Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

chiar asa, cum care anca?!?!
mai ales ca-n ultima vreme am tot fost acuzata ca "cer atentie"!?!?
offff, mai vladutule, n-am rezolvat nimic, tot nu ne cunoaste lumea!!!! hai inapoi la clatitele noastre!!!!!
pupici, mamici amici ;)
anca4vlad
Postat pe 15 Mai 2010 15:35
pai ma gandeam eu,dar fiindca nu am ,,vazut-o"pe mamica Anca printre noi la clatite....
chanty
Postat pe 15 Mai 2010 15:38
Mai fetelor si eu sunt un pic nedumerita mai ales ca tot timpul il spal pe maini , e curat , dar cred ca i-a luat de la cineva.Din cate mi-a spus dr se pot lua si daca un copil a stranutat catre el sau a pus mana unde pune si el.Sunt tare ingrijorata mai ales ca i-am facut tratament cu zentel(care se zice ca ar fi cel mai puternic) si tot nu au disparut.Am facut toata familia tratament ca la carte si....nimic
adelafistis
Postat pe 15 Mai 2010 15:39
Apropo sunt din jud.Hunedoara
adelafistis
Postat pe 15 Mai 2010 15:39
chiar asa Anca, fuguta la cratita eu is boieroaica acum, fii-miu doarme si eu dilalila pe acilea, vezi daca am fost mai harnicuta?
aly_raz
Postat pe 15 Mai 2010 15:40
multumim mult de tot lizy!...adelafistis imi pare rau pt micutl darius...sper sa va faceti bine cat mai repejor
eu_mino
Postat pe 15 Mai 2010 15:40
si cum se manifesta limbricii astia? Doamne fereste...macar sa stim sa ne ferim si noi de asa ceva offff
aly_raz
Postat pe 15 Mai 2010 15:42
http://www.ziare.com/social/indemnizatie-mame/pragmatic-despre-indemnizatia-mamelor-1015696
pinicuta
Postat pe 15 Mai 2010 15:45
limbricii?pai cica se iau ca oricare parazit (viermisor) ajungand in intestin, de unde apoi pe cale sanguina migreaza catre plamani , in migrarea lor facand perforatii si apoi se tot plimba (in plamani nu raman intr-un loc), si ca de aceea ar fi greu de descoperit si diagnosticul s-ar pune de catre un medic priceput pe baza de eolutie a radiografiilor (care sa releve evolutia perforatiilor). asa am citit si eu, acuma din fericire pe pielea noastra nu stim
pinicuta
Postat pe 15 Mai 2010 15:48
Pai uite aici ma ciocnesc si eu , in sensul ca se zice ca atunci cand are un fel de viermisori(la noi limbrici) copii slabesc(la noi Darius s-a ingrasat cu 3 kg) .Si in plus copii care beau lapte scapa foarte greu de ei .In rest nimic deosebit.Eu l-am dus la un control de rutina ca stiam ca unul din prietenii lui are , si uite asa ne-am pricopsit si noi
adelafistis
Postat pe 15 Mai 2010 15:56
bai fetele, m-ati speriat, adica e ceva viu in organism? vai mama si cum ii elimini?
aly_raz
Postat pe 15 Mai 2010 15:57
Asta incerc si eu sa aflu
adelafistis
Postat pe 15 Mai 2010 15:58
aly se mai numea si boala mainilor murdare pe vremuri,se zice ca atunci cand copilul se tot freaca(scarpina)la nasuc are viermisori.se ia fff usor.in gradinitele cu conditii precare de igiena au mai toti copii .daca nu sunt dezinfectate jucariile,e vai si amar.Important este ca mamica unui copil care are viermisori sa anunte in gradinita.
ii observi in scaunul copilului(sunt mici,albi,si misuna (in caca ).
Cand eram eu copil era ,,la moda".
Si mie mi-ar fi frica de viermisoari,aici se inchide gradinita o zo ptr dezinf,daca se anta vreun caz.
Copilul e apatic,are cearcane si in timp scade in greutate.
tratamentul trebuie inceput din timp si se vindeca destul de repede.
chanty
Postat pe 15 Mai 2010 16:04
Pinicuta e tare articolul , doar ca e pacat ca alesii statului nu se gandesc si la copii.Nu numai la pampers sau lapte praf ci si medicamente si doctori care tot datorita lor costa enorm.Unui adult ii mai iei de la gura dar unui copil ii poti explica .Pacat de tara asta , pacat de copii nostrii
adelafistis
Postat pe 15 Mai 2010 16:05
cat mai e micut si sta acasa il mai poti feri spalandu-l des pe maini si evitand sa se joace cu jucariile altor copii.(sau sa le bage in gura)mana-copil-jucarie-manuta altui copil care mai apoi o duce la gura si uite nha cum s-a luat
La gradinita e mai greu nu le prea vad pe educatoare insistand cu spalatul pe mainei sau spaland mereu jucariile
chanty
Postat pe 15 Mai 2010 16:07
deci ma mananca pielea in cap fereasca-ne Dumnezeu de asa ceva, deci ies vii, vai mamaaaaaaa saracutii de ei care au asa ceva... adelafistis sper sa gasiti cat mai repede o solutie sa eliminati draciile alea, multa sanatate!
aly_raz
Postat pe 15 Mai 2010 16:08
:) bune si clatitutele astea cu mere, dar am mancat doar una simpla .... pe restul am pus dulceata .... eu ori mananc dulce, ori nu mananc deloc! .... sau poate n-au fost merele atat de gustoase :( ....
saru-mana pentru reteta! d-aia intru pe forum, mai invat si eu una-alta, mai incerc una-alta .... nu sa ma cert! si tot ele ma fac pe mine "frustata"?!?!
da' revenind, daca mai aveti idei si retete de genul, dati-mi si mie un beep, sa fiu pe faza!
acum, am si eu o reteta de gogosele (se fac rapid si ies tare haioase), de dat la schimb, hihihi - am reteta de la mami meu si n-am mai vazut la nimeni, d-aia sper s-o primiti cu placere si s-o si incercati!
deci, aveti nevoie de 6 oua, 1cana apa, 1 lingura zahar, putina sare, 1/2 pachet unt sau margarina, 1/4 faina, vanilie. se pune pe foc apa, zaharul, sarea si untul. cand clocoteste, se adauga faina. se ia de pe foc si se pun ouale unul cate unul (se amesteca destul de greu, deci daca aveti in preajma o mana de barbat, folositi-o! hihihi). si asta e compozitia. se ia cu lingurita si se "arunca" in ulei incins (or sa ia niste forme tare haioase si se rasucesc singurele). se arde deasupra branza sau se pune zahar pudra, dupa preferinta.
sunt o minune de gogosele! ori ma credeti pe cuvant, ori incercati! ;) pofta buna!
pupici sinceri si relaxati, anca si vladutu!
anca4vlad
Postat pe 15 Mai 2010 16:09
Pai cam asta ma nedumereste si pe mine.Darius nu are cearcane si nici nu se scarpina la nas sau la fundulet.Iar in kk nimic.In plus hainele le spal la temp peste 40" si il schimb si de 4-5 ori pe zi.Plus pijamaua zilnic si degeaba.Imi vine sa ma dau cu capul de ceva
adelafistis
Postat pe 15 Mai 2010 16:10
Adela ,te cred.Poate trebuie incercat un regim alimentar+tratament.Nu stiu zic si eu,ma gandesc ca au si ei mediul lor unde se simt bine .Poate trebuie evitat un anumit aliment
chanty
Postat pe 15 Mai 2010 16:13
dar ai incercat sa ii faci alte analize, poate totusi nu are asa ceva, caci se mai intampla sa se greseasca diagnosticul, nu stiu, zic si eu

Anca am furat reteta, data viitoare asta facem, yami yami...
aly_raz
Postat pe 15 Mai 2010 16:17
Anca trebuia sa pui mai mult zahar,cum sa mai pui si dulceata
Gogoselele tale le fac si eu maine,sper sa-mi iasa bune.
chanty
Postat pe 15 Mai 2010 16:18
francis sa stii ca si eu mancat una cu gem si mie imi plac dulci dulci... daca eu mananc o ciocolata intreaga odata, inchipuie-ti
aly_raz
Postat pe 15 Mai 2010 16:22
I-am facut de 2 saptamani la kk si i-a iesit din nou .Saptamana trecuta am fost la ai mei si al meu bebe a inceput sa vomite laptele de vaca, plus ca nu mai manca nimic toata ziua.Asa ca l-am dus la urgente si ne-a facut analizele la sange si urina.De atunci l-am trecut pe lapte praf(doar din martie bea doar lapte de vaca) si ma gandeam ca acum ar fi momentul sa reincep tratamentul.Doar ca el manca muuuuulte lactate(unt, iaurt, branza si lapte) si de asta ma gandeam ca poate mai stie careva vreun pont ca eu is disperata.Mersi pt raspunsuri
adelafistis
Postat pe 15 Mai 2010 16:23
O ciocolata intreaga???Mi-as dori si eu sa pot manca dar dupa o bucata mi se taie capacul .Dar clatite as incerca si eu, chiar si gogosi....mi se face gura apa
adelafistis
Postat pe 15 Mai 2010 16:26
chanty, hai sa-ti explic: mami meu iubit si dulce a lucrat la primarie, la starea civila si primea cam zilnic ciocolate, iar la fiecare sfarsit de saptamana eram prezenta la cununii sa pap prajiturele! plus ca mami meu era o super gospodina si facea prajiturele mai tot timpul .... deci eu am crescut cu dulce si tot asta ma tine in viata si acum ;) :)
si cand sunt bolnavioara, nu iau pastile de fel, pap mult dulce si-mi trece!
crede-ma, mai dulce decat pot eu sa mananc, nu mai poate nimeni! hihihi
acum, nu zic ca e un lucru bun, dar asta sunt eu
....puteti incerca reteta, pentru inceput, la jumatate - eu imi fac destul de des gogosele din astea si fac jumate de portie .... pan-o mai creste vladutu! dup-aia probabil c-o sa inmultesc ingredientele cu 4! ;) hihihi
anca4vlad
Postat pe 15 Mai 2010 16:27
da, o ciocolata intreaga si daca as mai avea una as termina-o si pe aia de multe ori sotul meu nu-mi ia la folie de cate 5 ca imi zice ca le mananc pe toate intr-o zi imi place tare mult milka cu capsuni sau imi ia una din aceea mare si in 2 zile e gata

eu va doresc multa sanatate si sa auzim curand de bine
fetele va las, s-a trezit piticotul, papam si poate dam o fuguta pana afara sa ne aerisim va pupam
aly_raz
Postat pe 15 Mai 2010 16:29
aly o cicolata intreaga???
Vai nu as putea
chanty
Postat pe 15 Mai 2010 16:29
eeeeee, eu pot anca poate..deci se poate
va pup, mai vorbim

P.S. francis, vreau reteta de raci, nu am gatit niciodata
aly_raz
Postat pe 15 Mai 2010 16:32
da, si eu s manca dulce si iar dulce. ciocolata nu stiu daca una intreaga o data (dar intr-o zi sigur as reusi sa termin una), imi place ciocolata neagra cu menta sau cu zmeura (nu mai stiu ce marca era dar o stiu "din vedere" ), amandine, tort nu mai zic.... praji cu fructe, profiterol... clatite... c rema de zahar ars... totusi nu mananc chiar asa mult dulce (doar imi fac de cap cand si cand , cand simt nevoia sa "recuperez" ), cred ca daca as manca zilnic atata dulce mi s-ar face lehamite in final....
pinicuta
Postat pe 15 Mai 2010 16:32
ca sa nu mai zic ca la mine se depune imediat... deci trebuie sa mananc mai cu pauza asa )
pinicuta
Postat pe 15 Mai 2010 16:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
plantantia mea de cafea 0 De la: 4 Martie 2010 08:47
vand carucior graco miraje plus la 130 lei 3 De la: pinky 20 Ianuarie 2010 00:42
Timisoara Salina 1 De la: office_salinasusesi_ro 10 Februarie 2010 20:32
Ulei de peste - pentru a avea un copil inteligent 1 De la: alexandra 23 Octombrie 2009 22:10
retete culinare 8 De la: office_salinasusesi_ro 21 Aprilie 2010 09:27
Setari Cookie-uri