ahaaaa, am inteles. Si eu ma gandeam sa o inscriu dar numai de anul viitor. Asa aveam in plan, dar acum nu stiu cum va fi cu banii daca scad indemnizatia sau nu. Daca scad la 600 lei va trebui sa ma intorc la munca (daca ma primeste cineva) si atunci va trebui sa o inscriu si eu din toamna la gradi. Eu aveam in plan sa stau doi ani acasa si sa o dau doar de la anul la cresa. | ||
Pitu Postat pe 17 Mai 2010 14:44 |
||
---|---|---|
si eu o sa stau 2 ani akasa...dar asa mai am timp si pe mine putzin...poate chiar imi gasesc ceva de munca la negru ...k dak taie astia.... | ||
eu_mino Postat pe 17 Mai 2010 14:59 |
||
si eu m-am gandit si la varianta cu munca la negru. Vom vedea cum va fi si ce va fi. | ||
|
||
Pitu Postat pe 17 Mai 2010 15:09 |
||
in sfarsit a venit vaccinul bcg.maine tre sa ma duc cu bb sa il faca,nu stiu cum va reactiona...cu bbii vostrii cum a fost,cum au reactionat la vaccinuri?astept raspunsuri...va rooog...vreau sa stiu la ce sa ma astept | ||
dancris Postat pe 17 Mai 2010 15:11 |
||
dancris dar cat timp are beblusul tau? Eu nu stiu cum a reactionat fetita mea cand a primit vaccinul BCG pt ca l-a primit la maternitate. La restul vaccinutilor nu au fost probleme. Intreaba doctorul ce sa faci si cum sa faci dupa administrare. Succes |
||
Pitu Postat pe 17 Mai 2010 16:06 |
||
msik Pitu...bebe are 2 luni dar cand l-am nascut nu aveau vaccinul in spital,la vaccinul de 2 luni sau la celelalte cum a fost? | ||
dancris Postat pe 17 Mai 2010 16:09 |
||
dancris, in general dupa vaccin poate face febra, dar nu trebuie sa te sperii, e o reactie normala. Noi de fiecare data, imediat dupa vaccin ii bagam un supozitor paracetamol, sau jumatate daca bebe e mai micut, apoi nu-i dadeam sa pape timp de 2 ore, in special laptic si fara baita 2 zile, atat. Oricum iti va spune medicul la ce sa te astepti. | ||
aly_raz Postat pe 17 Mai 2010 16:22 |
||
dancris cum a spus si aly_raz ...poate face febra...a mea nu a facut ...oricum poti sa i pui un supozitor...ai grija k dupa vaccin are imunitatea scazuta...si se poate racii f usor deci mare atentie! la bebe meu la vaccinul de 6 luni a picat chiar de craciun si am avut musafiri si odata mi-a facut si bronsita si pneumonie...asa k ...take care | ||
eu_mino Postat pe 17 Mai 2010 16:33 |
||
no fetele va pwp de la distanta...noi va lasam k mergem sa ne pregatim sa iesim o ora in parc... | ||
eu_mino Postat pe 17 Mai 2010 17:09 |
||
msik pt sfaturi! pupicei | ||
dancris Postat pe 17 Mai 2010 17:23 |
||
aly_fab, am vazut ca esti online! ceau! am si eu o intrebare:cum s-a descurcat darian prima data la gradi, ma refer cu lb engleza? l-ai invatat tu de acasa sau a invatat acolo? mai avem pina acolo dar poate la 1 an si putin il duc la cresa, ca as vrea sa ma intorc la munca si nu am alte variante cu cine sa il las si ma gindeam oare cum s-o intelege cu lumea |
||
mioara82 Postat pe 17 Mai 2010 17:52 |
||
ce sforaie puradelu! | ||
mioara82 Postat pe 17 Mai 2010 17:53 |
||
mioara82 Postat pe 17 Mai 2010 17:56 |
||
dancris, si noi am facut bcg-ul la o luna jumate, dar nu a facut temp. de-abia dupa vreo 3 sapt a inceput sa puroiasca si in ziua de azi tot mai face putin puroi, inca nu s-a cicatrizat de tot , si l-am facut pe 11 feb. sa nu umbli la el, sa nu il storci, o sa iti zica dr ce sa faci si ce sa nu faci. am o prietena care ii storcea tot tp puroiul, imi spunea si mie sa fac la fel |
||
mioara82 Postat pe 17 Mai 2010 18:02 |
||
e clar, vb singura ca televizorul! | ||
mioara82 Postat pe 17 Mai 2010 18:03 |
||
mioara, ti-am trimis un mes privat. incepusem sa-ti scriu un mesaj si aici dar mi-a inghetat calculatorul si sincer nu mai am vlaga sa-l rescriu.. Un singur lucru, nu-ti fa nici un fel de griji, in privinta limbii engleze. Copilul o s-o invete foarte usor si va fi foarte simplu pentru el. |
||
aly_fab Postat pe 17 Mai 2010 18:26 |
||
heloo fetelor ...am revenit! | ||
eu_mino Postat pe 17 Mai 2010 19:04 |
||
ms aly! stiu ca astia mici invata f repede dar nu pot sa nu ma gindesc. ies si eu ca a venit sotul de la munca! |
||
mioara82 Postat pe 17 Mai 2010 19:09 |
||
buna seara doamnelor ce mai faceti, acum cu vremea asta urata, a fost cineva la greva mamicilor in Bucuresti? oare se va rezolva ceva cu acest demers? O seara frumoasa! |
||
roberta_kidz Postat pe 17 Mai 2010 20:04 |
||
Salutare mamicilor.Eu_mino am trimis cererea pe mess .Am si eu o intrebare pt mamicile cu copii mai maricei :ce activitati faceti cu copii.Mai vreau ceva idei ca cateodata nu mai stiu ce sa inventez si Darius face fumuri ca is in pana de idei | ||
adelafistis Postat pe 17 Mai 2010 20:54 |
||
chanty ai fost la doctor??? Asteptam vesti | ||
bau Postat pe 17 Mai 2010 23:07 |
||
buna seara, as dori sa ma primiti si pe mine alaturi de voi, promit sa nu va stresez prea mult si sper sa am ce invata din experientele voastre. Sa va traiasca ingerasii si voi sa fiti sanatoase si frumoase. O noapte linistita! | ||
daria4u Postat pe 17 Mai 2010 23:08 |
||
buna seara fetele Da,bau am fost .Sapt viitoare luni sunt programata la mamografie.Ginecologul meu de aici e roman(timisorean chiar);mi-a zis ca nu ii place ce simte la control dar ca nu se poate pronunta |
||
chanty Postat pe 17 Mai 2010 23:22 |
||
chanty, nu prea stiu despre ce este vorba, dar banuiesc cam despre ce.... sper sa fie totul ok!!!! | ||
aly_fab Postat pe 17 Mai 2010 23:26 |
||
aly_fab | ||
chanty Postat pe 17 Mai 2010 23:28 |
||
am rasfoit si eu putin in urma.... si iti inteleg ingrijorarea. eu nu am facut niciodata acel test.......ma gandeam sa-l fac si eu.... | ||
aly_fab Postat pe 17 Mai 2010 23:29 |
||
chanty te sustinem, sa fie totul bine. aly_fab |
||
bau Postat pe 17 Mai 2010 23:34 |
||
aly,normal se recomanda femeilor peste 45 de ani in cazul in care nu sunt antecedente familiare sau simptome | ||
chanty Postat pe 17 Mai 2010 23:35 |
||
ceau baulina peste 45? n-am stiut... tu ai ceva cazuri in familie? |
||
aly_fab Postat pe 17 Mai 2010 23:37 |
||
Bau multumesc frumos Acum incerc sa nu ma gandesc foarte mult,incerc sa nu mai ,,caut"informatii pe internet,fiindca imi pierd mintile Cred ca de maine ma apuc de zugravit,plantat flori(mare hobby de-al meu),decorat,sa treca timpul mai repede |
||
chanty Postat pe 17 Mai 2010 23:38 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Balansoar graco elecric | 5 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:19 |
Schimb DVD desene animate Disney dublate in romana cu diverse lucrusoare pt. bebei | 1 | De la: bebita203 26 August 2009 12:05 |
pictez camere de copii | 1 | De la: tannia81 12 Februarie 2010 00:50 |
|
||
Ce culori alegeti pentru o lenjerie de pat? | 5 | De la: garbo_384897 11 Noiembrie 2013 13:36 |
ceva frumos | 7 | De la: felideni 11 Ianuarie 2013 19:00 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural