Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

dar nu a fost la doctor inca, nu auzi?
pinicuta
Postat pe 18 Mai 2010 13:21
scuze, credeam ca zici de aly-fab
pinicuta
Postat pe 18 Mai 2010 13:21
Aly_raz stiu ce inseamna o persoana care bea de plictiseala ca si bunica sotului e la fel .Eu una sincer nu stiu daca mi-as lasa copilul pe mana unei asemenea persoane(cu toate ca la randul lor au crescut un copil) , incearca sa cauti o gradinita cu alta orientare religioasa.Sora mea spre exemplu are copilul la o astfel de gradinita si e tare multumita(o gradinita de pocaiti) , iar acolo cotizeaza 250 ron pe luna, (eu_mino daca te intereseaza sa-mi spui ca te pot indruma si primesc si copii mai mici),sau cele cu limba maghiara unde aici sunt gratuite si copilul invata o limba in plus.Multa bafta in luarea unei decizii
adelafistis
Postat pe 18 Mai 2010 13:23
adela, super misto. nu credeam ca gradi maghiare sunt gratis pt romani
pinicuta
Postat pe 18 Mai 2010 13:25
ma daca stiu eu bine a fost la doctor...ca a facut otita, si ia dat antibiotic.De aia ziceam ca ar fi intrebat-o medicul daca a mai luat acel medicament.Nefiind medicul curant nu are de unde sa stie ce a luat copilul sau nu
alinakatt
Postat pe 18 Mai 2010 13:25
pai da, dar caca verde a facut acum nu mai demult. eventual putea medicul sa avertizeze ca la medicamentul care i se prescrie va face caca verde...
pinicuta
Postat pe 18 Mai 2010 13:26
in fine.. mai conteaza?important e sa ii dea de cap si sa nu aiba nimic copilul
pinicuta
Postat pe 18 Mai 2010 13:27
Criza putin spus...toata am tremurat pana am ajuns la spital .Si acolo ganduri negre de gen : Numai o mama rea poate face asta , nu sunt in stare sa am grija de singurul meu copil , l-am imbolnavit...mama denaturata.Apoi o portie de lacrimi ca au urmat analize la sange si uite asa.Multumit lui D-zeu ca totul a fost bine
adelafistis
Postat pe 18 Mai 2010 13:27
ar fi si asta o varianta cum zice Adela, macar pana face 3 ani si il dai la normala sau daca el e ok acolo il lasi de ce nu
alinakatt
Postat pe 18 Mai 2010 13:28
da, cunoastem: andrei avea un cot sensibil dar l-am descoperit cand i-am ridicat maneca sa il spal pe maini: am auzit o data poc si apoi plansesete si plansete ca el are buba la manuta (ii sarise putin din incheietura cotul, doar l-a masat un pic dr si gata, si-a revenit), dar am crezut ca i-am rupt mana eu cumana mea, tin-chipui am zis ca mor!
pinicuta
Postat pe 18 Mai 2010 13:29
Grea meseria asta de mama, ar trebui sa ne dea spor de stres
adelafistis
Postat pe 18 Mai 2010 13:35
fetelor, am redescoperit cc catch, bad boys blue, big mountain
pinicuta
Postat pe 18 Mai 2010 13:37
fetelor, scuze de raspuns intarziat. alinaktt, multumesc de sfaturi. intre timp a facut un scaun normal, dar pipi f putin.....deci cred ca e ok. nu pare deloc deshidratat, este alert si mai vesel azi... tratament nu i-am dat nimic, nici un medicament. dr a spus ieri sa-l las ca-si revine. ibsa in disperarea mea si in lipsa mea de rabdare, intrasem putin in panica.

aly_fab
Postat pe 18 Mai 2010 13:50
pinicuta, nice
aly_fab
Postat pe 18 Mai 2010 13:51
am crezut ca i-ai dat ceva pt. otita si inca ii mai dai tratament...las ca-i bine daca a trecut.Dar tine-l sub observatie
pinicuta ce ziceai ehehehe eu ascult mult europa fm in masina si pun muzica din 80 pana azi si Barbara zice asta-i a mea daca e mai ritmata si ne mai si ``certam ``pe urmatoarea melodie
alinakatt
Postat pe 18 Mai 2010 13:59
alinakatt, alalalt nazdravanul mare a facut otita.ca alearga ca un dezblehuit si transpira...scuze de confuzie. cel mic a luat virus de la cel mare, dar trece, n-a facut febra decat f putin, acum doua nopti, dar am lasat organismul sa lupte.

nu sunt adepta ,edicamentelor, decat in cazuri extreme...am citit despre acele siropuri de tuse, din farmacii, care in loc sa imbunatateasca, agraveaza si prelungesc tusea... mai bine daca se poate mai naturist, cu o ridiche neagra, sau ceai/sirop de ceapa etc.
aly_fab
Postat pe 18 Mai 2010 14:06
nu ne duce in eroare ....
stiam eu ceva de otite dar nu mai stiam si copilul, sorry nu e rea intentie

oricum sa-l urmaresti pe bb 2 sa nu aibe ceva probleme.Eu nu imi mai aduc aminte bine dar cred ca era un fel de regula la sugari aprox. cati pampi sa umple de pisu ceva de genul asta sau asta era valabila doar in primele luni de viata.HELP
alinakatt
Postat pe 18 Mai 2010 14:11
hai mai alina, zau pai depinde cat bea, ca sa aiba si cat pipi sa faca (ca unii sug non-stop si unii doar la 3 ore), si apoi, cand e scutecul plin? e interpretabil nu? poate sa fie plin sa dea pe dinafara sau poate sa fie doar ud si sa il schimbi
pinicuta
Postat pe 18 Mai 2010 14:14
pinicuta acum pe bune...era a mea bb mic nu sugea de la titi si imi venise asistenta acasa sa ii face revizia..Avea nu stiu aproape o luna si ceva si ea mi-a zis ca trebuie sa bea atat lichide si sa umple 2 sau 3 pampi la zi...nu mai stiu...

iti dai seama ca atunci cand a venit asistenta la mine ia intins pielea pe burta fetei si mi-a zis:TU MAMA COPILA ASTA NU MANANCA DESTUL SE DESHIDRATEAZA clar ca eu m-am simtit ca o martira:CUM???? EU ????CA, TOATA ZIUA SUNT CU TITI IN GURA FETEI
mi-a zis ca degeaba stai cu ea la titi ca-i putoare si nu suge doarme cu sfarcu in gura.Si de atunci am inceput sa tin evidenta la cat bea si cat pisu face si cat asimileaza si multe ca ma dureau capul
alinakatt
Postat pe 18 Mai 2010 14:21
acum daca asistenta aia datea campii asta e bat si eu campii na ca ar fi o noutate pe aici
alinakatt
Postat pe 18 Mai 2010 14:22
am revenit fetele, pinicuta eu mai am doar mama, acum 6 luni am ramas fara tata si saraca mama e la 600 km departare, in Suceava :(
aly_raz
Postat pe 18 Mai 2010 14:24
e, dar la suceava-i racoare vara, si cred ca e si aerul mai curat decat pe-aici pe la noi...
pinicuta
Postat pe 18 Mai 2010 14:30
asa este, vom merge in concediu curand
si oricum, nu as apela la mama, a crescut saraca 8 copii, o las sa se bucure si ea de batranete, nu vreau sa-i mai las si eu odorul pe cap
aly_raz
Postat pe 18 Mai 2010 14:33
8 copii?adica ai 7frati sau te gandeai la 8 nepotei?
pinicuta
Postat pe 18 Mai 2010 14:35
am 7 frati, DA suntem 3 baieti si 5 fete
aly_raz
Postat pe 18 Mai 2010 14:41
wow! super tare!
pinicuta
Postat pe 18 Mai 2010 14:41
si sa vezi ce de veri si cum or sa se joace toti!
pinicuta
Postat pe 18 Mai 2010 14:42
pinicuta eu sunt facuta mai la batranete asa...deci copilul meu are verisori care fac luna viitoare 20 de ani, deci nu are sanse sa se joace impreuna cu verisorii ei sunt de cluburi de ieseli la munte...etc
aly_raz
Postat pe 18 Mai 2010 14:44
e fain sa ai frati si noi suntem 4 2 baieti 2 fete nici nu mi-as inchipui viata fara sa am un frate sau o sora
alinakatt
Postat pe 18 Mai 2010 14:45
ce zici tu aly! daca l-ai vedea pe andreitu meu ce incantat e de unchi-sau care are vreo 28 de ani! daramite un var de 20! o incantare! un model de venerat

pinicuta
Postat pe 18 Mai 2010 14:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
NUNTA DUPA BOTEZ 11 De la: denis2009 26 Martie 2010 14:16
Vand scaun auto bebe Synthesis XT plus FUEGO Chicco 1 De la: kidz008323 28 Mai 2010 10:54
INVATA RAPID SI SIGUR! REZULTATE GARANTATE 1 De la: mariutza_mea 7 Februarie 2009 00:47
pont pe vreme de criza 2 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:20
vaccin rh negativ 2 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:26
Setari Cookie-uri