Salutare fetelor !!!! Ne-am intors.....ce faceti ? sunteti bine sanatoase? ca frumoase si dragute stiu ca sunteti Vio felicitari pentru bebicul ce o sa vina !!! Adry voi cum sunteti , Iuli e bine ? Noi ne-am intors din concediu de o saptamana dar nu am avut timp deloc sa va pot saluta dar acum sper sa ma mai linistesc si sa va pot vizita mai des. va pupacesc pe toate !!! |
||
cory_emy Postat pe 13 Septembrie 2011 11:33 |
||
---|---|---|
au trecut doi ani, bebeii au crescut , Vio felicitari pt noul bebe, Cory mare bubulinei tale, la toti copii frumosi pe care i-am vazut pe aici dar si la mamele lor |
||
tusi_Oli Postat pe 13 Septembrie 2011 11:38 |
||
pupici si tie tusi de la emy care a crescut mare mare mare | ||
|
||
cory_emy Postat pe 13 Septembrie 2011 15:36 |
||
cory multumesc de intrebare... iulia e bine.. a facut acum vreo saptamana rosu in gat iar eu o infectie in gat si ma durut rau.. acum ne-a trecut la amandoua... la ora asta doarme si am zis sa imi verific si eu mailul.. chiar m-am mirat ca e un pic de activitate pe aici:).. |
||
adryaana Postat pe 13 Septembrie 2011 17:58 |
||
Vio, felicitari!!Si multa sanatate! Cory.. am vazut pozele cu Emy..intr-adevar a crescut fff mare:-)e o scumpa! Of Adry,lasa ca trec si bolile astea..o sa vezi.Pe masura ce va creste Iulia,infectiile vor fi mai rare.Asa a fost si la noi.Sanatate multa! Chantal merge la scoala,avem deja teme de facut Oli sa sti ca nu am mai ajuns,poate la prima vacanta..prin octombrie. Va pup cu drag pe toate |
||
chanty Postat pe 14 Septembrie 2011 14:12 |
||
salutare fetele !!!! multumim petra pentru comentarii....esti o dragutza. Chantal e deja scolarita.... esti o mamica fericita !!! adry si noi ne chinuim de dinainte de concediu ba cu rosu in gat ba cu mucisori ba acum cu niste mucozitati in gaatut....ce sa ii facem lasa ca vom creste noi mari |
||
cory_emy Postat pe 14 Septembrie 2011 16:53 |
||
pup fetele ....vad ca nu prea sunteti active :)) | ||
cory_emy Postat pe 15 Septembrie 2011 12:52 |
||
multumesc de gandurile bune sper sa nu mai racim asa des avem si ceva sirop de crestere a imunitatii... o sa=l cumpar dupa ce intra banii ca e 40 de ron ... o sa ma uit si eu la poze.. poate pe seara asa greu reusesc sa intru pe site=ul asta... va doresc o zi buna!!!!!!! |
||
adryaana Postat pe 16 Septembrie 2011 09:15 |
||
fetelor ...sunt tare amarata. am fost azi cu piti la medic si mi-a zis ca are strabism si m-a trimis la oftamolog. Eu i-am tot spus doctoritei mele ca ii fuge un ochisor cand este obosita sau cand plange dar ea a zis ca nu are nimic copilul,si oricum este prea mica ptr control la ofta, si iata ca are .Am fost cu ea la ofta si intr-adevar are strabism si mi-a dat sa ii fac ochelari si ii dau timp de trei luni niste pastilute ...imi scapa acum numele. Pentru mai mare siguranta mi-am facut programare si la o clinica particulara care e destul de renumita pentru oftamologie pediatrica.Mergem marti acolo si vedem ce facem , oricum sunt tare suparata ptr ca doctorita la care am fost mi-a spus ca e recomandat sa facem control la ochi de la 6 luni daca ni se pare ceva in neregula si eu am stat ca o mama denaturata pana acum imi vine sa ma bat. va pup si aveti grija de voi |
||
cory_emy Postat pe 16 Septembrie 2011 15:43 |
||
imi pare rau cory ca esti necajita.. de la 6 luni? nici eu nu stiam ca asa devreme.. poate ar trebui sa merg si eu cu iulia sa o vada un oftalmolog............... parca ii fuge si ei ochiul stang parca dar foarte rar.. nu de fiecare data cand plange ci cand e si foarte obosita multa sanatate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
||
adryaana Postat pe 18 Septembrie 2011 07:16 |
||
ce liniste pe aici cory, merci de comentarii acum ma uit si eu la pozele tale... arata mai devreme ca esti on-line... ce mai faci? noi suntem binisor,,, iulia de o sapt e cam mucoasa.. acum ne cam trece... parca ne apuca un pic tusea dar ne-am luat sirop...... acum isi bea lapticul pe olita.. sper sa vrea sa doarma apoi:) |
||
adryaana Postat pe 5 Octombrie 2011 21:11 |
||
salut ...adry mersi de comm. si printesa ta e o dulce si e toata numai veselie. si noi suntem mucioase de cand ne-am intors de la mare , am epuizat orice fel de picaturi de nas acum ii fac aerosol nici nu mai stiu ce sa zic . Am fost la ORL si mi-a zis sa o operez de polipi dar parca nu imi vine , ea nu mi-a racit chiar f des , nici otita nu a facut slava domnului si nici nu sforaie , respira pe nas nu neaparat pe gurita ...mai ma gandesc . in rest voi cum sunteti ? ce nazdravanii mai faceti ? restul mamicilor nu au mai dat pe aici se vede treaba ca le tin bebicii ocupate |
||
cory_emy Postat pe 6 Octombrie 2011 10:28 |
||
salut ...adry mersi de comm. si printesa ta e o dulce si e toata numai veselie. si noi suntem mucioase de cand ne-am intors de la mare , am epuizat orice fel de picaturi de nas acum ii fac aerosol nici nu mai stiu ce sa zic . Am fost la ORL si mi-a zis sa o operez de polipi dar parca nu imi vine , ea nu mi-a racit chiar f des , nici otita nu a facut slava domnului si nici nu sforaie , respira pe nas nu neaparat pe gurita ...mai ma gandesc . in rest voi cum sunteti ? ce nazdravanii mai faceti ? restul mamicilor nu au mai dat pe aici se vede treaba ca le tin bebicii ocupate |
||
cory_emy Postat pe 6 Octombrie 2011 10:28 |
||
merci cory multa sanatate fetei tale! iulia e bine.. un pic mucoasa... acum face ture pe aici cu caruciorul de papusi in care a pus o papusa ce i-am dat-o azi dimineata. ca sa pot sa-i spal pe ceilalti 2 bebici pe care ii avea i-am dat pe asta si de azi dimineata nu o mai lasa din mana, am fost si la plimbare si tot nu a lasat-o acasa:) |
||
adryaana Postat pe 7 Octombrie 2011 13:28 |
||
buna tuturor si eu sunt o proaspata mamica,ma laud cu un baietel frumusel. | ||
angi_kapa Postat pe 14 Octombrie 2011 22:00 |
||
buna !......bine ai venit ! sa-ti traiasca baietelul cat aveti ? am inteles ca sunteti micuti ...inca |
||
cory_emy Postat pe 15 Octombrie 2011 19:44 |
||
salut ....ce faceti fetelor ? nu mai aveti timp de forum deloc au crescut bebicii si s-a micsorat timpul ....ehh ce fa facem Adry noi am tras-o urat de tot cu o infectie in gat de la afurisitii de muci . A fost nevoie de antibiotic injectabil . Acum chiar m-am hotarat si o voi opera de polipi. Pe 24 suntem programate pentru operatie ....am emotii de nu mai pot dar mi-am dat seama ce rau ii pot face mucisorii ce nu se pot elimina si se duc in gat sau mai rau in urechi. Voi ce faceti ? Iulia e bine? Restul fetelor nu au mai intrat de mult ....sper ca sunt ok cu toate |
||
cory_emy Postat pe 15 Octombrie 2011 19:51 |
||
Multumesc,da suntem micuti avem 5 saptamani dar incet incet crestem si noi..:) | ||
angi_kapa Postat pe 20 Octombrie 2011 11:32 |
||
oooo ce micuti ....am si uitat cum este ce repede trece timpul ...........o sa vezi acum sunt 5 saptamani , acum 5 luni si uite asa te trezesti cu flacaul mare |
||
cory_emy Postat pe 21 Octombrie 2011 20:46 |
||
crestere mare flacaului tau angi asai cori ca parca ai uitat cum erau ale tale asa mici/>? trec lunile si ani.. cum zice cori.. 6 sapt.. 6 luni.. un an si 6 luni sau un an si aproape 10 luni ca a mea...... angi.. acum sta cuminte acolo.... dar cand va fi ca a mea o sa te trezesti intr-o zi ca il gasesti catarat pe patut..... asa am gasit-o ieri pe iulia mea.. . ca maimuta catarata pe o aprte a patutului..ce spaima am tras.. cand am intrebat-o ce face a sarit repede in patut. .... a stiut ca nu ebine ce face |
||
adryaana Postat pe 22 Octombrie 2011 15:45 |
||
salutare mamici ...........o saptamana frumoasa si voua si bebicilor | ||
cory_emy Postat pe 24 Octombrie 2011 10:36 |
||
Multumim mult dragelor.Asa este cum spuneti,trec zilele ca nici nu observ.Sase saptamani asa au trecut woooow.....nici nu imi dau seama cand si cum,azi e dumunica apoi iar duminica.Sanatate si sa creasca mare Iulia. | ||
angi_kapa Postat pe 24 Octombrie 2011 16:21 |
||
salut ....o saptamana frumoasa va doresc | ||
cory_emy Postat pe 31 Octombrie 2011 10:08 |
||
Buna fetelor. Ce mai faceti ? Cum sunteti? Cory am citit ca o operezi pe Emy de polipi. Ati fost la operatie? Cum a fost? |
||
Pitu Postat pe 31 Octombrie 2011 16:00 |
||
Salut Lori .....ce faceti voi ? Trebuia sa o operez dar am amanat ....i-am facut un tratament injectabil ptr ca nu scapam de muci si acum e bine .....vedem cum evolueaza si daca se mai repeta episodul urat pe care l-a avut, o operez . In rest voi sunteti bine . Micuta ta ce face ? Cum merge cu cresa ? Noi am renuntat , ne chinuim bunicile Va pup ! |
||
cory_emy Postat pe 2 Noiembrie 2011 09:16 |
||
buna fetelor cory.. multa sanatate micutei.. poate scapati de operatie... voi ce ati mai facut?ce e nou la voi.? noi am inceput operatiunea "fara scutec".. . de mai bine de doua saptamani sta fara pampers in casa.. doar la somn si cand plecam undeva punem.. nu prea zice cand face dar isi da jos pantaloni si se pune pe olita.. ... eu sunt racita.. de vreo saptamana si ceva.. sper sa-mi treaca ca saptamana viitoare vine o verisoara a sotului cu fetita in tara si as merge sa o vad iar cumnata a nascut duminica trecuta si tre sa-i vad si ei feciorul.. din a treia incercare a iesit baiat |
||
adryaana Postat pe 5 Noiembrie 2011 13:05 |
||
Adry sanatate multa si insanatosire grabnica .....Felicitari Iuliei ptr reusita in operatiunea "fara pampers" succes !!! Noi suntem bine slava Domnului caci ma saturasem de atata raceala . Acum luam niste Imunal Junior si Cavit cu Luteina .Am zis sa o ajut un pic in lunile astea reci pentru imunitate . Luam in continuare FE ptr ca are carenta de FE si cam atat . Va pup ! |
||
cory_emy Postat pe 7 Noiembrie 2011 09:21 |
||
salutam copii frumosi Cory incearca sa-i faci aerosoli. I-a legatura cu medicul orl-ist si vezi ce iti spune. Aparat de aerosoli gasesti in farmacie iar ceea ce iti trebuie pt aerosoli iti recomanda medicul. Sanatate multa |
||
tusi_Oli Postat pe 7 Noiembrie 2011 14:40 |
||
Multumesc Tusi....avem aparat de aerosoli si i-am facut cand a fost acum racita . Acum suntem bine .Pupici! |
||
cory_emy Postat pe 7 Noiembrie 2011 20:40 |
||
multa sanatate.. aa la multi ani cu intarziere pentru ziua de ieri...... va servim cu ceva dulce ca ieri iulia a facut un an si 11 luni iar eu maine fac 28 de ani.. asa ca ne tot sarbatorim din pacate nu putem sa ne sarbatorim asa cum vrem ca iulia ieri a a vut une pisod de voma... nus de la ce,.. sper ca azi va fi mai bine |
||
adryaana Postat pe 9 Noiembrie 2011 08:56 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Salinadinoras Timisoara | 1 | De la: office_salinasusesi_ro 10 Februarie 2010 20:31 |
Vand hainute pt copii si bebelusi second-hand la preturi mici | 1 | De la: kidz005378 13 Noiembrie 2009 17:23 |
vand aparat de abdomene nou nout Power ABS | 5 | De la: pinky 18 Octombrie 2009 00:50 |
|
||
Vand scaun de masa Bertoni Mac Meal | 2 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:25 |
venit suplimentar de la domiciliu | 5 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:21 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară