francis maine incerc si eu, mi-ai facut o poftaaaaaaa si ea le mananca simple, adica nu le mai umpli cu nimic apoi, nu? |
||
aly_raz Postat pe 14 Mai 2010 21:58 |
||
---|---|---|
de regula le manaca asa simple fiindca sunt dulci.Vezi sa fie merele mai dulci.Ii mai plac si cu scortisoara si zahar peste asa pudra eu am cumparat scortisoara Ceylon cu tot cu zahar.e super! Sa-mi scri maine cum ti-au iesit. |
||
chanty Postat pe 14 Mai 2010 22:02 |
||
avem mere bune si dulci, merci frumos de reteta, pare gustoasa, de fapt sigur este, poate visez la noapte numai clatite :D:)) mie nu-mi place scortisoara decat in vin fiert Maine am ora de gatit, pup | ||
|
||
aly_raz Postat pe 14 Mai 2010 22:07 |
||
am si eu putin timp pt mine bebica mea a adormit dar nu pt mult timp imediat o sa simta ca am plecat de langa ea din pacate doarme cu mine in pat nici cum nu am reusit sa o pun in patut asa ca l-am desfintat voi cum va descurcati??? |
||
lizy_kidz Postat pe 14 Mai 2010 22:20 |
||
eu l-am pus in patut din prima zi, iar astazi tot acolo doarme. eu cred ca conteaza foarte mult cum il obisnuiesti de mic, mi-a fost si mie greu, caci il alaptam foarte des noaptea,...si trebuia sa-l verific intruna sa fie invelit,... imi era greu sa ma tot dau jos din pat, insa am preferat sa ma chinui un pic, consider ca a meritat. Acum vreau sa-i inlocuiesc patutul cu unul mai mare, dar din pacate marimile sunt standard, cred ca vom face unul la comanda |
||
aly_raz Postat pe 14 Mai 2010 22:25 |
||
buna seara fetele, va invit si eu la clatite si la 3 in 1 mai puteti? ati vorbit ceva nu gluma |
||
Laura_M Postat pe 14 Mai 2010 22:33 |
||
laura glumesti? 3 in 1 acum? eu am doua la activ deja eu ma simteam rau, am inceput sa-mi revin si de aceea am chef de vorba, tu ce mai faci? | ||
aly_raz Postat pe 14 Mai 2010 22:37 |
||
bebica mea,astat doar primele 2 sapt in patutul ei apoi nu am mai putut sa o pun plangea,nu urla cum o luam in brate tacea dupa ce adorme,o puneam iar in patut maxim 10 minute si iar galagie, si tot asa pana o luam langa mine in pat atunci totul era ok recunosc,face ce vrea din mine dar nici nu ma lasa sufletul sa o vad plangand mai am o intrebare:sa nu radeti de mine dar sunt noua in domeniu ca sa vad dak imi raspunde careva tre sa ies de pe subiect? sau cum se face?? |
||
lizy_kidz Postat pe 14 Mai 2010 22:38 |
||
fii serioasa aly, 3 in 1 e ca si lapte cu cacao sa nu-mi spui ca nu mai dormi? las ca o sa ai activitate daca mai bei o cafea, asta e de la munte lizy, in momentul in care scrie cineva pe un anumit topic, in partea dreapta jos, e un patratel care palpaie, are o culoare roz |
||
Laura_M Postat pe 14 Mai 2010 22:43 |
||
adica la ce te referi mai exact? cum sa vezi daca iti raspunde cineva, unde? daca e vorba de atunci cand esti online si ai scris la un anume subiect, te intorci la profilul tau si iti apare jos la ce subiecte ai postat, apoi intri din nou pe ele, e cel mai simplu ...daca vrei sa afli maine ce s-a mai scris, vei primi mail cu postarile la care esti abonata...adica cu cele la care tu ai scris...sper ca m-am facut intelesa | ||
aly_raz Postat pe 14 Mai 2010 22:45 |
||
aly, vine barza cumva? ca mai intrebat, noi suntem bine, nazdravani, facem de toate si vorbim chinezeste, mergem afara la agatat bebeluse si ne uitam dupa masini sa vedem care ne-ar placea sa conducem cand o sa fie andrei presedinte |
||
Laura_M Postat pe 14 Mai 2010 22:46 |
||
ok,mersi m-ai scos din ceata |
||
lizy_kidz Postat pe 14 Mai 2010 22:47 |
||
la mine sa vina barza? pe mine sa ma ocoleasca...macar cativa ani | ||
aly_raz Postat pe 14 Mai 2010 22:47 |
||
lizy ai ramas in ceata? ca nu ai mai zis nimic eu merg sa-mi culc piticania, acum a venit si tasu de la munca...va parasesc putin, sper sa mai am cu cine discuta cand ma intorc. |
||
aly_raz Postat pe 14 Mai 2010 22:56 |
||
scuze fetele,dar cum era de asteptat s-a trezit bebica mea cauta titi,e asa smechera se suie cu picioarele pe mine k sa ma simta a fost vreo mamica fumatoare? cum va aptineti?? eu abia mai pot! am fumat multi ani iar cat am fost gravida, mai fumam o tigara k sa ma calmez acum alaptez... si abia ma abtin mai fumez seara cate o tigara cand stiu ca doarme mai mult |
||
lizy_kidz Postat pe 14 Mai 2010 23:11 |
||
bai fetelor, ma ametiti de cap, vorbiti pe toate topicurile odata, eu cum sa tin pasul cu voi? lizy nu stiu ce sa zic cu fumatul, eu nu-s fumatoare, da-le naibi de tigari, fa un efort si renunta de tot, mai bine ii cumperi ceva la copil de banii aia si asa e criza | ||
aly_raz Postat pe 14 Mai 2010 23:18 |
||
chanty, suna foarte ine, am sa incerc si eu reteta de clatite. un mic sfat, ca sa nu se oxideze marul pune cateva picaturi de lamaie. varianta mea preferata de clatite ramane - clatite cu ciocolata (nutela) si bucatele de ananas. yamiiiiiii aly, imi place avatarul tau |
||
aly_fab Postat pe 14 Mai 2010 23:22 |
||
sa nu cazi de pe scaun aly, aveam pretentii la tine, tu incurajezi alte mamici ca o sa tina pasul cu voi aici si tu ce faci? ia vezi ca ti-o iei eeeeei, misto pe aici, vezi mesajul tot, pe mamici on line nu mai vezi niste continuari, naspa, aiurea, cam nasol... unde am auzit eu astea? la cronica? |
||
Laura_M Postat pe 14 Mai 2010 23:22 |
||
aly_fab, noi am folosit pentru nas si folosim: apa de mare, ser fiziologic, sau picaturi de rinonef-t (eventual pivalone, dar asta e un antibiotic) iar pentru tuse seaca: stodal, pentru tuse productiva: eurespal si pentru imunitate: oscillococcinum. Eu merg mai mult pe produse homeopate | ||
aly_raz Postat pe 14 Mai 2010 23:23 |
||
si mie imi place, mos mos | ||
Laura_M Postat pe 14 Mai 2010 23:23 |
||
mai feteleor, voi sunteti superstitioase? | ||
Laura_M Postat pe 14 Mai 2010 23:24 |
||
multumesc fetele. Dap laura se amesteca limbile draga si nu mai stiu ce si cum...eu pe online nu mai intru, ca mi-am furat-o | ||
aly_raz Postat pe 14 Mai 2010 23:25 |
||
ma puns sa fac patul ca aici cu voi nu mai fac nimic | ||
Laura_M Postat pe 14 Mai 2010 23:25 |
||
aoleu, cine cine? ca eu am cam pierdut multe de cand n-am mai intrat, cine s-a luat de tine sa-i dau in gura ca la coasa | ||
Laura_M Postat pe 14 Mai 2010 23:26 |
||
fetele eu ma retrag,ma bag la somn k abia imi tin ochii deschsi ma bucur k am vb cu voi imi plece si o sa mai intru daka am timp poate vb maine dimineta la o cafea noapte buna si sa va traiasca comorile va pup |
||
lizy_kidz Postat pe 14 Mai 2010 23:27 |
||
aly, multumesc de raspuns. apa de mare, spray folosesc si pompita ....si cam atat.... ce face raz? |
||
aly_fab Postat pe 14 Mai 2010 23:27 |
||
eu cred ca ma apuc de un top gun, imi face cu ochiul din congelator, cum ma apropii de frigider, cum imi face in ciuda, cred ca nu mai tin cont de ora | ||
aly_raz Postat pe 14 Mai 2010 23:27 |
||
laura am glumit putin si eu, nu s-a luat nimeni de mine, nu mi-a placut cum o luase razna topicul si am preferat sa nu mai intru pe acolo, oricum s-a spus ca s-au impartit taberele, eu prefer tabara asta...cine vrea sa discute cu mine, ok...cine nu, sanatate. Momentan nu ma atrage... aly fab, da ce puii mei faci cu pompita? ca nu cred ca scoti nimic cu ea, mai bine cumpara batistuta bebelusului, e minunata |
||
aly_raz Postat pe 14 Mai 2010 23:29 |
||
buna fetele! ce faceti toata lumea este bine ? nici nu stiu unde va mai gasesc |
||
cory_emy Postat pe 14 Mai 2010 23:29 |
||
buna miruna aly Raz e tot mucos , in rest e ok, nu are treaba, am inceput din nou sa iesim afara, ne dau de furca mucii, dar scapam noi de ei | ||
aly_raz Postat pe 14 Mai 2010 23:32 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Sa dam o mana de ajutor sinistratilor! | 10 | De la: yyoana_62 31 Iulie 2010 23:19 |
Salut sau Buna | 1 | De la: garbo200785 10 Aprilie 2011 10:34 |
Donatie hainute baietel 2 ani!!! | 2 | De la: danuti 3 Aprilie 2009 22:04 |
|
||
carticica de retete a lui bebe | 81 | De la: mihasa 16 Mai 2013 09:49 |
Vand premergator | 1 | De la: kidz008323 28 Mai 2010 10:57 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural