deci tu ai observat ca ea are trasaturi caracteristice fecioarei ? |
||
cory_emy Postat pe 15 Mai 2010 00:21 |
||
---|---|---|
sa dea domnu vio la toata lumea... voi faceti fete pentru baiatul meu da? | ||
Laura_M Postat pe 15 Mai 2010 00:22 |
||
Daa,nu are nimic din gemeni,e o fecioara adevarata | ||
|
||
chanty Postat pe 15 Mai 2010 00:23 |
||
sa iti dea domnul o fetita vio ....nasa mea are un baietel de doi ani si acum este insarcinata si va avea o fetita...mi se pare super de tot | ||
cory_emy Postat pe 15 Mai 2010 00:23 |
||
pai eu am un baietzel acu vreau si o fetitza, sotul tot baiat vrea | ||
viobregar Postat pe 15 Mai 2010 00:23 |
||
eu va las noapte buna tuturor si somnik pufos | ||
viobregar Postat pe 15 Mai 2010 00:24 |
||
eu daca ar fi sa mai fac un copil tot baiat mi-as dori dar stiu sigur daca vine bebe ar fi fata, nu stiu, asa cred fetele va pup, somn usor si sanatate multa la bebici |
||
Laura_M Postat pe 15 Mai 2010 00:25 |
||
Buna seara fetele lizy restore/refresh undeva sus pe pagina ca sa-ti actualizeze tot timpul raspunsurile pe subiect. cory eu nu-i fac baita in fiecare zi , de cand mi-a spus un doctor ca in timpul baitei atat la bebei cat si la oameni se pierde calciu. chanty atunci si al meu ar trebuii sa fie fecioara ca trebuia sa se nasca in 27 august , dar s-a nascut in 1 august..... |
||
bau Postat pe 15 Mai 2010 00:26 |
||
ma retrag si eu la un film horor Somn usor si vise placute....Aly_raz daca mai esti nu uita de clatite |
||
chanty Postat pe 15 Mai 2010 00:26 |
||
bau | ||
chanty Postat pe 15 Mai 2010 00:27 |
||
chanty somnik usor | ||
bau Postat pe 15 Mai 2010 00:28 |
||
da bau asa-i.Se calculeaza mereu dupa data cand ar fi termenul exact sa vina pe lume | ||
chanty Postat pe 15 Mai 2010 00:29 |
||
scuze fetele, am adormit copilul, chanty noapte buna, nu uit | ||
aly_raz Postat pe 15 Mai 2010 00:30 |
||
buna mony chanty vizionare placuta laura si vio noapte buna |
||
cory_emy Postat pe 15 Mai 2010 00:30 |
||
cory acum folosim nivea baby buna seara bau...cred ca medicul tau e putin "prost" cum sa piarda calciu prin spalare? asta-i buna! |
||
aly_raz Postat pe 15 Mai 2010 00:34 |
||
hai sa va stric un pic seara .....credeti ca se rezolva ceva daca vor iesi mamicile in strada? la noi au venit cateva mamici si ne-au invitat sa participam la miting luni dar sincer desi cred in motivul ptr care se face acest miting nu cred intr-un rezultat favorabil....voi ce credeti ? | ||
cory_emy Postat pe 15 Mai 2010 00:35 |
||
duteeeeeeeeeeeeeee, mergi si pentru noi nu se rezolva nimic, eu asa cred in loc sa reduca salariile lor de mii de euro, tot in cei nevoiasi lovesc, RUSINE! | ||
aly_raz Postat pe 15 Mai 2010 00:38 |
||
aly_raz nu medicul meu mi-a zis,ci un alt medic...nu se pierde calciu prin spalare se pierde din cauza apei calde. Eu cred in chestia asta ca de f multe ori mi se face rau cand ies din baie,inclusiv astaseara am avut aceasta problema. cory daca stam in casa si ii lasam sa faca cum vor ei,asa vor face....parerea mea. Ei cred ca romanii nu vor reactiona de aceea au asa curaj sa-si bata joc de romani. |
||
bau Postat pe 15 Mai 2010 00:39 |
||
eu ma duc ca m-amm inscris deja pe lista de participare dar ma gandeam si eu asa.....ei cheltuie miliarde pe ...prostii si noua ne i-a din toate buzunarele..mama lor | ||
cory_emy Postat pe 15 Mai 2010 00:42 |
||
baie nu inseamna si spalare? in fine...daca ii faci baie cu apa fierbinte normal ca il scoti terminat, nu esti singura ca pateste chestia cu moleseala dupa baie, la fel patesc si eu daca stau in apa mai fierbinte, de aceea prefer dusurile mai reci, iar baile mai rar... fetele eu va doresc noapte buna! Odihna placuta si insanatosire grabnica la bebei. |
||
aly_raz Postat pe 15 Mai 2010 00:44 |
||
noapte buna aly somn usor si eu ma retrag ca nu mai pot | ||
cory_emy Postat pe 15 Mai 2010 00:47 |
||
noapte buna | ||
cory_emy Postat pe 15 Mai 2010 00:48 |
||
Ba da aly baie e si spalare....dar iti dai seama ca daca te speli nu pierzi calciu .....daca stai in apa,da pierzi...in apa calda ,nu neaparat fierbinte . La mine pe langa moleseala ,mie f rau , ma ia cu ameteala si cu tremurat,asa ca incerc dusurile mai reci. Somnik usor fetele |
||
bau Postat pe 15 Mai 2010 00:52 |
||
fetele eu inca cred ca sunt povesti chestile astea cu taierea indemnizatiei...poate nu sunt eu prea informata ca nici nu ma prea uit la televizor...dar oare vor sa dea ordonanta de urgenta? Ca daca asta le este ideea in momentul cand o baga in parlamen pt aprobare sunt sigura ca iar o sa se depuna motiune de cenzura si nu cred ca se risca base, mai ales ca nu au majoritatea sa treaca de motiune...dar poate nu sunt eu destul de informata | ||
viobregar Postat pe 15 Mai 2010 08:52 |
||
Chantal...ce nume frumooos! | ||
dancris Postat pe 15 Mai 2010 08:58 |
||
buna dimiii Vio | ||
dancris Postat pe 15 Mai 2010 09:00 |
||
acu zic k nu mai da nici trusoul acela pt primul copil si nici cei 100 de euro pt casatorie care sa dadeau inainte....dreq sa-i pieptane si pe astia | ||
dancris Postat pe 15 Mai 2010 09:03 |
||
eu am apucat sa depun dosarul...acu sa vedem.... | ||
dancris Postat pe 15 Mai 2010 09:05 |
||
eu am plecat la bebe,wikeend incitant mamicilor,la noi e cald il voi scoate pe micutz la plimbarica,puuuup | ||
dancris Postat pe 15 Mai 2010 09:07 |
||
corectez:weekend* e prea dimi | ||
dancris Postat pe 15 Mai 2010 09:09 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cum inveti bebelusul sa stea pe oala? | 7 | De la: zambila 21 Decembrie 2010 13:12 |
Vand Orajel- Cel mai bun gel pt perioada de eruptie dentara | 1 | De la: irinabratu 8 Noiembrie 2009 10:12 |
bautura nutritiva pentru orica varsta | 2 | De la: pinicuta 18 Iulie 2009 10:50 |
|
||
mamici in targoviste | 6 | De la: office_salinasusesi_ro 18 Iunie 2010 10:20 |
Ofer carucior | 5 | De la: iuliche 19 Martie 2014 12:42 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural