dancris eu stiu ca in mana se face acest vaccin. BAFTA. | ||
Pitu Postat pe 18 Mai 2010 08:58 |
||
---|---|---|
Acel vaccin se face in manuta, la umar.Este mai urat doar cand incepe sa puroieze, dar e bine pt bebe.La noi cam la 2 luni am scapat de el.Nu ne-am atins de acel loc,in sensul sa-l strangem sau altceva.Multa bafta .Pitu noi nu prea am avut probleme nici cu vaccinul de un anisor pe moment, doar dupa 2 zile a facut un pic de febra.Tot in piciorus se da iar cel de un an si o luna se face in manuta(daca tin bine minte).Va pupacim si mult curaj va dorim (nu ca mine care plang mai tare ca Darius si la vaccin si la analize ) | ||
adelafistis Postat pe 18 Mai 2010 09:01 |
||
adela sper sa fie ok. Am mai auzit ca e un vaccin la 1 an si unul dupa 1 luna dar noua acum ne-a zis ca facem doua. Trebuie sa le cumparam deoarece statul asta drag al nostru nu are bani de asa ceva. Bine ca au ei bani sa se lafaie. | ||
|
||
Pitu Postat pe 18 Mai 2010 09:07 |
||
Eu am avut noroc sa nu prind criza(daca pot spune asa).Le-am facut pe cele din grila oferite de stat si mi s-au parut ok.La un an si o luna am facut altul pe care Darius l-a uitat foarte repede.Bafta | ||
adelafistis Postat pe 18 Mai 2010 09:13 |
||
Bau sa sti ca povesti poti sa-i citesti de la orice varsta.Am pus si eu odata o intrebare asemanatoare si dupa rasp am trecut la atac.Darius a primit carti de la 8 luni din acelea cartonate(costa in jur de 5-8 lei) foarte utile cu fructe si animale, doar ca povesti nu stiam daca are rost sa-i iau.I-am tot explicat eu fiecare desen si spre mirarea mea dupa un an jumate l-am surprins ca se uita singurel si spunea fiecarui fruct si animal pe nume.Atunci cred ca a fost momentul meu de glorie .Abia dupa un am si 8 luni i-am luat carti cu povesti scurte gen Alba Ca Zapada , Capra cu trei iezi..... ilustrate si cartonate pe care le poarta toata ziua in toata casa si comenteaza el pe limba lui fiecare poveste .Nici astea nu au costat mult doar ca sunt o investitie buna si de durata(zic eu).Multi | ||
adelafistis Postat pe 18 Mai 2010 09:22 |
||
asta e, pt copil dai bani dar nu e corect.Platim atatia bani la stat si tot degeaba. Acuma nu are rost sa comentez ca pana acum au fost gratuite toate, dar sunt acei "ghinionisti" care au platit de la inceput si cele din maternitate. Si cum spuneam nu e corect. | ||
Pitu Postat pe 18 Mai 2010 09:23 |
||
si eu i-am cumparat fetitei mele carte din aceea cartonata cu animale si a facut-o bucati. | ||
Pitu Postat pe 18 Mai 2010 09:27 |
||
Buna dimineata bebici, mamici si viitoare mamaici! Va citesc mesajele in fiecare zi cu placere si interes insa nu am scris niciodata.Am si eu o mica nelemurire cu privire la vaccinul de 6 luni...deoarece nu se gaseste medicul de familie,acesta ne-a spus sa nu il cumparam pt ca il putem face oricand pana la un an si ar trebui sa primesca in curand...acum bebele are deja 8 lunisoare si aceasi situatie.Oare ar trebui totusi sa il cumpar? | ||
irina_nico09 Postat pe 18 Mai 2010 09:32 |
||
sincer nu stiu ce sa-ti zic. Eu una nu cred ca il vor primii in curand. Nu au bani. CAS nu are bani nici pt rete apoi nu stiu daca vor primii vaccinuri. Eu una l-as cumpara ca imeidat trebuie sa-l faci pe cel de 1 an. Dar e decizia fiecaruia. | ||
Pitu Postat pe 18 Mai 2010 10:06 |
||
buna dimineata fetele Tusi_oli,te-am cautat ,pe unde esti ? |
||
chanty Postat pe 18 Mai 2010 10:10 |
||
buna fetele mamica lui raul daca au trecut deja 2 luni de la data cand trebuia facut vaccinul eu te sfatuiesc sa-l cumperi, apoi risti sa fie tarziu si nu prea e bine, din cate cunosc eu. Apoi mai are putin si urmeaza cel ce 1 an si un an si o luna, ce o sa faci, le vei amana si pe celelalte? e in joc sanatatea copilului si asta merita toti banii, chiar daca e asa de greu in zilele noastre, mai bine faceti un efort decat sa va reprosati mai apoi , mai aminteste-i medicului ca trebuie sa faceti vaccinul, mai cere-i parea lui, nu o lasa in coada de peste. Zi frumoasa la toate! |
||
ane_mary_kidz Postat pe 18 Mai 2010 10:12 |
||
am vazut ca mai cautat dar eu cand apar cand dispar asa sunt eu o zi faina si un pupic mare domnisoarei |
||
tusi_Oli Postat pe 18 Mai 2010 10:14 |
||
stai!Iar dispari? Nu ne onorezi saptamana viitoare cu prezenta la o cafeluta? Si noi te pupam,o zi frumoasa |
||
chanty Postat pe 18 Mai 2010 10:16 |
||
sunt aici nu am plecat nici unde cum sa nu chiar mi-ar face placere sa bem o cafa impreuna |
||
tusi_Oli Postat pe 18 Mai 2010 10:18 |
||
fetelor eu am observat ceva ciudat la fetita mea : am incercat sa ii dau capsuni, pepene verde (lebenita sau lubenita), cirese si nu a vrut sub nici o forma. Nici rosii (chery). Se uita la ele si nu vrea sa la ia in gurita. Cred ca de ce sunt rosii. Oare asta sa fie motivul? Ati patit asa ceva? | ||
Pitu Postat pe 18 Mai 2010 10:18 |
||
buna dimineata pitu cat are fetita ta? dragi mamici ca tot am mai discutat cu voi, vreau sa va intreb si pe voi, ce ati face, daca ati fi pusa in situatia sa va incalcati cuvantul dat la un anumit moment si sa apelati la o persoana la care nu v-ati fi dorit niciodata sa ajungeti? |
||
aly_raz Postat pe 18 Mai 2010 10:49 |
||
Buna dimineata!! Multumim de cafelutza!! Aly, depinde de situatie, si de asemenea depinde si de persoana careia ii ceri acel favor. Daca a fost cearta la cutite, eu una n-as mai apela never ever!! Daca nu a fost ceva semnificativ, atunci, de ce nu?! |
||
aly_fab Postat pe 18 Mai 2010 10:52 |
||
cantareste bine riscurile care te afecteaza pe tine in primul rand...daca nu sunt grave calca-ti mandria si cere ajutor,dupa ei vedea tu ce intorsatura ia situatia | ||
alinakatt Postat pe 18 Mai 2010 10:55 |
||
buna fetele, mamica lui raul si eu zic sa-i cumperi vaccinul si sa nu mai astepti la fel am patit si noi,ne-a zis dr k dak vrem putem sa asteptam,dar cel mai bine ar fi sa-l cumparam.sa sti k se gaseste pe baza de comanda cel putin la bv asa a fost,nu-l gasesti in farmacii dak ai timp si nervi cauta in mai multe locuri k difera la pret noi l-am cerut joi si vineri a venit am dat 199 ron de la farm sensi multa bafta |
||
lizy_kidz Postat pe 18 Mai 2010 10:57 |
||
neatza felelor! ce mai faceti? eu ma stresez pe aici k aseara i-am facut baitza bebelinei mele si cred k i-a fost putzin rece k akum ii curge nasucul .de la 4:30 s-a trezit plangand k nu mai putea sa respire...peurma cu chiu cu vai a mai adormit pana la 7 ...akum i-am dat sa pape ,dar e smiorcaita...offf offf |
||
eu_mino Postat pe 18 Mai 2010 10:57 |
||
iar despre vaccinuri nu stiu ce sa zic ,noi am avut mare noroc k ni l-a facut gratuit ...doar ne suna si ne chema knd veneau vaccinurile...iar in legatura cu fetitza ta pitu nush de ce i s-a pus pata pe tot ce e rosu...incearca sa i dai fara sa vade ce i dai numai sa ii bagi in guritza ...sau stiu si eu... | ||
eu_mino Postat pe 18 Mai 2010 11:02 |
||
pe scurt, e vorba de soacra mea, la care nu as fi vrut sa apelaz niciodata. Dar din toamna ne gandeam sa-l dam pe bebe la cresa caci imediat trebuie sa incep eu munca si na, cum sotul nu are un program fix ca al meu, el lucreaza in ture, are liber si in timpul saptamanii, ne gandeam sa o platin pe ea sa ne sta cu bebe cat suntem noi la munca...doar ca i-am zis odata ca nu voi apela la ea never, indiferent de situatie...acum oare sa-mi calc pe suflet? | ||
aly_raz Postat pe 18 Mai 2010 11:03 |
||
gandeste-te bine | ||
lidya Postat pe 18 Mai 2010 11:09 |
