Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

constat ca toata lumea-i ocupata tare ......sau plecata prin concediu!

va pup !!!
cory_emy
Postat pe 11 Iulie 2011 16:37
da.. ai dreptate cu concediile cory
cel putin in privinta noastra...
suntem la mare... mai stam maine
iulia a fost foarte incantata de apa.. nu atat de mult de nisip cat de apa.. tot in apa vrea.. tot dupa valuri era...
sta la usa si plange sa iesim cand vrea afara
acum doarme..
vroiam sa iesim sa mancam.. mai ales noi ca ea a mai mancat o gustare de la laptele de dimineata dar noi nu am mai mancat de dimineata:)
asta e.. bine ca ii place marea..
va pup
adryaana
Postat pe 14 Iulie 2011 12:15
buna fetelor. ce faceti? cum sunteti? Adry si noi am fost la mare tot in perioada asta. Aseara tarziu am ajuns acasa. Ali nu avrut in primele zile nici sa atuinga apa. Toata ziua a stat cu fundul in nisip si un pic daca a atins apa cu picioarele. In ultimele doua zile a intrat in apa. :) In rest a fost super ok. A mancat pe rupte, a dormit tare bine si i s-a oprit tusa si nasul. A fost foarte benefic acest concediu. Va pupam
Cory voi cand mergeti in concediu?
Pitu
Postat pe 16 Iulie 2011 13:50
noi am fost in costinesti
voi in tara sau in strainatate?
si iulia a dormit destul de bine/.. de mancat a mancat binisor dar trebuia sa fugim sa o prindem,
unul statea la masa si ii facea bucatele celalat o plimba sau alerga dupa ea pana termina din gura.. si tot asa.. nu am avut o masa fara alergatura in concediul asta
dar cred ca i-a facut bine
planuiam sa ne oprim la munte dar a zis sotul ca mai trage un pic si am ajuns aseara acasa..
azi am plasat=o la soacramea si am plecat in ungaria la strand doar noi doi sa ne relaxam dupa primul concediu in trei
o sa pun si poze dar nu acum.. zilele viitoare
va pup
adryaana
Postat pe 17 Iulie 2011 00:53
Va pup fetelor !!!!

Eu mai am de asteptat cu concediul .....dar trece repede timpul si pe urma mareeee

Super tare Adry ca i-a placut Iuliei apa sunt copii care nu vor in apa pana pe la 4-5 ani!!!!

Lori si voi ati fost la mare ...super.....o sa vezi ce bine ii prinde lui Alisor aerosolii.

ma bucur pentru voi ca sunteti bine si sper ca ati avut un concediu foarte placut si cat mai putin obositor!!

Pupici
cory_emy
Postat pe 18 Iulie 2011 08:33
Noi mergem tot la marea noastra ..inca....si nu pentru ca am fi nationalisti dar prefer sa mai creasca Emy un pic....mergem in Eforie si ne cazam dar colindam tot litoralul !!!
cory_emy
Postat pe 18 Iulie 2011 08:35
las ca e bine si in tara
.. macar stimla ce sa ne asteptam:))
si noi am fost si in constanta la delfinariu:)
adryaana
Postat pe 19 Iulie 2011 12:17
Adry coincidenta e tare mare : si noi tot in Costinesti am fost, am avut cazare la o pensiune chiar langa epava.
A fost ok in mare parte... dar sincer ma voi gandi de doua ori inainte sa iau decizia unde sa merg la mare.. drumul e tare lung si obositor si ca la noi la nimeni cata mizerie era seara pe plaja ... de necrezut. Noi vedeam ca ramaneam pana mai tarziu pe plaja pt briza, sau ne plimbam pe faleza si .... atata nesimtire mai rar. Sincer. Si plus ca e tare scumpa mancarea mai ales daca vrei ceva bun. Nu stiu ce sa zic. Nu am fost foarte incantata. Nici dezamagita dar.... ee. asta e. Bine ca Ali s-a simtit bine si am ajuns cu bine acasa.
Bine de voi ca ati mers la strand numai voi doi. Bravo voua.
Cori voi pe cand concediul????
Va pupam
Pitu
Postat pe 19 Iulie 2011 15:20
salut fetelor

noi plecam pe 22 august pentru caatunci a putut sotul meu sa-si ia concediul....e bine si atunci , e mai putina aglomeratie si nici soarele nu este asa de puternic.

Din pacate asa este la noi este mizerie mare dar asta din cauza lipsei de educatie a turistilor. Am fost zilele trecute la strand la noi si administratorii de acolo s-au preocupat sa creeze conditii foarte bune chiar mi-a placut dar seara toata plaja si toata pajistea numai gunoaie desi din 3 in 3m erau cosuri de gunoi .....civilizatie !!!!

cory_emy
Postat pe 20 Iulie 2011 09:15
De la: Pitu, la data 2011-07-19 15:20:09Adry coincidenta e tare mare : si noi tot in Costinesti am fost, am avut cazare la o pensiune chiar langa epava.
A fost ok in mare parte... dar sincer ma voi gandi de doua ori inainte sa iau decizia unde sa merg la mare.. drumul e tare lung si obositor si ca la noi la nimeni cata mizerie era seara pe plaja ... de necrezut. Noi vedeam ca ramaneam pana mai tarziu pe plaja pt briza, sau ne plimbam pe faleza si .... atata nesimtire mai rar. Sincer. Si plus ca e tare scumpa mancarea mai ales daca vrei ceva bun. Nu stiu ce sa zic. Nu am fost foarte incantata. Nici dezamagita dar.... ee. asta e. Bine ca Ali s-a simtit bine si am ajuns cu bine acasa.
Bine de voi ca ati mers la strand numai voi doi. Bravo voua.
Cori voi pe cand concediul????
Va pupam

noi la vila flavia am fost cazati.. undeva pe strada principala dar nu departe tare de plaja
si noi ieseam dar nu chiar pe plaja.. mai mult pe faleza.. si mai mult in partea opusa epavei..nu am ajuns pana acolo in nici o seara ca iulia se plictisea repede de carucior si pe jos vroia singura nu de mana..
pe nisip seara nu prea umblam de aceea nus cum era..
las ca bine ca le-a placut fetelor la mare... vedem pana anul viitor ce va mai fi
adryaana
Postat pe 20 Iulie 2011 22:05
Va pup fetelor!!
Multumesc pentru urarile din 9 iunie!Chanty e scolarita din septembrie .
Am intrat si eu sa fac prezenta,c-am lipsit cam mult...sper sa vb curand cat mai multe mamici online,poate dupa vacanta de vara...somn usor
chanty
Postat pe 25 Iulie 2011 00:54
ehe
lume noua.. bine ai revenit!
are mama domnisoara mare.. scolarita:)
cam pustiu pe aici.. dar poate mai apar mamicile:)
aa am pus pozele promise.. pentru cine are chef sa ne vada
adryaana
Postat pe 25 Iulie 2011 11:07
Adry
Mamici..o intrebare:
La chanty i-a crescut in spatele unui dinte de lapte...dintele permanent.Am fost la stomatolog,ne-a spus ca este normal si ca trebuie asteptat ca cel de lapte sa cada de la sine.In cele din urma dupa lunga asteptare,a cazut dintele...cel permanent insa este f stramb,sa zic asa:-(si f in spate pozitionat.Acum se clatina al-2-lea..aceasi poveste!O mamica imi spunea ca dintii de lapte trebuie scosi in momentul in care se clatina..
Ati patit,ati auzit??
chanty
Postat pe 25 Iulie 2011 12:37
chanty
Postat pe 25 Iulie 2011 12:48
mai noi nu am ajuns inca la faza cu dintii permanenti
noi deocamdata ii avem pe toti cei de lapte...
am mai auzit la cine le iesea cei permanenti pana nu au cazut cei de lapte... dar nus.. ca sa ii scoti ar trebui sa mergi la dentist nu? cand se clatina?... sau sa ii scoti tu?... nus..
of... cum cresc .. cresc si problemele..
poate stie cory ceva.. ca ea are fete mari:)
eu imi amintesc ca intai mi-au cazut dintii si apoi au aparut ceilalti.
adryaana
Postat pe 25 Iulie 2011 23:26
salut petra! ...despre dintisori nu pot decat sa-ti spun cum am procedat eu cu fetele . metoda care am folosit-o a fost una batraneasca dar acum 15 ani a mers .La fete cand au inceput dintisorii de lapte sa se clatine i-am si scos , nu am asteptat niciodata sa cada singuri. Metoda este una invechita cu scosul dintisorilor cu ata si aruncatul dintelui la cioara :)) ....dar macar au fetele o dantura frumoasa si pana in momentul de fata nu am avut probleme cu ele privind dantura.

ma gandesc ca acum la Emy nu o sa mai procedez asa, pentru ca odata cu varsta mai iti pierzi curajul , cu siguranta o sa merg la stomatolog pentru ai scoate dintisorii .
cory_emy
Postat pe 26 Iulie 2011 15:17
oricum din experienta mea capatata de-a lungul timpului, atat cu fetele mele cat si cu nepoteii mei am putut constata ca e mult mai bine ca dintisorii sa fie extrasi atunci cand incep sa se clatine ptr a le putea face loc celorlalti....
cory_emy
Postat pe 26 Iulie 2011 15:21
oricum din experienta mea capatata de-a lungul timpului, atat cu fetele mele cat si cu nepoteii mei am putut constata ca e mult mai bine ca dintisorii sa fie extrasi atunci cand incep sa se clatine ptr a le putea face loc celorlalti....
cory_emy
cory_emy
sory !!! ori eu am luat-o razna ori calculatorul meu ...se posteaza de mai multe ori
cory_emy
Postat pe 26 Iulie 2011 15:23
cory ,
Mda ai dreptate...asa voi face si eu.Aseara a cazut si cel de-al 2-lea dintisor.. dar in spatele lui ,cel permanent e maricel deja si stramb:-(Cu ata nu ma incumet Cory ,dar voi cauta un alt dr care sa fie de acord sa-i scoatem atunci cand se clatina.
Noi n-am dat dintele la cioara ...il punem sub perina iar noaptea,vine zana maseluta si lasa un cadou
Uff,vezi adryaana ce te asteapta?Adevarate probleme
pupam fetele frumoase
chanty
Postat pe 26 Iulie 2011 15:39
da da... vad ce probleme ma asteapta
deocamdata le tinem piept celor de acum
iulia are ceva innfectie in gat..
ieri pe la 5 si ceva mi-a facut febra 39,9........
cam asa ne petrecem zilele
azi nu a avut mai mare de 38.. dar.. e o maraita si jumatate.. se enerveaza pe orice... pe formele care nu intra in cub unde vrea ea... pe cate o carticica cartonata cu animale ca nu mai are "foi"
si tot asa......
adryaana
Postat pe 27 Iulie 2011 18:30
ziua buna mamici!
Tusi te vaz online..ce faci draga?
chanty
Postat pe 28 Iulie 2011 11:47
Adryaana copiii suporta temperatura ridicata foarte bine...nu-i motiv de panica.Si chantal a facut f des amigdalita cu temp 40.M-am obisnuit.Pe masura ce creste, infectiile vor fi mai rare..ca sa zic asa.Cati ani are Iulia?
Eu am azi o stare...uf!E ultima zi de gradinita..nu-mi vine sa cred.Am fetita mare
Astazi ramane la gradinita,doarme acolo.Asa se procedeaza in fiecare an aici...prescolarii raman ultima noapte la gradi"...se citesc povesti,se deapana amintiri,dorm pe saltele in sala de sport impreuna cu educatoarele.
Oare ce-oi face la noapte?!E prima oara cand doarme undeva fara mine...
Ea se bucura enorm,e foarte incantata..dar ce te faci cu mama ei,care are niste emotiiiiii
chanty
Postat pe 28 Iulie 2011 12:01
salut !!!

petra ai sa vezi ca fiecare etapa a lui chantal o sa ti se para din ce in ce mai grea .......asa cum se si spune "copilasi mici griji mici, copii mari griji din ce in ce mai mari"
oricum nu putem decat sa ne bucuram de fiecare etapa a vietii pe care o parcurgem

cory_emy
Postat pe 28 Iulie 2011 12:45
adry si voi sunteti bolnavioare ? imi pare rau sa aud asta

si noi suntem de doua zile cu gat rosu si temperatura 39 - 39.8 ...voua ce v-a dat sa luati ?

noi luam antibiotic "cexyl" tu ii dai ceva pansamanet ptr burticuta cand ii dai antibiotic ?
cory_emy
Postat pe 28 Iulie 2011 12:47
la noi toata lumea e racita ...a inceput mari apoi cory si acum emy si tatasu...eu deocamdata am scapat carantina nu alta .....am cumparat toata farmacia
cory_emy
Postat pe 28 Iulie 2011 12:49
din pacate noua ne-a dat injectabil direct..
alta data ne-a dat si noua sirop.. nus daca cexil sau alceva.. si era peste week-end.. si lunea tusea fata mea .. facuse bronsiolita.. asa ca doctorita cand are deastea in gat ii da 3 zile injectabil si apoi sirop
in seara asta avem ultima injectie.. imediat iesim la plimbare.. mi-a dat sa-i cumpar ampicilina sirop pentru inca 3 zile....
deocamdata nu i-am dat nimic de burtica.. parca atunci cand face injectabil nu se strica la burtica dar din seara asta ii voi pune in lapte biotics....... ca de maine cu siropul sigur va fi aiurea....
ce dragut obicei petra sa stea copii peste noapte la gradi in ultima lor zi....
las ca va trece si noapte asta
aa m-ai intrebat cat are iulia.. are un an si aproape 8 luni.. in 8 august face unan si 8 luni...
adryaana
Postat pe 28 Iulie 2011 18:11
petra .. te=am invitat sa fii prietena mea... asa o sa poti vedea poze mai recente cu iulia.. cele mai proaspete sunt cele de la mare:)
gata.. am plrat ca nu mai are stare.. mergem sa ne pregatim de iesire..
la noi s-au facut 28 de grade
banuiesc ca nici in timisoara nu diferenta mare...
adryaana
Postat pe 28 Iulie 2011 18:23
adry asa este, la injectabil este altceva dar cand ia antibiotic pe gurita este bine de dat ceva pentru protejarea florei intestinale si am mai auzit ca se poate face si candidoza de la tratamentul cu antibiotice.....ce ma enerveaza gatul asta

petra , chiar frumos obiceiul la gradi ...la noi nu se face nimic memorabil
cory_emy
Postat pe 28 Iulie 2011 20:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Produse BIO 1 De la: MihaelaStanciu 6 Octombrie 2008 19:35
treapta carucior frate mai mare 1 De la: bam 28 Februarie 2010 00:15
lenjerii de pat din bumbac 6 De la: leiiana 24 Noiembrie 2008 12:50
HAINUTE PENTRU COPII DE FIRMA 1 De la: kidz000935 25 Mai 2009 12:37
vand cantar chicco, scoica baby care, carucior baby care, etc. 5 De la: kidz1010 19 Octombrie 2009 13:10
Setari Cookie-uri