ziceam de cei mai marisori pentru ca sunt constienti ce li se face pe cand un bb de cateva luni il pui il tine asistenta de brat si te rogi sa gaseasca vene din prima...A mea avea aproape 4 luni cand a fost in perfuzii si eu eram lesinata...nu am fost in stare sa stau langa ea era sora mea in salon si o auzeam de pe coridor cum tipa si cum plange...nu am cuvinte ce era in sufletul meu . Si asa mica cum era a asociat albul cu durerea iar pana aproape de doi ani mergeam la doctor sa fim ultimele ca sa nu ne auda un cartier intreg la ea si un simplu control era groaznic tremura instant.... In schimb anul trecut cand am fost sa-i iau sange de la frica i sa coagulat imediat asa ca am chinuit-o cat la un deget cat la altul cu picatura chinezeasca , asa azi oparte de analize ...peste n zile alta .....doar cand vedea usa laboratorului inceapea sa planga Pinicuta tu ai tras mult cu al tau, saracutul deja percepea ca un lucru normal ...si eu imi aduc aminte de cand eram mica cand ma ducea mama sa-mi ia sange eram f flexata indiferenta chiar nici durere nu mai aveam stiam ca se face repede si plec acasa... |
||
alinakatt Postat pe 11 Mai 2010 12:37 |
||
---|---|---|
cati suparaciosi am pus in mesaj dinastia...nehhh...nu-mi place mie nu-mi plac astia eu vreau discutii saltarete |
||
alinakatt Postat pe 11 Mai 2010 12:38 |
||
ce chestie:tu nu puteai sa stai langa ea: eu nu puteem sa NU stau. cand ma dadeau afara din sala incepeam sa plang si intram cu forta inapoi. am zis ca vreau sa stau mereu loanga el. apoi s-au invatat cu mine si ma lasau sa stau cand ii faceau..orice...nu-i de ajuns ca il chinuie, mai trebuie sa fie si singur??? macar asa cu mine langa el poate ii era mai bine, il mangaiam pe frunte si ii ziceam ca o sa treaca repede, si apoi il luam in brate imediat ce terminau tatal lui in schimb numai cand vedea ca se pregatesc sa ii recolteze se facea o data alb la fatza si pleca de buna voie, nu mai astepta sa il dea afara sau sa il intrebe daca crede ca lesina mi-aduc aminte cand eram copil si mergeam la dentist, ca voiam sa stea mama langa mine. parca daca ma lasa singura durea mai rau. parca mama ar fi stat de paza sa nu imi faca ceva si mai cumplit, nu stiu (desi culmea, ca ea ma certa sa nu mai dau din picioare, dar parca tot mai bine era cu ea acolo) |
||
|
||
pinicuta Postat pe 11 Mai 2010 12:46 |
||
ok, discutii saltarete: ascult boys boys boys cu sabrina, touch me cu samanta fox si emozioni cu tot cutugno (super cantece) | ||
pinicuta Postat pe 11 Mai 2010 12:46 |
||
pinicuta crede-ma ca sunt o fire tare...dar atunci in momentul acela nu am reusit mi s-au taiat picioarele...eram pe jos cu mainile la urechi si urlam si eu... Ma crezi ca acelasi lucru sa intamplat cu ani in urma cand era vorba de nepoata mea.Tusi_oli se inverzea iar eu eram langa ea Am plecat Kiss |
||
alinakatt Postat pe 11 Mai 2010 13:05 |
||
ma duc sa ascult si eu o muzica buna ca aici la job se vorbesc despre legii brrrr | ||
alinakatt Postat pe 11 Mai 2010 13:06 |
||
al meu are doar 2 luni si vorbesc mult cu el.mai ales cand are zile din acelea in care nu doarme ii spun k el acum este un puishor de gaina cu pufuletz si k trebuie sa doarma sa se faca mare k un cocoshel si sa se urce pe casa sa strige ...cucuriguuuu....el rade intruna | ||
dancris Postat pe 11 Mai 2010 13:32 |
||
eu doar asa pot face ceva treaba'il scot dimineatza pe la 9 si doarme pana pe la 13...sa tot fac treaba |
||
dancris Postat pe 11 Mai 2010 13:38 |
||
buna la toata lumea!!! noi azi suntem fericite tare am implinit un anisor suntem fete mari si sa bem un pahar ptr asta pupicei la toata lumea si sanatate multa ptr bebicei bolnaviori!!! aly_raz cum se simte razvi? sper ca sunteti bine |
||
cory_emy Postat pe 11 Mai 2010 13:57 |
||
la multi ani emy! sa ramai la fel de frumusica si nebunica ca acum! | ||
ionela_miruna Postat pe 11 Mai 2010 13:59 |
||
deja sunteti mari, La multi ani, v-am transmis si in partea cealalta :) sa cresteti mari, sa mancati ceva bun si pentru noi... iar noi bem ceva in cinstea voastra | ||
Laura_M Postat pe 11 Mai 2010 14:01 |
||
Buna fetele LA MULTI ANI! pentru galusca ta cory, multi pupici de la Razvanel Noi suntem mai bine, ne tratam cu ceaiuri si homeopate, azi chiar se simte mult mai bine, nu il scot inca afara si e tare plictisit, insa maine sigur iesim aaaaaa, uitam, bun venit dancris |
||
aly_raz Postat pe 11 Mai 2010 14:02 |
||
buna aly, o sa va faceti voi bine si atunci sa te tii mami | ||
Laura_M Postat pe 11 Mai 2010 14:04 |
||
laura eu am un mare luptator langa mine, era terminat duminica seara, dar tot se juca, nu se da el batut asa de usor | ||
aly_raz Postat pe 11 Mai 2010 14:09 |
||
multumesc fetelor din partea noastra aly ma bucur ca sunteti bine , e tare rau ca nu puteti iesi afara ca asa e de frumos, noi cum ne trezim iesim afara aproape ca nu mai vrea in casa , noroc ca stam la curte va multumesc ptr mesaje tutror si celor care mia-u urat pe mamici on line ....sunteti niste dulci toate |
||
cory_emy Postat pe 11 Mai 2010 14:20 |
||
cory e pedeapsa pt el ca nu l-am scos, cum el era afara zilnic, acum de vreo luna si de doua ori, inchipuie-ti...insa 2 zile nu o fi foc, oricum a mai stat pe balcon ca e nonstop deschis, dar maine la prima ora iesim, nu-l mai pot pacali, sper sa nu fie probleme, ce bine de voi ca stati la curte...viata. Va pupam | ||
aly_raz Postat pe 11 Mai 2010 14:30 |
||
si noi va pupam aly puicei si la razvanel si sa va ocoleasca bolile de acum | ||
cory_emy Postat pe 11 Mai 2010 14:38 |
||
buna ziua, bebici bolnaviori, muzica veche, combinatii care mai de care subiecte calde si interesante, bravo! am si eu cu cine imi petrece nitel din timpul liber? | ||
ane_mary_kidz Postat pe 11 Mai 2010 16:42 |
||
SALUTARE FETELE.....observ ca numai eu bantui pe la orele astea pe site.....ehhh se mai intampla sa am niste ragaz acum.... La multi ani emy mica.... desi cred ca acum fiind 12:05 a trecut ziua ta , oricum multa sanatate si toate cele bune! .....razvanel mititel, frumusel am auzit ca maine iesi afara??? ...bravo asa te vrem....ne bucuram pentru tine ca te-ai insanatosit.....pupicei de la andrei. |
||
gya_andy Postat pe 12 Mai 2010 00:08 |
||
buna gya_andu si multumim ptr urari ...ce faceti ?ce face andrei? | ||
cory_emy Postat pe 12 Mai 2010 00:14 |
||
ce faceti dr�gutelor? gya am iesit si noi putintel afar� de dimineat�, acum nu cred c�-l scot si mai tarziu c� e tot r�cit, nu-i mai trece odat� n�sucul voi cu ce v� mai l�udati? | ||
aly_raz Postat pe 12 Mai 2010 15:39 |
||
