stii , eu cand am ramas insarcinata abia asteptam sa stau acasa ....pe urma dupa cateva luni de stat acasa , abia asteptam sa ma duc la lucru, acum sunt din nou la lucru si as sta acasa .... cum o dau nu e bine , niciodata nu te multumesti cu ceea ce ai . | ||
cory_emy Postat pe 9 Iunie 2011 17:16 |
||
---|---|---|
ca bine zici nici cum nu e bine de incredere am.. o sa o las in princiu cu soacra pana vin de la servici.. dinc and in cand va mai veni si mami cate o saptamana.. doua sa mai stea cu ea mai ales cand va fi frigul ala la iarna. .. asta e planul.. mai vedem pana atunci tu in ce domeniu lucrezi? |
||
adryaana Postat pe 9 Iunie 2011 17:27 |
||
adryaana stai linistita ca va fi bine. Pt mine e greu sa ma obisnuiesc ca nu o vad pana tarziu dar la lucru am intrat tare repede in ritm. Tu unde lucrezi? | ||
|
||
Pitu Postat pe 10 Iunie 2011 15:18 |
||
Sall adry si lori ! azi nu prea am avut timp sa arunc un ochi pe aici.........nu am putut incheia programul fara sa va salut adry eu lucrez in domeniul asigurarilor ....inainte de sarcina am ocupat un post de back office si era mult mai simplu, acum am intrat in vanzari si e un pic mai complicat deoarece am contact direct cu oamenii si stii cum e , unu asa, altu ....., ma rog mai greu dar m-am acomodat ! Ceea ce mi se pare in continuare greu, este faptul ca petrec din ce in ce mai putin timp cu emy si implicit cu familia intreaga.Au fost zile cand nici nu am mai prins-o treaza pe aia mica sau zile cand am plecat si ea dormea inca , dar asta e , chestie generala, nu cred ca mai exista jobb cu program normal. |
||
cory_emy Postat pe 10 Iunie 2011 16:14 |
||
...am zile cand lucrez si 14 ore ......bine ca macar am week liber! si atunci incerc sa recuperez timpul in care lipsesc de langa fete . | ||
cory_emy Postat pe 10 Iunie 2011 16:16 |
||
Lucrez la D.G.A.S.PC.Arad... institutia si-a schimbat un pic structura si pe mine si majoritatea colegelor ne-a mutat intr-un alt serviciu. Acest lucru presupune si o schimbare a atributiilor.. nu mari dar...vedem cand ma intorc inainte aveam si munca de teren.. nus cum va fi acum.. cory mult lucrezi.. of serviciul asta si eu nu o sa o vad pe iulia pana seara pe la 6 cred.... programul de lucru e de la 8 la 4 jumate... ma trezesc la 6 sa ma pregatesc pentru trenul de ora 7... sa ajung pe 7 jum in arad sa pot ajunge ep 8... apoi la 4 jumate plec dar nu cred ca am tren asa ca ma bazez pe maxitaxi... pe care le-au cam interzis in ultima vreme..... apoi 20 de minute pe drum.. apoi pana ajung la soacra du-pa ea;..se va face 6 cel putin asta in cazul in care de la servici vin direct acasa.. ca daca fac si ceva cumparaturi...... |
||
adryaana Postat pe 11 Iunie 2011 15:33 |
||
offf doamne , eu ma plang ca sunt la o aruncatura de bat cu serviciul ....dar tu saracutza cu atata drum !!!! | ||
cory_emy Postat pe 14 Iunie 2011 18:23 |
||
adry dar tu unde locuiesti ? | ||
cory_emy Postat pe 14 Iunie 2011 18:24 |
||
locuiesc in curtici... un orasel la vre 14 km de arad... nu e departe.. cu masina esti in 20 de minute la arad.. e linistit... oras de granita feroviara doar.. |
||
adryaana Postat pe 14 Iunie 2011 18:29 |
||
doar.....? | ||
cory_emy Postat pe 15 Iunie 2011 09:59 |
||
da.. adica doar cu trenul poti sa iesi din tara, nu este vama sa poti iesi si cu masina.... | ||
adryaana Postat pe 15 Iunie 2011 15:33 |
||
fetelor cam singurele pe aci. Ce va fac printesele? Adri eu nu stiu ce inseamna ce ai scris tu acolo la locul de munca. Nu ma prea am cu prescurtarile astea. Cori lucrezi nu gluma. Chiar ca iti ramane putin timp. Dar... astea sunt timpurile. Va pupam |
||
Pitu Postat pe 15 Iunie 2011 15:38 |
||
protectia copilului mai pe scurt.... sper ca inca mai are aceleasi initiale:) asa e.. doar eu si cory pe aici ... iulia mea doarme...de vreo 2 ore cred.... |
||
adryaana Postat pe 15 Iunie 2011 15:50 |
||
Va pup fetele ! da Lori din pacate cam asta imi este programul dar sper ca in maxim o luna sa se aseze treburile mai ales ca le-am spus ca din toamna o duc pe piti la gradi si nu are cine sa o ia.... in rest ...voi cu ce va mai laudati ? cand plecati in concediu ? |
||
cory_emy Postat pe 15 Iunie 2011 17:15 |
||
noi candva pe la mijlocul lui iulie.. mergem la mare cu iulia pentru prima data. am niste emotii sper sa fie totul bine.. cand ne intoarcem cred ca ne oprim la munte un pic.. la caciulata am vrea... sa vedem cum va fi.. poate facem ca anul trecut ca de 3 ori ne-am razgandit |
||
adryaana Postat pe 15 Iunie 2011 22:36 |
||
Buna fetele eeee am iesit si noi la apa cu emy ....se comporta super bine , chiar aveam o grija si ma gandeam oare ce ma asteapta in acest concedi la mare .....dar dupa wek asta ma-m linistit . Ii place fff mult in apa . Abia astept concediu !!!!! Voi ce mai spuneti ? Pupici la bebici |
||
cory_emy Postat pe 21 Iunie 2011 19:20 |
||
Am uitat sda-ti spun Adry ca am folosit crema de protectie solara cu factor 30 de data asta , nu am mai luat cu factor 50 si a fost super ok ...nu s-a inrosit deloc desi am stat destul demult la soare . Doar ca am evitat orele 12-16 ne-am ascuns la umbra | ||
cory_emy Postat pe 21 Iunie 2011 19:23 |
||
fain ca v=ati distrat si noi am fost sambata dimineata.. de data asta am dat-o de acasa cu crema si a fost ok mie nu imi e groaza ca nu o sa ii placa in apa si pe plaja, imi e goraza de drumul pana acolo si inapoi.. de cum se va comporta noaptea oricum am zis ca duc patutul cu noi :) vedem cum va fi aa am vb doua, trei vb cu naymi pe mess si sunt relativ ok baiatul a fost un pic racit.. merge la o gradi de ceva vreme dar tot nu vb si nu prea vrea sa manance si sa bea apa... cam atat... |
||
adryaana Postat pe 22 Iunie 2011 22:57 |
||
unde ati disparut toate?????????/// nu aveti scuza ca v-ati dus la strand ca e vreme urata |
||
adryaana Postat pe 1 Iulie 2011 19:50 |
||
Sall Adry!!! N-am avut timp deloc sa arunc un ochi! N-am disparut dar e perioada de concedii si ne inlocuim cum putem deci e mult de munca! |
||
cory_emy Postat pe 4 Iulie 2011 19:58 |
||
Iar la sfarsit de saptamana eu nu prea am timp de calc. si in general nici nu prea stam pe acasa vara in wek. Noi am fost in wek asta la munte, voi ce ati mai facut ? |
||
cory_emy Postat pe 4 Iulie 2011 20:00 |
||
Iar la sfarsit de saptamana eu nu prea am timp de calc. si in general nici nu prea stam pe acasa vara in wek. Noi am fost in wek asta la munte, voi ce ati mai facut ? |
||
cory_emy Postat pe 4 Iulie 2011 20:00 |
||
Ma bucur ca e bine Naymi....burticutza e bine ? cand are termen ptr nastere ? | ||
cory_emy Postat pe 4 Iulie 2011 20:01 |
||
ufff. ... abia astept concediu ! | ||
cory_emy Postat pe 4 Iulie 2011 20:06 |
||
spor la lucru cory! fain ca ati fost la munte. unde anume? noi nu am mai iesit nicaieri nici la strand nu am mai putut de vremea asta.... iulia a fost cam mucoasa... mai imi face cate o noapte alba din cand in cand... zilele trecute.. sambata am fost la film.. in sfarsit m-a convins al meu sa merg la film 3D.. am vazut Piratii din Caraibe... dupa ce ne-am relaxat la film iulia nu ne-a lasat sa dormim toata noapte pana spre dimineata.. i-am dat eu ceai de ceapa ca parca tusea un pic si cred ca l-a baut prea cu pofta si i-a cazut rau... aiurea.. in rest nimic nou abia astept si eu concediul.. pana la urma cred ca mergem sapt viitoare pe la inceput nu dupa 15.. |
||
adryaana Postat pe 6 Iulie 2011 09:11 |
||
mersi adry!!!! am un spor de nu ma vad am fost la bran si un pic la paradisul acvatic la brasov iar pe drumus spre casa o escala la gura diham e superb ...imi place mult zona ! |
||
cory_emy Postat pe 7 Iulie 2011 15:33 |
||
ceaiul de ceapa e bun pentru tuse dar se da in cantitati reduse ptr ca provoaca balonari !!!probabil ca a durut-o burtica si de asta era agitata sau poate ii mai da vreo maseluta.....macar ati fost la un film | ||
cory_emy Postat pe 7 Iulie 2011 15:35 |
||
da.. stiu ca trebuie cate un pic dar ei ii placea si nu mai puteai lua paharul de la ea masele nu mai tre sa iasa ca avem doar un.. canin de jos mai trebuie iesit si gata pana la maselele definitive.. parca asa stiu eu.. na. bine ca a trecut si acum e treaza a fost la soacra azi si nu a facut o anumita "treaba"... mai inainte urla la baita.. am scurtat baita ca sa o pun pe olita.. a facut un pic de pis si gata.. a trebuit sa o imbrac... cum am pus pampers cum a facut in el si kk ns.. de cate ori imi face faza asta....... |
||
adryaana Postat pe 7 Iulie 2011 23:07 |
||
cred ca asa fac toti ......inca nu constientizeaza ei exact cum e cu olita ! | ||
cory_emy Postat pe 8 Iulie 2011 16:15 |
||
buna fetelor .... sunteti pe aici ? am luat o mica pauza si am zis sa bag repede un ochi sa vad ce mai faceti |
||
cory_emy Postat pe 11 Iulie 2011 16:36 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vand balansoar fisher price | 5 | De la: luiza74ace 30 Octombrie 2009 12:00 |
Alaptarea copilului mic pe timpul verii | 36 | De la: ameno 24 Iunie 2010 13:00 |
Vand bicicleta DHS | 8 | De la: ahsoka 24 Mai 2010 16:38 |
|
||
vand carucior si scoica auto | 1 | De la: lupu7 2 August 2009 15:59 |
URGENT cartus imprimanta lexmark z645 | 10 | De la: mariutza_mea 11 Ianuarie 2013 19:06 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară