Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

sa fie sanatoasa si sa aiba noroc !! Tusi
cricat
Postat pe 26 Aprilie 2011 10:50
LA MULTI ANI !!! pentru Barby... MULT NOROC SANATATE SI TOT CE VA DORITI !
SA VA TRAIASCA ! Tusi SA FITI FERICITE !!!

pupam toate patru fetele tusi!!!!!
cory_emy
Postat pe 26 Aprilie 2011 13:49
Hristos a inviat!!!!!!!!!!!1
tusi.. la multi ani nepoatei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
adryaana
Postat pe 26 Aprilie 2011 15:32
multumesc fetele in numele nepoatei mele
la toti bebeii frumosi si la mamici
tusi_Oli
Postat pe 27 Aprilie 2011 09:59
tusi La multi Ani Barbarei, sa creasca mare si sanatoasa sa va aveti bucurii si fericire. O pupam si pe mama Barbarei, pe Ameno. Va pupam pe toate
Pitu
Postat pe 27 Aprilie 2011 15:46
Salut Lori ....Cristos a inviat !

Ce faceti ? sunteti bine ?
cory_emy
Postat pe 27 Aprilie 2011 16:14
ce liniste pe aici...................
ce va mai fac copiii?????
sper ca toata lumea e sanatoasa dupa mesele copiase ce au trecut:)
adryaana
Postat pe 28 Aprilie 2011 00:44
Buna fetelor.
Cory sunt bine. Acum mergem din nou la cresa. Sper sa fie pt o perioada mai lunga acum. Ca totusi e mai cald. Dar daca tot sunt alti copii raciti atunci tot degeaba. Vom vedea. Voi cum sunteti?
Adryaana ce faceti? Ce o fi cu NAMYI ca nu mai zice nimic???? Sper ca e totul ok cu ei.
Va pupam
Pitu
Postat pe 28 Aprilie 2011 16:04
De la: Pitu, la data 2011-04-28 16:04:28Buna fetelor.
Cory sunt bine. Acum mergem din nou la cresa. Sper sa fie pt o perioada mai lunga acum. Ca totusi e mai cald. Dar daca tot sunt alti copii raciti atunci tot degeaba. Vom vedea. Voi cum sunteti?
Adryaana ce faceti? Ce o fi cu NAMYI ca nu mai zice nimic???? Sper ca e totul ok cu ei.
Va pupam

fain ca mergeti iar la cresa.....
unde o duci la cresa daca stai in decebal?asa de curiozitate:)
aia langa vandana e doar gradinita asai?
chiar ma gandeam si eu la namyi de ce nu mai zice nimic........
noi suntem bine
doar ca ieri si alataieri ne=am cam facut cucuie si vanatai...
ne asezam acm.. ca de pasti tot pe drumuri.. am fost si in bihor.. la tara la bunicii mei.. apoi am dus-o pe mami acasa la ea in oradea...foarte fain a fost
iulia s-a distrat dar a fost si obosita...
acum numai ce s-a trezit
a dormit vreo 3 ore juamte
merg al ea ca ma gandesc ca e rupta de foame
adryaana
Postat pe 28 Aprilie 2011 16:18
buna ...vad ca inca nu v-ati revenit dupa sarbatori ...slabuta miscare

Lori sper sa fie asa cum iti doresti cu cresa !

Adryaana ati plimbat-o pe Iulia nu gluma

Noi suntem bine dar am facut o boroboata ieri....ne-am clantanit limbuta de era sa faca mami atac de cord .....dar a trecut !
cory_emy
Postat pe 28 Aprilie 2011 16:34
De la: cory_emy, la data 2011-04-28 16:34:58buna ...vad ca inca nu v-ati revenit dupa sarbatori ...slabuta miscare

Lori sper sa fie asa cum iti doresti cu cresa !

Adryaana ati plimbat-o pe Iulia nu gluma

Noi suntem bine dar am facut o boroboata ieri....ne-am clantanit limbuta de era sa faca mami atac de cord .....dar a trecut !

da,... chiar ca a fost plimbata saptamana asta si ce trecuta...
pupam sa treaca bubu
macar la voi nu se vad urmele..
la noi.. un cucui in frunte deasupra ochiului stang si o dunga rosie tip julitura pe obrazul drept.. zici ca e in renovare
adryaana
Postat pe 28 Aprilie 2011 20:41
.......... un pupicel si de la noi pentru iulia....offf doamne pana mai cresc un pic moatele noastre sa scapam de cucuie si alte julituri....albim
cory_emy
Postat pe 29 Aprilie 2011 13:28
Acu' vad ca o sarbatorirati pe BB, multumesc mult fetele
am domnisoara mare, 4 anisori...pfff ce a trecut timpul.....ieri o stergeam la coor si azi imi da peste nas

am poze proaspete cine vrea sa bage un ochi e bine venit
ameno
Postat pe 29 Aprilie 2011 13:32
am vazut pozele ...sunt super !!! are mami o fetita .....stai sa mai treaca vreo zece ani sa vezi ce de baieti vor suspina dupa ea ...
cory_emy
Postat pe 29 Aprilie 2011 13:39
ce liniste pe aici/////
unde ati disparut???????????//
adryaana
Postat pe 1 Mai 2011 19:23
am vazut si eu pozele
foarte frumoasa domnisoara are mama:)
adryaana
Postat pe 1 Mai 2011 19:24
bunaaaaaa..........ce faceti? cum ati petrecut zilele astea ?
cory_emy
Postat pe 2 Mai 2011 15:21
De la: cory_emy, la data 2011-05-02 15:21:50bunaaaaaa..........ce faceti? cum ati petrecut zilele astea ?

oo ce pustiu pe aici
noi nu am facut nimic special de 1 mai............
la noi e azi o mini sarbatoare.. rotunjim
adica iulia a avut azi un an si 5 luni..............:)
adryaana
Postat pe 8 Mai 2011 22:55
LA MULTI ANI !!! pentru Iulia , sa cresteti mari si sanatoase , si noi mai avem doua zile si implinim doi anisori
cory_emy
Postat pe 9 Mai 2011 16:58
ehe
are mama domnisoara mare...
ii spunem de pe acum LA MUUUUUUUULTI ANI!!!!!!!
Ca poate uitam chiar atunci
adryaana
Postat pe 10 Mai 2011 21:49
cory am vazut pozele tale... super
ai fete frumoase si mari
adryaana
Postat pe 10 Mai 2011 22:34
Cory sa traiasca Emy, ii dorim La multi ani, multa sanatate si crestere mare.
Adryaana chiar ca nu am apucat sa mai intru. Sper ca e mai bine Iulia si au trecut juliturile. Sau au aparut altele? :)))))))))))
Adryaana eu stau in Rogerius si o duc la cresa in Decebal, undeva pe langa liceul Infratirea (Mihai Viteazul. Langa Vandana este numai gradinita.
Noi intre timp am facut otita. Apoi stomatita. E a doua oara. Ma termina toate astea. Sper sa mai ea si ea o pauza.
Va pupam
Pitu
Postat pe 11 Mai 2011 15:26
De la: Pitu, la data 2011-05-11 15:26:54Cory sa traiasca Emy, ii dorim La multi ani, multa sanatate si crestere mare.
Adryaana chiar ca nu am apucat sa mai intru. Sper ca e mai bine Iulia si au trecut juliturile. Sau au aparut altele? :)))))))))))
Adryaana eu stau in Rogerius si o duc la cresa in Decebal, undeva pe langa liceul Infratirea (Mihai Viteazul. Langa Vandana este numai gradinita.
Noi intre timp am facut otita. Apoi stomatita. E a doua oara. Ma termina toate astea. Sper sa mai ea si ea o pauza.
Va pupam

daaaaaa au trecut juliturile.........
nu cred ca a mai facut altele de atunci
aa nu julituri
acum are o mica iritatie pe barbie.. de la saliva.. ii dau cred ca ultimii dinti de jos.......
da.. ma gandeam eu ca langa vandana e doar gradi...
nu stiu unde e cresa aia....na.. ce sa zic.. eram fata cand stateam in cartier.. nu ma interesau cresele.........
aaaaaa si gradi mai este una si la "zig-zaguri".. pe 6 martie.. sau cum ii zice acum?:) las creste ea si merge si la gradi................
multa sanatate!!!!
cum a reusit?
adryaana
Postat pe 11 Mai 2011 15:36
De la: Pitu, la data 2011-05-11 15:26:54Cory sa traiasca Emy, ii dorim La multi ani, multa sanatate si crestere mare.
Va pupam

daaaaaa au trecut juliturile.........
nu cred ca a mai facut altele de atunci
aa nu julituri
acum are o mica iritatie pe barbie.. de la saliva.. ii dau cred ca ultimii dinti de jos.......
da.. ma gandeam eu ca langa vandana e doar gradi...
nu stiu unde e cresa aia....na.. ce sa zic.. eram fata cand stateam in cartier.. nu ma interesau cresele.........
aaaaaa si gradi mai este una si la "zig-zaguri".. pe 6 martie.. sau cum ii zice acum?:) las creste ea si merge si la gradi................
multa sanatate!!!!
cum a reusit?
adryaana
Postat pe 11 Mai 2011 15:37
LA MULTI ANI LA MULTI ANI LA MULTI ANI LA MULTI ANI LA MULTI ANI :sml-sign0199 :LA MULTI ANI
pt toti copii sa creasca mari frumosi, sanatosi si tot binele din lume sa fie alaturi de ei si da mamicile lor
va pe toti
tusi_Oli
Postat pe 1 Iunie 2011 13:29
La multi ani si din partea noastra tuturor copiilor!!!!!!!!!
sa fie sanatosi, sa creasca mari si cuminti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
adryaana
Postat pe 1 Iunie 2011 14:28
LA MULTI ANI !!!! LA MULTI ANI !!!! LA MULTI ANI !!!!
LA MULTI ANI !!!! LA MULTI ANI !!!! LA MULTI ANI !!!!
............pentru toti copilasii si pentru mamici
cory_emy
Postat pe 1 Iunie 2011 14:36
Sa ne traiasca copii si sa fie sanatosi si mai apoi daca se pooate si cuminti
cory_emy
Postat pe 1 Iunie 2011 14:37
Lori ...iti multumesc pentru urari !

La multi ani si pentru puiuta ta, stiu ca a fost si ziua ei..... dar nu am mai intrat pe aici si nu am putut sa te felicit la timp

Imi pare rau ca sunteti in ultima vreme mai mult bolnavioare ....stiu ca ii dadeai si un tratament de imunizare , nici ala nu ajuta ? sau cresa unde o duci le are pe toate ? Va doresc sanatate si pe viitor sa nu mai aveti nici un fel de probleme
cory_emy
Postat pe 1 Iunie 2011 14:41
Se vede treaba ca a venit vara ...nu mai au timp mamicile de stat pe forum !
cory_emy
Postat pe 1 Iunie 2011 14:42

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Articole copii Anglia 11 De la: LILO 24 Aprilie 2011 13:49
Vand infacol pentru colici 1 De la: infacolromania 13 Septembrie 2009 15:51
Vand haine noi pentru bebelusi si copii 6 De la: kidz004030 13 Octombrie 2009 09:29
hainute bebe 0-7 luni foarte frumoase la preturi modice 1 De la: Bianca291 4 Martie 2009 22:32
bb nascuti in luna iulie 19 De la: horobeanu 30 Iulie 2009 15:25
Setari Cookie-uri