buna dimi fetelor! ce mai faceti?...ma uitam azi dimi la stiri cu sotul si se vb despre treaba asta cu taierea de 25% si 15% ...iar sotul indignat mi-a spus ''trebe sa ne gandim in ce tara mergem cu bebe k aici nu se mai poate trai'' ...ma enerveaza la culme nesimtiti astia...uite cum iti strica toata ziua... | ||
eu_mino Postat pe 15 Mai 2010 09:30 |
||
---|---|---|
p.s. akm fac si eu k dancris :P...sa ne ureze si noua cineva la multi ani k azi se implinesc 4 ani de la nunta si e si ziua sotului ... facem chef sa ne bucuram cat mai avem bani ...k in curand... |
||
eu_mino Postat pe 15 Mai 2010 09:33 |
||
neata fetelor am dormit asa repede, nici nu stiu cand s-a facut dimineata La multi ani! eu_mino, multa sanatate si implinire pt sotul tau si multi multi ani impreuna, pana la adanci batraneti! Se anunta vremuri grele, vai de noi...cum or dormi parlamentarii astia noaptea eu nu stiu...ei oare nu au parinti, rude, familie...chiar toti au salarii de mii de euro si nu-i intereseaza de restul?...o sa ajungem sa nu mai avem dupa ce bea apa, dapai cafea si 3 in 1? |
||
|
||
aly_raz Postat pe 15 Mai 2010 09:40 |
||
buna dimineata mamici eu_mino,va doresc tot binele din lume,sa fiti fericiti!La multi ani taticului Aly si eu sunt inca buimaca,nu am dormit bine Tot mohorata e vremea si plouaaaaaaa! |
||
chanty Postat pe 15 Mai 2010 09:49 |
||
buna francis eu nu stiu ce am de la un timp, dorm asa repede seara tarziu nu am somn si stau pe la tv la la calculator, iar dimineata imi da bebe trezirea la 8.30 dorm tot mai putin la noi se anunta un weekend cu ploi, cica..acum e binisor afara dar nu iesim dimineata ca eu ma apuc de clatite, numai asta am visat |
||
aly_raz Postat pe 15 Mai 2010 09:58 |
||
Neatza fetelor.Eu_mino la multi ani si tot ce va doriti sa se indeplineasca.Si noi tot 4 ani de casnicie am facut pe 6 mai . | ||
adelafistis Postat pe 15 Mai 2010 09:59 |
||
eu mino...LA MULTI ANI VOUA si separat:la multi ani sotului sa aveti parte de multa sanatate si armonie in casa | ||
dancris Postat pe 15 Mai 2010 10:00 |
||
ma laudam eu cu vreme frumoasa dar cred k pana la urma va ploua si la cta | ||
dancris Postat pe 15 Mai 2010 10:03 |
||
sper sa-ti iasa bune Sa sti ca si eu am somnul total dereglat de can o am pe chantal.Ma trezesc mereu cel tarziu la ora 6,30 egal cat de tarziu ma culc.Cateodata ma trezesc in toiul noptii si nu mai pot dormi.Stau pe comp,citesc,calc .... Nu prea stiu ce sa facem azi .cu vremea asta parca vad ca ramanem in casa,coloram,ne jucam... |
||
chanty Postat pe 15 Mai 2010 10:05 |
||
buna dimineata!!!!! doresc si eu LA MULTI ANI! sarbatoritilor, ani lungi de casnicii si multa fericire aly_fab, aly_raz si cory_emy insanatosire grabnica micutilor vostri gospodinelor spor la gatit si o zi cat mai frumoasa cu mult soare! salutari |
||
roberta_kidz Postat pe 15 Mai 2010 10:05 |
||
mi-am doctoricit baiatul, l-am hranit, acum ma apuc de treaba si eu sper sa-mi iasa bine, ca apoi nu stiu ce fac, nu pun multe mere nu? cam cate asa sa nu fac terci? Si la mine e poveste veche cu somnul, doar ca in ultimul timp m-a cam ajuns oboseala si nici nu ma mai odihnesc cum trebuie, cand o sa incep munca sa te tii... roberta multumesc frumos, o zi buna si tie! |
||
aly_raz Postat pe 15 Mai 2010 10:10 |
||
2 mere mari si frumoase | ||
chanty Postat pe 15 Mai 2010 10:13 |
||
ps:mama mea pune si ,,o mana"de stafide" | ||
chanty Postat pe 15 Mai 2010 10:14 |
||
saru-mana incercam sa vedem ce-o iesi va doresc o zi faina, la noi a iesit soarele, numai bine, chef de curatenie, de gatit va pupam |
||
aly_raz Postat pe 15 Mai 2010 10:17 |
||
chanty Postat pe 15 Mai 2010 10:17 |
||
MULTUMIM,MULTUMIM...fetelor sa stiti k si eu am avut prob cu somnul...pe la vreo 5 nu mai puteam sa dorm ...aly_raz spor la treaba...eu azi fac pauza k ieri zici k eram bagata in priza...am facut paprikas de pui,snitzele de pui si ciorbitza de fasole verde...azi trebe sa fac neaparat spanac k l-am primit ieri si dak nu se strica...la desert am vrut sa fac lapte de pasare (yammi) dar m-a salvat soacra mea k face ea si imi trimite si mie... | ||
eu_mino Postat pe 15 Mai 2010 10:24 |
||
eu_mino la multi ani multa santate si numai impliniri Somn ce e ala? Eu de cand il am pe silviutz vai de mine, mai am noroc cand vine tata si nevasta lui si il mai iau si atunci mai dorm si eu cate 2 ore. |
||
viobregar Postat pe 15 Mai 2010 14:41 |
||
razboiul contra somnului continua... si la noi. Roberta multumim.... sa dea domnu` ... eu_mino, cum faceti laptele de pasare ? Aly_raz, care-i diferenta intre pompita si batistuta sugarului ? eu am ceva ca o pompita cu varf de plastic, si restul de plastic,....sa fie vorba de acelasi lucru?? |
||
aly_fab Postat pe 15 Mai 2010 14:48 |
||
francis stii ce fac eu acum? savurez clatite au iesit minunate, chiar si razvanel a mancat, multumim de reteta buna aly_fab, sigur ca e o mare diferenta intre pompita si batista bebelusului, aceasta o pui la aspirator si il aspiri, deci curata super bine, eu sunt foarte multumita de ea, mai ales acum cand bebe e racit, nu stiu ce m-as fi facut cu o amarata de pompita intra aici si vezi cum arata http:/ /www.overland.com.ro/ |
||
aly_raz Postat pe 15 Mai 2010 14:51 |
||
multumim frumos viobregar!...imi pare rau de situatia ta...cat timp are silviutz? am noroc cu bebe meu k si-a mai reglat putin somnul akm de 3 zile...doarme de la22 pana la 5 si la 5 se trezeste papa o sticluta de lapte si iar doarme pana pe la vreo 8 -9...apropo nu am gasit pe la noi siropul ala pt dureri de dintishori CALMA BABY ...cel mai aproape de noi este in cluj unde stiu k as putea gasi dar nu prea am drum in cluj... |
||
eu_mino Postat pe 15 Mai 2010 14:52 |
||
aly ma bucur ca ti-au iesit bune.Cu placere si alta data | ||
chanty Postat pe 15 Mai 2010 14:56 |
||
cand mai ai asa inventii sa ne mai spui acum si anca gateste clatite la toata lumea ai facut pofta.... auzi dar oare merge sa facem si cu capsuni sau ananas? tu ai incercat si cu altceva? |
||
aly_raz Postat pe 15 Mai 2010 15:01 |
||
eu_mino la multi ani multa santate si numai impliniri | ||
lizy_kidz Postat pe 15 Mai 2010 15:01 |
||
aly_raz danke schon | ||
aly_fab Postat pe 15 Mai 2010 15:04 |
||
cu placere deci nu e la fel nu? ce-ti fac copii? |
||
aly_raz Postat pe 15 Mai 2010 15:08 |
||
Anca? Eu am mai facut cu stafide.Dar cred ca ar merge si cu ananas.Cu capsuni? La mare graba cand ne apuca pofta mai fac seara gogosi cu inghetata si miere ma duc sa termin racii |
||
chanty Postat pe 15 Mai 2010 15:10 |
||
aly_fab ...sincer iti spun k akum faceam pt prima data cu reteta luata de pe net...soacra mea nu stiu cum face...i-am zis sa imi scrie reteta...akm am scapat k face ea dar data viitoare nu mai scap...oricum la soacra mea ii iese f bine...aly_fab iti promit k de indata ce imi soacra mea reteta o sa o postez... | ||
eu_mino Postat pe 15 Mai 2010 15:18 |
||
Am si eu nevoie de un sfat va rog.Darius a fost diagnosticat cu limbrici din februarie , si de atunci am tot facut tratamente in zadar, naturiste si cu zentel.A mancat si usturoi si tot degeaba.Ce sa mai ii dau? | ||
adelafistis Postat pe 15 Mai 2010 15:19 |
||
vaiiiiiiii saracutul... din pacate nu stiu sa-ti spun nimic, imi pare rau pt el francis ...cum care Anca?...anca4vlad |
||
aly_raz Postat pe 15 Mai 2010 15:28 |
||
vai, adela, dar cum i-a facut, de la ce, ai depistat? stiu ca limbriii sunt cei mai periculosi, ca pot patrunde in plamani si perfora in diverse locuri. din pacate nu stiu cum se pot trata. de unde esti? din ce oras? | ||
pinicuta Postat pe 15 Mai 2010 15:29 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
LEAGAN ELECTRONIC -Pimii Pasi- de vanzare | 1 | De la: alinutzika 22 Octombrie 2009 17:38 |
Baie dupa VACCIN? | 20 | De la: Alina80 21 August 2009 15:18 |
Infacol Bucuresti 35ron/flacon | 1 | De la: INFACOL 19 Iunie 2009 21:45 |
|
||
bb-ei nascuti in iulie..la mai mult.... | 33 | De la: office_salinasusesi_ro 14 Aprilie 2010 23:09 |
nu ratati sansa asta...........merita sa incercati | 1 | De la: crys_1976 25 Ianuarie 2010 19:31 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural