Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

buna dimineata mamici, momentan ma incadrez la categoria mamici cu burtici nu cu bebici dar mai am si eu aprox 5 saptamani si devin mamica cu acte in regula cum s-ar zice :d , abia astept. va pup si o zi buna va doresc tuturor.
clau_strunf
Postat pe 7 Mai 2010 10:36
neata fetili.....da ce de treaba ati avut voi ieri!!!!!!!!!!! .....io am picat in depresie k de ieri de la 2 ma chinui sa beau o cafea si sa trag un fum si nu reusesc..... va vine sa credeti>???.........
gya_andy
Postat pe 7 Mai 2010 10:38
salutare clau_strunf.....pai iti uram bine ai venit....si nastere usoara
gya_andy
Postat pe 7 Mai 2010 10:39
fetili dar in rest????niciuna?
gya_andy
Postat pe 7 Mai 2010 10:40
clai_strunf esti din constanta?
ionela_miruna
Postat pe 7 Mai 2010 10:49
saluti gya da ce patisi draga de intrasi in depresie?
asta nu e depresiune este astenia de primavera
tusi_Oli
Postat pe 7 Mai 2010 10:55
..........probabil.......din cauza lipsei.... ......si v-am mai citit si comenturile despre puiul orgasmic.....si m-a luat si pe mine .....pupici.....cum e la munca?........eu acusica am reusit sa-l adorm pe praslea cel voinic si ma chinui sa mai adaug niste poze la album....pupici.........aaaaaaaa si va astept cu comenturi.....
gya_andy
Postat pe 7 Mai 2010 11:35
multumesc de primire, imi pare rau dar nu sunt din constanta sunt din bacau.poopici la toate
clau_strunf
Postat pe 7 Mai 2010 15:16
buna seara fetele, pupicei la mamici,bebici si burtici

am si eu o mare rugaminte la toate mamicile care ma pot ajuta cu un sfat, as dori sa o intarc pe emy si nu prea stiu cum sa fac deoarece e cam dependenta de tzitzi, trebuie sa gasesc o metoda sa o fac sa renunte incet incet deoarece nu vreau sa ii provoc traume copilului , de aceea va rog sa imi spuneti si mie cum ati procedat voi, eu la fetele mai mari nu am avut probleme cu intarcatul deoarece au papat tzitzi f putin si practic s-au intarcat singure dar cu emy e mai complicat deoarece ea nu doarme daca nu are tzitzi langa ea....offfff rau ca nu le dai ....rau ca le dai !!!! a
astept sfaturile voastre!!!! pupici
cory_emy
Postat pe 8 Mai 2010 23:18
nu stiu ce sfat sa-ti dau draga cory.....noi papam doar biberon!intreab-o pe aly_raz
gya_andy
Postat pe 9 Mai 2010 11:10
ea stie mai multe.....
gya_andy
Postat pe 9 Mai 2010 11:10
Buna, cory asa cum ti-am spus si pe privat, incepe cu lapte formula, putin cate putin in completare la titi si ii reduci usor usor o masa, apoi mai multe si tot asa, cand ea iti papa deja 150 ml de lapte formula eu zic ca-i pregatita sa-i reduci titi de tot...rabdare, rabdare si iar rabdare si...sub nici o forma sa nu pleci de langa ea, eu nu l-am parasit nici o clipa, pt ca oricum sufera dupa titi, sa nu sufere si dupa mami...bafta multa! pupici

fetele va pupam si pe voi...
aly_raz
Postat pe 9 Mai 2010 13:11
aly multumesc ptr raspuns , voi incepe da luni sa ii dau cate putin laptic formula pana se va obisnui cu biberonul , ea papa tzitzi doar dimineata la trezire,seara la nani si noaptea ,in timpul zilei papa mancarica , am inceput de luna trecuta sa nu ii mai dau in timpul zilei ptr ca papa si ma musca ea se juca cu mine dar eu nu mai putem de durere...si vad ca s-a obisnuit, dar nu adoarme fara tzitzica ei ...ptr ca de fapt ea papa doar dintr-un san celalat saracu a fost abandonat de pe la vreo doua luni nu stiu de ce a avut aceasta preferinta dar pur si simplu nu a vrut sa mai pape din sanul stang si cu timpul daca nu a papat s-a dus si lapticu. sper ca in vreo doua trei luni sa reusesc sa termin , oricum nu aveam de gand sa plec de langa ea deloc deoarece mi se pare o cruzime sa privezi copilutu de prezenta ta si nu cred ca le poate fi bine fara mami. pupicei si mai vb

mai aveam o intrebare , cam ce cantitate de lichide beau copilasii vostri in timpul zilei? a mea nu bea mai mult de 50-75 gr apa in timpul zilei, ceai nici atat si mai bea cam 50 gr suc de fructe atat si mi se pare cam putin, voi ce credeti ?
cory_emy
Postat pe 9 Mai 2010 14:52
daca nu a papat decat san pana acum se poate sa nu ii placa laptele praf.stai ca nici nu mai stiu ce marca de lapte mis e zisese ca seama cel mai mult cu laptele de mama, era oricum ceva nemtesc intr-o cutie mare-mare de carton si f scump mi s-a parut la vremea aia. oricum andrei nici nu s-a uitat la el. eu l-am intarcat pur si simplu, dintr-o data (cand se trzea si plangea il luam in brate si ma plimbam cu el pana adormea la loc). si lapte gol nu a vrut..luni de zile pe urma , ci numai cereale cu lapte, branza, iaurt, cascaval...

sper sa reusesti sa ilintarci treptat si sa ii placa laptele praf
pinicuta
Postat pe 9 Mai 2010 15:54
ce fac fetele, noi am racit si stam in casa...voi ce faceti?
aly_raz
Postat pe 10 Mai 2010 12:55
buna ziua doamneleor si domnisoarelor, cu burtici sau cu bebici va invit la o cafeluta virtuala si la o

aly raz sanatate la bebic, e un scumpicel
bianca4you
Postat pe 10 Mai 2010 16:37
aoleu, eu una nu! nici cafea nici tigara! o cana cu apa daca vrei, sau suc de fructe, sau o felie mareeeeeee de pepene daca imi dai
pinicuta
Postat pe 10 Mai 2010 16:40
graviduta nu? felicitari! cum decurge sarcina? trimit imediat o felie de pepene, lasa-mi adresa
bianca4you
Postat pe 10 Mai 2010 16:42
graviduta da. oricum nici ne-gravida nu fumam si nu beam cafele... da o felie de pepene (ROSU NEAPARAT ) chiar ar merge

sper ca bine merge sarcina, vom vedea ce mai zice medicul maine:)
pinicuta
Postat pe 10 Mai 2010 16:44
eh e bine de tine, te felicit. Nu ma omor nici eu cu tigara, dar o cafeluta buna merge oricand . Sa fie bine, iti doresc sarcina usoara si multa sanatate. Tu mai ai un copil nu-i asa? sper sa nu fi citit printre randuri
bianca4you
Postat pe 10 Mai 2010 16:47
da mai am
pinicuta
Postat pe 10 Mai 2010 17:03
buna fetelor. aly_raz, si voi raciti? sper sa va faceti bine, si baiatul meu a racit, nu stiu cum si unde, temperaturi foarte mari azi noapte..nu i-am dat antibiotic, pt ca nu stiam ce are...dar daca face iar febra deseara va trebui sa-i dau... Cum e bebele tau acum?? Te pup
aly_fab
Postat pe 10 Mai 2010 17:15
am si eu o intrebare poate cineva sa-mi spuna la ce varsta ia facut primele analize la bebe pentru a vedea daca este ok adica nu are deficienta de ca. sau fe.adelina are 1si5 luni si mie mila sa o duc la ,,intepat,,
violeta0740
Postat pe 11 Mai 2010 09:33
analizele la bb se fac cand e necesar si/sau doctorul iti recomanada acest lucru.In cazul in care ai un medic de familie zurliu si habar nu are cu ce se rumega sanatatea copilului tau ii cer pur si simplu o trimitere pt. un set de analize....doar daca e necesar altfel lasa copilul in pace si nu-l intepa degeaba.
Trebuie sa sti ca, sangele cand i se trage la un bb din cauza ca se sperie se poate coagula f repede si ai facut o pleasna.Este necesara repetarea analizelor.Cand te-ai decis sa-l intepi intereseazate unde il duci sa nu fie vreun macelar
alinakatt
Postat pe 11 Mai 2010 10:08
analizele sunt oricand binevenite. din analize se poate depista de pilda daca are vreo problema cu rinichii sau ficatul. iar Ca si Fe sunt de acord ca nu se dau DECAT DACA ANALIZELE RELEVA O LIPSA IN ORGASNISM. Noi primele analize i le-am facut in maternitate (i-a luat sange dintr-o vena de la cap) si apoi la o zi dupa externare, la spitalul de copii (i-a luat din manuta). Desigur, la noi era nevoie de analize la o varsta asa precoce. Nu inseamna ca indemn toate mamicile sa faca analize la 4 zile de viata. Voiam doar sa zic ca DACA PERSOANA CARE RECOLTEAZA SE PRICEPE poate recolta la orice varsta fara sa chinuie copilul foarte tare (de durut doare, na, si la adulti doare cand iti ia sange , nu?)
IN SCHIMB daca persoana care recolteaza e incepatoare sau nu are experienta in a lucra cu nou -nascuti, ilpoate chinui mult si bine si sa ii sparga 100 de vene fara nici un rezultat. Sfatul meu: daca te duci sa ii ia sange, du-te macar la un spital de copii ceva, sa ai macar sigurnta ca acolo se lucreaza cu vene asa subtiri si sa nu il chinuie totusi mai mult decat necesar....

de coagulat, noua nu ni s-a intamplat niciodata. depinde de pers care recolteaza:daca agita bine flaconul de sange dupa ce l-a recoltat scade riscul de a se coagula in eprubeta (cel puin asa am auzit la asistente, si ele asa faceau: agitau eprubeta dupa ce luau sangele)
pinicuta
Postat pe 11 Mai 2010 10:43
Pt Ca si Fe se poate lua din degetel sange. Asta ar fi mult mai simplu
pinicuta
Postat pe 11 Mai 2010 10:44
neata fetelor, e adevarat, sunt laboratoare unde iau din degetel sange la bebe, nici nu are timp sa reactioneze, nici eu nu as fi deacord cu luatul din vena Zi placuta tuturor!
lidya
Postat pe 11 Mai 2010 11:14
La Barbara i sa coagulat indiferent cat i sa agitat eprubeta si asta sa intamplat la spital de copii....ca sa nu mai zic si cate gauri a avut cat in brat cat deasupra palmei cand a trebuit sa-i puna perfuzia....
Nu stiu, dar are si o legatura faptul ca, copilul care e mai mare (1 an si..) deja constientizeaza mai mult ce se intampla decat un bb de 3 luni, se sperie se panicheaza, venele se subtiaza.....e greu oricum cu bb saracutii
ehhee lydia daca ai nevoie de un set de analize numai din vena se ia....
alinakatt
Postat pe 11 Mai 2010 11:27
hmmmmm..copil de un an si ceva, mie-mi spui. la un an si 2 luni l-am operat, au trebuit perfuzii vreo luna de zile, si din cauza ca substanta din perfuzie era cam acida (cand pica pe fir vedeai cum ies bule ca la Cola - ma rog, evident nu erau bule dar asa pareau , asa se vedea)-din cauza asta i se macinau venele si la fiecare 2 zile trebuia schimbata branula. nu iti spun cate zeci de intepaturi la fiecare branula pusa, ca i se spargeau venele, si nu a avut nimeni voie sa il intepe dect chirurga care l-a operat (deci daca ea cu indemanarea de chirurg care daca greseste cu un mm la operatie atinge un nerv si nenoroceste pacientul, nu reusea sa ii puna branula din prima, iti dai seama asistentele cat l-ar fi mai chinuit inca). si nu i s-a coagulat. a fost ok. cred ca depinde si de la pers la persoana:la unii se coaguleaza f repede, la altii dimpotriva ca nu se coaguleaza cand ar trebui

important e ca cine inteapa sa stie ce face, iar cand ia sangele sa aiba si laborator f aproape, sa il poata duce imediat (sa nici nu se coaguleze, sa nici nu aiba timp microbii "sa coaca")

cand stai sa te gandesti... cu cat treci prin mai multe cu atat te sperii de mai putine: acum nhu mai plang cand ii ia sange lui andrei. si nici el nu se sperie de dr (sigur, cand ii ia sange nu vrea, plange, dar stie ca trece repede sipe urma punem pansament frumos):cand mergem sa il consulte sta cuminte, deschide singur gura maaaaaaaare, stie ca pt ca a fost cuminte primeste bomboana sau ciocolatica...
pinicuta
Postat pe 11 Mai 2010 11:36
ba inca, daca mergem la luat sange, pana sa il intinda pe pat se uita si el cu asistenta dupa vene si admira "bratara" pe care o va purta... pe urma zice toate eprubetele ce culoare au si asistentele il lauda ca stie si roz, si mov.... nici barbatii adulti nu stiu culori din astea
pinicuta
Postat pe 11 Mai 2010 11:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vand carucior bebe 9 De la: elly_sv 25 Noiembrie 2009 16:43
Salinadinoras Timisoara 1 De la: office_salinasusesi_ro 10 Februarie 2010 20:31
Vand scaun masa, balansoar si masinuta Jumbo K's Kids 1 De la: kidz006614 30 Ianuarie 2010 10:24
set sterilizator IQ24 Avent @ pompa san ISIS manuala Avent 1 De la: danielas999 20 August 2009 22:44
vaccin pentru rh nrgativ 2 De la: kidz004224 24 Noiembrie 2009 22:36
Setari Cookie-uri