Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

ma refer, ca ma uit dupa retete de pui, si uite ce citesc in final
si vorba ta tusi, mai bine la cuptor, mai bag ceva rosii, usturoi si tre` sa iasa ceva!
aly_fab
Postat pe 6 Mai 2010 12:32
ai cautat reteta cu pui si ai dat peste cocteil merita incercat bun aly_fab
tusi_Oli
Postat pe 6 Mai 2010 12:32
Sunt atatea retete! Tu stii ce-ti place. Eu nu mananc carne de pui, iar sotului ii fac mai rar, cand are pofta, aseara i-am facut pulpe la cuptor! Asa a vrut, nu mai mancase din decembrie! Isi face la gratar. Eu mananc doar muschi de porc. Cand aveam greturi m-i s-a taiat de pui. Spor la gatit!
Lowiny
Postat pe 6 Mai 2010 12:34
lowidy, spor nu prea este, dupa cum cred ca se poate observa. tu cumte simti? cand trebuie sa iasa bebe? sau a iesit??
aly_fab
Postat pe 6 Mai 2010 12:36
fetelor astazi sunt fericita (sper sa tina): am fost la o clinica privata sa imi fac eco abdominal si au zis ca in afara de faptul ca am un rinichi cu o forma mai ciudata sunt bine, si ca sarcina e in a 5-a saptamana , si bine ancorata in uter, dar ca..am uterul retrovers (cred ca dupa sarcina mi s-a "retroversat", ca la prima sarcina din 4 medici nu a zis nici unulca as avea asa ceva. in plus, am citit pe net ca se poate sa nu-si mai gaseasca pozitia normala dupa ce nasti, si sa devina retrovers.

sa speram ca nu vor fi efecte nedorite asupra lui bebita
pinicuta
Postat pe 6 Mai 2010 12:43
Neata fetele! Vad ca din mancare o dati in cockailuri cu orgasme...
Aly, multumim de reteta, am comandat o dat' si eu si vreau sa zic ca asa mic a fost.... Iar numele nu stiu de unde vine ca nu e nici o senzatie mai ... speshal :))

Tusi, cand scrii pe forum ce scrii tu aici, nu ti se intampla si sa ... salivezi? Asta avand in vedere ora.. .ca e pranzu' ...;)
ses
Postat pe 6 Mai 2010 12:45
aly_fab cand dai de orgasm pe batranul google ia uite la noi te gandesti mai sigur ai taestat pulpe sau altceva.....
pinicuta dar de bb ce a zis ca-i ok asa-i?
alinakatt
Postat pe 6 Mai 2010 12:46
mancare, orgasme...bayyyyyyy da lumea mai si munceste , nu va e putin mila si de noi?
va pup si VA IUBESC
stefystefy_kidz
Postat pe 6 Mai 2010 12:49
alina, eu am tastat "pulpe" .... dar poate bratranul gugal a scos o litera din greseala!!! si uite ce mi-a dat!
Pinicuta, bine ca ti-ai luat o piatra de pe inima si totul sper sa fie bine!
Neata ses! sper ca sunteti ok! flori la toate mamicile
aly_fab
Postat pe 6 Mai 2010 12:50
Uite tu cum creste RATINGUL cand vine vb de orgasme si cum scade cand e vb de mancare la cuptor :)))))
ses
Postat pe 6 Mai 2010 12:50
ce briza usoara se simte in zona
alinakatt
Postat pe 6 Mai 2010 12:51
Da aly, suntem binisor, in recuperari si mergem bine spre "ok", multumim. Cum e cu cafeaua aia? Ai facut mai multa? Sau vin eu cu nessu? ;)
ses
Postat pe 6 Mai 2010 12:52
deh...orgasmul e solutia
Pui orgasmat la cuptor
alinakatt
Postat pe 6 Mai 2010 12:53
De unde briza alina? Aly, iar ai uitat geamul deschis? Sau stefy (ca a fost ultima parca ce a venit), nu a inchis usa in urma ei?
ses
Postat pe 6 Mai 2010 12:53
am mai multa cafea, am pentru toata lumea.... am facut la ibric azi! ses, ce recuperari?
aly_fab
Postat pe 6 Mai 2010 12:54
de pui la cuptor si cafea de la aly_fab vine
alinakatt
Postat pe 6 Mai 2010 12:54

Asta e tare!!!! Auzi la ea, "pui orgasmat"
ses
Postat pe 6 Mai 2010 12:55
Mai avem putin! Doctorul a spus ca peste 3 sapt - cezariana obligatoriu, pt ca am diabet. Abia asptept! Merci de intrebare!
Lowiny
Postat pe 6 Mai 2010 12:55
hai ma ca va dau si cate o portie de pui orgasmat!
lowini, sa mai e putin..... iti tin pumnii !!
aly_fab
Postat pe 6 Mai 2010 12:57
Aly, ieri am iesit la joaca, a fost cald afara si in masina clima.... un pic de febra azi-noapte... acum cantam si alergam prin casa, ca afara nu se stie daca ne scoatem.

Lowiny, nu mai conteaza cum nasti. Important e sa decurga totul bine. Iti doresc o nastere ca la carte si un bebe sanatos! ;)
ses
Postat pe 6 Mai 2010 12:57
lasa ca face anticorpi la febra, si ii trece! si eu fug ca de naiba cand dau de aer conditionat...
aly_fab
Postat pe 6 Mai 2010 12:59
adica ce...nu ati vazut ca exista puiul familist...el face parte din familia celor care nu sunt stersati
adica are nevasta o ganina fericita care face oua fericite, pui fericiti si are clipe orgasmate si nu are nici o taina domnle iar la final moare fericit nu exista dubii....asa ajunge in comert puiul familist ...provine dintr-o familie fericita
alinakatt
Postat pe 6 Mai 2010 13:00
hai ca v-am lasat, ma duc sa mangai puiu` sa iasa orgasmat va
aly_fab
Postat pe 6 Mai 2010 13:00
aly_fab iti dau acum o reteta de pui cu ciuperci
piet de pui,ardei gras rosu, un ardei gras verde, o ceapa, 300 de gr ciuperci proaspete, 200 g de smantana, o lingura pasa de tomate doua linguri de ulei o cana de orez, sare si piper dupa gust
se spala pieptul de pui si se taie cubulete, ardeii se curata de seminte si se taie julien, ceapa se taie cubulete, ciupercile se curata se spala si se taie felii.
Se pune intr-o cratita la prajit pieptul de pui cam 5 min. dupa care se adauga ceapa taiata ardeii si ciupercile se acopera cu apa si sec lasa aproximativ 15 minute la foc.
Se adauga sarea piperul si pasta de tomate si se mai lasa 5 minute.
Se adauga smantana si se ia vasul de pe foc.
Se serveste cu orezul preparat in prealabil
Va doresc pofta buna
tusi_Oli
Postat pe 6 Mai 2010 13:01
Merci ses!
Lowiny
Postat pe 6 Mai 2010 13:02
o sa iasa de la cuptor tot intr-un zambet tamp puiul ala sa pui o poza pe kidz cu el aly_fab
sorela termina cu ciupercile otravitoare discutam de pui orgasmic aici
alinakatt
Postat pe 6 Mai 2010 13:03
fraaanaaa! tusi! ma duc sa cumpar acu` ciupercaria!
aly_fab
Postat pe 6 Mai 2010 13:03
eu la aldoile rand intru in panica la cum sa fac puiul ala cu ciperci...eu am nevoie sa fiu asistata de un adultcand gatesc
alinakatt
Postat pe 6 Mai 2010 13:05

pt toate fetele eu sunt adultul asistent
tusi_Oli
Postat pe 6 Mai 2010 13:08
Alina este creizi, buey!
Tusi, am tot, inclusiv pofta si curiozitatea sa incerc reteta, mai putin ciupercile...:( (Si nu stiu dc pot iesi curand din casa dupa ele).

Aly, ia-mi si mie!!!!

Tusi, dupa ce termini de asistat pe sis, vii si la mine ? :)
ses
Postat pe 6 Mai 2010 13:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Se poate un vot ? 1 De la: creatza 9 Martie 2009 18:37
Concurs Piticul Vesel 1 De la: PiticulVesel 25 Septembrie 2008 08:24
vand masinuta jumbo 1 De la: 1ayana 9 Iunie 2009 14:29
Marsupiu bebe 1 De la: adelinaa 24 August 2008 17:06
VAND PATUT COPIL MARCA L'ROSSI 2 De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:55
Setari Cookie-uri