buna aly....noi acum ne-am intors de la plimbarici , mai stam un picut ne odihnim , papam un pic si iesim iar......intre timp mami se mai uita un pic pe net...voi ? | ||
cory_emy Postat pe 12 Mai 2010 15:57 |
||
buna fetelor.. al meu a facu otita si trei zile a fost febril, cu tuse .... azi noapte mi-a vomitat antibioticul..... si nu stiu daca si-a facut efectul.. si ca sa fie paharul si mai plin, bebe mik a plans din jumate in jumate de ora, nas infundat.... |
||
aly_fab Postat pe 12 Mai 2010 15:57 |
||
aly, tot bolnavior si al tau? si eu care ziceam ca a venit vremea si a iesit soarele pe la toate casele iar se arata copii bolnqaviori..... |
||
aly_fab Postat pe 12 Mai 2010 15:59 |
||
eu stiu ca statul in casa prea mult nu face bine si ca aerul curat desfunda caile respiratorii.... noi am stat in casa de 3 zile doar in casa, si uite ca bebe are nasul infundat.de ieri.....cum asa ceva, nu-mi explic.... | ||
aly_fab Postat pe 12 Mai 2010 16:01 |
||
cory bucurati-va de soare, noi nu prea putem zici ca suntem prizonieri, e tare r�u, mai ales c� suntem obisnuiti cu iesirile aly_fab te mai gasec si eu pe net ce s�-i facem, asta-i viata, se mai int�mpl� si din astea, sper s� treac� c�t mai repede toate, e foarte r�u s� fie boln�viori |
||
aly_raz Postat pe 12 Mai 2010 16:05 |
||
aly_fab inca nu ati terminat cu bolile ?.....offffff... imi pare rau sa aud de bebicii vostrii ca sunt bolnaviori...sper sa va reveniti cat mai repede aly_raz , noi stam afara apoape toata ziua si ne bucuram cat putem de soare...multumesc domnului ca nu am mai avut probleme |
||
cory_emy Postat pe 12 Mai 2010 16:09 |
||
cory nici noi nu am avut probleme pana acum, o singura data a luat de la mine raceala, era inevitatbil ca eram terminata, neputand sa iau nimic medicamente ca alaptam... eu cred ca acum a racit ca na, nu mai are anticorpii din lapticul meu si e mai expus...sper doar sa nu avem probleme foarte des... | ||
aly_raz Postat pe 12 Mai 2010 16:12 |
||
mamicilor..am si eu o intrebare:bebelushii vostrii cat timp au avut colici,al meu a avut cam o luna,nu-i mai dau siropul de colici dar o data la cateva zile se mai strange de burtica,asta inseamna k mai are ,tre sa-i dau iar sirop ,nu as vrea k se cam deranjeaza la stomacel de la el(cred k de la sirop) |
||
dancris Postat pe 12 Mai 2010 16:16 |
||
pai nu-i mai da siropul ala daca crezi ca de la el se strica la stomac (ce sirop ii dadeai?), da-i ceai de colici, ala se poate da la orice varsta si nu am auzit sa aiba efecte adverse. nu mai stiu la noi cat au durat colicile (de fapt nu prea am avut... dar la 2 luni am avut un episod de dureri de burtica si burtica tare, si se vedea ca se chinuie ca nu putea sa dea gazele afara. si i-am dat sab simplex si/sau ceai de colici si imediat se linistea. ragaia si facea partzuri si se linistea imediat. | ||
pinicuta Postat pe 12 Mai 2010 16:27 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
avem nevoie mare de ajutor | 2 | De la: kidz007809 14 Mai 2010 13:12 |
caderea parului! | 12 | De la: Alina80 12 August 2009 14:55 |
HAINUTE PENTRU COPII DE FIRMA | 1 | De la: kidz000935 25 Mai 2009 12:37 |
|
||
Proluton Depot | 2 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:25 |
Vand carucior sh HABERKORN Easy TUV | 3 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:08 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural