Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

of, chanty, gandeste pozitiv:cancerul nu doare in faze incipiente, si cu siguranta daca e un nodul il depistezi dintr-o faza incipienta. plus ca ti-ar fi iesit ceva aiurea la analize (sunt sigura ca iti faci analize periodic), deci fruntea sus si nu te teme. sigur nu-i nimic grav
pinicuta
Postat pe 17 Mai 2010 11:12
chanty
Postat pe 17 Mai 2010 11:17
Chanty....stai tranchila,sigur nu e nimic,deci....calm!
dancris
Postat pe 17 Mai 2010 11:19
chanty
Postat pe 17 Mai 2010 11:22
si apoi, fiica ta e o luptatoare, cu siguranta ca te-a mostenit (so fight , girl!)
hai, ia o gogoasa daca ti-au mai ramas de ieri si sa vii cu vesti bune
pinicuta
Postat pe 17 Mai 2010 11:38
cam liniste pe aici mai fetelor! chanty ''don't worry be happy''
eu zic sa nu te alarmezi degeaba pana nu vezi ce spune dr. sunt sigura k totul e ok ...so...
eu_mino
Postat pe 17 Mai 2010 11:43
pinicuta
eu_mino
Da,asa este.O mare luptatoare am ,dar sincer mi-e teama rau.Cat am stat cu ea in spital am intalnit atatea cazuri .
Mi-aduc aminte de o mamica de 24 de ani.Era studenta si avea un baietel de 7 luni.O vedeam mereu cand coboram in parcul spitalului (cand faceau asistentele schimb de tura).Intr-o zi am intrat cu ea in vorba.Imi parea ciudat ca avea mereu esarfe colorate pe cap.Baietelul ei s-a imbolnavit pe la 5 luni.raceala simpla.Si nu i-a mai trecut..au fost la medici....leucemie!" 2 saptamani mai tarziu in urma unuei mamografii...cancer mamar.Era mereu slabita dar totusi venea regulat la baietel si-l plimba prin parc
Of,si asta e doar un caz din multe altele care mi-a fost dat sa vad:-(((
chanty
Postat pe 17 Mai 2010 11:53
chanty eu iti tin pumnii sa fie totul ok. Sunt sigura ca esti stresata si eu as fi. Mai ales ca vezi si auzi atatea....
Pitu
Postat pe 17 Mai 2010 12:00
chanty
Postat pe 17 Mai 2010 12:01
hei... nu te gandi la chestii aiurea ca nu e cazul. daca m-as gandi si eu acum la toate cate s-ar putea intampla, la toate cate le-am vazut in jurul meu... copii cu cancer, malformatii, chinuri, intarziere mintala... si sunt insarcinata stii? si mai am si nu stiu ce la un rinichi, si primul copil a avut o malformatie urinara... dar prefer sa nu ma gandesc. doar fac tot ce stiu sa fac mai bine si il rog pe dumnezeu sa fie si de data asta ingaduitor cu noi

stii ce?toate se intampla pentru un motiv sau cu un scop in lumea asta. si sunt convinsa ca are sa fie bine asa cum va decide cel de sus
pinicuta
Postat pe 17 Mai 2010 12:12
Pinicuta nu stiam ca esti insarcinata,felicitari!O sarcina usoara si multa sanatate!
Da,ai dreptate numai ca e greu sa fi tare si sa nu te gandesti atunci cand ai diferite simptome si antecedente de cancer mamar in familie.
Eu oricum va multumesc la toate pentru incurajari.Va ,ma duc s-o iau pe chantal de la gradi si apoi la h 17 la doctor.Am avut noroc sa-mi pot face azi programare
chanty
Postat pe 17 Mai 2010 12:21
succes chanty la doctor
fetele azi e luni si nu aveti chef de discutii?
Pitu
Postat pe 17 Mai 2010 13:04
neatza fetele
o zi faina si multi pupici la bebitzi
din Timisoara
aici ploua si este un frig de zici ca-i toamna
tusi_Oli
Postat pe 17 Mai 2010 13:08
da pitu ...asa e ...nu are lumea chef sa scrie...sau are treaba...si eu ma duc sa fac o supica de galuscutze de gris pt goanga mea pe cand se trezeste...si pt sot cand vine de la lucru,pulpe cu orez si legume...dar mai fug sa trag cu ochiu' la voi...poate isi revin fetele...
eu_mino
Postat pe 17 Mai 2010 13:10
asa e si la reghin (tg mures) ...poate si de asta...e vreme de stat in pat...si lenevit...offff si trebuia sa ma duc sa o inscriu pe bebelina la cresa...
eu_mino
Postat pe 17 Mai 2010 13:13
salutare fetele.....ce faceti?am vazut ca aveti nevoie de fortze noi aici pe chat si m-am bagat si eu in seama.....si la mine e frig de-a dreptul ce toamna k zici ca-i in toiul iernii... si bebikul meu e invatat sa iasa afara la aer si e nasol k tre sa stam in casa....pupicei
gya_andy
Postat pe 17 Mai 2010 13:15
Buna ziua de toata lumea suntem si noi prezenti
chanty multa multa sanatate, gandeste pozitiv tu esti oricum o invingatoare, asa ca...asteptam vesti bune
aly_raz
Postat pe 17 Mai 2010 13:19
asta da vreme de stat in casa cine sta in casa de numarat banii (pe care ii mai avem si care au scapat de cei 15/25 la % la care sunt supusi de guvernanti ), daca nu mai avem bani jucam o carte sau o tabla daca avem cu cine sau facem ceva mult mai frumos si mai placut....... stam cu bebitzi sau?????????????
o zi faina tuturor fetelor
pinicuta o sarcina usoara si sa-ti dea D-zeu o fetita frumoasa si sanatoasa asta asa ca sa fie pereche

tusi_Oli
Postat pe 17 Mai 2010 13:26
asa e si bebelina mea ...vrea afara...merge pana la usa si incepe sa se miorlaie k vrea afara...doamne fereste sa vada pe cineva venind sau plecand pe usa k e jale...eu imi fac aici treba pana se trezeste ea si peurma o imbrac bine si o scot un pic la aer,k dak stau dupa vremea asta nu mai iesim din casa numai la anu'
eu_mino
Postat pe 17 Mai 2010 13:29
eu_mio foarte bine faci, noi am fost deja in parc de dimineata, eram singurii pe acolo am dat de mancare la broscute si ne-am lafait in leagane si tobogane
si Razvan mai nou plange dupa oricine pleaca de la noi, e asa de dulce

pupici la toate
aly_raz
Postat pe 17 Mai 2010 13:38
aly dar totusi nu e frig afara?k eu am iesit pana la poarta si am cam dardait...nus daca sa-l scot pe praslea afara
gya_andy
Postat pe 17 Mai 2010 13:48
gya andy...imbracat bine nu cred k ii va fi frigutz...trebe sa ii calim un pic nu?
eu_mino
Postat pe 17 Mai 2010 13:58
buna fetele,
felicitari pinicuta,sa fie intr-un ceas bun
lizy_kidz
Postat pe 17 Mai 2010 13:59
nu gya, a fost chiar ok. Noi l-am scos pe bebe de cand avea 3 saptamani zilnic, pe orice vreme, nu a contat, chiar si pe gerurile alea am iesit cate jumate de ora. Doar acum ca a fost racit nu am iesit 2 zile, insa si asa am stat pe balcon, eu sunt de parare ca e bine sa-l scoti cat mai des.
aly_raz
Postat pe 17 Mai 2010 14:15
si la oradea e urat. E noros si acum s-a oprit ploaia dar nu am iesit. Mi-e frica sa nu raceasca ca sambata avem petrecere mare si nu stiu sigur daca sapt asta sau cealalta avem vaccinul de 1 an. Asa ca am preferat sa stam acasa. Ne plictisim dar... suportam
Pitu
Postat pe 17 Mai 2010 14:34
multumim de sfaturi....poate dam si noi o raita prin oras....
gya_andy
Postat pe 17 Mai 2010 14:35
asa e aly_raz ...k de ce ai grija mai tare si il protejezi de aia se imbolnaveste (parerea mea)...uite la tigani ,isi poarta copilul prin ger desculti si nu au nici pe draq...noi nu putem sa facem la fel? nu chiar desculti ...da no...ma intelegeti ce vreau sa spun...
eu_mino
Postat pe 17 Mai 2010 14:36
eu_mino dar cat timp are copilul tau de mergi la cresa?
Pitu
Postat pe 17 Mai 2010 14:36
si in plus k nu trebe sa stai ore intregi cu el in frig ...akolo 20 -30 min ,max 1 ora dak e frig tare...
eu_mino
Postat pe 17 Mai 2010 14:37
pitu...are 11 lunitze ...dar akum mergem numai sa o inscriem ...sa mearga din toamna...eu zic k e un lucru f bun cu cresa asta...am vazut la alti copii kte au invatat...in plus k akolo au un program...e totusi alfel...o sa aiba in toamna 1 an si vrei 3 luni deci e ok (zic eu) ...la noi de la 1 an si 2 luni il primeste la cresa...
eu_mino
Postat pe 17 Mai 2010 14:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
idei de retete 41 De la: mony08 2 Martie 2010 11:30
Mchiaj profi pentru nunta 1 De la: garbo_404810 15 Decembrie 2015 13:42
bb-ei nascuti in octombrie..la mai mult.... 28 De la: office_salinasusesi_ro 15 Martie 2010 19:35
vand premergator 3 De la: xenna 12 Iulie 2009 14:41
Am nevoie de părerea voastră 66 De la: AniriAnni 23 Octombrie 2015 09:30
Setari Cookie-uri