sesulica da ce patisi mama, sper ca n-ai cazut in cap pooopi fetele |
||
stefystefy_kidz Postat pe 6 Mai 2010 13:09 |
||
---|---|---|
Stefy, nu draga mea.... eu STAU in cap :))) Hm, cu retetele astea... ma duc sa-mi fac dovlecei pane, poate-mi fuge gandu' de la puiul ala orgasmat al alinei, pe care il mangaie aly :)) |
||
ses Postat pe 6 Mai 2010 13:11 |
||
vin ses cum sa nu cu cea mai mare placere ce eu nu as schimba copilul a mea este mare am avut teza la mate am scapat de ea asa ca sunt libera |
||
|
||
tusi_Oli Postat pe 6 Mai 2010 13:13 |
||
ziua buna fetelor. Mmmm,ce de bunatati .As face acu"si eu ceva bun,dar fiica mea iubita a avut bunovainta sa invite o fetita acasa cu tot cu mama ei...nici macar nu o cunosc pe femeia ,,ceea". Cert este ca acu 2 zile la gradi m-a domnit femeia si mi-a zis ca vin azi la h12,15 am fugit sa ma dau cu ruj ..sa fac impresie Va ,o zi minunata |
||
chanty Postat pe 6 Mai 2010 13:13 |
||
saluty stefy si de la mine |
||
tusi_Oli Postat pe 6 Mai 2010 13:14 |
||
aly_fab deci puiul are orgasm pentru ca il mangai tu sa inteleg stefy e joi deci oficial sfarsit de saptmana deci se poate abera in liniste...cine-i pentru |
||
alinakatt Postat pe 6 Mai 2010 13:14 |
||
chantal invit-o draga pe forum sa se documenteze si ea... ps.daca vrei sa stai linistita pune-o sa citeasca mamici on line si dupa dai un pui orgasmat |
||
alinakatt Postat pe 6 Mai 2010 13:17 |
||
bine-ar fi ,dar ce ne facem ca femeia nu intelege romaneste? | ||
chanty Postat pe 6 Mai 2010 13:18 |
||
chanty Postat pe 6 Mai 2010 13:18 |
||
prea tare chanty ses sigur stai in cap? sal'tare tusi |
||
stefystefy_kidz Postat pe 6 Mai 2010 13:22 |
||
oricum nu ar intelege nimik sa mai sti ca nu o sa-si dea silinta sa invete romana dupa ce ii spui ca reteta ai luat-o de pe forum | ||
alinakatt Postat pe 6 Mai 2010 13:22 |
||
.......... | ||
chanty Postat pe 6 Mai 2010 13:25 |
||
sta cineva in cap si eu nu am realizat unde??? stefy tu cum iti gatesti puiul |
||
alinakatt Postat pe 6 Mai 2010 13:27 |
||
orice mancare trebuie facuta cu drag iar daca la pui merge si mangaiat de ce cine stie ce o sa iasa | ||
tusi_Oli Postat pe 6 Mai 2010 13:29 |
||
ii ies din nou penele | ||
alinakatt Postat pe 6 Mai 2010 13:32 |
||
eu mananc puiul doar fript imi place oricum alina, bun sa fie | ||
stefystefy_kidz Postat pe 6 Mai 2010 13:42 |
||
stefy esti o lady ca de obicei multam de comenturi.... |
||
alinakatt Postat pe 6 Mai 2010 13:42 |
||
sunt pe graba alinus ca altfel...bagam mai multe si cum e un site de copii nu-mi permit sa vorbesc porcos | ||
stefystefy_kidz Postat pe 6 Mai 2010 13:44 |
||
eu ii fac si incantatii, are si hestia asta o logica...cu cat e gatit mai delicat si cu dragoste cu ata e mai fraged Stiti e munca grea sa faci tot ritualul asta sa-l orgasmezi, sa-l purifici de gandurile rele, dar iubesti ma intelegeti voi ce spun pentru ca atunci cand ia venit ceasul ded ala care i-a pus capac nu la intrebat care ia fost ultima dorinta si sunt convinsa ca a fost fff violent...de aici stresul la puiul care tine pagina zilei....ma intelegeti oare |
||
alinakatt Postat pe 6 Mai 2010 13:47 |
||
toti suntem porcosi/...dar nu vrem sa recunoastem |
||
alinakatt Postat pe 6 Mai 2010 13:48 |
||
alina, i love you! | ||
stefystefy_kidz Postat pe 6 Mai 2010 13:55 |
||
dadu domnul sa ma iubeasca si pe mine cineva azi dupa cum vezi te pup apast nu subtil | ||
alinakatt Postat pe 6 Mai 2010 13:57 |
||
stefy..rad la comp la comenturi ai 1 problem la mansarda oare de unde ti se trage? | ||
alinakatt Postat pe 6 Mai 2010 14:12 |
||
alina fiecare cu pasaricile ei, eu mai am si din astea jucause si azi e vremea lor mai vrei? hai ca mai bag...stai asha | ||
stefystefy_kidz Postat pe 6 Mai 2010 14:14 |
||
bine ca sunt pasarici si nu pasaroi ca ne dadeam drakului nu alta... auzi dar pasaricile tale sunt din celea linistite banuiesc nu or fi stresate ca puiul familist |
||
alinakatt Postat pe 6 Mai 2010 14:19 |
||
nu draga, is asa de linistite, imi fac tura bura prin creieras stiu ca eu n-as renunta la ele, de aceea isi permit sa fie asa. Vai mama lui, saracul pui familis, acum cred ca isi intoarce fata si sta cu fundu la aly_fab, mai trage si un part, asa cat sa-i faca in ciuda, ca doar atata mai poate | ||
stefystefy_kidz Postat pe 6 Mai 2010 14:23 |
||
hm...aromele orientului aly_fab unde esti cu puiul dupa ciuperci |
||
alinakatt Postat pe 6 Mai 2010 14:26 |
||
bay tie nu-ti miroase a pui? la mine a venit un damf cred ca puiul lui aly s-a basit nu a fost orgasmat cum trebuie fetele zi faina sa aveti aly_fab sper ca ti-a iesit puiul delicios |
||
stefystefy_kidz Postat pe 6 Mai 2010 14:28 |
||
no ? ce-i cu saramura asta aici? faceti voi misto, dar sa stiti ca mi-a iesit un pui delicios, orgasmic chiar |
||
aly_fab Postat pe 6 Mai 2010 15:57 |
||
totul e bine cand se termina cu bine sa inteleg ca a iesit bun puiul orgasmat sa ne dai si noua reteta |
||
alinakatt Postat pe 7 Mai 2010 09:27 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vand carucior Primii Pasi model H309 | 1 | De la: simi_clau 17 Februarie 2010 01:28 |
vorbe de duh | 67 | De la: office_salinasusesi_ro 28 Februarie 2010 11:06 |
Doriti hainute bebe super ieftine? | 1 | De la: Bianca291 30 Mai 2009 01:17 |
|
||
Carut sport de vanzare? | 2 | De la: auranicoleta 7 Mai 2008 15:14 |
vand carut disney | 2 | De la: xenna 24 Februarie 2010 12:19 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural