Aprilie 2011 01:11
nopticica bunicica
namyi
Postat pe 9 Aprilie 2011 01:14
namyi, ai incercat vreodata sa ii dai bebeului ceva facut in casa? piure de legume, de fructe, orice, numai sa fie facut in casa, nu cumparat in borcanele si, mai ales, fara calcularea caloriilor.
Thor_again
Postat pe 9 Aprilie 2011 01:17
De la: namyi, la data 2011-04-09 01:14:51nopticica bunicica
merci merg acum........
am mai zabovit un pic.. nu m-am putut abtine sa nu citesc ce frmantari au unele........ of of
cum isi risipesc unele tineretea...... visand la cai verzi pe pereti.. .....
mult succes cu papica..............
adryaana
Postat pe 9 Aprilie 2011 01:28
De la: adryaana, la data 2011-04-09 00:12:00
De la: cory_emy, la data 2011-04-07 18:45:13nu ma plictisesc ca am treaba multa ...iar cand obosesc ma mai delectez pe net

in ce domeniu lucrezi???????/

lucrez in domeniul asigurarilor !
cory_emy
Postat pe 9 Aprilie 2011 20:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vand hainute fetite 1 De la: Morena05 2 Iunie 2010 11:47
Vand scaun de masa Hauck Mac Baby Deluxe, nou, 140 ron 3 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:06
bb-ei nascuti in decembrie..la mai mult.... 23 De la: office_salinasusesi_ro 5 Iunie 2010 19:33
PENTRU ANFLO ALIAS DEEA08 ALIAS BEBE08 ALIAS DDEIUTZZ ETC ETC ETC 3 De la: LauraNicole 18 Februarie 2010 01:27
Timisoara Salina 1 De la: office_salinasusesi_ro 10 Februarie 2010 20:32
Setari Cookie-uri