||
fetita mea sapt viitoare face 1 an. Nu prea o pot pacali ca nu deschide gurita pana nu vede ce ii bag in gura. La fiecare masa deschide doar un pic gurita, pune limba pe lingurita gusta si daca ii place mananca daca nu.... pot sa fac ce vreau. Uneori ma enerveaza ca face din astea. Si sotul meu e tare pretentios la mancare. Si eu, dar el ma depaseste. Sper sa le accepte intr-un final ca in rest mananca fructe (mar, banana, portocala, ananas, kiwi si lamaie mananca) |
||
Pitu Postat pe 18 Mai 2010 11:15 |
||
aly dar sa ii platesti bunicii sa stea cu nepotul????????? eu una daca ar cere bani pt asa ceva .... i-as zice ca atunci o sa isi vada nepotul sau nepoata cand o sa-mi dea bani ca e scump la vedere. Nu stiu ce sa zic ca nu m-am confruntat cu asa situatie, dar.... |
||
Pitu Postat pe 18 Mai 2010 11:17 |
||
nici in ruptul capului! ea in primul rand tine minte ca ai zis ca nu vei apela la ea si o sa iti scoata ochii cu asta candva. 2. daca atunci ai zis ca nu vei apela la ea insemana ca de fapt nu va intelegeti si nu o sa tina cont de modul cum vrei tu sa fie crescut copilul, o sa faca taman invers de cum vrei tu. 3. sa ii mai dai si bani inca?pt ce doamne iarta-ma?e bunaica lui. daca nu vrea sa stea cu el din dragoste, pt bani nici nu te gandi! daca e pe bani, ia iubita o femeie care sa iti respecte dorintele sau da-l la cresa de stat si iesi si mai ieftin si il ajuti si sa socializeze, sa se obisnuiasca cu programul de gradi etc. na, asta simt eu. acuma tu..cum crezi tu. dar ia in calcul toate fetele problemei |
||
pinicuta Postat pe 18 Mai 2010 11:18 |
||
eu_mino, incearca sa o tii in baie si sa fie aburi....poate asa se desfunda nasucul. punde si o ceapa in camera, taiata in 4-6 felii, deodorizant mai putin placut de camera, dar cateodata merge, desfunda caile respiratorii... | ||
aly_fab Postat pe 18 Mai 2010 11:20 |
||
aly, daca e vorba de soacra , de ce nu?! lasa sa stie si ea ca are nepot!! cat despre plata?! eu una nu as pune problema asa, de ce s-o platesti? va scot banii din casa?! lasa-l pe sot sa discute cu ea problema asta, si daca tine la fii-su` atunci o sa va ajute fara plata! Intr-o situatie asemanatoare pot zice ca ma aflu si eu... Si inca stau in dubii... |
||
aly_fab Postat pe 18 Mai 2010 11:23 |
||
nu e vorba ca nu ne intelegem, problema ei e alta: bautura imi e si rusine sa o spun dar asta e adevarul, de aceea eu am fost mereu rezervata in ce o priveste. Plus ca ne-am gandit, de ce sa platim o femeie straina cand ea nu face nimic toata ziua? ar putea veni doar cand avem noi nevoie si ar lua si bani tocmai pt a nu aparea discutii, nu vreau sa-mi faca nimic gratis...vor fi zile cand nu vom avea nevoie de bona, pt ca sotul are liber si in timpul saptamanii, doar eu am program fix si liber doar in weekend, de aceea zic, dar oare voi gasi o femeie care sa-mi vina doar cateva ore pe zi sau chiar 3 zile pe saptamana? nu ma pricep... | ||
aly_raz Postat pe 18 Mai 2010 11:25 |
||
fetele ce s-a intamplat cu bunicile? am mai auzit cazuri in care stateau cu nepoteii pt bani asa ceva nu e posibil! |
||
lizy_kidz Postat pe 18 Mai 2010 11:27 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
idei de retete | 41 | De la: mony08 2 Martie 2010 11:30 |
PENTRU ANFLO ALIAS DEEA08 ALIAS BEBE08 ALIAS DDEIUTZZ ETC ETC ETC | 3 | De la: LauraNicole 18 Februarie 2010 01:27 |
Un Mos Craciun special pentru copilul tau! | 3 | De la: ninuta 24 Noiembrie 2008 15:03 |
|
||
vand infacol, gaviscon infant, sudocrem, bepanthen | 6 | De la: Raisa_Lory 26 Ianuarie 2010 23:39 |
hainute si incaltaminte de firma | 1 | De la: amy26 28 Noiembrie 2009 01:31 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural