cory_emy sunt dar mi-a sarit mustaru din cauza specimenului, iar vrea scandal | ||
lidya Postat pe 16 Mai 2010 01:01 |
||
---|---|---|
va rog eu, ajutati-o sa-si revina Noapte buna fetele | ||
lidya Postat pe 16 Mai 2010 01:03 |
||
am observat cu sunteti iar in verva....eu nu ma mai amestec..... | ||
|
||
cory_emy Postat pe 16 Mai 2010 01:06 |
||
fetele eu va pup!!! ies ca mai am treaba , m-am relaxat acum la munca noapte buna ! |
||
cory_emy Postat pe 16 Mai 2010 01:24 |
||
cory_emy ...iti raspund la intrabarea de aseara NU,nu mai vedeam bine tastatura ,de aceea am si iesit k era varza dupa atata bautura ...dar odata fac 4 ani de la casatorie (k la anu fac 5 )... | ||
eu_mino Postat pe 16 Mai 2010 10:17 |
||
Multumesc mult de sfaturi .Cori_emi eu spal hainele si lenjeria de pat a copilului separat la temp peste 40".La fel si pt noi doar canu le-am calcat.O sa ma apuc si de calcat daca este nevoie numai sa ma vad scapata.Acum am vazut o noua reteta cu usturoi, se pune seara 50ml de apa fiarta peste 2-3 catei de usturoi si se lasa la macerat pana dimineata.De azi dimineata am inceput si sper sa aibe vreun efect.I-am facut laptele cu acea apa si nu a zis nimic ceea ce ma bucura.Tot pe acel forum am citit si ca acei copii care au viermisori au eosinofilele ridicate(la analiza de sange) , iar la Darius sunt normale.Cred ca am sa mai duc la un laborator analizele sa vad , oare or fi gresit si eu ma strofoc atat .Oricum si daca vor iesi negativ am sa continui tratamentul preventiv | ||
adelafistis Postat pe 16 Mai 2010 10:21 |
||
Viobregar si eu sunt din ardeal .Nascuta in Orastie , crescuta la Reghin si apoi casatorita la Geoagiu(langa Orastie).Ce ti-e viata ajungi de unde ai plecat | ||
adelafistis Postat pe 16 Mai 2010 10:24 |
||
adelafistis si knd mai vi pe la reghin? sa vezi akm kte s-au schimbat ...avem si sens giratoriu ...sa ma anunti dak vi ...sa vi in vizita...eu (dak iti mai amintesti ) stau in dacia langa cofetaria fresh (kre e de cand lumea)...pwp | ||
eu_mino Postat pe 16 Mai 2010 10:32 |
||
da se vad si in sange viermisorii (la analize) | ||
pinicuta Postat pe 16 Mai 2010 10:58 |
||
buna dimineata mamici. Nu stiu ce faceti voi cand ploua si e frig ,dar noi ne plictisim ingrozitor.De 3 saptamani ploua si iar ploua. |
||
chanty Postat pe 16 Mai 2010 11:14 |
||
pai ce sa facem cand ploua si e frig? ba ne uitam la desene, ba ne jucam cu plstilina sau cu masinute, ba desenam, citim, ne jucam cu mingea, ba mergem in vizita la altii care se plictisesc si ei in casa.... | ||
pinicuta Postat pe 16 Mai 2010 11:16 |
||
pai asa facem si noi.Dar de 3 saptamani | ||
chanty Postat pe 16 Mai 2010 11:19 |
||
pinicuta,nu ne pui si tu o poza? | ||
chanty Postat pe 16 Mai 2010 11:22 |
||
nu daca vrei iti trimit pe mail (noi suntem pudici , ce vrei ) | ||
pinicuta Postat pe 16 Mai 2010 11:26 |
||
nu ne aratam chiar asa la toata lumea | ||
pinicuta Postat pe 16 Mai 2010 11:27 |
||
ok!Astept.... | ||
chanty Postat pe 16 Mai 2010 11:28 |
||
pai zi pe ce email sa iti trimit scuze, acum am vazut ca mi-ai dat mesaj. gata sefa in 2 nimute |
||
pinicuta Postat pe 16 Mai 2010 11:29 |
||
merci Frumoasa mamica,baietelul minunat Sa-ti traiasca. Acum e bine,sa stiu si eu cu cine ,,vorbesc" |
||
chanty Postat pe 16 Mai 2010 11:41 |
||
e , vorba vine, stii ca pe net pot sa pun orice poza si sa nici nu fie a mea, deci trebuie sa ne intalnim face to face ca sa stii exact cu cine ai vorbit mersi de aprecieri, esti o draguta |
||
pinicuta Postat pe 16 Mai 2010 11:44 |
||
Eu_mino am fost saptamana trecuta ca am avut nunta la sora mea cea mare , la Casablanca si a fost super.Doar ca de fiecare data cand venim Darius trebuie sa faca o vizita la spital ca s-a invatat .De data asta nimic , doar ne-a pacalit si a facut greva foamei de luni(atunci am fost plecata pt actele de incetarea a contractului) si pana marti cand ne-am intors de la Reghin.Deci o saptamana .Eu , de fapt ai mei stau in Libertatii si am fost de vreo 2 ori in Fagaras in parc.Poate am trecut una pe langa alta si nu am stiut .Vom merge in iulie pe 10 ca avem nunta la un verisor doar ca va trebui sa mergem in Bistrita si il vom lasa pe Darius la o sora de a mea.Poate ne vom vedea atunci.Sper daca nu trebuie sa mergem din nou la spital | ||
adelafistis Postat pe 16 Mai 2010 11:48 |
||
Pinicuta e bine si asa | ||
chanty Postat pe 16 Mai 2010 12:00 |
||
neata fetele, eu doar ce am facut ochi ce faceti? | ||
lidya Postat pe 16 Mai 2010 12:42 |
||
chanty Postat pe 16 Mai 2010 15:10 |
||
acum sunt eu | ||
cornelia_kidz Postat pe 16 Mai 2010 16:32 |
||
buna cornelia Fac un sos de visine,revin cand sunt gata |
||
chanty Postat pe 16 Mai 2010 16:38 |
||
cum il faci? | ||
pinicuta Postat pe 16 Mai 2010 16:42 |
||
eu duminica nu gatesc asteptam reteta, spor la treaba! multumesc chanty si pentru tine una O zi buna la toate! |
||
cornelia_kidz Postat pe 16 Mai 2010 16:43 |
||
eu maine la prima ora niste clatite am sa fac, venea miros de la vecini si mi s-a facut o poftaaaaaaaaaa | ||
pinicuta Postat pe 16 Mai 2010 16:45 |
||
Roberta eu sunt nevoita sa gatesc..de regula si de 2 ori pe zi. Sotul meu imi spune sa nu ma plang ca-mi place si eu i-am obisnuit asa Sosul de visine e preferatul meu...facea bunica mai mereu cand eram copila . Acum am luat compot de visine,le-am lasat putin la scurs...intr-o cratita se pune putin unt la topit,se adauga visinele cu putina sare,zahar si zeama de lamaie plus apa de ,,2 degete".Cand incepe apa sa fiarba se adauga 3 lingurite cu vf de praf intaritor.Eu am cumparat asa un fel de fulgi ptr copii.Bunica facea cu faina,eu nu folosesc la sos si gata Pe langa cartofi piure cu mult lapte si unt si carnita de pui. Pinicuta,mirosul de clatite cred ca ti-a venit de aici de pe forum ca ieri facuram cu toate clatie |
||
chanty Postat pe 16 Mai 2010 16:56 |
||
scuze....Cornelia nu stiu de ce te-am botezat-roberta | ||
chanty Postat pe 16 Mai 2010 16:57 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cu copii/bebei la mare | 15 | De la: office_salinasusesi_ro 13 Septembrie 2010 23:06 |
cadouri de 1 Iunie | 1 | De la: alexandra 7 Mai 2009 23:29 |
Vand sute de modele Barbie, colectie personala, noi in cutiile originale | 2 | De la: Lolitaa 9 Mai 2009 19:18 |
|
||
Vand carucior copii | 22 | De la: kidz001272 1 Martie 2015 20:10 |
PENTRU ANFLO ALIAS DEEA08 ALIAS BEBE08 ALIAS DDEIUTZZ ETC ETC ETC | 3 | De la: LauraNicole 18 Februarie 2010 01:27 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural