Anca,mai rar auzi asa .Ma minunez cu faci cu caloriile,cui le dai? Si la noi acasa s-a mancat mereu dulce...(sos de visine la carne,spanac cu zahar,supa de rosii doar cu zahar)...asa ca la nemtii din banat .Babi mea facea mereu 6 feluri de prajituri cu crema de sarbatori...statea o noapte sa le faca.Doar ca eu eram atunci mai altfel.Faceam schimb cu surorile mele...eu le dadeam cicolata primita(din germania de la neamuri )si ele imi dadeau ba o bucata de carne ba un carnacior...si eram fericita Acum mananc asa ocazional desert,dar de regula le fac pentru cei 2 ai mei de acasa. Dar gogoselele tale tot le fac maine Pupam mamica si baietelul |
||
chanty Postat pe 15 Mai 2010 16:35 |
||
---|---|---|
chiar daca am riscat sa-mi ia fiecare cuvintel scris si sa-l despice-n patru , mi-a facut placere sa vorbesc cu voi! si, in plus, scap si de puncetele alea din profil, hihihi - care, ca tot veni vorba , n-au avut in nici un caz intentia sa "saboteze" topic-ul!!!! in nici un caz! hihihihihihihihihihihi, doamne, ce m-a mai amuzat! am avut motivul meu, scuze, da' nu pot sa-l zic! ies si eu acum, ca in curand se scoala vladutu. va pup si mai vorbim, o zi buna! |
||
anca4vlad Postat pe 15 Mai 2010 16:37 |
||
va pup si eu ma duc la un film cu turcii mei |
||
|
||
chanty Postat pe 15 Mai 2010 16:38 |
||
chanty, aia mici albi si care misuna in kk sunt oxiuri, limbricii sunt mari cica de ..30cm sau mai mult din cate stiu eu | ||
pinicuta Postat pe 15 Mai 2010 16:40 |
||
buna multumesc pt raspuns si pentru urari sa-ti traiasca bebele lydia nu stiu ce sa zic asa mi-a zis dr. ca trebuie sa fac analiza asta dar acum a incetat sangerarea si ma simt si eu bine sper ca acum se va citi tot e enervant putin dar asta este. oricum weekend placut tuturor |
||
clau_strunf Postat pe 15 Mai 2010 16:55 |
||
clau strunf nu mai trebe sa scri asa k si-a revenit topicul...akm se vede tot | ||
eu_mino Postat pe 15 Mai 2010 17:02 |
||
Buna!sunt o viitoare mamica,sunt insarcinata in 20 saptamani si as vrea sa vb si eu cu voi,daca nu deranjez.problema e ca intru pentru prima oara pe acest site si nu stiu cum sa umblu,unde pot vedea daca mi-ati raspuns sau cum pot vb direct cu voi?va multumesc frumos si sper sa vb.o zi buna !! | ||
garbo092038 Postat pe 15 Mai 2010 18:42 |
||
buna, bianca, bine ai venit! mesajele poti sa le vezi fie intrind la profilul tau, fie dai un refresh la pagina, fie la forum intri la toate mesajele noi si vezi daca ti-a raspuns cineva. ai aflat ce o sa fie? |
||
mioara82 Postat pe 15 Mai 2010 19:08 |
||
daca bifezi ca vrei sa fii tinutya la curent cu tot ce se posteaza pe o anume tema, pimesti email si te anunta cand s-a mai postat ceva. | ||
pinicuta Postat pe 15 Mai 2010 19:09 |
||
bine ai venit bianca_daniela,si eu sunt noua , sigur o sa-ti placa eu abia astept sa adoarma bebica mea k sa vad ce au mai scris fetele am multe de invata de la ele |
||
lizy_kidz Postat pe 15 Mai 2010 19:31 |
||
Anca de unde esti ca mie mi se pare ca esti ardeleanca de-a mea...sau poate gresesc? Sal'tare fetele Bianca sarcina usoara Eu_mino ai incercat la plafar sa cauti siropelul calma baby? Nu e chiar asa dramatic cu somnul silviutz doarme de la 8.30 seara pana la 7.30 dimineata si trezeste o data sa bea laptic si mai doarme si ziua cate 2 ore, numai ca eu noaptea ma culc tot in jur de 12.30-1noaptea si la 7.30 ma trezeste si deaia ziceam ca s-a dus somnul meu de dinainte si odihna adevarata ca acum dorm iepureste... Chanty tare reteta de clatite vreau sa incerc si eu luni |
||
viobregar Postat pe 15 Mai 2010 21:31 |
||
Buna seara fetele adelafistis in legatura cu problema ta, am vorbit cu mama si am intrebat-o daca noi cand eram mici am avut asa ceva, nu-si mai aducea ea bine aminte care din frati a facut, dar cica am avut asa caz in familie si s-a tratat cu mult usturoi, cica cam la orice mancare si CEAI DE PAIE DE MAZARE, cica ala ar fi foarte bun. Sper sa ajute si la voi |
||
aly_raz Postat pe 15 Mai 2010 21:41 |
||
Buna seara fetele ...am citit si eu putin pe diagonala.... Anca o sa incerc cat mai curand gogosile....ca mi-ai facut pofta . chanty te mai asteptam cu retete...f bunnnnnn. M-ai speriat rau cu limbricii /viermisorii.... al meu se cam scarpina la nasuc ... dar la coproparazitologic a iesit negativ , sper sa fie ok. Va fetile |
||
bau Postat pe 15 Mai 2010 22:40 |
||
buna seara fetele, mai e cineva pe aici?? | ||
lizy_kidz Postat pe 15 Mai 2010 23:02 |
||
buna seara si bine v-am regasit ce mai faceti voi? s-a vorbit de limbrici, pfai de mine, greu necaz pe capul micutilor, e tare frustrant. Multa sanatate! | ||
cornelia_kidz Postat pe 15 Mai 2010 23:57 |
||
buna seara. cine are limbrici?? |
||
aly_fab Postat pe 16 Mai 2010 00:01 |
||
lizy, bine ai venit pe forum. ce varsta are bebelusul tau? | ||
aly_fab Postat pe 16 Mai 2010 00:02 |
||
buna seara fetelor....eu ca de obicei nu apuc sa intru decat la orele astea tarzii dupa ce se linistesc toti ai mei multumesc roberta si puiutului tau multe sanatate sper sa ne revenim si noi repede ca doar ne curge nasucul deocamdata in rest suntem bine ... eu_mino la multi ani ptr sotul tau multa sanatate si realizari cat mai multe.... la multi ani si ptr casnicia voastra sa aveti parte numai de bucurii si multa multa dragoste pana la adanci batraneti buna aly_fab ce fac bebei ? |
||
cory_emy Postat pe 16 Mai 2010 00:13 |
||
buna seara doamnelor nu v-am mai vazut de mult, ce mai faceti? vad ca toti bebici sunt bolnaviori, a venit primavara asta cu virusi cu tot | ||
alesya_kidz Postat pe 16 Mai 2010 00:15 |
||
cory tot mucosi, tot tusesc..am stat in casa, mi-e si frica sa ies pe afara... la darian, cel mare, dupa 5 zile de antibiotic, s-a plans din nou de durere de ureche.. iar bebe mic, tuseste si plange de fiecare data cand tuseste... oare cat o mai tine agonia asta ?? emy ce face?? |
||
aly_fab Postat pe 16 Mai 2010 00:16 |
||
mai fetelor m-ati speriat cu limbricii astia, exista si la oameni mari? | ||
alesya_kidz Postat pe 16 Mai 2010 00:16 |
||
emy a inceput si ea de doua zile cu mucisori si am inceput sa ii dau panadol desi nu are nimic altceva decat nasul ii curge....sa stii ca otitele astea sunt destul de pacatoase si se trateaza destul de greu ....cea mijlocie mi-a facut otita cand avea trei ani si stiu ca am tras-o rau de tot cu ea oricum imi aduc aminte ca dupa tratamentul propiu zis i-am facut raze cu ultraviolete la urechiusa...mergeam zilnic la budimex cu ea ptr asta | ||
cory_emy Postat pe 16 Mai 2010 00:22 |
||
alesya da limbricii exista si la copii si la oameni mari adela eu am avut probleme cu una din fete cu oxiuri cand am dus-o la gradi a luat asa ceva si pe langa tratament am mai folosit si un amestec din semninte de dovleac crude (nu prajite) zdobite si amestecate cu miere. ii dadeam cate o lingurita dimineata pe stomacul gol, inafara de asta in acea perioada am folosit ffff mult usturoi , aproape in toate alimentele ii puneam o lingurita de mujdei de usturoi......f important este igiena lenjeriei intime si a lucrusoarelor cu care intra direct in contac.....trebuie fierte si calcate!!! sper sa iti folosesca si tie aceste sfaturi...sanatate multa si sa scapati cat mai repede !!! |
||
cory_emy Postat pe 16 Mai 2010 00:28 |
||
doamnelor eu va doresc o noapte linistita iar pentru cele care vor intra maine, o buna dimineata cu mult soare ca la noi ploua Weekend placut! |
||
alesya_kidz Postat pe 16 Mai 2010 00:29 |
||
cory_emy multumim din suflet pt urari!...akm ne-au plecat musafiri...a fost chef de chef ,cu vin ,whisky, si multa voie buna...viobregar nu am cautat la plafar...am sa caut...si eu sunt ardeleanca din tg mures ...u de unde esti? | ||
eu_mino Postat pe 16 Mai 2010 00:30 |
||
alesya ...noapte buna...si la noi ploua... | ||
eu_mino Postat pe 16 Mai 2010 00:32 |
||
buna eu_mino...ati chefuit bravo asa si trebuie sa dea domnul sa chefuiti si cand veti face 30-50 ani de casatorie noi avem chef maine ca nu am sarbatorit marti ziua piticutei o vom face miine |
||
cory_emy Postat pe 16 Mai 2010 00:34 |
||
si dupa asa un chef inca mai vezi tastatura ? | ||
cory_emy Postat pe 16 Mai 2010 00:36 |
||
fetelor mai sunteti careva pe aici? sau am ramas singurica? | ||
cory_emy Postat pe 16 Mai 2010 00:59 |
||
cory, suntem, suntem, eu ma bag si eu in seama neintrebata dar ma duc imediat la somn.... |
||
aly_fab Postat pe 16 Mai 2010 01:01 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
avem nevoie de ajutorul tutturor mamelor | 2 | De la: larisa_ana 1 Decembrie 2009 18:42 |
www.petrecereadincutie.ro | 1 | De la: Marcellino 17 Februarie 2010 03:09 |
Marsupiu | 1 | De la: Mira 2 Mai 2009 14:27 |
|
||
Buna mamici si viitoare mamici din Zalau! | 8 | De la: office_salinasusesi_ro 4 Iunie 2010 14:58 |
Infacol Bucuresti 35ron/flacon | 1 | De la: INFACOL 19 Iunie 2009 21:45 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural