De la: namyi, la data 2011-04-20 23:09:25adry...ce dulce esti...tre s-o scriu sa-l invat pe fii-miu:P cand v=am citit ca toate sunteti la renovare mi-a venit in minte poezioara: am zis sa va descretesc fruntile................. da ce la apucat pe cel cu scarile sa vina taman acum? sau face de mult si nu mai termina???????????????????/ |
||
adryaana Postat pe 20 Aprilie 2011 23:14 |
||
---|---|---|
namyi, p-aia am invatat-o prin clasa intai sau a doua si mai erau: Tatal meu coboara-n mina, Ca sa smulga fierul Dar pe seara, mult ii place Sa priveasca cerul. Tatal meu da tarii paine, E pe campuri vara, Are mari ostiri de grane Cat se-ntinde tara. Era pe vremea cand pana si abecedarele se editau corect din punct de vedere gramatical |
||
Thor_again Postat pe 20 Aprilie 2011 23:15 |
||
adry,mosneagu arunca petarda si fuge... | ||
|
||
namyi Postat pe 20 Aprilie 2011 23:15 |
||
De la: Thor_again, la data 2011-04-20 23:15:14namyi, aia am invatat-o prin clasa intai sau a doua da.. era destul de lunga:)) cel putin asa mi se parea in clasa a doua parca.... multe stia sa faca tatal asta al meu cred ca era ocupat cu toate astea de a lipsit atat de mult |
||
adryaana Postat pe 20 Aprilie 2011 23:17 |
||
De la: adryaana, la data 2011-04-20 23:14:37De la: namyi, la data 2011-04-20 23:09:25adry...ce dulce esti...tre s-o scriu sa-l invat pe fii-miu:P mami,ala vine si-n 3 ore termina...e meserias...aici nu te lungeste ca-n romania... daca casa-i noua,faianta se instaleaza(atentie ,toata casa-bucatarie,3-4 bai,hol,vana etc) in 3 zile macar atat ,la cat costa thorele,da de un' sa stiu eu ce poezii invatai tu in clasa a 2-a daca eu sunt nesimtit de tanara fata de tine |
||
namyi Postat pe 20 Aprilie 2011 23:19 |
||
De la: adryaana, la data 2011-04-20 23:17:21da.. era destul de lunga:)) cel putin asa mi se parea in clasa a doua parca.... adryana, da-l dreaq de bagabont, nu vezi ca nu ierea nimic de capu' lui? ba se angaja in constructii, ba se baga in mina, ba dadea la sapa.. si mai ierea prin uzina p-orma invatator... adica incerca orice, da' cand vedea ca tre' sa munceasca, o tulea la alta meserie. Pan' la urma o venit revolutia si s-o facut ministru. Asta era cea mai tare: Tata ne deschide-n scoala Cel dintai caietul. El ne-nvata socotitul, El, si alfabetul. Cand crescuseram mai marisori, ii invatam pe pricajitii carora le venea randul la poezie cam asa: Tac-tu ne deschide-n scoala/ Barul si bufetu'/ Nici nu stie dobitocu'/ Ce e alfabetu'. Pe vremea aia aveam un chiosc in scoala si vindea unu care nu prea stia ce-i cu literele alea |
||
Thor_again Postat pe 20 Aprilie 2011 23:27 |
||
De la: namyi, la data 2011-04-20 23:19:46De la: adryaana, la data 2011-04-20 23:14:37De la: namyi, la data 2011-04-20 23:09:25adry...ce dulce esti...tre s-o scriu sa-l invat pe fii-miu:P ok.. nu intelegeam de ce esti asa nervoasa pe bietul om oricum.. "nu stiu altii cum sunt dar..." eu stiu cum era al meu cand se ocupa cu asa ceva.. si el termina repede...faza aiurea era ca daca termina prea repede era problema.. ca a luat bani prea multi pentru lucru terminat asa repede |
||
adryaana Postat pe 20 Aprilie 2011 23:30 |
||
[ok.. nu intelegeam de ce esti asa nervoasa pe bietul om oricum.. "nu stiu altii cum sunt dar..." eu stiu cum era al meu cand se ocupa cu asa ceva.. si el termina repede...faza aiurea era ca daca termina prea repede era problema.. ca a luat bani prea multi pentru lucru terminat asa repede [/quote] adry...de fapt al meu tre sa puna scarile...si nenea vine si ne pune balustrada sau cum s-o numi... ne-a si zis ca in 3 ore e gata...si costul...1800 de dolari fir-ar ma-sa sa fie...dar ne-am ''tiganit'' ca la piata si a lasat treaba la 1500...si asta pt ca al meu va curata tot si el va gasi luna...numai gata de construit. l-am intrebat si de scari...dar cerea (cu materialul nostru) 150/treapta....asa ca i-am zis sa-si puna pofta-n cui ca facem noi good job.... ce frumos...inceputul de citat din creanga...mi s-a facut o pohta de creanga ,si cum pot baga si nitel accent...sa vezi ce naratoare buna sunt la d'astea |
||
namyi Postat pe 20 Aprilie 2011 23:36 |
||
De la: namyi, la data 2011-04-20 23:36:32[ok.. nu intelegeam de ce esti asa nervoasa pe bietul om adry...de fapt al meu tre sa puna scarile...si nenea vine si ne pune balustrada sau cum s-o numi... ne-a si zis ca in 3 ore e gata...si costul...1800 de dolari fir-ar ma-sa sa fie...dar ne-am ''tiganit'' ca la piata si a lasat treaba la 1500...si asta pt ca al meu va curata tot si el va gasi luna...numai gata de construit. l-am intrebat si de scari...dar cerea (cu materialul nostru) 150/treapta....asa ca i-am zis sa-si puna pofta-n cui ca facem noi good job.... ce frumos...inceputul de citat din creanga...mi s-a facut o pohta de creanga ,si cum pot baga si nitel accent...sa vezi ce naratoare buna sunt la d'astea [/quote] ok... am inteles cum sta treaba....... bine ca ti-am facut pofta de literatura merg sa dorm ca daca mai stau cine stie ce alte citate imi mai vin in minte si na... e prea mult pentru o zi nu? |
||
adryaana Postat pe 21 Aprilie 2011 00:38 |
||
salut fetel ...hai ca m-am amuzat un picut citind ultimele postari ...nostalgie tata ! Namyi fac doar cozonac ,pasca nu ,ai mei nu mananca niciunul! Pentru ca sunt la birou si am o mica pauza, profit de ocazie sa va urez de acum "Paste fericit !!!" si sa auzim numai de bine !...am fugit ca mai am treaba si azi vreau sa fug acasa mai devreme pupicei dulci pentru bebici si mamici ! |
||
cory_emy Postat pe 21 Aprilie 2011 15:49 |
||
pai sa pui mana sa faci si pasca cory...de aia cu crema de branza si ciocolata...imi lasa gura apa... a fost al meu la magazinul romanesc,dar numa' sarmale si muraturi gasi...cozonac canci...si am o poftaaaa....o sa mi se umfle tzitzi PASTE FERICIT si voua si spor la treburi...eu nici vopsea de oua nu am...ca anul asta n-am pomenit p[ana acum...de toata rusinea...si sa vezi la anul cu 2 mititei ce paste o s-avem va pup si sanatate multa |
||
namyi Postat pe 21 Aprilie 2011 16:03 |
||
namyi ....ii nasolmami sa se umfle tzitzili...arunca ' ncoa cu adresa si iti pune cory doi cozonacei paravion si o pasca ...da' cumparata ! | ||
cory_emy Postat pe 21 Aprilie 2011 16:18 |
||
acu' fara nicio vrajeala...cand ma gandesc la cozonac si pasca simt cum ma ia tu ameteala...si abia mai pot respira... asta e...mai mare-i nesimtirea ca nu stiu sa fac...nu pot nene coace si face prajituri...zici ca sunt incuiata la dulcegarii,plus ca nici nu-mi place... o sa radeti,dar nici gogosile nu-mi ies... doar clatite...si alea numai daca-i musai sa le fac!!! cory,eu stiu sincer ca mi-ai trimite,dar nu-i posibil...ca te-as si plati numa' sa-mi faci pohtele |
||
namyi Postat pe 21 Aprilie 2011 16:24 |
||
De la: namyi, la data 2011-04-21 16:24:21acu' fara nicio vrajeala...cand ma gandesc la cozonac si pasca simt cum ma ia tu ameteala...si abia mai pot respira... pai ia sa nu te mai gandesti! |
||
Thor_again Postat pe 21 Aprilie 2011 16:43 |
||
nu pot thorele ca zici ca-s setata...cozonac...cozonac...cozonac...de ala cu nuca muuuuulta !!!si pasca cu ciocolataaaaaaaaaa! si nu radeti,ca mai am 3 saptamani si-mi gasesc iar astia diabetul gestational si iar ma baga in diete si insuline!!! si p'urma sa vezi tu 3 luni de chin si foame-n gat!!! |
||
namyi Postat pe 21 Aprilie 2011 16:49 |
||
activitate aici nu gluma. Mai Naymi da-l incolo de cozonac ca nu se mai face cu muuuuulta nuca. Nu mai e bun... de cumparat. De facut mai greu ca.... nu este experienta si nici tragere de incercare. :))))))))))) Nu te mai gandi. Ce iti face flacaul???????? Cum e? Cory mama si tu cu renovarile???????? Nu e bine ca e de Sarbatori dar e bine ca va extindeti. Ce face Emy? Cum e? S-a mai linistit? A mea vorbeste muuuulte si repete ca un papagal. Imi zice "nu pase" adica nu place si muuuulte altele din astea de copii. Acum e bine, ca am avut otitta, adica ea a avut otita. Bata-le nororcul de raceli si infectii... dar las ca crestem noi mari!!! Adry cum sunteti? Iulia????? Restul fetelor nu mai dau pe aici. Va pup si va doresc un Paste Fericit tuturor. |
||
Pitu Postat pe 21 Aprilie 2011 20:13 |
||
hey pitutz...buna mami...ce fain ca a ta vorbeste...abia astept si eu sa il aud pe puturosul meu... flacaul e ok...relativ,inca tuseste urat si se mai ineaca de la tuse...ii fac toata mancarea la blender ca la aia mici in puyymey tre sa fie toate fine si pasate...daca nu nici nu se deranjeaza. paste fericit si tie si familiei si sa ne auzim cu bine . pup! |
||
namyi Postat pe 21 Aprilie 2011 20:30 |
||
De la: Pitu, la data 2011-04-21 20:13:56activitate aici nu gluma. Mai Naymi da-l incolo de cozonac ca nu se mai face cu muuuuulta nuca. Nu mai e bun... de cumparat. De facut mai greu ca.... nu este experienta si nici tragere de incercare. :))))))))))) Nu te mai gandi. Ce iti face flacaul???????? Cum e? da, ai dreptate..cu mai putina nuca.. ca doar e criza nici noi nu mancam cozonac de pasti.. praji o sa trebuiasca sa fac un tiramisu pentru socri... pentru noi umplu niste foi si bine va fi.. am vrut sa fac iar tort de mere dar mi-am dat seama ca nu voi avea loc in frigider de atatea si asta e... azi a facut mami niste cornulete cu nuca.. din alea asa foite.. asa ca doar atat dulce.............. aa iulia e bine.. acum doarme de vreo 15minute.......incepe sa-si revina la programulnormal ca luni am mers dupa mami si na.. s-a cam ametit...... in rest nimic deosebit..doar acum vreo 2 dimineti cand s-a trezit si amdus-o in dormitporul nostru a dat plapuma deoparte si a zis "ude tata?" adica unde e tata? ca el era deja pplecat la servici...in fieczare zi mai face ceva care sa ne uimeasca... |
||
adryaana Postat pe 21 Aprilie 2011 22:40 |
||
Buna Lori....off ce va mai chinuie ba una ba alta dar lasa ca va faceti voi mari e bine ca sunteti bine noi am reusit sa racim , nu stiu cum dar suntem muciosi toti de la mic la mare oricum e bine ca anu trecut eram in spital de Paste asa ca e bine Va pup si un Paste fericit |
||
cory_emy Postat pe 22 Aprilie 2011 09:51 |
||
De la: cory_emy, la data 2011-04-22 09:51:44Buna Lori....off ce va mai chinuie ba una ba alta dar lasa ca va faceti voi mari e bine ca sunteti bine noi am reusit sa racim , nu stiu cum dar suntem muciosi toti de la mic la mare oricum e bine ca anu trecut eram in spital de Paste asa ca e bine Multa sanatate la toata lumea!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 of.. tot asa se intampla de sarbatori noi de craciun am avut probleme.... in dimineata de craciun mi-a vomat tot...... apoi ma apucat pe mine... |
||
adryaana Postat pe 22 Aprilie 2011 12:41 |
||
Vremea asta ciudata e de vina... ca acum e cald acum e rece si sunt tot felul de viroze... Asta e... sper sa trecem cu bine si cat mai repede peste perioada asta. Namyi ai dreptate ... atatea spune ca iti este mai mare drgaul sa o asculti. :))))))))) Fetelor va doresc Paste Fericit, mult multa sanatate si bucurii. Va pupam pe toti si pe toate. ::::: |
||
Pitu Postat pe 23 Aprilie 2011 16:54 |
||
chiar ca e aiurea vremea asta dar las ca vine ea si vara atunci ne vom plange ca ne e prea cald Paste fericit si din partea noastra!!!!!!!!!!!! |
||
adryaana Postat pe 23 Aprilie 2011 23:03 |
||
chiar ca e aiurea vremea asta dar las ca vine ea si vara atunci ne vom plange ca ne e prea cald Paste fericit si din partea noastra!!!!!!!!!!!! |
||
adryaana Postat pe 23 Aprilie 2011 23:03 |
||
HRISTOS A INVIAT FETELE!!! | ||
namyi Postat pe 24 Aprilie 2011 01:01 |
||
De la: namyi, la data 2011-04-24 01:01:54HRISTOS A INVIAT FETELE!!! Adevarat a inviat ! |
||
cricat Postat pe 24 Aprilie 2011 01:31 |
||
De la: cricat, la data 2011-04-24 01:31:50De la: namyi, la data 2011-04-24 01:01:54HRISTOS A INVIAT FETELE!!! te pup si aici cri |
||
namyi Postat pe 24 Aprilie 2011 03:04 |
||
si eu | ||
cricat Postat pe 24 Aprilie 2011 03:06 |
||
Hristos a inviat ! ... pup fetele ! | ||
cory_emy Postat pe 26 Aprilie 2011 10:10 |
||
Adevarat a Inviat | ||
tusi_Oli Postat pe 26 Aprilie 2011 10:43 |
||
LA MULTI ANI LA MULTI ANI LA MULTI ANI nepoatei mele Barbara in cinstea ei |
||
tusi_Oli Postat pe 26 Aprilie 2011 10:45 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vand aspirator nazal electric | 7 | De la: grety81 17 Februarie 2009 10:32 |
Vand carucior sport rosu, 3 roti | 15 | De la: drifdo 2 Decembrie 2009 15:48 |
Vand premergator | 1 | De la: kidz008323 28 Mai 2010 10:57 |
|
||
Scaun de masina bb | 3 | De la: rosculetmarieta 30 Mai 2008 06:59 |
Marsupiu | 1 | De la: Mira 2 Mai 2009 14:27 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară