noi nu am avut colici, dar stiu ca tin pana pe la 3 luni. Exista ceaiuri pentru asa ceva, baby calm sau baby drink, speciale pentru a calma durerile de burtica, eu am folosit baby drink pana la 1 anisor, acum ne-am dat pe baby calm in combinatie cu ceai de fructe, il bea tare bine, incearca si tu, cu siguranta nu-i va face decat bine | ||
aly_raz Postat pe 12 Mai 2010 16:28 |
||
---|---|---|
s-a vorbit mai demult de miere de albine, acum intreb si eu, e bine daca ii pun zilnic cate putin in ceiut? Raz are 1 an si 3 luni, merci frumos. | ||
aly_raz Postat pe 12 Mai 2010 23:53 |
||
Buna dimineata. Pofta buna la cafeluta. Ce mai faceti fetelor? | ||
|
||
Pitu Postat pe 13 Mai 2010 08:41 |
||
da, aly, nu-i nici o problema cu mierea. e destul de mare si nu-i va face rau:) | ||
pinicuta Postat pe 13 Mai 2010 10:14 |
||
pinicuta, merci frumos | ||
aly_raz Postat pe 13 Mai 2010 13:34 |
||
Hristos s-a inaltat!!!!! mai fetelor, uitam sa va spun cu ce bunatati petreceti azi? eu mi-am culcat teroristul si acum savurez o prajiturica cu un pahar de cola,, singurica acasa, sotul e la munca...voi? | ||
aly_raz Postat pe 13 Mai 2010 14:27 |
||
cola? eu una, apa , apa si iar apa, si cand ma plictisesc de apa, atunci ceai sau suc de fructe stoarse in casa iar de mancat... nu stiu ca parca nu-mi mai cade nimic bine, am inceput perioada cu varsaturile deci na.... parca totusi ceva sarat as manca mai degraba bine, daca ar fi sezon de pepene acuma numai pepene as baga, CLAR |
||
pinicuta Postat pe 13 Mai 2010 14:40 |
||
pai pinicuta, daca eram si eu insarcinata nu mai beam cola dar mai am si eu pofte ca destul m-am abtinut cat am fost insarcinata sau am alaptat, acum imi mai fac si eu de cap...uneori. Cat despre pepene, am luat si noi zilele trecute, dar am dat banii degeaba, fara gust ca-mi venea sa ma duc la vanzatoare si sa il trantesc in cap caci ea mi l-a recomandat cu atata nesimtire...vai e dulceeeee si bun..... uuuuf, nu-i inca vremea lor! | ||
aly_raz Postat pe 13 Mai 2010 14:44 |
||
fetele, recomandati-mi un magazin, un site, de unde pot cumpara un joc cu bile, de lemn pentru copilul meu, ceva in genul unui tobogan, unde bilele sunt plimbate in diferite directii, nu stiu cum sa ma exprim sa fiu inteleasa... Am vazut la un cabinet medical, a fost fascinat de el, dar nu am vazut in magazine si nici pe net nu am gasit ma puteti indruma? merci frumos! | ||
aly_raz Postat pe 13 Mai 2010 16:29 |
||
la IKEA am vazut:) | ||
pinicuta Postat pe 13 Mai 2010 16:50 |
||
Buna!sunt noua pe acest site,e prima oara cand intru.sunt insarcinata in 20 saptamani si as dorii sa vb cu mamici sau viitoare mamici.o zi buna! | ||
garbo092038 Postat pe 13 Mai 2010 16:55 |
||
buna, mai primiti o mamica? numai k nu prea stiu cum se face sunt incepatore | ||
lizy_kidz Postat pe 13 Mai 2010 18:43 |
||
lizy bine ai venit. pai, te prezinti tu si pe bebicul tau (asta-i preludiul) si dupa urmeaza dezvirginarea. | ||
aly_fab Postat pe 13 Mai 2010 18:46 |
||
aly, ai inceput sa vb...pe sleau de la o vreme! cu pui orgasmic, dezvirginari...bravo!!! imi place de tine! | ||
mioara82 Postat pe 13 Mai 2010 19:41 |
||
dar subiectul asta de ce s-a deschis? imi pun si eu asa o intrebare, ca doar era mamici online...s-au transferat discutiile aici? | ||
mioara82 Postat pe 13 Mai 2010 19:42 |
||
da ce s-a intimplat cu gretapopescu? nu am mai vazut-o demult pe forum. nici pe nicol_s, o fi bine bebelul? | ||
mioara82 Postat pe 13 Mai 2010 19:43 |
||
s-au transferat oare discutiile...ps dar tu cine esti ca nu ne stim.... Bine ai venit Lyzi si succes printre noi |
||
alinakatt Postat pe 13 Mai 2010 19:48 |
||
nu am avut placerea sa ne cunoastem si sa conversam, eu nu prea am tp de discutii, ca baiatul ma solicita f mult, cred ca zi am batut recordul, cit am stat pe forum, mai mult citesc si eu ce se mai spune, poate gasesc ceva sa ma intereseze. | ||
mioara82 Postat pe 13 Mai 2010 19:53 |
||
bey...daca ai citit mamici on line ne cunoastem deja...doar ca ai sta in umbra si acum ai rasarit.Nu ca ar fi un lucru rau doar ca ar fi frumos sa ne stim sa ne facem preludiul asa cum zicea si Aly _fab.Oseara faina am plecat si eu cu terorista in misiune |
||
alinakatt Postat pe 13 Mai 2010 19:59 |
||
mioara, mai glumim, trebuie sa fim cu moralul ridicat, si sa nu ne lasam coplesite de nici o situatie | ||
aly_fab Postat pe 13 Mai 2010 20:04 |
||
esti sensibila?daca da, aici te tratezi | ||
alinakatt Postat pe 13 Mai 2010 20:13 |
||
alinakatt pe felie ca de obicei bravo fata, imi place. doamna mioara82 si replica: "dar subiectul asta de ce s-a deschis? imi pun si eu asa o intrebare, ca doar era mamici online...s-au transferat discutiile aici?" chiar asa, ti-ai raspuns la intrebare? la cate subiecte sunt deschise aiurea in tramvai, exact asta te deranjeza pe tine ce mai faceti mamicilor si burticilor? pinicuta sarcina usoara! |
||
lidya Postat pe 13 Mai 2010 20:43 |
||
vai ca de direct a...nici eu nu reuseam | ||
alinakatt Postat pe 13 Mai 2010 20:51 |
||
ce naiba, da n-am dreptate? Alina si pleci, eu cu cine mai discut? | ||
lidya Postat pe 13 Mai 2010 20:53 |
||
plec ca de nu iau un zanax | ||
alinakatt Postat pe 13 Mai 2010 20:58 |
||
ok, o seara placuta! era sa uit, bun venit noilor mamici sper sa va simtiti bine printre kidz-nebunia de pe aici |
||
lidya Postat pe 13 Mai 2010 21:00 |
||
lidya Alinakatt cred ca ti-am mai spus ca imi place mult de tine. Pinicuta sarcina usoara si noi o sa incepem sa mai proiectam un bb de sapt ce vine. Sper numai sa nu mai am greturi continue ca la prima sarcina... Am citit ce ati scris despre analize si ace...eu am fost internata cu silviutz la 5 luni jumate cu laringita si i-au luat sange, dar nu m-au lasat cu el, asistentele niste badarane si nesimtite, sotul era sa intre peste ele sa bata...Acum am facut din nou analize dar doar din degetel numai anemia... |
||
viobregar Postat pe 13 Mai 2010 21:25 |
||
buna seara fetele aly, pinicuta, vio, lidya si restul care sunte-ti in zonao seara faina si pupici la bebitzi | ||
tusi_Oli Postat pe 13 Mai 2010 22:09 |
||
si tie tusi | ||
viobregar Postat pe 13 Mai 2010 22:10 |
||
buna seara fetele.....eu k de obicei un pic mai nocturna.....puiul meu se culca pa la 9 jumate si doarme pana dimineata, si la orele astea o gaseste pe mami sa intre pe kids....pupicei la mamici cu bebici, cu burtici...online! | ||
gya_andy Postat pe 13 Mai 2010 23:56 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
IMBRACAMINTE COPII IMPORT THAILANDA HAINE | 1 | De la: tavibkk 18 Februarie 2009 02:14 |
IMBRACAMINTE COPII IMPORT THAILANDA HAINE - COLECTIA 2009 | 1 | De la: tavibkk 7 Iunie 2009 05:42 |
TATICI | 40 | De la: kidz006372 11 Februarie 2010 10:05 |
|
||
bb-ei nascuti in mai..la mai mult.... | 24 | De la: office_salinasusesi_ro 21 Martie 2010 21:20 |
vand carucior primii pasi | 6 | De la: fleurdelis 7 Iulie 2010 22:50 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural